ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ Η ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΗ ΜΗΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΩ – Η ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ

    Κοινοποίηση:
    kos3

    Η Διονυσία Καραγεωργίου 43 χρόνων, που είχε εξαφανιστεί από την Κω, βρέθηκε ταλαιπωρημένη να κοιμάται στο χώρο του μετρό στον σταθμό Ομόνοιας.

    Η εκπομπή με την βοήθεια της αστυνομίας, την πλησίασε με διακριτικότητα. Οδηγήθηκε στο Α.Τ. της περιοχής και αστυνομικοί ήρθαν σε επικοινωνία με την οικογένειά της για τις περαιτέρω ενέργειές τους, που θα τη βοηθήσουν να ορθοποδήσει.

    Τηλεθεατές ευαισθητοποιημένοι από την περιπέτεια της Διονυσίας, έστειλαν μες στην εκπομπή φωτογραφίες από μία άστεγη γυναίκα που της έμοιαζε. Το «Τούνελ» τις προώθησε στην αδελφή της, που βγήκε στον αέρα της εκπομπής και επιβεβαίωσε πως επρόκειτο για την ίδια.

    «Μας κάνατε το καλύτερο δώρο. Φοβόμασταν για τη ζωή της και χάρη σ’ εσάς τη βρήκαμε ζωντανή. Σας ευχαριστούμε θερμά!», είπε συγκινημένη στην Αγγελική Νικολούλη.

    «Την είχαν απειλήσει πριν εξαφανιστεί…»
    Την περασμένη Παρασκευή, η αδελφή και η μάνα της γυναίκας από την Κω, εμφανώς αναστατωμένες είχαν μιλήσει στην κάμερα της εκπομπής για τα ανησυχητικά περιστατικά που είχαν προηγηθεί.

    Είχαν περιγράψει τη μητέρα ενός κοριτσιού ως μία ευαίσθητη γυναίκα που έχει περάσει δύσκολα τα τελευταία χρόνια της ζωής της.

    «Προσπάθησε να επικοινωνήσει με τον πρώην σύζυγό της, αλλά η νυν σύντροφός του την απείλησε ότι αν συνεχίσει να τον ψάχνει, θα χειροδικήσει όταν τη συναντήσει. Ήθελε απλά να έχουν θερμές επαφές για χάρη του παιδιού τους» είχαν πει.

    «Μπαίνοντας η μητέρα μου στο σπίτι της για να την αναζητήσει, το μόνο που βρήκε ήταν η ταυτότητά της και κάποια προσωπικά της αντικείμενα. Η πόρτα ήταν ξεκλείδωτη και τα πράγματα αναστατωμένα, ενώ το κινητό της απενεργοποιημένο» είχε αναφέρει χαρακτηριστικά η αδελφή της.

    «Το μόνο που θέλουμε είναι να είναι καλά και να γυρίσει πίσω. Κλαίω μέρα – νύχτα και δεν μπορώ να ηρεμήσω. Το παιδί της την αναζητάει» είχε καταλήξει η μητέρα της εμφανώς συγκινημένη.

    Ευτυχώς η υπόθεση είχε αίσια κατάληξη.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    5 Σχόλια

    1. Σωστά τα λες! Η Νικολούλη έχει προσφέρει μεγαλύτερη βοήθεια στην εξιχνίαση εγκλημάτων, στην εύρεση χαμένων ανθρώπων και αζητητητων νεκρών ξεχασμένων στα ψυγεία νεκροτομειων! Η αστυνομία ασχολείται με το να μας λέει πόσα εκατοστά από τα φρύδια πρέπει να απέχει η μάσκα και με το να βγάζει πλαστά χαρτιά σε λαθροεισβολεις!!!!! Μπ@υρδελο όλα!!!!

    2. εγκατελειψε το παιδι της και ηρθε αθηνα για εναν γκομενο η κανω λαθος;

      1. Επειδή δέν ξέρεις, άσε τόν Θεό νά κρίνη καί μήν παίρνεις εσύ αυτήν τήν αρμοδιότητα.

        1. Εσύ μωρή ποντικομαμή που ξέρεις, τι έγινε; σου θίξαμε την κολλητή; Ίσα ρε παρτάλια που κυκλοφορείτε ελεύθεροι και ψηφίζετε κιόλας 🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮

    3. το μόνο λυπηρο στην υπόθεση είναι ότι η αστυνομία δεν κανει τίποτα.. αν η Νικολούλη πάρει σύνταξη η αλλάξει ρεπορτάζ ολοι αυτοί που ελπίζουν είναι χαμένοι γιατί το κράτος του γουρλομάτη είναι εντελος άχρηστο! πρέπει επιτέλους ο Έλληνας να πάρει την κατάσταση στα χερια του

    Comments are closed.