ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΠΛΕΥΡΗ: ΕΔΩΣΕ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΗΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΣ ΣΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ! ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΕ Η ΧΡΥΣΑΝΘΗ! ΜΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΟ ΘΑΝΑΤΟ! ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΛΑΜΟΓΙΟ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΝΑΛΟΓΟΥΝ;

    Κοινοποίηση:
    ΧΡΥΣΑΝΘΗ 2

    Τέλος έδωσε στη ζωή της νεαρή υγειονομικός που βρισκόταν σε αναστολή εργασίας από την υγειονομική δικτατορία του Κυριάκου Μητσοτάκη και των ναζιστών υπουργών του.

    Η άτυχη Χρυσάνθη δεν μπόρεσε να αντέξει τόσους μήνες χωρίς εργασία και αποφάσισε να προχωρήσει στο απονενοημένο διάβημα.

    Οι άνθρωποι που σας «πάσαραν» το παραμύθι ότι δήθεν νοιάζονται για την υγεία σας, εκβίασαν τους υγειονομικούς να καθίσουν στην καρέκλα και να σηκώσουν το μανίκι για να κάνουν ένα πειραματικό σκεύασμα.

    Είναι οι ίδιοι που άφησαν χιλιάδες Έλληνες να πεθάνουν εκτός ΜΕΘ.

    Ο θάνατος της κοπέλας θα βαραίνει για πάντα τους αιματοβαμμένους δικτάτορες της πατρίδας μας.

    ΧΡΥΣΑΝΘΗ

    Υλικό από τη σημερινή διαμαρτυρία των υγειονομικών! “Χρυσάνθη ζεις εσύ μας οδηγείς” 

    1

    2

    3

    4

    χρυσανθη

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    55 Σχόλια

    1. Aν νομίζει καποιος από τους 300 ότι δεν θα έχει την ίδια τύχη…..αναμένετε και σύντομα θα δείτε.
      Στην ελληνική επικράτεια δεν ζουν μόνο ραγιάδες και σφουγγοκωλάριοι αλλά και πραγματικοί Έλληνες.
      Ο Ερντογάν θα δώσει την έναρξη. Ο καιρός γαρ εγγύς.-

    2. Δεν είναι αυτοκτονία, είναι ΔΟΛΟΦΟΝΊΑ από Κούλη και Πλεύρη

    3. Τα πολιτικα πορνιδια που ειναι ξεφτιλισμενα.οπως η νουδουλα ο τσιριζα το πασοκο κκε κλπ ολο το μπουρδελο π.λεγεται βουλη λρεπει να φαει ξυλο .

      Μαυριστε στις εκλογες

    4. ΔΟΛΟΦΟΝΕ ΝΕΟΤΑΞΙΤΗ

      ΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΧΘΕΣ

    5. Αν ήταν της κοινότητας Λοατκι , αν ήταν μετανάστρια Τα κ@λο καναλα θα το παιζαν όλη Μέρα!
      Αν δεν είναι αυτό Ρατσισμός κατά των Ελλήνων τότε τί είναι?
      Η ζωή του Έλληνα σήμερα μέτρα λιγότερο & από ένα οικόσιτο ζώο.
      Έχουν γεμίσει τα χέρια τους με αίμα Ελληνικό τα πολιτικά Γκόλουμ! (Δεξιά και αριστερά)!

    6. στεφανε χιο επειδη ΜΟΝΟ ΕΣΥ εχεις ΑΡΧΙΔ@Α …
      ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΙΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ,με την φωτογραφια της χρυσανθης στο ΚΕΝΤΡΟ και δεξια και αριστερα τον πλευρη κ τον μητσοτακη με θηλια στο λαιμο τους….

    7. Δηλαδη ηταν καλυτερα νεος ανθρωπος να παει να αυτοκτονησει, αντι να παει να κανει το εμβολιο η να μην κανει τιποτα;;;;; Αλλα οχι και αυτοκτονια!!!! Δηλαδη και οι υπολοιποι που ειναι σε αναστολη εργασιας να πανε να αυτοκτονησουν;;;;; Απαραδεκτα πραγματα!!!! Μπορει η κυβερνηση να ειναι για τα πανιγυρια, αλλα η ζωη ενος ανθρωπου αξιζει περισσοτερο.

    8. Έπρεπε να είναι πρώτο θέμα στις ειδήσεις και δεν το λέει κανείς από τους πετσωμένους. Βάλτε το πρωτοσέλιδο αύριο

    9. Πόσο Βρωμοπιθηκολαός πρέπει να είσαι για να ψηφίζεις βρωμερούς δολοφόνους…. Για να σκοτώνεις τά παιδιά σου……

    10. Και δεν ήταν προτιμότερο να κάνει το κωλοεμβόλιο παρά αυτό το πράγμα;

    11. Η Χούντα Μητσοτάκη-Πλεύρη επιβλήθηκε με την ανοχή και τις πλάτες όλων των πουλημένων-προδοτών που τους φυλάνε και τους υποθάλπουν. Είναι όλοι όσοι πρόθυμα σήκωναν το μανίκι κάθε φορά και έβριζαν όσους δεν το έκαναν. Είναι όσοι έβριζαν και απέκλειαν κοινωνικά τα “ψέκια”. Σας θυμίζει κάτι η λέξη του αρχηγούλη σας; Ε,ναι λοιπόν εξ αιτίας σας τον λουζόμαστε μέχρι σήμερα.

    12. Το αίμα στο κεφάλι των ψηφοφόρων του προδοτικού κλεπτοκρατικού τόξου, των ψηφοφόρων νέας δημοκρατίας και σύριζα!

    13. Εγω ενα εχω να πω στην ΤΥΝΗΣΙΑ καηκε ενας ανθρωπος και ξεκινησε ολοκληρη επανασταση στο ιραν πεθανε μια κοπελα και ξεκινησε επανασταση εδω καθε μερα πεθαινουν απο αυτοκτονιες και την πεινα δεκαδες ελληνες και δεν γινεται τιποτα και αντι να ξεσηκωθουμε μαζι με τους υγειονομικους στιριζοντας τους στον αγωνα τους που πρεπει να γινει και αγωνας μας καθομαστε στα πληκτρολογια καληνυχτα ΕΛΛΑΔΑ εως οτου καταλαβουμε και ξεσηκωθουμε για να ξαναπουμε ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ

    14. 32.000 φέρετρα κορονοϊου , κουβαλάει ο Μιζοτακης.

    15. Μην τους κάνετε τη χάρη να αυτοκτονήσετε. Χάνετε την ψυχή σας και αυτοί ούτε που νοιάζονται.

    16. Ούτε ένα βρωμοκαναλο δεν έπαιξε την είδηση….ΝΤΡΟΠΗ!!!!

    17. Επιστρέφω με επεξηγηματικό σχόλιο.Στο οτι κάνω αυθαίρετη κριτική στους άλλους.Δεν κρίνω κανένα,για να μην κριθώ κι εγώ.Απλά αναφέρω την επι δεκαετίες νοσηρή,αυτοκτονική πρακτική του ελληνικού λαού με αυτούς που ψηφίζει.Και την αναφέρω σε γ΄πρόσωπο,διότι ευρισκόμενος στο εξωτερικό επι πολλά χρόνια,δεν συμμετέχω σε αυτήν την παράνοια.(Ίσως και να ισχύει αυτο που λέει η `Φρύνη`.).
      Αν και διαφωνώ,δέχομαι το σχόλιό σου αγαπητέ!

    18. Στο ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ,εγκληματίες κυβερνητικοί ,το πρώτο όνομα θα είναι της ΧΡΥΣΑΝΘΗΣ ,για να θυμηθεί ο κάθε Έλληνας τα κουμάσια που την εβαλαν στο δρόμο της ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ

    19. Σιγά ρε παιδιά πως κάνετε έτσι δεν ηταν και κανένας λαθρο ή κανένας γύφτος ή κανένας π@@στης και πρεζακιας που έκανε ληστεία…
      ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ θελατε… Λουστειτε τους τώρα.

    20. Αφορισμενοι κ σστανικοι.
      Το αιμα της στο κεφαλι σας αποβρασματα

    21. Η Χρυσή Αυγή ονομάστηκε εγκληματική οργάνωση και μπήκαν φυλακή όλα τα στελέχη της για ΜΙΑ δολοφονία. Οκ λοιπόν…..Η κυβέρνηση της ΝΔ με τόσες ψυχές που σκότωσε και θα σκοτώνει τι είναι ? Ο ΣΥΡΙΖΑ με 100 νεκρούς τι είναι? Δημοκρατία πάντως δεν έχουμε απλά εταιρείες δολοφόνων που εναλλάσσονται στην εξουσία. Από την άλλη τα πατριωτικά κόμματα δεν ενώνονται τραβάνε δικό τους μπαϊράκι. Έλληνες ξυπνηστεεεεε

    22. κι παλι τιποτε δε θα γινει Σιώπη και συνεχεια σε οτι κανουν αυτα τα τερατα που κυβερνουν

    23. Αν ήθελα να αυτοκτονήσω θα έπαιρνα και αυτούς μαζί μου. Υπάρχουν τρόποι.

    24. Τιμη και δοξα στην κοπελλια αλλο ενα θυμα του Μητσοτακη

    25. Μπαμ Μπαμ στον Κουλη – οπλιζει ξανά – Μπαμ Μπαμ στον Πλευρη. Τι δεν καταλαβαίνετε; Ποιος παληκαρας θα το κάνει πράξη, αναμένουμε.

    26. ΚΡΙΜΑ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ..ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ…ΔΕΝ ΤΑ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ..😪🤮

    27. Έλληνες, πόσο ακόμη θα ανεχόμαστε την εξουσία Μητσοτάκη & Πλεύρη να μας σκοτώνουν;

    28. Μιζοτάκη κάθαρμα και φασίστα Πλεύρη,εσείς χρεώνεστε αυτήν την αυτοκτονία,για κρέμασμα είστε

    29. Αφού θες να αυτοκτονήσεις γιατί δεν αντέχεις άλλο βρες έναν που σε έφτασε σ’αυτό το σημείο και παρτον παρέα να γίνεις και ηρωίδα. Με λίγη πονηριά θα τα καταφερνες δεν είχες κανέναν κοντά σου να στο πει. Κρίμα την κοπέλα που κάποτε την χειροκροτούσαν.

      1. Αυτοί που φτάνουν στο σημείο να αυτοκτονήσουν το κάνουν γιατί αισθάνονται έντονα την μοναξιά και την αδιαφορία των γύρω τους και στη συγκεκριμένη περίπτωση μπορεί το μέτρο αυτό να το ανακοίνωσε η λούγκρα ο Πλεύρης αλλά ο λαός κατά 73% το στήριξε με τον δικό του τρόπο χεσμένος από το παραμύθι την ΜΜΕ και έτρεξε να εμβολιαστεί σαν μοσχάρι με τα πειραματικά σκευάσματα (ακόμα τρέχουν μερικοί) αγνοώντας κάθε μέτρο και κανόνα λογικής. Γιατί λοιπόν κε “Κεφαλονίτη” να σας κάνω τη χάρη και να φάω ένα “σκουπίδι” που εσείς ανέχεστε αν φθάσω στο σημείο να αυτοκτονήσω;;;; Σας παραχωρώ τη θέση του ήρωα να την πάρτε εσείς (ή όποιος άλλος) την αξίζει αλλά μάλλον θα συνεχίσετε να αδιαφορείτε και να ανέχεστε όλα αυτά του συμβαίνουν περιμένοντας ένα θαύμα ή κάποιον άλλο να τ’ αλλάξει ως συνήθως….

    30. Αν τους αφήσουμε να την ..κάνουν…με ελαφρά πηδηματάκια ειμαστε άξιοι της μοίρας μας. Κρέμασμα θέλουν στο Σύνταγμα και να μείνουν εκεί μέχρι να σαπίσουν, (αν και είναι ήδη σάπιοι, απλώς δεν βρωμισαν ακόμα.) Προς παραδειγματισμό των επόμενων. Ποτέ δεν εχουμε τιμωρήσει κανέναν όπως θα έπρεπε. Όταν η κυβέρνηση φοβάται τον λαό, εχουμε δημοκρατία. Όταν ο λαός φοβάται την κυβέρνηση εχουμε χούντα.
      Κριμα!!! Καλό ταξίδι στην κοπέλα.

    31. μια σφαιρα στο δοξα πατρι στα ναζιδια κουλη και πλευρη απο τους συγγενεις της κοπελας

    32. να γίνει ηλεκτρονικό δημοψήφισμα. Υπάρχουν τα εργαλεία και μπορεί να γίνει χωρίς τη συμμετοχή της κυβέρνησης! στην πραγματικότητα μπορούν να γίνουν πολλαπλά δημοψηφίσματα. Προτείνω το ένα είναι η επιβολή θανατικής ποινής στο μητσοτάκη άνευ δίκης.

    33. Τώρα που λένε ότι θα τους πάρουν πίσω αυτοκτόνησε? Όχι ρε παιδιά, κρίμα!

    34. είναι ένα παράνομο κατοχικό ανθελληνικό καθεστώς, οι εκλογές έχουν τόσο νόημα όσο θα είχαν επί Τουρκοκρατίας, δηλαδή δεν θα έφευγε ο Τούρκος επειδή έχασε τις εκλογές, σας αντικαθιστούν και εσείς περιμένετε να παραιτηθεί κάποιος ώστε να πάει σπίτι του με τα κλοπιμαία ενώ έχει κάνει τόσα εγκλήματα

    35. να μην ψηφιστεί ΚΑΝΕΝΑ συστημικό κόμμα ξανά … για τη μνήμη της μόνο … κανένα παχύδερμο δε θα ιδρώσει κοπέλα μου … αυτοί, έχουν τις παχυλές βουλευτικές αποζημιώσεις τους … ποιος χορτάτος έχει ποτέ καταλάβει τον νηστικό ; Εσείς εκεί στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ, μην το κατεβάσετε, αφήστε το ρεπορτάζ ε΄κει, πρωτοσέλιδο, να το βλέπει ο κόσμος μπας και ξυπνήσει … αλλά θα μου πείτε, σε μια χώρα με 70.000 καφετέριες, πως γίνεται ο λαός της να κοιμάται όρθιος …..

    36. ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΠΛΕΥΡΗ, ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ! ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΦΟΒΟΣΑΣΤΕ. ΤΟΝ ΘΕΟ, ΤΟΝ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΤΡΕΜΕΤΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΚANEI;

    37. Καλα σας κανουν ….δεν αντιδρατε ριζοσπαστικα…??? Εχετε αντοχες ακομα………

    38. η βουλη ακουει????.η εχουμε εκλογες????…..οι νομοι των π@υστηδων:νομοθετικα διαταγματα και τρολογιες δεν εισχωρουν στα σωθικα τετοιες αναλογιες…..

    39. Τους είναι αδιάφορο αν πεθάνετε όλοι σας.Αυτοί έχουν καβατζώσει τις θέσεις τους δεκαετίες τώρα.Ζούν μέσα στη χλιδή και δεν θα την αφήσουν με τίποτα.Εσείς πού ζείτε;Διότι αν δεν σας αρέσει αυτό που ζείτε αλλάξτε το.Αλλά για να τους ψηφίζετε επί δεκαετίες,δεν έχετε πρόβλημα.

      1. Αλκίνοος

        Συνελληνα! Σε διαβεβαιω και στο υπογραφω με το αιμα μου, οτι διαχρονικα οι εκλογες Νοθευονται, ποικιλοτροπως! Εν ολιγοις, ειναι Παρανομες, περα ως περα! Ομως τους συμφερει, να παιζει το παραμυθακι, οτι τους εχει ψηφισει και εκλεξει, ο Λαος! Φυτευτοι ειναι και προεπιλεγμενοι! Και δεν φτανει, που υποτιμουν την νοημοσυνη μας, αλλα εμμεσα μας προσδιδουν και την ιδιοτητα, του “Μαζοχα” Λαου! Γιατι εκτος των αλλων, πρεπει να εισαι και μαζοχας, για να τους ψηφιζεις, την στιγμη μαλιστα, που τρως αβερτα και απανωτα, καλυβιωτικα αγγουρια! Του στυλ: “Ποναω, αλλα μ’ αρεσει”!

        1. Με 50 τα εκατό αποχη και τόσες παράνομες ελληνοποιήσεις δεν χρειάζεται να νοθεύουν τίποτα και απορώ όλοι εσείς που μιλάτε για νοθεία σε πόσες εκλογικές διαδικασίες πείρατε μέρος α ξέχασα την ημέρα των εκλογών πίνατε φρέντο επίσης αναρωτιέμαι αν διαβάσατε ποτέ το καταστατικό του κόμματος που ψηφίζεται και το πρόγραμμα που απορεει από αυτο

      2. Δυστυχώς με κάποιους σαν και εσένα, που πιστεύουν ότι δεν φταίνε σε τίποτα παρά μόνο κάνουν αυθαίρετη κριτική στους άλλους, δεν μπορούμε να το αλλάξουμε αγαπητέ!

    40. Δεν γίνεται τίποτα αν ο κόσμος δεν πάρει ο κόσμος τον Νόμο στα χέρια του

    41. Εγκληματική οργάνωση μασονικών στοών Κούλας και Σία! Ηλία Κασιδιάρη ζούμε να σε δούμε να κλείνεις σε μπουντρούμι αυτά τα @@

    42. Δολοφόνοι σκατοπ@ύστιδες!… Θάνατος σε όλα τα νεοταξικά ρεμάλια του πολιτικού συστήματος.

    43. κρίμα έπρεπε να πάει να τον πάρει μαζί της !

      και φυσικά με την ατάκα του Γαρδέλη με θυμάσαι ρε Πουστ…..

      1. Ανώνυμος

        Εισαγγελεας, ντεν ακουει! Γιατι τον παιρνει κι’ απο τ’ αυτια!

        1. Εισαγγελεα μολις γυρισε πλευρο γιατι πιαστηκε

    Comments are closed.