“ΕΝΑ ΚΤΗΝΟΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ…”: ΣΟΚΑΡΟΥΝ ΟΙ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΣ ΜΑΝΑΣ ΚΑΙ ΚΟΡΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΦΙΑΛΤΗ ΠΟΥ ΕΖΗΣΑΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ 35ΧΡΟΝΟΥ ΑΛΒΑΝΟΥ ΒΙΑΣΤΗ (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    4

    Οι δύο γυναίκες μεταφέρθηκαν και διαμένουν στο σπίτι συγγενικού τους προσώπου στην Αχαΐα προσπαθώντας να ξεπεράσουν το ισχυρό σοκ από τα όσα υπέστησαν στα χέρια του 35χρονου Αλβανού.

    Ο δράστης μπήκε στο σπίτι τους, τις χτύπησε, κλείδωσε τη μητέρα στην τουαλέτα και σε δεύτερο χρόνο βίασε την 53χρονη κόρη. “Μπήκε μέσα αυτό το τέρας… Πήγα να βάλω ένα κούτσουρο στη φωτιά και να κλείσω την πόρτα. Δεν πρόλαβα. Μπήκε μέσα, χτύπησε κλωτσιά και με πέταξε σε μια σόμπα. Μετά με έδεσε σε μια καρέκλα, μου έκλεισε το στόμα και κλείδωσε τη μητέρα μου στο μπάνιο. Ζήσαμε δραματικές στιγμές” περιέγραψε η 53χρονη, που λίγο αργότερα έπεσε θύμα βιασμού.

    “Ακολούθησαν πολύ δραματικά πράγματα, τα έσπασε όλα… Μου έριχνε κλωτσιές, μου τραβούσε τα μαλλιά. Κάποια στιγμή τόλμησα να ανοίξω τα παράθυρα κι εκεί θύμωσε πολύ και με πέταξε κάτω. Του είπα είμαι άρρωστη, έχω κάνει χειρουργεία. Τι να καταλάβει το κτήνος. Αφήστε, δραματική η κατάσταση, ο Άγιος Χαράλαμπος με γλύτωσε ” κατέληξε με σπασμένη φωνή η 53χρονη.

    Οργισμένοι οι κάτοικοι της περιοχής

    Σε μια περιοχή όπου έχουν υπάρξει πολλά περιστατικά εγκληματικότητας, το τελευταίο γεγονός, φαίνεται πως είναι η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Οι κάτοικοι της Νέας Μανωλάδας, έχουν εξαγριωθεί και ετοιμάζονται για κινητοποιήσεις με αφορμή τη ληστεία μετά βιασμού.

    Σε δηλώσεις τους, όλοι άσκησαν σκληρή κριτική για την κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή τους  και δηλώνουν πως πρέπει να ληφθούν μέτρα σχολιάζοντας χαρακτηριστικά πως το χωριό αριθμεί 750 – 1.000 κατοίκους και δεν υπάρχει η αστυνόμευση που πρέπει.

    Κάτοικοι περιγράφουν – όσοι από αυτούς το αντιλήφθηκαν – τι είχε συμβεί χθες το απόγευμα, αλλά επίσης δηλώνουν πως είναι αποφασισμένοι να λάβουν μέτρα για την ασφάλειά τους.

    Άμεση ήταν η κινητοποίηση του τμήματος Ασφαλείας Ήλιδας και του ΑΤ Βουπρασίας, άνδρες των οποίων μετά από μια άριστα συντονισμένη επιχείρηση συνέλαβαν τον φερόμενο ως δράστη στον Πύργο ο οποίος με λεωφορείο θα αναχωρούσε για την Καλαμάτα.

    Πηγή: ilialive, tempo24, patrisnews

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    6 Σχόλια

    1. Ενα μεγαλο μπουρδελο καταντησε το Ελλαδισταν.και ακομα που εισαι.

    2. Οι νόμοι από τα παρτάλια τους πολιτικούς φταίνε που τους βγάζουν έξω . 100 ληστείες ο άλλος και ήταν έξω . Σαν δεν ντρέπονται γαμώ το μπουρδέλο το κράτος με τους αδέκαστους δικαστές

    3. Και όλοι αυτοί που σκούζουν τώρα, ψήφισαν και ψηφίζουν τόσα χρόνια ΠΑΣΟΚ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΟΥΛΑ….γιατί ήθελαν τα Αλμπάνια και τα Πάκις να τους δουλεύουν ώστε να πίνουν τσίπουρα στα καφενεία αραχτοί…. Δεν ήξεραν πως θα έμπαιναν στα σπίτια τους και θα τους μαμούσαν κάποια στιγμή; Θα λένε Χρυσή Αυγή που είσαι να μας σώσεις και θα κλαίνε…..

      1. o θυτης ηταν αλβανος, ανοητε ψευτοπατριωτη

    4. ΟΣΟ ΟΙ ΝΙΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΘΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΒΑΣΗ. ΕΞΩ Ο ΚΑΘΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΣΚΥΛΕΥΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    Comments are closed.