ΑΝΑΝΕΩΣΗ: “ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ( ΠΑΠΑΧΕΛΑΣ) ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΟΣ (ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ) “ΑΡΠΑΞΑΝ” ΤΙΣ ΣΟΥΪΤΕΣ ΤΟΥ “ΣΩΤΗΡΙΑ” ΚΙ Ο ΠΟΠΟΛΟΣ ΠΕΘΑΙΝΕ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΔΡΟΜΟΥΣ ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΜΕΝΟΣ. ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ”. ΓΡΟΘΙΑ ΣΤΟ ΣΑΠΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ. ΕΔΩ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ, ΟΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ

    Κοινοποίηση:
    papaxelas

    Teaser Εφημερίδας “Μακελειό” για Δευτέρα 23-03-2020 from Makeleio WebTV on Vimeo.

    Χρειάζονται σχόλια; 

    1_ergasia.indd

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    27 Σχόλια

    1. Ο εν λόγω βιομήχανος έχει δικό του νοσοκομείο, τώρα καταφεύγουμε στο δημόσιο; Είδατε τώρα τι καλό που είναι το δημόσιο που δεν πρόλαβαν να ξεπουλήσουν;

    2. Ρε παιδιά δεν έχει σουίτες το σωτηρία. Κάτι γκρέμια είναι τα δωμάτια στους παθολογικους και πνευμονολογικους θαλάμους.

    3. Εις ανώτερα εδώ είπαμε; Σε κάθε περίπτωση, να πούμε…

    4. Στον δημοσιογραφο επεσα μεσα.
      Στον επιχειρηματια οχι (ειχα γραψει για τον Μαρινακη).
      Ντροπη και αισχος να ξεχωριζουν πολιτες-ασθενεις σε τετοια κατασταση.
      Συγχαρητηρια στο “μακελειο”…για τις ειδησεις που δεν δειχνει κανενα αλλο μεσο.

    5. ΕΑΝ. ΑΛΗΘΕΎΕΙ ΠΡΈΠΕΙ ΆΜΕΣΑ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΌΣ ΝΑ ΦΡΟΝΤΊΣΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΟΎΝ ΣΕ ΘΑΛΆΜΟΥΣ ΟΠΩΣ Ο ΑΠΛΌΣ ΠΟΛΊΤΗΣ ΚΑΙ ΕΑΝ ΘΈΛΟΥΝ ΣΟΥΙΤΑ ΈΧΕΙ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΆ ΝΟΣΟΚΟΜΕΊΑ ΕΊΣΤΕ ΥΠΟΛΟΓΟΣ Κε. ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ!!!

    6. Έχετε δίκιο Κυρία Μάρθα.Υπαρχει σοβαρό θέμα παιδείας.Στα ψηφίσματα τού ΟΗΕ προβλέπονται όλα αυτά και πολλά άλλα πού είδαμε και θα δούμε αργότερα.Οσο για τον Παπαχελά είναι γνωστό ότι είναι ο θυρωρός της SIA στην Ελλάδα και έχει 24 φύλαξη από την ΕΥΠ ποίο διαπλοκή δεν υπάρχει.

    7. Ο ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΓΡΙΠΗ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ. Η ΘΝΗΣΙ ΜΟΤΗΤΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΕΠΙΔΗΜΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΗΔΑΜΙΝΗ. ΜΗΝ ΤΣΙΜΠΑΤΕ! ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΝΤΠ. ΜΗΝ ΓΙΝΕΣΤΕ ΠΕΙΘΗΝΙΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΗΣ. ΓΡΙΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ. ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΛΗΣΟΥΜΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ. ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ ΣΤΑ ΑΘΛΙΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΔΟΥΛΟΥΣ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΘΛΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΟΥΣ. ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕ ΚΑΡΑΒΙΕΣ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ. ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΙΟ; ΕΛΛΗΝΑ ΜΗΝ ΚΟΙΜΑΣΑΙ! ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ ΣΤΗ ΝΕΑ ΣΚΛΑΒΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΦΤΩΧΕΙΑ, ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΟ.

      1. Και ποιος θέλατε να πάει σε σουίτα; Ο μπαρμπα Μπάμπης Παπαχλιμίντζουρας από τα Λιόσια; Κάποιοι μιλάνε και για ελιτίστικα καπιταλιστικά κοπρόσκυλα λες και στην ΕΣΣΔ δεν περιθάλπονταν σε σουίτες οι “μεγάλοι” και οι αξιωματούχοι του κόμματος…

    8. Να πάνε σε ιδιωτικό θεραπευτήριο οι κύριοι αυτοί, εάν θέλουν σουίτες!! Σε καιρό πανδημίας είναι ντροπή να συμβαίνει αυτό.

    9. ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝΕ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΚΑΝΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ! ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ! ΑΝ ΤΟ ΝΟΜΙΖΟΥΝΕ ΑΥΤΟ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ! ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΕΡΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΖΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΙΜΟ 150 ΕΥΡΩ , ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΨΩΝΗΣΟΥΜΕ , ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ! Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΚΑΙ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΠΑΝΤΑ ΣΕΒΟΜΕΝΟΣ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΟΥ ! ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΡΙΖΑ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΜΑΝΤΡΩΣΟΥΝΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟ ΕΣΤΙ ΘΕΛΩ ! ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΧΟΛΙΑ ΟΤΙ ΡΩΤΗΣΕ ΕΝΑ ΦΙΛΟ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΙΟ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ! Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΡΙΖΑ , ΟΧΙ ΚΥΡΙΕ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΣΤΕΡΗΣΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΑΣ ΝΑ ΠΑΜΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ SYPER MARKET KAI ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΕΡΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΖΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ! ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ !

    10. Ρε μαλακα μπουφέ , μπας και περίμενες μίζες από τη siemens και πήρες τα τρία , για αυτό τέτοια εμμονή;; Κοιταξου λίγο καημένε χρειάζεσαι γιατρό

      1. ΠΡΟΣΕΞΕ ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΗ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ. ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ Η ΩΡΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΟΖΟΥ. ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ.

    11. Εάν αληθεύει το ρεπορτάζ τότε το μόνο που μπορούμε να πούμε ντροπή κ. Μητσοτάκη και χίλια μπράβο Στέφανε που έχεις το θάρρος να βγεις να το πεις.
      Ο Παπαχελάς και ο Θεοχαράκης δύο άνθρωποι τρίτης ηλικίας στις ανέσεις δημόσιου Νοσοκομείου και οι νέοι στους διαδρόμους να πεθαίνουν;;;;;;; Να πάνε σε ιδιωτικά έχουν να πληρώσουν.
      Αν είσαι Πρωθυπουργός όλων των Ελλήνων να πας μόνος να τους βγάλει στο διάδρομο.

    12. Ο Θεός τιμωρεί, αυτή είναι δοκιμασία,δημοσιογράφοι ρουφιανοι εσείς θα ψοφισετε πρώτοι,χαφιεδες

    13. ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΕΝΟΥΣ ΘΥΛΙΚΟΥ,Η ΜΟΝΗ ΠΟΡΝΗ ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΟΔΟ (ΔΙΟΓΕΝΗΣ) Ο ΧΙΤΛΕΡ ΕΙΧΑΙ ΤΟ ΣΘΕΝΟΣ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ, ΤΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑΣ ΚΑΙ ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΑΝ.ΤΟ ΙΡΑΚ ΤΟ ΔΙΕΛΥΣΑΝ (ΕΛΕΓΑΝ) ΛΟΓΩ ΧΥΜΙΚΩΝ. ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΧΑΓΗΣ, ΤΟΥ ΟΗΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ?(ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΡΙΟΙ).

    14. Σουΐτες σε νοσοκομείο αναφοράς σε καιρό πανδημίας;;; Μήπως σε ράντζο και στον διάδρομο με τις αρμόζουσες ευχές μας;
      Οι γελοίες πολυδιαφημισμένες χορηγίες των βαρδινολάτσηδων (2 κλίνες στο “Σωτηρία” και λίγες δεκάδες αναπνευστήρων), τελικά έστω, υπήρξαν;

    15. Και αυτοι καποια στιγμη θα ψωφισουν μην ανχωνεστε.
      Ολοι 2 μετρα γη θα παρουμε ακομα και αυτα τα ερπετα σαν τον παπαχελα.

    16. μπραβο Μακελειο…μονο εσεις μεινατε στο Ελλαδισταν..ολοι οι αλλοι το αμιλητο νερο…αλητες ρουφιανοι δημοσιογραφοι της ξευτιλας ολοι τους…ντροπη τους

    17. ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΒΟΛΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΛΑ Ε; ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΜΠΟΥΖΟΥ ΤΩΡΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΒΟΘΡΟ ΤΗΣ SIEMENS ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΕΜΠΛΕΞΟΥΜΕ.

    18. Έχω ένα φίλο γιατρό που μεγαλώσαμε από παιδιά μαζί.Τον είπα λοιπόν αν δεν μου πεις την αλήθεια για τον κορωνοϊό τέρμα η φιλία μας δεν θέλω ούτε καλημέρα.Μου λέει τι να σου πω.Τον λέω υπάρχει κορωνοϊός;Μου λέει έγγραφος ΝΑΙ.Τον λέω τι εννοείς έγγραφος.Μου απαντάει υπάρχει πλέον ως ασθένεια στην ιατρική κοινότητα.Τον λέω είναι κατασκευασμένος είναι από την Κίνα τι σκατά είναι αυτό.Και μου απαντάει δεν ξέρω φίλε είναι οξεία λοίμωξη του αναπνευστικου μεταδοτικη φυσικά ως γνωστό εδώ και χρόνια που χωρίς να ξέρω γιατί σε πολλές περιπτώσεις ονομάζεται ως κορωνοϊός.Άρα τα ΝεοΤαξικα απόβλητα μας δουλεύουν

      1. Δεν υπάρχουν τεστ για το κορωνοϊό, άρα κανένας συνοικιακός γιατρός δε μπορεί να σου πει αν τον έχει διαγνώσει ή όχι. Ο ίδιος ξέρει μόνο ό,τι βλέπει στη βιβλιογραφία, και κρίνει από τα συμπτώματα. Προφανώς η συντριπτική πλειοψηφία των γιατρών σήμερα δεν έχουν δει με τα μάτια τους τον κορωνοϊό. Έτσι είναι γενικώς η επιστήμη το 2020, το 99,9999999% κάθε ειδικότητας δεν έχει δει με τα μάτια του όλα όσα αφορούν την ειδικότητά του, αλλά βασίζεται σε αυτά που ερεύνησε το 0,0000001%. Άρα ναι αν είναι παγκόσμια συνομωσία-μούφα, οι περισσότεροι φίλοι μας γιατροί δε θα μπορούσαν να το γνωρίζουν. Απλά δε μπορούν και να αμφισβητήσουν τα δεδομένα των υπηρεσιών υγείας. Οπότε υπακούν σε όσα λένε τα υπουργεία και ο ΠΟΥ.

        Προσωπικά πιστεύω πως ο covid-19 προφανώς είναι υπαρκτός ιός αλλά δεν είναι ούτε κατ’ελάχιστο όσο απειλητικός για τη κοινωνία λένε πως είναι. Η θνησιμότητά του πρέπει να είναι γύρω στο 0,1%-0,2%, λιγότερο κι από της γρίπης, απλά δε μπορούμε να την υπολογίσουμε και φαίνεται μεγαλύτερη γιατί εξετάζονται για τον ιό μόνο τα πολύ σοβαρά περιστατικά….

    19. Ελπιζω να μην ειναι ο Ναρκεμπορας….
      θα εισαστε αξιοι της μοιρας σας

    20. Η ιδιωτική υγεία που είναι; Τα θεραπευτήρια που είναι; Ξεφτιλίστηκε πλήρως η στρατηγική νεοφιλελέ επιλογή Μητσοτάκη να καταστρέψει το δημόσιο νοσοκομείο για να κονομήσουν οι μεγαλέμποροι της υγείας. Το θέμα είναι πόσους εκατοντάδες και ελπίζω όχι χιλιάδες νεκρούς θα θρηνήσουμε για αυτά τα ελιτίστικα καπιταλιστικά κοπρόσκυλα. Που έχουν και το θράσος κάτι Μαρέβες που δεν καταδέχονταν ούτε απ’ έξω από δημόσιο νοσοκομείο να περάσουν να προτρέπουν σε χειροκροτήματα των δημόσιων ιατρών που ρισκάρουν τη ζωή τους. Λες και ο απλός κόσμος δεν τους χειροκροτεί τόσα χρόνια.

    Comments are closed.