ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΑΚΑΘΕΚΤΟΙ! ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ “ΤΡΥΠΗΜΑ” ΚΑΙ ΦΤΑΣΑΜΕ ΤΟΥΣ 20.000 ΝΕΚΡΟΥΣ – ΜΕΤΡΑ, ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ… ΕΝΑ ΟΑΚΑ ΜΕ ΦΕΡΕΤΡΑ

    Κοινοποίηση:
    i-europi-anosopoieitai-ksekinisan-emboliasmoi-xora

    Σαν χθες ήταν (27 Δεκεμβρίου 2020) όταν έγινε ο πρώτος εμβολιασμός στην Ελλάδα. Επέτειος λοιπόν για την «Επιχείρηση Ελευθερία», που όχι μόνο δεν πέτυχε να μας ελευθερώσει από τον κορωνοϊό αλλά θρηνούμε και πάνω από 20 χιλιάδες νεκρούς με την Πολιτεία να συνεχίζει στο ίδιο μοτίβο με εκβιασμούς και τιμωρητικά μέτρα!

    Χθες λοιπόν, στην επέτειο φτάσαμε τα 9.284 κρούσματα, του 66 θανάτους, ενώ 629 είναι οι διασωληνωμένοι στις ΜΕΘ. Μόνο για… πανηγυρισμούς δεν ενδείκνυται η τραγική κατάσταση στη χώρα.

    Και μπορεί, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, να έχουν γίνει 17.060.000 εμβολιασμοί, 7 εκατομμύρια να έχουν ολοκληρώσει τον εμβολιασμό (66%) και 75,6% επί των δικαιούχων να έχουν κάνει την τρίτη δόση, όμως οι θάνατοι που διαρκώς αυξάνονται δείχνουν ότι κάτι πηγαίνει πολύ λάθος.

    Μπορεί επίσης οι ειδικοί, όπως ο κ. Μάριος Θεμιστοκλέους, να μας λένε ότι πάνω από 15.000 συμπολίτες μας θα είχαν χάσει ακόμα τη ζωή τους χωρίς τους εμβολιασμούς, όμως έχουμε ήδη φτάσει τους 20.496 νεκρούς και κανείς δεν γνωρίζει ποιος θα είναι ο τελικός απολογισμός!

    Μέχρι να καταλάβει η Κυβέρνηση Μητσοτάκη και το παρεάκι των “ειδικών” ότι κάτι πάει λάθος, σε λίγο θα έχουμε ένα… ΟΑΚΑ νεκρούς. Και τότε θα είναι πολύ αργά.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    8 Σχόλια

    1. Άσε, είδαμε και αυτούς που προωθούν την “κουλτούρα” του εμβολιασμού. Καμία αποτελεσματικότητα, νέες μεταλλάξεις, οικονομική ένδεια, η ψυχολογία στα κάγκελα, η δημοκρατία εξαφανίστηκε και η δικαιοσύνη απεβίωσε. Συγχαρητήρια

    2. Η επιστήμονες ανακοίνωσαν εδιξαν νεκρό τέλος το ηφαίστειο στα κανάρια νησιά οπότε δεν είναι ανησυχητικό προσωπικά για εμένα ο νέος σεισμος Κρήτη κλπ ανησυχητικό είναι το μέγεθος και πόσο θα αντέξουν σπίτια κλπ πρέπει να μάθουμε να ζούμε με σεισμό αυτό για κάποιο διάστημα

    3. Όσο το μακελειό, οι χριστιανοταλομπαν κ τα λοιπά sites αρνητών προωθούν την κουλτούρα του αντιεμβολιασμού, οι μακαρίτες τραγκες θα αυξάνονται.

      1. Τοτε γιατι μπαινεις ρε πανιβλακα αφου δεν σου αρεσουν οι αποψεις του μακελειου;
        Αιντε τραβα για το 4ο μπολι γιατι πηρες εσυ τη ζωη σου πισω γιδι

    4. Όλη αυτο το παρεάκι είναι για την κονόμα και μόνο.

    5. Η ελευθερία πέθανε, ζήτω το επιβαλλόμενο από την εξουσία τρύπημα. Ο Μητσοτάκης κατάντησε τους Έλληνες κάτι σαν τα ανθρωπάκια του Γαΐτη ομοιόμορφους, φοβισμένους, προβλέψιμους και υποταγμένους. Παρόλα αυτά, η ελευθερία δεν κερδίζεται, αντίθετα χάνεται τμηματικά, μετά από κάθε πολιτική απόφαση του Μητσοτάκη. Δυστυχώς όμως, όπως λένε και οι Ισραηλινοί, χάνουμε και την υγεία μας, γιαυτό και σταμάτησαν την 4η δόση του τσιμπήματος στη χώρα τους. Ποιος θα μας πει τι ακριβώς συμβαίνει, πως θα σωθούμε από την προπαγάνδα και τους κακούς κυβερνήτες. Γιατί τα βάζουν απροκάλυπτα με τις ηθικές και θρησκευτικές μας αξίες, γιατί ο κ. Μόσιαλος παραμένει ακόμη κρατικός αξιωματούχος?

      1. Φίλε, ενίοτε ο Γραικός ήταν για πέταμα. Δεν είναι τωρινή η κατρακύλα.

    Comments are closed.