ΕΝΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ – Ο ΓΙΓΑΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΚΑΤΑ ΣΥΣΣΩΜΗΣ ΤΗΣ Ν.Τ.Π – ΠΟΙΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΟ ΟΠΛΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ, ΧΩΡΑ ΕΚΤΟΣ ΕΕ ΚΑΙ ΝΑΤΟ. ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ΟΤΑΝ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΑΤΩΝΕ ΤΟ 40% ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ;  

    Κοινοποίηση:
    πουτινν

    Τις χώρες που στέλνουν στρατιωτικό εξοπλισμό στην Ουκρανία απειλεί ευθέως ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν. Μέσα σε όλες αυτές βεβαίως και η δική μας, που ήδη έστειλε όπλα.

    Σύμφωνα με το Spectator Index, το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών δήλωσε ότι οι χώρες που εξοπλίζουν στρατιωτικά την Ουκρανία θα θεωρηθύν υπεύθυνες, εάν τα όπλα αυτά χρησιμοποιηθούν για να πλήξουν τις ρωσικές δυνάμεις.

    Σύμφωνα με το ρωσικό ΥΠΕΞ, επίσης, οι κυρώσεις που επέβαλε η Ευρωπαϊκή Ένωση στη Ρωσία δεν θα μείνουν χωρίς «σκληρή» απάντηση.

    Αξίζει να δούμε ποιες χώρες έχουν στείλει μέχρι τώρα βοήθεια στην Ουκρανία:

    ΗΠΑ: Στρατιωτική βοήθεια αξίας 350 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση αντιαεροπορικών και αντιαρματικών συστημάτων

    Καναδάς: Οπλικά συστήματα και δάνειο 394.000.000 δολαρίων

    Γερμανία: 1.000 αντιαρματικά συστήματα, 500 πυραύλους Στίνγκερ, εννέα Χόβιτσερ, 14 εξοπλισμένα οχήματα, 10.000 τόνους καυσίμων

    Γαλλία: Καύσιμα, αντιαεροπορικά συστήματα, ψηφιακά όπλα

    Μ. Βρετανία: Έχει προαναγγείλει την ενίσχυση της Ουκρανίας

    Βέλγιο: 3.000 αυτόματα όπλα, 200 αντιαρματικά, 3.800 τόνους καυσίμων

    Ολλανδία: 200 Στίνγκερ, όπλα ελεύθερων σκοπευτών, κράνη, 20 εκ. ευρώ ανθρωπιστικής βοήθειας

    Τσεχία: 4.000 όλμους, 30.000 πιστόλια, 7.000 πυροβόλα όπλα, 3.000 αυτόματα όπλα, εκατομμύρια σφαίρες

    Ιταλία: 110.000.000 ευρώ

    Πορτογαλία: Κυάλια νυκτερινής όρασης, αλεξίσφαιρα γιλέκα, κράνη, χειροβομβίδες, πυρομαχικά, G3

    Ελλάδα: Αμυντικό εξοπλισμό, ανθρωπιστική βοήθεια

    Ρουμανία: Περίθαλψη τραυματιών σε 11 στρατιωτικά νοσοκομεία της, καύσιμα, αλεξίσφαιρα γιλέκα, κράνη

    Ισπανία: Ιατρικό και αμυντικό εξοπλισμό

    Ισραήλ: 100 τόνους ανθρωπιστικής βοήθειας

    Νορβηγία: Ανακοίνωσε σήμερα, Δευτέρα, ότι θα στείλει όπλα στην Ουκρανία για τον πόλεμο κατά της Ρωσίας.

    Ταυτόχρονα, χώρες όπως η Αλβανία, η Βουλγαρία, η Κροατία, η Δανία, η Ουγγαρία, η Ισλανδία, η Βόρεια Μακεδονία, η Νορβηγία, η Πολωνία, η Πορτογαλία, η Ρουμανία, η Σλοβακία, η Σλοβενία, η Ισπανία, το Ηνωμένο Βασίλειο και οι ΗΠΑ έχουν στείλει ανθρωπιστική βοήθεια ή έχουν ανοίξει τα σύνορά τους για τους Ουκρανούς πρόσφυγες.

    Η Ουκρανία, η Πολωνία και η Ρουμανία έχουν ήδη δεχθεί Ουκρανούς πρόσφυγες. Η Ιταλία παρέχει άμεση οικονομική βοήθεια στην ουκρανική κυβέρνηση, ενώ η Τουρκία έχει προσφέρει ανθρωπιστική βοήθεια.

    Νωρίτερα σήμερα, δε, η ΕΕ ανακοίνωσε, διά στόματος Ζοζέπ Μπορέλ, ότι παρέχει χρηματοδότηση 500 εκατ. ευρώ για την στρατιωτική ενίσχυση της Ουκρανίας.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    58 Σχόλια

    1. ΓΙΑ ΣΤΑΚΑΤΕ ΡΕ ΡΩΣΟΦΙΛΟΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝ ΝΑ ΡΩΣΙΚΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΟΛΑ ΔΥΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΣΙΑΤΙΚΑ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΣΥΧΝΑΖΑΤΕ ΣΤΑ ΜΠΑΡ ΜΕ ΤΙΣ ΡΩΣΙΔΕΣ ΤΗΣ ΚΑΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΠΟΥ ΞΕΚΟΚΑΛΙΖΑΤΕ ΤΗΣ ΕΠΕΙΔΩΤΙΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ

    2. Μπουρλοτο τους εβαλε ο πουτιν….καιγονται τα νεφελιμ κ ζοριζονται….🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️…

    3. Ο Άγγλος είπε ότι του θυμίζει τον βομβαρδισμο της Σερβίας προς το Σεράγεβο…Τον Αμερικανικό βομβαρδισμο προς τους Σέρβους δεν τον θυμάσαι; Μεγάλα κοπρόσκυλα ….. πολύ μεγαλα

    4. Ισραήλ: 100 τόνους ανθρωπιστικής βοήθειας!!!

      Αυτό τα λέει όλα και πόσο καθαρός είναι ο πουτινοςς.

      Η μόνη εισβολή που θα επικροτούσα είναι κατά του εισβολέα τουρκίας.

      Όλα είναι σε γνώση όλων με θύμα την Ουκρανία. Άλλος αποφασίζει για όλα αυτά

      και βάζει το προσάναμμα.

    5. Ουκρανία η πιο διεφθαρμένη χώρα της Ευρώπης , ο αλήτης ο κλιτσκό πρότεινε τον σεξοτουρισμό για τόνωση της οικονομίας δηλαδή να βγουνε στο κλαρί για τους σιχαμένους πατσοκοιλιες ευρωπεους και ο κωμικός κλόουν διάλυσε μια όμορφη χώρα , κρέμασμα στην μαινταν μέχρι να λιώσουν τα χιόνια .

      1. Ενώ η Ρωσία είναι μια χώρα υπόδειγμα δημοκρατίας, με δεκάδες αντιφρονούντες στην φυλακή

    6. Ξεπάτωσε τους ανώμαλους αντίχριστους νεοταξίτες διεθνιστές παλίκαρε Βλαδίμηρε!!Και μετά έλα και καμιά βόλτα στο διεθνιστικό ανωμαλιάρικο νεοταξικό ελλαδιστάν έχουμε πολύ φύρα!!Κούλα τελείωσες!!Εμείς οι Ελληνες πατριότες-εθνικιστές θα σε δικάσουμε για εσχάτη προδοσία.
      Βλαδίμηρε Ο Κύριος Ιησούς Χριστός μαζί σου!!

    7. Μία απλή σύγκριση τών πολιτικών τής Δύσης μέ τόν ηγέτη τής Ρωσίας Βλαδίμηρο Βλαδιμήροβιτς Πούτιν.ΗΠΑ ό γερομερέλιας ό Τζό πού έχει παραγγείλει τόν τάφο του,Γερμανία. Ενας καγκελάριος ό Σόλτς ένα τσιράκι τών Αμερικανοεβραίων.Φουντάρει τήν Γερμανία κλείνοντας τόν αγωγό αερίου από τή Ρωσία nord stream 2.Στήν Αγγλία ένας κλόουν πρωθυπουργός,στήν Γαλλία ένας πρόεδρος μέ διφορούμενι φυλο πανρεμένος μέ τή γιαγιά τού.Γιά τήν Ελλάδα ισχύει τό ρητό τού Αριστιφάνη:”Ποιοί κυβερνούν; οί ευρύπρωκτοι”
      Γιάννης Λάκων

    8. Οι απογονοι των σταυροφορων συνεχιζουν το απεχθες εργο τους. Ο παπας εχει ευθυνει και γι αυτα που συμβαινουν. Οι δικοι μας οι Ορθοδοξοι γιατι δεν βροντοφωναζουν τουλαχιστον να σταματησει το αιματοκυλισμα μεταξυ ορθοδοξων λαων? Ωραια τα χρηματα Φραγκισκε και ωραια τα χρηματα οι υπολοιποι. Μονο το Αγιο Ορος και λιγοι παπαπδες διαμαρτυρονται για το φονικο που γινεται μεσα σ αυτη τη χωρα. Εμεις νομιζουμε οτι θα ξεφυγουμε? Ο εχθρος εντος των πυλων ειτε λεγονται συνταγματικο τοξο η Πακιστανικη αδελφοτητα. Ο Πουτιν και ο Ερντογαν ειναι μεγιστοι πολιτικοι για τις χωρες τους. Εμεις εχουμε μπουμπουκους, ραγιαδες,αφορεσμενους, μεθυστακες και πορνογερους στην εξουσια.

    9. Κοίτα αυτό γίνετε περισσότερο για να χτυπηθη η ρευστότητα αγοράς πχ με της κυρώσεις στο ρούβλι ταυτόχρονα η Αμερική έκανε παγκόσμια σε ξένες τράπεζες κατάσχεση δολαρίου Αμερικής από Ρωσία τη γίνετε εδώ μπορεί να το έκανε και η Ευρώπη αυτό,,,τη γίνετε αναγκάζει την ρωσική τράπεζα να ρίξει αγορά την ρευστότητα κρίση ευρώ δολαρίου ο πουτιν δεν είναι χαζός σε αυτά ψηλά την τιμή

    10. Από την στιγμή που κοιμήθηκε το ρωσικό ρούβλι συνιστώ ψυχραιμία μεγάλη τα ξενοδοχεία μην δώσουν μπιτ πάρα τα πακέτα που έχουν κλίσει καλύτερα να που τα κλειδώσουμε σε αναστολή τα βάζουμε και ας την κυβέρνηση να κουρεβετε,,,, πέραν την επιτρεπτή έκπτωση που μπορεί να κάνει ο καθένας μας δεν πέφτει ποιο κάτω

    11. το σκαι τον λεει δολοφονο εριξε θερμοβαρικες βομβες ,, το MEGA απο πισω παει ο ευαγγελατος νικαμε αφερφια ουκρανοι κρατατε γερα λεει ο μαλακας ολα τα καναλια αντιρωσικα ειναι .

    12. Έτσι πίπα κώλο εμπλόκα σας πάει ο Πούτιν και σας πονάει!!! πόσο γουστάρω!!! νεοταξάκια, γλύφτες των φίλων μας των δυτικών και λοιπούς…πόσο βράζετε!!! Δεν πειράζει. Ο Βλαδίμηρος θα πάρει αυτό που θέλει και εσείς να κοπανιέστε…δεν πειράζει κάποια στιγμή θα σας περάσει….
      Επίσης οι Ουκρανοί θέλανε πρόεδρο ξεφτίλα, γελοίο κωμικό, ναζο εβραίο φίλο και κολλητάρι του Σόρρος. Τώρα πληρώνουν το τίμημα. Τι να κάνουμε έτσι είναι.

    13. Ξέσκισε όλες τις νεοταξικές νστοικές χώρες μεγάλε ηγέτη της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν!!!
      ΞΕΣΚΙΣΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΥ ΑΓΡΙΑ!!!

    14. Κάπως έτσι επάνω στην συζήτηση χωρίς να το καταλάβεις θα πατήσει τους πυραύλους αυτό είναι το στυλ του

    15. O ”ΓΙΓΑΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ” …ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΛΕΞΗ ΟΤΑΝ Ο ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΕΚΑΝΕ ΤΖΑΜΙ ΤΗΝ ΑΓ.ΣΟΦΙΑ . …ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ… ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ… Ο ΠΟΥΤΙΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΙΟΝΙ ΤΗΣ ΠΑΛΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΟΣ ΠΟΥ ΚΑΠΗΛΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ , AΛΛΟ ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΟΣ ΑΛΛΟ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ , ΑΛΛΟ ΚΑΠΗΛΕΥΟΜΑΙ ΤΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΑΛΛΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ… ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ . …ΤΟ ΝΑ ΠΟΥΛΑΤΕ ΣΑΝΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΙΣΩΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΘΕΛΕΤΕ ΜΕ ΨΕΜΑΤΑ , ΟΠΟΙΟΣ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΔΕΝ ΤΟΥ ΛΕΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ , ΑΠΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ …ΑΡΑ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΕΡΙΚΩΝ ΠΟΥ ΔΕ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ (ΒΓΑΙΝΟΥΝ) , ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΑΣ ΣΑΝΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ . ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΣΑΜΠΑ ΝΑ ΠΟΥΛΑΣ ΣΑΝΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΔΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ . …ΙΣΩΣ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΜΕΡΙΚΟΙ ΣΕ ΛΙΓΟ , Ο ΠΟΥΤΙΝ ΜΕ ΤΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΕΤΟΙΜΑ… ΚΑΙ Μ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ …ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΟΣ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗ ΓΗ… . ΟΣΟΙ ΠΟΥΛΑΝΕ ΣΑΝΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΟΙ . …Nα πουμε (παλι ) 3 πραγματα . 1ον_Το 2020 βγηκε στις ειδησεις βιντεο με ufo απο το πενταγωνο της αμερικης, θα ερθουν fake aliens (2022) . 2oν_Δεν εχουν δει ποτε πλανητη σε αλλο ηλιακο συστημα ειναι ολα υποθεσεις αρα δε γυριζει η γη γυρω απο τον ηλιο . 3ον__Μετα την παγκοσμια κυβερνηση θα ερθει ο αντιχριστος μετα θα πεσει ολα γι αυτα γινονται οχι για εναν ιο. Ο Πλατωνας λεει για σπηλια με μαριονετες ενα πιονι ειναι και ο Πουτιν (τελειωμενο πιονι) !!!

    16. Η Σικελία μεταδίδει αυτό,,,,επικαθιστω προσοχή δεν πέφτει ποτέ μια ισχυρή οικονομία έτσι,,,,,,διότι την στηρίζει και η γειτονική χώρα που στην προκειμένη περίπτωση είναι η Κίνα απλά ταλάντευση,,,και αν γίνει αυτό Capitali e investimenti in fuga da Mosca

      Anche di fronte alle notizie e alle immagini che arrivano da Kahrkiv, il Cremlino insiste: “Non attacchiamo obiettivi civili”. A Mosca cominciano a vedersi le prime conseguenze delle sanzioni sull’economia russa.

      Il corrispondente Marc Innaro dal Tg3 delle 14.20 del primo marzo 2022

    17. ΠΟΥΤΙΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

    18. μας κυβερνα ενα ΟΝ διποδο ρομποτ που υπακουει σε αυτους που τον κατευθινουν δε ρωτα κανεναν ουτε αυτους στη βουλη ουτε αυτους

    19. ΠΟΥΤΙΝ Ο ΠΟΛΕΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΎ ΑΠΈΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ ΤΟΥ ΝΆΤΟ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΡΏΠΗΣ.

    20. Ρε Πούτιν… δεν γίνεται να λοκαρεις μόνον την τανα την βουλη;; Εμείς στο κάτω κάτω τι φταίμε;;;

    21. Βλαδίμηρε τσάκισε να νεοναζιστικά σκουλίκια της Νέας Τάξης Πραγμάτων η Ελλάδα μάζι σού

    22. Μετά από πολλές ημέρες δύσκολης έρευνας καταφέραμε να συγκεντρώσουμε την λίστα των χωρών που έστειλαν βοήθεια στην Κύπρο, όταν εισέβαλε ο Αττίλας, και σας τις παρουσιάζουμε :


      ….
      … …
      ……
      Αυτές!!!

    23. Οι ΝεοΔημοκράτες υποστηρίζουν τους νεοναζί Ουκρανούς και τα ναζι τάγματα του Αζόφ, είναι οι ίδιοι που στήριζαν τον παιδεραστή Λιγνάδη.
      Είναι απίστευτο που ο Ελληνικός λαός ακόμα ανέχεται τους ΝεοΔημοκράτες να τον ρεζιλεύουν σε όλο τον κόσμο.

    24. Το πανίσχυρο Ισραήλ προτεκτοράτο των Αμερικανών όπως και η Ελλάδα έστειλε μόνο ανθρωπιστική βοήθεια και μητσοτακης έστειλε πολεμικό εξοπλισμό. Δυστυχώς αν συμβεί οτιδήποτε στους Έλληνες ως αντίποινα βαμμένα τα χέρια τους με ελληνικό αίμα θα έχουν και αυτοί που τους ψήφισαν και τους στηρίζουν.

    25. Καταδικάζω την εισβολή στην Ουκρανία,Ιράκ,Συρία,Λιβύη,Αρμενία,πρώην Γιουγκοσλαβία όχι δύο μέτρα και δύο σταθμα

    26. Που ηταν ολοι αυτοι οι λοιμοκοντοροι της ΝΤΠ συστημικα βοθροκαναλα, κορακια του διεθνους τζετ σετ οταν η τουρκια εισεβασε και κατελαβε τη μιση κυπρο.Που ειναι αυτοι οταν βομβαρδιζοταν η πρωην γιουγκοσλαωια και διαμελιζοταν?? εεεε? πως ειπατε??? Την αγορα της ουκρανιας θελουν ολοι οι παραπανω.Αντε μη τυχον και βρουν και καμμια ουκρανιδα το πολυ. ρε ουστ απο δω

      1. Προσεχε τραχανα μην παθεις καμμια κραμπα στην σουφρα απο τα γελια

      2. Νομίζουν ότι οι μπόμπες είναι ορθόδοξες. Ο διαστρεβλωτής Πουτιν έστειλε “ειρηνευτικό στρατό”. Οι εγκληματίες σοφοί έχουν το ρητό για να καλύπτουν τα εγκλήματα τους “παρασκεύαζε πόλεμο να έχεις ειρήνη”.

    27. Μεγάλος βόθρος εδώ μέσα.
      Κρίμα… Κυκλοφορειτε και ανάμεσά μας

    28. πιο ορθόδοξος πεθαίνεις. Πριν λίγα χρόνια, Μεγάλη Τρίτη, ναι, μέσα στη Μεγάλη Εβδομάδα, πήγε Τουρκία και εγκαινίασε πυρηνικό εργοστάσιο. Σήμερα χρησιμοποιεί Τσετσένους στον πόλεμό του.Δεν υπάρχει τίποτα, ούτε ιδεολογία, ούτε θρησκεία, ούτε ηθική…..τίποτα, μόνο το ρούβλι και το δολλάριο….

      1. αλήθεια λες. Μόνη πατρίδα, μόνη θρησκεία το χρήμα!

      2. χρησιμοποιούσε Τούρκους εναντίον των Τούρκων που χρησιμοποιούσαν Έλληνες, μην μπρεδεύεις την γεωπολιτική και τα στρατιωτικά με τις ιδεολογίες και τις θρησκείες…..

    29. χρησιμοποιουν τους ουκρανους προς αναλωση συμφεροντων και ,,,,”φιλικα,,, δανεια για να γινουνε ελλαδα. Πιτσες μπλε !! σε κανα 2 μερες κίεβο τέλος η μιση ουκρανια θα ειναι ρωσικη. Τα εχουν ηδη μοιρασει. Τα “οπλα” δε που υποσχονται ειναι της πλακας-τα μεσα μεταφορας θα γινουνε στοχοι μονο για την …..προπονηση

    30. Η κροατια ειναι αυτονομο κρατος ,με ψηφισμενη κυβερνηση νομιμη.Τωρα αν οι κροατες ψηφισαν για πρωθυπουργο ηθοποιο,ζογλερ ησερβιτορα αυτο αφορα εκεινους που τον τρωνε στη μαπα οπως και εδω εμας που τρωμε στη μαπα τον κουλη.Καποιοι τον ψηφισαν δεν ανεβηκε πανω με τα οπλα …Και κανεις δεν μπορει να πει σε καμια ουκρανια αν θα μπει στο ΝΑΤΟ ,στο ΠΑΡΤΟ στο ΔΕΙΞΤΟ κτλ.Δικαιωμα της να κανει οτι γουσταρει με τα εδαφη της οπως καιμεις και καθε χωρα .Συνελθετε μερικοι ….ειναι σα να μας πει η τουρκια τι θα κανουμε στη χωρα μας .Και οσο για τα περι ναζι παλι δικαιωμα της μεσα στη χωρα της δικαιωμα της αν υσχιουν ,και μεις βαλαμε στη βουλη τη χρυση αυγη ,εκλεχτηκε νομιμα απο ελληνες πολιτες δεν καταλαβα …

    31. ο ΠΟΥΤΙΝ ανηκει στην μαυρη αδελφοτητα κ πρεπει τωρα να τελειωσει την ασπρη αδελφοτητα της ΝΤΠ για αυτο εχουν λυσσαξει ολοι ..η Ουκρανια ειναι η παλια Χαζαρια πατριδα των εβραιων κ τωρα εφτασε η ωρα της επιστροφης..ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ δεν το βαζει κατω,,κ καλα κανει να τελειωσει τα ερπετα

    32. Εμείς θα έπρεπε να έχουμε ουδέτερη στάση, γιατί αυτοί συνήθως βγαίνουν κερδισμένοι, πχ η Τουρκία στον 2ο ΠΠ.
      Λίγο να δούμε την ιστορία γνωρίζουμε που θα καταλήξουν τα πράγματα: οι πρόσφυγες(γυναίκες) της Ουκρανίας θα “εργαστούν” στα μπ@@ρδελα της Ευρώπης συν τους παιδοτετοιους που θα κάνουν πάρτι, λίγο πολυτισμένο εμπόριο οργάνων σε Γερμανία-Γαλλία-Ελβετία, η στρατιωτική “βοήθεια” θα καταλήξει στην μαύρη αγορά και θα εξοπλίσει τους τρομοκράτες ΠΑΝΤΟΥ, οι ΜΚΟ θα διευκολύνουν τους “πρόσφυγες” να μεταφέρουν ελεύθερα όπλα και ναρκωτικά στην Ευρώπη και οι δύο πλευρές θα σκοτώσουν αμάχους(αν και δύσκολο να φτάσουν τα θύματα των ΗΠΑ), μετά το τέλος του πολέμου θα υπάρχουν τρομοκράτες σε Ουκρανία και Ρωσία που θα σκοτώνουν ανθρώπους στην τύχη.
      Εμάς αυτό που μας καίει είναι το τι θα γίνει με τον τουρισμό, γιατί πολλοί περιμένουν να ζήσουν από αυτόν μετά από 2 χρόνια ύφεσης, και το τι θα συμβεί Σεπτέμβριο ως Νοέμβριο, θα έχουν σοδειά οι αγρότες ή θα παρατήσουν τα χωράφια λόγο της τιμής του πετρελαίου; ο κόσμος θα μπορεί να πληρώσει καύσιμα-θέρμανση-ηλεκτρικό; θα αυξηθούν οι τιμές των τροφίμων; θα ζήσουμε με έκτακτα επιδόματα και ξαφνικά θα σκάσει η χρεοκοπία της 3ης πιο χρεωμένης χώρας της γης που δεν παράγει τίποτα ΣΤΗΝ ΜΈΣΗ ΤΟΥ ΧΕΙΜΩΝΑ;;;;

      1. Τι κέρδισε η Τουρκία στον 2ο Π.Π. και τι κέρδισε η Ελλάδα? Τι ακούμε εδώ μέσα.

    33. Την ιδια ευαισθησια εδειξαν ολοι αυτοι και στον ανηλεη βομβαρδισμο και διαμελισμο της πρωην Γιουγκοσλαβιας. Υποκριτες, φασιστες, Νεοαταξιτες προδοτες! Η Κυπρος σας θυμιζει κατι? Η Συρια, το Ιρακ, η Λιβυη, το Αφγανι-
      σταν? Τιποτα? Ελεεινα σκουλικια! Το τελευταιο εμπόδιο της παγκοσμιοποιησης ειναι ο Πούτιν? Γι αυτο ολο αυτο το μενος? Οσο για το δικο μας τιποτενιο ανθρωπακι, τα λογια ειναι περιττα.Ολα εδω πληρωνονται.Ομως ο λαος γιατι πρεπει να πληρωσει τις πραξεις των προδοτών?

      1. Τι ευαισθησία ήθελες να δείξουν; Αφού αυτοί οι ίδιοι διέπραξαν τους βομβαρδισμούς και προκάλεσαν τον διαμελισμό της…

    34. Η Ρωσία δεν βοήθησε και δεν θα βοηθήσει ποτέ στο πρόβλημα της Κύπρου γιατί είναι φιλότουρκοι. Οι άλλοι είναι υποχρεωμένοι πλέον να πάρουν θέση υπέρ της Κύπρου, ειδικά τώρα που δεν υπάρχει το απόστημα η Μέρκελ.

    35. εμεις δεν θα ανοιξουμε τα συνορα μας? τοσα σκουπιδια εχουν ερθει , τι θα γινει αν ερθουν λιγα ακομη ?

    36. Και η ΑΡΚΟΥΔΑ πολεμάει μόνη της , αφού πρώτα παίζει με το θύμα της..!!!

    37. Μη φοβάστε τότε!!! Τα δικά μας δε πρόκειται να χρησιμοποιηθούν ποτέ

    38. Βλαδιμηρε η Παναγια μαζι σου! Τωρα οσον αφορα τον Κουλη “τιμαει” φαινεται το οτι η Ελλας ειναι μελος δυτικων συμμαχιων και γλυφει κωλους για κανα δανεικο επι πλεον! Ηδη κατι πηρε μη φυγει και….απενταρος!
      Ο Θεος να δωσει να ξεβρωμισεις το κοσμο απο τη ΝΤΠ.

      Ενας Νεοδημοκρατης Καραμανλικος και δυστυχως πρωην φιλοδυτικος!

    39. Ο ΠΟΥΤΙΝ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ
      ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΛΕΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ
      ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΙ ΤΟ ΘΕΛΗΜΑ ΤΟΥ

      1. Μισή πορδή άνθρωπος και εκπρόσωπος του Σατανά αφού σκοτώνει τόσους αθώους. Ο Πούτιν και η Ρωσία ΤΕΛΟΣ.

    40. Τόσο Ορθόδοξος είναι ο Πουτιν που για σχεδόν 40 χρόνια ήταν άθεος κομμουνιστης καγκεμπιτης στην άθλια Σοβιετική Ένωση. Αλλά ακόμη και σήμερα στέλνει στον πόλεμο του φανατικούς Τσετσενους Ισλαμοφασιστες να σφάξουν Ορθόδοξους Ουκρανους.

      1. ορθόδοξοι με εβραίο Ζελένσκυ πρόεδρο που τον στηρίζει η παγκόσμια ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα του Σόρος…..εν τω μεταξύ έχει τάγματα που λένε ανοιχτά ότι είναι ναζί αλλά εκεί δεν έχουμε εφετεία…..και εσύ που ξέρεις σε πράκτορα το θρήσκευμα το Πούτιν;;;; θεωρητικά όλοι άθεοι ήταν στην Σοβιετία…τράβα να ψοφίσεις πουθενά με τα λεφτά από τα σχόλια….

        1. αυτα τα λες για να πεισεις τον εαυτο σου, δυστυχε φασιστα?

          1. για να πεισει κατι τσουτσεκια της κουλας τριπλοεμβολιασμενα που γουσταρουν να τους κυβερνουν λουγκρες και ζαβα της μπιλντεμπεργκ οπως εισαι εσυ,,,,

      2. Για καλυτερα καντο…Ρωσομπλιετ Μ@λ@κ@ς !!! Κουλοτρολλακιας.

    Comments are closed.