ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΑΝ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΣΠΑΡΤΗ! ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΙΓΚΑ ΣΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ – ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ Η ΠΟΛΗ ΤΩΝ 300 – ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΕΚΑΔΕΣ ΤΕΤΟΙΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ-ΒΟΜΒΕΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ: ΑΥΤΟΙ ΚΟΛΛΑΝΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ(ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    PROSGYGESSPARTI-FLYNEWS-750x430

    Αναβρασμός επικρατεί στους πρόσφυγες και μετανάστες που έχουν εγκατασταθεί εδώ και αρκετούς μήνες στο ξενοδοχείο Sparta Inn στη Σπάρτη. Άφαντοι οι θεσμικοί φορείς.

    Το μεσημέρι της Πέμπτης 07.01.2021, οι πρόσφυγες συγκεντρώθηκαν έξω από το ξενοδοχείο όπου φιλοξενούνται, παραβιάζοντας τα μέτρα κατά του κορωνοϊου, καθώς ως γνωστόν η δομή βρίσκεται σε καραντίνα λόγω κρουσμάτων που εντοπίστηκαν τις προηγούμενες μέρες. Επικράτησε ένταση, με τις Αστυνομικές δυνάμεις να βρίσκονται στο σημείο για παν ενδεχόμενο. Οι πρόσφυγες μιλώντας στην κάμερα και το μικρόφωνο του FLY, τόνιζαν ότι δεν έχουν φάρμακα και φαγητό για τα παιδιά τους, δεν έχουν χρήματα, δεν έχουν κορωνοϊό και ότι δεν τους παρέχεται καμία βοήθεια.

    Δείτε χαρακτηριστικά τα όσα διαδραματίστηκαν στο video του Flynews

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    60 Σχόλια

    1. ΜΕ ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ Η ΣΗΚΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ Η ΧΑΙΡΕΤΗΣΜΑΤΑ !!

    2. Είμαι σίγουρος πως το κάνουν επειδή υπάρχει το lockdown. Ουσιαστικά γι’ αυτό το κάνουν, θέλουν να σουλατσάρουν, γι’ αυτό λένε πως είναι αρνητικοί στον covid και λένε για τα SMS, λες κι εμείς οι μα…κες οι γηγενείς είμαστε όλοι θετικοί και πρέπει να μείνουμε μέσα κλεισμένοι!

    3. Αυτους δεν τους πειραζουν γιατί πλυ απλά από την Ευρωπαϊκή Ένωση και οι 300 πληρώνονται είναι ποτε δυνατόν να πειράξουν τα αφεντικά τους; εμείς τραβάμε κανάλι τόσο κυνήγι ο Έλληνας δεν έχει φάει ουτε επί Τουρκοκρατίας ουτε στον δεύτερο παγκοσμιο πολεμο εν ολίγοις τους ενοχλεί που είμαστε Έλληνες θέλουν να μας διώξουν απο το σπίτι μας πόσο πιο ξεκάθαρα να μας το πουν;

    4. Ρε αι στο διάολο γαμω τον Αλλαχ σας και το κωλοκορανι σας γαμω.

    5. ,,,ααα ρεεε ελληναραδες ραγιάδες…400 χρονακια ζήσατε καί μυαλό δε βάλατε.. λαός που ξεχνάει την ιστορία τού δεν έχει μέλλον…τα Πακιστανια ψάχνουν για νύφες Ελληνίδες….καλά στεφανααα…

    6. Οι πουλημενοι ΞΕΝΟΔΟΧΟΙ Σπαρτιατες φταινε που δεν εχουν να ταισουν την οικογενεια τους

    7. ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ, ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ Η ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΑ ΠΣΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΟΠΟΥ ΣΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ.

    8. Οργανωμενο σχεδιο ετων εφαρμοζεται και εμεις, ανημποροι να αντιδρασουμε τους παρακολουθουμε. Ερχονται με 4 παιδια και συνεχιζουν να κανουν εδω σαν κουνελια. Σε αντιθεση με τ ους ιθαγενεις που κοιμουνται, εκεινοι ολο απαιτουν απαιτουν και εμεις ολο δινουμε δ ινουμε και θα συνεχισουν μεχρι να μας τα παρουν ολα! Σε εξοχικο που εχω σε παραθαλασσιο στην ηπειρο τους ειδα φετος τ ο καλοκαιρι και εμεινα με το στομα ανοιχτο. Εφεραν 100 ατομα σε ξενοδοχειο που το ειχε ενας φυλακοβιος λαμογιο, το πολυ 30χρονων ο μεγαλυτερος, με γυναικες με τις μαντηλες και πολλα παιδια να σουλατσαρουν ολη μερα μεχρι να δυσει ο ηλιος ολο με κατι σακουλες με ψωνια στα χερια. Οι ντοπιοι δε, υποτελεις γαρ, πανε και τους καθαριζουν το ξενοδοχειο για πενταροδεκαρες και πανυγηριζουν που ανεβηκε η οικονομια τους. Με τι προοπτικη; με τι σκεπτικο; για να τους κανουν μετα τι; να φυγουν; αυτο που μας λενε απο την αρχη και τους πιστευουμε;

    9. να πανε από εκεί που ηρθαν….η να τους πάρει ο ψυχοπονιαρης Παπαδημούλης…δωρεάν ομως!!!!η σε σπιτια των αριστεροκουλτουριαρηδων..ούτε βδομάδα δεν θα άντεχαν..

    10. Διαμαρτύρονται γιατί “δεν έχουν φάρμακα και φαγητό για τα παιδιά τους, δεν έχουν χρήματα,” Δηλαδή μας ήρθαν εδώ από το παράθυρο για να τρώνε και να περνάνε αραχτοί τσάμπα; χαχαχαχα Οι Έλληνες που δεν έχουν δουλειά έχουν τσάμπα φαγητό και χρήματα; ΡΕ ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΛΟ ΝΑ ΠΑΤΕ ΜΠΟΥΚΑΔΟΡΟΙ…

    11. Έχουνε φτάσει να τους δίνουν δουλειά ακόμα και σε βιοτεχνικά πάρκα σε όλη την χώρα..στην Κρήτη ειδικά τρεις στους ένα είναι Πακιστανοί, Σομαλοί, κτλ…ο αμχμεντ, ο Χασάν, και ο Αλαντίν με το τζίνι

    12. ΡΕΕΕΕΕ ΠΟΙΌΣ ΚΟΡΟΔΟΙΟΣ ????? ΦΟΒΌΜΑΣΤΕ ΝΑ ΤΑ ΟΝΟΜΆΣΟΥΜΕ ΤΗΣ ΑΡΡΏΣΤΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΈΧΟΥΝ ΦΈΡΕΙ ??????? ΑΠΟ ΗΠΑΤΊΤΙΔΑ , ΧΟΛΈΡΑ ΚΑΙ ΆΛΛΕΣ ΠΑΛΑΙΈΣ ΑΡΡΏΣΤΙΕΣ !!! Ε????? ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΣ ΧΏΡΕΣ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΚΑΤΆΓΟΝΤΑΙ !!! “ΕΧΘΈΣ “ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΑΊΤΗΣΗ !!!!!!! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΣ Μ.Κ.Ο ΤΙΥ ΣΟΡΌΣ ΝΑ ΠΆΝΕ ΣΤΟ ΣΊΡΙΑΛ !! ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΚΑΤΆΓΟΝΤΑΙ !!!! ΚΛΥΣΑΤΕ ΤΑ ΠΆΝΤΑ !! ΚΛΥΣΑΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΑ ΣΠΊΤΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΑΥΤΗ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΊΔΑ ΜΟΥ !! ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΜΒΆΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΛΈΒΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΉ ΌΛΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΉΝΩΝ !! Η ΕΚΆΣΤΟΤΕ ΚΥΒΈΡΝΗΣΗΣ ΤΉΣ Π@@@!!!!! ΑΝΤΕ Γ@@@@@!!!! ΓΡΑΙΚΎΛΟΙ !!!!!

    13. no help..no help.. φωναζει η καλοθρεμενη μαντηλα ..ποσο help θα ειχαμε εμεις στη χωρα σου γλωσσου..εδω ψοφαμε εμεις ..εσας θα θα κοιταμε..ρε αντε αδειαστε μας την ελλαδα μας..δεν ταιριζετε εδω ..αναθεμα σας πια

    14. Απλά τα πράγματα, ό,τι δεν λύνεται κόβεται! Βόμβα και ξεμπερδέψαμε

    15. Το νοσοκομείο της Σπάρτης δεν προλαβαίνει να ξεγεννάει αυτές τις βρωμιάρες, μιλάμε για δεκάδες μούλικα το μήνα…

    16. Λοιπόν επειδή έτυχα ακριβώς εκεί την ώρα που είχαν βγει οι λαθρό έξω από το ξενοδοχείο, απέναντι ακριβώς, είναι το σούπερ μάρκετ Βασιλόπουλος, μπαίνοντας στο σουπερ μάρκετ, ρώτησε μια υπάλληλος γιατί διαμαρτύρονται και της είπα , ότι θέλουν φαγητό και φάρμακα[όχι ότι τους πίστεψα] και μου λέει η κοπέλα, χθες τους έφεραν , ωραιότατο κοκκινιστό μοσχάρι και το πέταξαν στους κάδους που είναι μπροστά στο ξενοδοχείο.. Επειτα μπήκαν στον Βασιλόπουλο και ψώνισαν ότι φανταστείς που λίγοι Έλληνες μπορούν να ψωνίσουν. Δίπλα στο ξενοδοχείο έχει ΑΤΜ ,ότι ώρα και να περάσεις βλέπεις κάποιους να βγάζουν χρήματα. Εν τω μεταξύ την ώρα που φώναζαν, μπήκαν καμιά δεκαριά μέσα στο ξενοδοχείο και βγήκαν με πλακάτ, γραμμένα στα Ελληνικά, με τέλεια ορθογραφία και καλλιγραφία…….ΟΕΟ, καλό το παραμύθι αλλά δεν έχει δράκο.

    17. Είναι θέμα φιλότιμου καί αξιοπιστίας.
      Αν έχουν απάνω τους ελάχιστο φιλότιμο ο δήμαρχος Πέτρος Δούκας,πού καλωσόρισε τούς λαθροπίθηκους,οί βουλευτές Δαβάκης,Κρητικός καί ό Σταυρος Αραχωβίτης πρέπει νά κάνουν τό εξής.Νά πάρουν τούς υπάνθρωπους μαζί τους καί νά πάνε στήν Τρύπη καί νά γκρεμηστούν όλοι μαζί στόν Καιάδα.
      Γιάννης Λάκων

      1. Γειά σου Γιάννη ειμαι και εγώ Λακεδαιμόνιος, έχω το πατρικό μου σπίτι στη Λακωνία για τις διακοπές μου και συχνάζω στη Σπάρτη για ψώνια,φαγητό ( συνήθως στου Λάμπρου ) και διασκέδαση.Συνήθως σταθμεύω κοντά στο άγαλμα του Λεωνίδα. Συμφωνώ μαζί σου σέ όλα εκτός για το Θέμα του Τράμπ και λυπάμαι που εσύ ο Στέφανος και ο Κασιδιάρης είστε υπέρ του.

    18. Αλήθεια είναι. Με το νόμο 1991 (Κ. Μητσοτάκη), άλλαξε το πλαίσιο για τους μετανάστες και πλέον όσοι πατούσαν το βρωμοπόδαρο τους αποκτούσαν με τη μία δικαίωμα παραμονής. Οι σημερινοί νόμοι ψηφισμένοι από ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ αλλά και ΝΔ, καθιστούν αδύνατη νομικά την Aπέλαση!!!!!!!!!!!!!!

    19. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΚΑΝΑ ΤΕΛΑΡΟ ΜΕ ΜΑΣΟΥΡΙΑ ΕΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΡΘΙΟ ??

    20. Στη Σπάρτη??? ?????????????
      Χάσαμε τα παλικαρια !
      Κατάντια μεγάλη δλδ

    21. ΝΑ ΠΑΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΑ , ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΝΑ ΚΟΒΟΥΝΕ ΠΡΟΣΤΗΜΑ , ΚΑΙ Η ΝΤΟΠΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΝΑ ΚΑΘΩΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΝΕ , ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥΣ , ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΦΕΡΑΝΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΗ ΑΝ ΟΥ ΜΗ ΓΕΝΙΤΟ ΣΥΜΒΗ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΚΟΜΑ & ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΣ κ.λ.π.

    22. Σε λεωφορείο όλοι για Λαύριο και από εκεί με πλοιάρια για Γυάρο και Μακρόνησο που έχου έτοιμες εγκαταστάσεις και απο κει απέλαση σε όσους δεν έχουν κάνει αξιόποινα. Οι ποινικοί σε αγροτικές φυλακές.

    23. Ο νομός Λακωνίας είναι από τους νομούς με τα μεγαλύτερα ποσοστά της ΝΔ!!!
      Καλά να πάθετε,αν βέβαια σας ενδιαφέρει το θέμα με τους λαθραίους!!!!
      Αν δεν σας ενδιαφέρει τότε δεν έχετε πρόβλημα…..
      Άντε και στις εκλογές του 23 να δώσετε πιο μεγάλα ποσοστά στην ΝΔ,αφού μέχρι τότε θα το έχετε ξεχάσει….

    24. Το ξέρετε κύριοι οτι ο κάθε λαθροάπλυτος εκτός απο δωρεάν περίθαλψη δωρεάν ενοίκιο δωρεάν δεη + νερό δικαιούνται ο κάθε ένας απο 400 € το μήνα και 100 € για κάθε παιδί + επίδομα αλλυλεγγύης (ΚΕΑ) χωρίς να προσφέρουν απολύτος τίποτα , ενω απο το καλοκαίρι μπορούν να εισπράξουν ακόμα και 10.000 € μετρητά εφάπαξ , έχουν και την στήρηξη των πολιτικάντηδων με αντιρατσιστικούς νόμους που ψήφησαν τα σιωνιστικά αντρείκελα του σόρος , και συ ραγιά Ελληνα να κάθεσε στα τέσσερα να πληρώνεις ματοκεφαλα σου να πέρνεις και την μούντζα

    25. Που είναι αυτοί που βγαίνανε με πλακάτ “Refugees welcome” ρε παιδιά?

    26. προσέξτε Λάκωνες τις προβοκάτσιες!!! αυτοί και οι από πίσω τους είναι φίδια!!!

    27. Διωξτε τους απο την χωρα οσο ειναι καιρος. Αυτοι εχουν μισος ετσι οπως μιλανε. Αντι να ζητανε λεφτα και φαρμακα απο τις χωρες τους, ζητανε απο την χρεοκοπημενη Ελλαδα. Εννοειται οτι οι ανθελληνες πολιτικοι ασχολουνται με την εισβολη στο καπιτωλιο και οχι με την διασπορα του κορονοιου στη σπαρτη. Αυριο παλι θα μας πουνε οτι βγηκαμε πολυ ωρα στο συνταγμα που η αστυνομια διωχνει τον κοσμο την ωρα που αυτοι στη σπαρτη ειναι συνωστισμενοι ο ενας διπλα στον αλλον. Για γελια ειστε και ειμαστε.

    28. Φταίει ο Δήμαρχος και το σκυλολόι που δεν παραιτήθηκαν όταν τους πήγαν .
      Όλα τα λαμόγια είναι οι εκλεγμένοι .
      Από αυτούς πληρώνουμε χρυσάφι τους λαθροκανίβαλους με απαιτήσεις για όλα τζάμπα .
      Γαμώ το μπουρδέλο το κράτος μας

    29. ψεματα λενε.καθε μεσημερι κοντα στη 12 παει ενα φορτηγακι κετερινγκ με φαγητο. το εχω δει αμετρητες φορες.οπως εχω δει και στη γωνια που ειναι οι καδοι του δημου τα φαγητα πεταμενα.ανανοιγα πακετα΄χι μεσα στον καδο εξω στο πεζοδρομιο. στη λαικη καθε τεταρτη και σαββατο κρατουν ενα σορω τσαντες. αν δεν εχουν λεφτα πως τα αγοραζουν.ασε που ολες μα ολες ειναι εγκυες.αμ το αλλο αμα περνας απο εκει για καποια δουλεια οι αντρακλες το παιζουν και καμακια ακουγοντας δινατα αμανεδες.

    30. Η μαντάμ με τη μαντήλα και ο μελαμψός με τις σαγιονάρες, να ζητήσουν από τις παχυλά αμειβόμενες μ. κ. ο. φάρμακα, μονάδες για το κινητό, λεφτά, εξηγήσεις και ότι τέλος πάντων θέλουν. Το μαγαζί εδώ, έχει ξοφλήσει, χρεωκόπησε και δε μπορεί να ταΐσει ουτε τα παιδιά του. Τραβάτε στο διεθνή οργανισμό μετανάστευσης (άλλη καλοπληρωμένη μ. κ. ο.), να σας κάνει δωρεάν τα αεροπορικά εισιτήρια για το χωριό σας. Δε μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε εδώ, δε σας καλέσαμε, δε θα μας λείψετε και ο τόπος μας θα είναι καλύτερος χωρίς εσάς, με το συμπάθιο ε; Αλήθεια, κάτι ιδεοληπτικές αξύριστες μπουτούδες συριζαίες ψευτοαριστερές, που εξαφανίστηκαν; Σύρετε στο μεγάλο νταουλιέρη ή στους κεερφάδες, να σας πάρουν σπίτι τους, να δείξουν για ΜΙΑ, μια μόνο φορά και έμπρακτα την αλληλεγγύη (;) που διατυμπανιζουν (τρομάρα τους).

    31. Η Ελλάδα τελείωσε το ’90 όταν μπούκαραν οι Αλβανοί , οι Ρωσοπόντιοι. Τούτοι εδώ είναι η ταφόπλακα.

    32. Σας παρακαλω λιγα με τους προσφυγες, θα σας κανει ντα η Αλεξανδρα Μητσοτακη της actionaid μαζι με την Ντορα οπως εκαναν στον Κυρανακη που ετρωγε χοιρινα στο ραμαζανι.

    33. Μεινε κλεισμενος κοροιδο νεοελληνα με τους βλακες που ψηφιζεις,και ασε τους λαθρο και τους γυφτους να σουλατσαρουν ανενοχλητοι και να διασπειρουν τον κορονοιο…

    34. Μην αγγίζετε τους επενδυτές.
      Αυτοί θα σωσουν τη χρεοκοπημένη Ελλαδίτσα μας.

    35. Παρτε τους τα κεφαλια σπαρτιατες..απογονοι του ξερξη ειναι…σκιστε τους και ριξτε τους στον καιαδα…κρυπτεια ρε…..δεν εχετε ακουση για κρυπτεια…για λυκουργο..βαλτε τους να σκαβουν τα χωραφια…..ρε διαβαστε ιστορια… Αρε Αγεσιλαε που εισε να τους διαολοστειλεις μαζι με τιυς πολιτικους….κασιδιαρη ρε να σας ξεσκατωση απο τα σκατα…..

    36. Ο/Η ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ, ΟΥΔ' ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΩ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΗΝ λέει:

      Εκεί να δεις πόσες μεταλλάξεις θα έχει κάνει (αν υπάρχει) ο ιός κατά τα άλλα φταίνε οι εκκλησίες και οι Έλληνες

    37. Πως και δεν τους πήραν οι αριστεροπουστρες στα σπίτια τους να τους μάθουν και την κουλτούρα του πήδηματος

    38. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ, ΜΕ ΟΠΟΙΑ ΔΙΚΑΙΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟ ΚΙ ΑΝ ΤΟ ΕΞΕΤΑΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΔΥΣΩΔΗΣ ΠΛΗΓΗ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΜΕ ΤΙ ΄΄ΜΥΑΛΟ΄΄ (;;;;;;;;) ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΩΦΘΑΛΜΗ ΑΛΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ, ΟΙ ΕΓΧΩΡΙΟΙ ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ Κ@ΛΟΓΛΕΙΦΤΕΣ ΤΩΝ ΕΡΠΕΤΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΟΙ ΛΟΒΟΤΟΜΗΜΕΝΟΙ ΑΣΤΟΙ ΝΕΟΡΑΓΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΕΜΑΣ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ……

    39. Εμάς ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΈΡΕΙ Ή…ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ..
      Στις ηπα ….

    40. τα σαπακιας ο συψας δε ελεγε για αυτους οτι δε κολανε κοροιδοιο ???

    41. ΔΕΝ ΣΑΣ ΛΥΠΑΜΑΙ ΡΕ. ΔΕΣ ΣΑΣ ΚΑΛΕΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΧΡΕΩΚΟΠΗΜΕΝΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΘΕΣ ΒΙΣΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙΣ ΣΕ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ. ΝΑ ΠΑΤΕ ΑΠΟ ΚΕΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑΤΕ

    42. Τσιοδρα, δερμιτζακη, παγωνη και λοιποι λοιμοξιολογοι, που ειστε να σχολιασετε για τον συνωστισμο; χτες ο δερμιτζακηςμιλησε για λιγους πιστους που πηγαν στις εκκλησιες. Χτες ριξατε προστιμο στον αμβροσιο που εριξε τον σταυρο με 2 κολυμβητες. Τωρα, δεν βλεπετε ποσοι λαθρομεταναστες συνωστιζονται; που ειστε ρε και δεν μιλατε οπως δεν μιλησατε για το εφετειο και για τις διαδηλωσεις που γινονται; τι φοβαστε ρε, ελευθερια του λογου δεν εχουμε; Η μηπως δεν εχουμε και πρεπει να ακουγεται μονο η αποψη των δημοσιογραφων που πληρωνονται αδρα απο τους καναλαρχες; για να μας απειλουνε οτι θα μεινουμε μεσα γιατι το ριξαμε εξω την πρωτοχρονια οταν οι λαθρομεταναστες συνωστιζονται ολο τον χρονο. που ειστε ρε να μιλησετε; που ειστε ρε να μιλησετε για τα ανεργα ελληνοπουλα που φευγουν απο την χωρα μας την ωρα που εσεις καταστρεφετε την χωρα και παιρνετε τους μισθους σας οπως και οι λαθρομεταναστες τα επιδοματα; που εισαι τσιοδρα να μιλησεις που απαγορευσαν οι αθεοι να πεσει ο σταυρος στη θαλασσα;

    43. Εδώ να μοιράσει οικογενειακώς τρόφιμα ο Μητσοτάκης, να βγάλει σέλφι με τα μαυράκια και να ψωνίσει και κοροναϊούς διαφόρων κατηγοριών.

    44. Δεν έχουμε αυτοκίνητο, δεν έχουμε σπίτι, δεν έχουμε λεφτά, δεν έχουμε περιθαλψη. Τι πράγματα είναι αυτά. Αλουλουαχατ. Περιμένουμε και συγγενείς. Πως θα ζήσουμε;

    45. Η Ελλάδα τελείωσε το ’90 όταν μπουκάρανε οι Αλβανοί , οι Ρωσοπόντιοι. Τούτοι εδώ είναι η ταφόπλακα.

      1. Οχι φιλε. Η πραγματικη Ελλαδα και οι γνησιοι Ελληνες τελειωσαν το 1974

    46. Στο διάολο καριο@@δες πολιτικοί,πουλημένα τομάρια,βρωμησατε την Ελλάδα.

    47. Δεν έχουν τίποτα αλλά καβαλάνε τη βάρκα και κροσάρουν το Αιγαίο ενώ πηδιούνται ασύστολα και έρχονται μαζί με τα μούλικα τους να τους τα ταΐσουν οι μαλάκες. Στο μεταξύ οι από δω σαβούρες σπρώχνουν μύρια στα μέσα μαζικής εξαπάτησης τα οποία και αυτά τα πληρώνουν οι μαλάκες για να παρουσιάζουν το μαύρο άσπρο.

    48. Κούλη φέρε και άλλους…μην ανησυχείς τα πρόβατα στην Λακωνία θα σε
      ξαναψηφίσουν…εδώ είναι η γη της οικογένειας Δαβάκη που βγάζει χρόνια αόρατους βουλευτές που παρουσιάζονται πριν τις εκλογές και τρέχουν απο πίσω τους τα πρόβατα σαν σκυλίτσες σε οίστρο
      έχουμε για δήμαρχο τον Πέτρο Δούκα….μιλάμε για πληθυσμό με μεγάλο δείκτη ευφυϊας

    49. Η εκκλησία φταίει και οι πιστοί που πήραν αγιασμό. Και έτσι κόλλησαν οι λάθρο (!!!!????#*@)

    50. Που ο Μηταρακης να πάει να δει τα αδέρφια του να τους πάει σε ξενοδοχεία πέντε αστέρων!

    51. Να τα βλεπει ο Μητσοτακης, ο Κικιλιας και ο Τσιοδρας. Οχι οτι δεν τα ξερουν, αλλα τα επετρεψαν.

    52. ΑΝΤΕ ΡΕ ΚΟΠΡΙΤΕΣ, ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΠΡΌΣΤΙΜΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΙ? ΜΌΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΑ ΧΑΡΆΤΣΙΑ. ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ.

    53. Οποιος ειχε την ιδεα να πανε Σπαρτη ολοι αυτοι οι λαθραιοι ας μας δωσει μια απαντηση.

    54. Μηταρακη διωξτους ή παρτους σπιτι σου αμα τους θες εμεις παντως δεν τους θελουμε παρτους να κανουν παιδια με τα παιδια σου και καντε και κουμπαριες ..αλλα σπιτι σου
      Εισαι ανεπιθυμητος εσυ με κατι τασιες τσιπριδες κτλ που βρωμισατε την ελλαδα πουλημενοι…διωξτους ρε
      Συχαματα στο διαολο να πατε ψοφιμια

    Comments are closed.