ΕΠΕΙΔΗ ΜΑΣ ΕΠΡΗΞΑΝ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΣΕ SITE ΚΑΙ ΚΑΝΑΛΙΑ, ΔΙΑΔΙΔΟΝΤΑΣ ΌΤΙ ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΟ ΒΙΤΡΙΟΛΙ, ΤΟΥΣ ΒΡΗΚΑΜΕ ΕΜΕΙΣ !!! (ΦΩΤΟ)

    Κοινοποίηση:
    βιτριολι

    Μέσα στα πολλά που ακούστηκαν από τη στιγμή που έγινε γνωστή η επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη κοπέλα στην Καλλιθέα, ήταν και το ότι το βιτριόλι δεν πωλείται ελύθερα και ότι δεν το βρίσκει κανείς στην αγορά .. Έφτασαν στο σημείο να ισχυρίζονται ότι η (ο) δράστης το παρασκεύασε  μόνος(η) του.

    Επειδή οι μπατσοφύλακες της ΓΑΔΑ και οι μπατσοδημοσιογράφοι του συστήματος που μας ενημερώνουν “έγκυρα” με ότι τους πλασάρουν μας έπρηξαν, ψάξαμε και τους βρήκαμε εμείς βιτριόλι.. Μπορούν λοιπόν να το προμηθευτούν ότι ώρα θέλουν !!!

    IMG_2872

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    8 Σχόλια

    1. Σε ολα τα μαγαζια που πωλουν χρωματα-σιδηρικα πωλειται υγρο σε μπουκαλι 1,5 lt (με περιεκτικοτητα σε θειικο οξυ) για ξεβουλωμα σιφωνιων μπανιερας.

    2. Σαν τον άλλον που ήταν η πόρτα ανοιχτή και σκαρφαλωσε από πάνω για να μπει…Ρεεεεε βρειτε την πουτανα που κατέστρεψε το κοριτσάκι και βγάλτε την για ματσακόνι στο Σύνταγμα και αφήστε τα καργιολικια που μας πετάτε περί απαγόρευσης αγοράς και πώλησης του υγρού.
      .Εμείς να βρείτε την πουτανα που έκαψε την κοπέλα θέλουμε.. το πώς…δεν μας νοιάζει…

      1. Όσο υπάρχουν άρρωστοι που χρησιμοποιούν την κοπέλα με εμμονές και φαντασία, θα πουλάει.

    3. Τα χημικα ειναι για να χρησιμοποιουνται…το θεμα ειναι για ποιο σκοπο.. αλλα αβυσσος η ψυχη του ανθρωπου και τα μαχαιρια ελευθερα πωλουνται αλλα ο καθενας το τι εχει στο κεφαλι του δεν το ξερει κανενας.
      Για αυτο υπαρχουν η φυλακες και τα ψυχιατρεια αλλο αν στην ελλαδα βιαστες,και serial killer που εχουν φαει ισοβια με οκτω χρονια καλης διαγωγης βγαινουν εξω… επρεπε να τους περνανε απο διαφορα τεστ πριν τους βγαλουν.

    4. Just tell me the acetone what is doing there.
      This is the one women’s clean the paint from the finger nails.
      I use it to clean drops of paints from any surface most water paints I use more then 35 years.

    5. Μπράβο βρε μακελειό, ξεβρακωσε το σύστημα γιατί πάει η παραπληροφόρηση και έρχεται.

      1. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΧΙΟ !!!
        Έτσι θέλουν αυτοί , δημόσια διαπόμπευση γιατι τα τσακώνουν χοντρά για να μας κρύβουν την πραγματικότητα!!
        Γάμησε τους ΜΑΚΕΛΙΟ !!!

    6. αχαχα μα τι βλακες μια βολτα σε χρωματοπολειο και βρησκεις και χειροτερα καυστικα

    Comments are closed.