ΕΞΕΛΙΞΗ “ΒΟΜΒΑ” ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ! ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟ ΕΞΕΤΑΖΕΙ ΝΕΑ ΣΥΝΘΕΣΗ ΔΙΚΑΣΤΩΝ! ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΑΓΟΣ: «ΈΝΑΝ – ΕΝΑΝ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ»

    Κοινοποίηση:
    b447504b1665ae5cd0aca7a56484c9b5_XL

    Νεότερη ενημέρωση

    Δίκη Χρυσής Αυγής: Απορρίφθηκε το αίτημα Λαγού για εξαίρεση της Έδρας

    Ανέβηκε το δικαστήριο μετά από διάσκεψη 3 περίπου ωρών. Η πρόεδρος ανακοίνωσε πως απορρίπτεται η αίτηση του Ι. Λαγού, όπως είχε προτείνει νωρίτερα η εισαγγελέας της έδρας.

    Η πρόεδρος είπε μεταξύ άλλων: «Ο Ιω. Λαγός υποστήριξε ότι παραβιάστηκε το τεκμήριο τξης αθωότητας του από ΜΜΕ, Πρόεδρο Δημοκρατίας και πολιτικούς. ΤΟ ΕΔΔΑ έχει κρίνει ότι οι δημόσιες δηλβωσεις αποτελούν παραβίαση του τεκμηρίου της αθωότητας. Πλην όμως αυτές οι δηλώσεις έγιναν εκτός δικαστηρίου. Δεν προέκυψαν πράξεις ή παρελείψεις του δικαστηρίου που να μπορούν να δικαιοιολογήσουν μεροληψία»

    Προηγούμενη ενημέρωση

    Νέα σύνθεση δικαστών εξετάζει το αίτημα Λαγού στη δίκη της Χρυσής Αυγής!!!

    Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στη δίκη για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής. Πριν από λίγο νέα σύνθεση δικαστών (χωρίς αναπληρωματικούς) ανέβηκε στην έδρα για να κρίνει το αίτημα εξαίρεσης των μελών του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, πλην της εισαγγελέως Αδαμαντίας Οικονόμου, που κατέθεσε ο Γιάννης Λάγος.

    Η πρόεδρος της νέας σύνθεσης, Μαρία Βετούλα- Σιμιτζή, όμως, δηλωσε κώλυμα, γιατί όπως είπε είχε οριστεί δεύτερη επίκουρη ειδική ανακρίτρια στη κύρια ανάκριση.

    Το κώλυμα της προέδρου θα πρέπει να κριθεί από άλλη σύνθεση.

    Πρακτικά όλα αυτά σημαίνουν νέα -απροσδιόριστη- καθυστέρηση στην έκδοση της απόφασης του δικαστηρίου.

    Τις εξελίξεις σχολίασε ο καταδικασμένος για το διευθυντήριο της εγκληματικής οργάνωσης Γιάννης Λαγός λέγοντας «έναν – έναν σας στέλνουμε στα σπίτια σας».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    60 Σχόλια

    1. ΤΟ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΥΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΦΥΛΑΚΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΑΣΥΝ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΛΑΓΟ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ

      1. το ψευτο-ρωμεικο διαλυετε.
        κακο κ αυτο;;;;
        αυτο διαλεξε ο λαος εξαλλου.
        τσιπρα-μητσο να τους σωσει……

    2. Πάει Λαγός να πιει νερό…. Το μόνο ελαφρυντικό του Λαγού είναι πως έχασε απ’ τη χελώνα…

    3. ΕΛΕΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΔΙΚΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΛΕΕΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ .

    4. εσεις λετε οτι θελετε..δικαστικος ειναι το καλυτερο επαγγελμα στην Ελλαδα μετα απο ευρωβουλευτης και βουλευτης και για αυτο ολα τα παιδια των δικαστικων προσπαθουν με νυχια και με δοντια να μπουνε και αυτα μεσα
      Τα μνημονια πεφτουνε βροχη αλλα οχι για τους δικαστικους, καλος μισθος, συνταξη, εφαπαξ και καθυστερουμενα ανα τακτα χρονικα διαστηματα
      η δικαιοσυνη ειναι ανεξαρτητη στο Ελλαδισταν οποτε μην διαμαρτυρεστε
      η καινουργια συνθεση να μπει σε ενα δωματιο για μερικες ωρες, θα στυψουνε το νομικο μυαλο τους και θα παρουν την αποφαση που πρεπει
      αμα ητανε γραφεια στοιχηματων οπως στην Αγγλια ποτε δεν θα το βαζανε στο στοιχημα
      ειναι κατι σαν την ανατολη και δυση…δεν μπορεις να δωσεις πιθανοτητες

    5. Να δουμε, οι πραγματικοι φασιστες,δημοσιογραφοι-καναλια-βουλευτες-υπουργοι-πασης φυσεως πολιτικοι-δικαστες-αρχιδικαστες-ηγεσιες σωματων ασφαλειας-θρησκευτικοι ηγετες κ.λ.π ποτε θα μπουν φυλακη.

    6. Ωραία μόλις στοιχειοθετήθηκε η κακοδικία θα πληρώσουμε και την χρυσή αυγή αποζημίωση για την παράνομη φυλάκιση τους μπράβο

      Μπράβο έλληνα είσαι πολύ μαλακας που ακόμα τους κοιτάς τους δήθεν δημοκρατικούς και δεν αντιδράς

      Δεν είμαι χρυσαυγητης αλλά αντί να αλλάξουν δικαστές μόλις έδειξαν ότι απλά κάνουν ότι γουστάρουν !!!! Και φυσικά πληρώνει ο μαλακας δηλαδή ο Έλληνας !!!!

    7. Kαί μιά μαντινάδα. Ο Κούλης ειναι αρχηγός καί εκείνος διατάζει, κι΄αφού το θέλει αυτός, τη ΧΑ καταδικάζει.

    8. Ξεφτιλες δικαστες Δεν λυγιζουν οι εθνικιστες!!Η Ελληνικη δικαιοσυνη ειναι εντεταλμενη και επιλεκτικη!!

      ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΠΙΣΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΛΕΥΤΕΡΙΑ. ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΔΕΝ ΕΥΛΟΓΗΤΕ!! ΟΧΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ!!

    9. ΚΑΤΩ Η ΣΤΑΛΙΝΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!!!
      ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΝΟΥΔΟΥ ΑΕ!!!
      ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, ΚΙΝΑΛ, ΜέΡΑ25 ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΚΟΜΜΑΤΑ-ΚΙΝΗΜΑΤΑ-ANΑΡΧΟΠΛΥΤΟΙ, ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΚΑΙ ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΝΟΥΔΟΥ ΑΕ ΠΟΥ ΦΥΛΑΚΙΣΑΝ ΟΛΟΥΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΚΑΤΕΣΤΗΣΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!!!
      Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΡΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ ΞΑΝΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ!!!
      ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΣΤΗΣΟΔΙΚΗ ΚΟΥΛΗ ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΗΣ ΝΤΠ!!!

    10. Ακουστε να μαθετε !
      Η επομενη κυβερνηση στις εκλογες 2023 θα ειναι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

      1. Ποια χ.α. ρε λεβεντες; και το 2012 λεγατε ότι το 2020 η χ.α. θα είναι κυβερνηση! τοτε όμως ειχατε μπει στην βουλη τωρα εισαστε στο0,001% που πατε βρε; θελετε να κυβερνήσετε κιολας !!

      2. Το 3023 μάλλον εννοείς! Πού τα βρίσκετε και τα λέτε; Όπως κι ο Κασιδιάρης θα γινόταν δήμαρχος Αθηναίων…

    11. Αν η Μαγδα Φυσσα παρει χαμπαρι οτι ο θανατος του γιου της απο εναν πρωην κνιτη που καθισε και περιμενε την αστυνομια να τον συλλαβει, και μολις τον πιασανε φωναξε “ειμαι Χρυση Αυγη”, οτι ο θανατος λοιπον αυτος εδωσε την τελεια ευκαιρια στο καθεστως να τσουβαλιασει τη Χρυση Αυγη, τοτε θα τρεχει και θα κατηγορει άλλους που σκοτωσαν το παιδι της. Δεν εχει βεβαια το μυαλο να το καταλαβει, οποτε δε μπορει να περιμενει κανείς τιποτα. Ειναι κι εκεινο το ενα μυριο που εχει παρει…

    12. ΣΤΑΛΙΝΙΣΜΟΣ ΣΤΗΣ ΔΟΞΕΣ ΤΟΥ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ Ο ΑΡΧΙΠΡΟΔΟΤΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΗΤΑΝ ‘ΠΤΑΙΣΜΑΤΑ’ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΝΕΟΣΤΑΛΙΝΙΚΟ ΜΗΤΣΌΤΑΚΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο Γ.Α.Π. ΜΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΠΟΥ ΣΥΝΤΕΛΕΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ , ΤΟΥΣ ΦΤΑΙΕΙ Η Χ.Α. ΠΟΥ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΥΝΗΓΗΣΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΚΑΙ ΣΤΗΡΗΞΕ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ , ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΦΥΣΣΑ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΡΟΥΜΠΑΚΙΑΣ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ ΟΤΙ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΕ ΓΙΑ ΠΡΩΣΩΠΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ , ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΜΟΛΟΓΗΣΑΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΦΥΛΑΚΙΣΟΥΝ ΤΗΝ Χ.Α. ΕΙΤΕ ΦΤΑΙΕΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΦΩΣ ΦΑΝΑΡΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΑΝ ΕΣΚΕΜΕΝΑ ΤΗ Χ.Α. ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ

    13. Ότι και να αποφασίσουν τώρα πια, έχουν εκτεθεί ανεπανόρθωτα.. Όλος ο λογικός κόσμος κατάλαβε ότι πρόκειται για σκευωρία.. Η ΝΔ θα χάσει πολλούς οπαδούς απ αυτή την ιστορια

    14. Έκτακτο! Γύρισε πίσω στην τρύπα του ο Λαγός – συνεχής ροή!!

    15. ΕΧΟΥΜΕ ΔΥΟ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΚΟΛΩΝΑΚΙΟΥ-ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ. ΛΟΚΟΣ-ΝΙΜΟΥ….
      ΟΜΩΣ ΕΧΟΥΜΕ Κ ΕΝΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΚΦΥΛΟ ΛΑΟ…….ΕΚΦΥΛΟ…. ΜΟΝΟ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΣΩΖΕΙ ΕΥΕΛΠΙΣΤΩΝΤΑΣ ΟΧΙ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΟΙ ΕΚΦΥΛΟΙ…ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΔΕ ΘΑ ΒΥΘΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ.

    16. Είχαν καταφέρει με Γκεμπελίστικες μεθόδους να την εξαφανίσουν.
      Με όλη αυτή τη σκευωρία θα καταφέρουν να την πάνε όχι 7 που ήταν αλλά 17% . Ο λαός όσο και αν προσπαθούν Ευαγγελάτος , Χατζηνικολάου και η παρέα του να τον παραμυθιάσουν ξέρει πια είναι η αλήθεια.Και αυτοί το έχουν καταλάβει γιατί δεν είναι ηλίθιοι.
      Ξέρουν ότι αν τους φυλακίσουν άδικα το ποτήρι θα ξεχειλίσει και προσπαθούν να βρουν τρόπο να μην τους στείλουν φυλακή για αυτό μία βδομάδα δεν ανακοινώνουν ποινές και ένας θεός ξέρει πότε θα τις ανακοινώσουν.

    17. Ο Πλευρης εστειλε τους Εβραιους σπιτι, αυτους τους ραγιαδοκαζηδες θα χαρισει.
      και κατι αλλο, ο καλος καπετανιος στην φουρτουνα φαινεται. Ευγε Ιωαννη Λαγε…τρις Ευγε!!!!!!!!!!!!!!

    18. Το δικαστηριο για την Χα επρεπε να εξεταζει για το ποσο εξαπατησε τον πολιτικο χωρο που αντιπροσωπευει με το να παιρνει εντολες απο τους Μασωνους και να ποινικοποιει τον χωρο.Ο μιχαλολιακος ειναι σιγουρα ενοχος για Λαγο ,Κασιδιαρη δεν γνωριζω.Οπως και να εχει Λαγος και Κασσιδιαρης να ενωθουν

    19. ΛΙΓΟ ΑΣΧΕΤΟ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΙΣΟΣ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ [ΑΓΙΟΥ] ΦΥΣΣΑ..ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΚΙΑ! ΝΑΙ ΞΕΡΩ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΟΚΑΜΜΕΝΗ ΜΑΝΑ ΚΤΛ ΚΤΛ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΦΟΥΝΤΟΥΛΗ ΚΑΙ ΚΑΠΕΛΩΝΗ ΗΤΑΝ ΧΑΡΟΚΑΜΜΕΝΕΣ ΜΑΝΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕ ΚΑΤΑΡΙΟΝΤΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΒΡΙΖΑΝ ΘΕΟΥΣ ΚΑΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ. ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΑΠ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΗ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΦΤΑΣΟΥΝ ΣΕ ΑΚΡΑΙΕΣ ΕΝΕΡΓΙΕΣ. ΛΕΝΕ “ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΤΙΚΑΤΟΠΤΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ”

      1. Μα τα μασόνια της είπαν, πάρε μωρή το εκατομμύριο αλλά θα πρέπει να το δουλέψεις…….

    20. Η νέα σύνθεση δεν έχει ανέβει ακόμη στην έδρα.
      Η γίνεται χαμός μεταξύ τους ή περιμένουν να λάβουν νέες εντολές. Θέατρο του παραλόγου.

    21. Η Τουρκία είναι η δεύτερη δύναμη στον κόσμο σε UAV και με χρήση.
      Εμείς έχουμε κάτι ελάχιστα …. νοικιασμένα από το Ισραήλ. ??

      Αν είναι αλήθεια αυτό, πρέπει να καταδικαστεί εκ νέου η Χ.Α και για προδοσία……

    22. Γιάννη Λαγε είσαι άνδρας και ο μεγαλύτερος Έλληνας εθνικιστής πατριώτης το τελευταία 50 χρόνια.Εγω πλέον συντασομαι μαζί σου.Τους έκανες σήμερα να τρέμουν την αλήθεια.

    23. Είμαστε ακόμα στα δικαστήρια για συμπαράσταση στον Γιάννη Λαγό και στους άλλους ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ..Η ώρα για Ελευθερία έφτασε κάτω οι τύραννοι των μνημονίων που εξαιτίας τους αυτοκτόνησαν 45000 Έλληνες.κστω οι τύραννοι παιδεραστές .Κάτω οι τύραννοι που έκαψαν το μάτι,πρόδωσαν την Μακεδονία και θέλουν να πουλήσουν το Αιγαίο.Κατω οι τύραννοι που έφεραν φτώχια στους Έλληνες .Ζήτω το έθνος των Ελλήνων.Ζητω η ελευθερία της πατρίδας. Όπως λέει ο Ιωάννης Λαγός για του Χριστού την πίστη την αγία και της πατρίδας την Ελευθερία.

    24. ΟΙ ΣΤΑΛΙΝΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΟΥ αντι-ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΙΣ ΠΑΠΙΕΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ , ΤΗΝ ΦΩΛΙΑ ΤΟΥΣ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΛΕΡΩΜΕΝΗ , ΔΟΣΗΛΟΓΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΠΟΣΑ ΕΙΣΕ
      ΠΡΑΞΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΛΑΚΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΟΣΑ ???

    25. το κατηγορητιριο ειναι σωστο αλλα δικαζεται λαθος κομα η χ α για αλλου λογους θα επρεπε να κατηγοτηθει και οχι για αυτους… αυτο το κατηγορητιριο συν αλλα ποσα παραλειπονται επρεπε να γηνει για το λεγομενο δημοκρατικο τοξο τους δικαστες εισαγγελεις ολο τον δημοσιο τομεα συν τα σωματα ασφαλειας….ξυπνατε δεν υπαρχει δεξια και αριστερα υπαρχουν ελληνες ανθελληνες και αλλοδαποι οταν το καταλαβουμε αυτο ισως κατι να αλλαξει επισης καμοια αλλαγη δεν εγηνε δημοκρατικα και η λευτερια ποτε δεν ερχεται ειρηνικα

    26. Έλα βλακογουρλομάτη ξαναδώσε εντολή για φυλακίσεις
      να ολοκληρώσεις τo ξεπούλημα κ τον εποικισμό της χώρας δίχως εμπόδια

    27. Η πολιτική εγκληματική οργάνωση που χρεοκόπησε την Ελλάδα επίτηδες με εντολή των μασόνων αφεντικών της , που γεμίζει όλη την Ελλάδα με κέντρα εκκόλαψης ισλαμοτρομοκρατών που επίτηδες βάπτισε ανήλικα προσφυγόπουλα και μεταναστόπουλα απο την Συρία , απο όλα τα ισλαμικά φασιστικά και ρατσιστικά, σχιζοφρενικά καθεστώτα, που αύριο αφού τους δώσουν πλήρη δικαιώματα, θα τους στρέχουν με μια αφορμή να δοκοφονήσουν τους Έλληνες, σεν είναι εγκληματική οργάνωση;

    28. 1) Παρακαλώ πολύ Μακελειό να μην αναφέρεστε στο Λαγό και τους Χρυσαυγίτες ως ‘καταδικασμένους’ διότι δεν έχουν καταδικαστεί και επίσης όλοι γνωρίζουν ότι η Λεπενιώτη ΔΕΝ ειναι ανεξάρτητος δικαστικός λειτουργός, αλλα ένα κινούμενο της ΧΟΥΝΤΑΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ.
      Αυτοι ειναι οι φασιστες, αυτοί είναι οι υπουργοί της ΝΔ που έχουν στη ντουλάπα από μια στολή των SS η της Gespapo που φόραγε ο παππούς η ο πατέρας τους αυτοί είναι οι δολοφόνοι του ” Συνταγματικού Τόξου ” όπως αυτοαποκαλούνται αλλά ψάχνουν τρόπο να ποδοπατήσουν το Σύνταγμα και να αφαιρέσουν τα δικαιώματα των Χρυσαυγιτών για να μη ξαναεκλεγουν, αυτοί κλέβουν και φτιάχνουν νόμους για να μη τιμωρουνται, χρόνια αίσχος…

      Δεν είναι όλοι οι δικαστικοί έτσι.. μακάρι η Νέα Σύνθεση να είναι αντικειμενική και …
      κυρία Λεπενιώτη, αντε πες την αλήθεια ότι σε βάλανε να τα κάνεις αυτά.

      1. Κάπου είσαι λάθος. Καταδικασμενοι είναι. Ενοχοι. Απλά οι ποινες δεν έχουν ανσκοινωθει ακόμα. Δε λέει κάτι λάθος το Μακελειο

        1. ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΘΩΟΙ.
          ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΚΟ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ;
          ΜΟΝΟ ΚΑΛΟ ΕΚΑΝΕ.

          ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΠΡΟΦΗΤΙΚΑ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ… ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΩΝ ΜΜΕ… ΛΙΓΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ.
          “ΕΜΕΙΣ ΔΕ ΘΑ ΣΑΣ ΠΡΟΔΩΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ. ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΜΗ ΜΑΣ ΠΡΟΔΩΣΕΤΕ”
          ΤΡΑΒΗΞΑΤΕ ΤΟ ΧΑΛΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΤΟΥΣ ΜΟΝΟΥΣ ΠΟΥ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ ΧΟΥΝΤΑ ΚΟΚΚΙΝΗ, ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

    29. Το πολιτικό σύστημα είναι αποφασισμένο να κάνει ρόμπα ακόμα και τη δικαιοσυνη, προκειμένου σώνει και καλά να απαλλαγεί από ανθρώπους που μισεί… Δεν είναι υγιή όλα αυτά.. Ακόμα κι αν καταφέρει το σκοπό του, όλοι θα έχουν καταλάβει τις πιέσεις που δέχτηκαν και δέχονται οι δικαστές για να εξοντώθει με κάθε τρόπο ένα ολόκληρο κομμα πραγμα ανεπίτρεπτο που άλλη κυβέρνηση θα είχε πεσει

    30. Μπράβο,Μακελειό.Κόψε σχόλια για να βλέπουμε κι εσείς τελικά ποιους αβαντάρετε.Όλα τα κομμουνιστικά τα περνάτε πάντως.

      1. Εμένα δε μου έχουν περάσει κανένα σήμερα και είναι όλα κατά της Χρυσής Αυγής και υπέρ της καταδίκης της. Και δε βλέπω και κανένα κομμουνιστικό σχόλιο, φανερά το Μακελειό αβαντάρει Χρυσή Αυγή και φαίνεται.

        1. Έχω κάνει πολλαπλά σχόλια υπέρ και δεν μου τα περνάνε.Καλά εσύ όπου βρεθείς και όπου σταθείς κατά της Χρυσής Αυγής είσαι.Γνωστό λαγουδάκι της ΝΔούλας.

    31. Η απόφαση εχει βγεί απο τους Σαμαροβενιζέλους απο το 2013 , η δίκη ήταν ενα θέατρο εντιποσιασμού και προπαγάνδας η αποφαση βγήκε απο το Μητσοτάκη και εκφωνήθει απο τούς … δικαστές απλά μαθηματικά

    32. Με εντολή Κυριάκου το αίτημα θα απορρηφθεί. Τα πράγμματα πήραν το δρόμο τους απο το 2013, όταν η Χρυσή Αυγή αυτονομήθηκε. Βρήκαν έναν που ήταν βαλτός απο το ΚΚΕ, γιατί δεν πρόσεχαν στην Χρυσή Αυγή ποιούς έβαζαν στο κόμμα και σκότωσε έναν άλλο άνθρωπο δημόσια και μάλιστα φανερά. 600000+ Έλληνες θέλουν ένα καθαρά πατριωτικό κόμμα, το θέμα είναι ποιός θα καταφέρει να ηγηθεί και να κερδίσει αυτούς τους 600000

    33. Ασχέτως με το εάν κάποιος συμφωνεί ή όχι με την χρυσή αυγή, η απόφαση της Λεπενιωτη υπαγορευθηκε από το πολιτικό σύστημα μέσω μμε. Ότι ακριβώς απαιτούσαν τα μμε, εγκληματική οργάνωση και χωρίς ελαφρυντικά φτιάχνοντας κλίμα μέρες πριν την απόφαση, όλως τυχαίως αυτή την απόφαση πήρε η Λεπενιωτη. Δεν έλαβε υπόψιν της ούτε την γνώμη της εισαγγελεως που είχε πει πως δεν συντρέχει λόγος εγκληματικής οργάνωσης. Η Λεπενιωτη ανακοίνωσε μια απόφαση στην καλύτερη περίπτωση φοβισμένη και επηρεασμένη από μμε και πολιτικά κόμματα.

    34. ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΔΩΣΩ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΔΙΟΤΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΟΙ ΥΓΕΙΩΣ ΣΚΕΠΤΟΜΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΤΟ ΣΤΑΛΙΝΟΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΝ ΤΟ ΕΘΝΗΚΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΡΧΗΓΟ???????

    35. Είπαμε για κάποιο θαύμα που ήρθε! Άγνωστο τι θα αποφέρει, αλλά ας γίνει ένα μάθημα για όσους θέλουν να καταστρέψουν ανθρώπους και ζωές με πολύχρονες φυλακίσεις προκαταλαμβανοντας τη δικαιοσυνη με ουρλιαχτά και δηλωσεις

    36. Η Χρυσή Αυγή πέθανε. Τελείωσε. Όμως, 600.000 ψηφοφόροι αναμένουν τον πραγματικό πατριώτη, τον πραγματικό Ορθόδοξο Χριστιανο, να τον ψηφίσουν. Ούτε πυρσους, ούτε ναζιστικά σύμβολα, ούτε κρυμμένες ναζιστικες στολές στις ντουλάπες, ούτε ρατσιστικές κορώνες και μ@λακιες. Ένα πραγματικό Χριστιανο άνθρωπο θέλουμε. Να δούμε.
      Υ. Γ. Ούτε κηραλοιφες θέλουμε…απο Σαλονικιους εμπόρους.

      1. ΜΗ ΞΕΧΝΑΣ ΟΜΩΣ ΦΙΛΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΛΑΘΗ ΑΝΟΙΞΑΝ ΕΝΑ ΔΡΟΜΟ ΜΕ ΦΥΛΑΚΙΣΕΙΣ ΚΛΠ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ !!!! ΠΑΝΤΩΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΟΛΥ ΤΣΟΝΤΟΚΑΝΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠ ΟΥΔΕΝΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ !!!! ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΕΧΟΥΝ ΧΙΛΙΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ !!!!

        1. Θα συμφωνήσω σε αυτό. Είναι πράγματι έτσι. Τώρα πες μου τι γίνεται… Οι λογικες φωνές πού θα βρουν λύση;

      2. Απο «χριστιανους» χορτασαμε. Ενας ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ που να αγαπα την Ελλαδα. Ασε τους τραγους απ εξω. Αν και η Χ.Α δεν τελειωσε… Οπως ουτε ο Κασι τελειωσε… Ουτε ο λαγος. Αλλου αυτα που ξερεις μην σου βαλω κανα πυρσο στον πατο. Μου εμαθες και τις ναζιστικες στολες. Καταλαβες Ιωνα? Δωσε πονο ρε Γιαννη!!!

      3. ρατσιστικες κορωνες…..

        ελληνας ο αντετοκουμπο ε;;;……
        καταλαβαμε τι μελλον φανταζεσαι……

      4. Με τον σταυρο στο χερι μπορει να σωσεις την ψυχη σου αλλα την πατριδα οχι.Ο Ιησους με μαστιγιο μπηκε στον ναο.

    37. Απλά τα πράγματα. Νομικοί δικαστικοί όλοι γνωρίζουν ότι όλο αυτό ήταν ένα στημένο πανηγύρι για αυτό κανένας επιφανής νομικός , δικαστικός; δεν βγήκε στα πουλημένα πάνελ να σχολιάσει πλην της Γκοτζαμάνη που όλοι ακούσαμε και μυαλό είχαμε να κρίνουμε τα όσα είπε.Ο Κούγιας κάτι ήθελε να πει αλλά όλοι ξέρουν γιατί δεν το είπε.

      Τώρα οι απλοί δικαστικοί που δεν είναι στο κόλπο τραβάνε την ουρά τους απέξω και καλά κάνουν γιατί άλλοι θα καρπωθούν θέσεις βουλευτών , υπουργών και δεν ξέρω τι άλλο. Στο τέλος ξέρουμε ότι θα βρουν και πάλι μία στημένη σύνθεση που θα απορρίψει το αίτημα του Λαγού αλλά το κρίμα στο λαιμό τους.

    38. ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙς ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΔΕΚΤΟ? ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΘΑ ΑΠΟΡΙΦΘΕΙ

    39. ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΚΥΡΙΑΚΟΥ, ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΠΡΟΘΥΜΟΙ,,,

    Comments are closed.