“ΕΛΛΗΝΑ ΛΕΒΕΝΤΗ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΣΟΥ ΘΑ ΣΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΓΛΕΝΤΙ” – ΧΑΟΣ ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΒΙΚΤΩΡΙΑΣ – ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ “Λ@ΘΡΟΛΑΓΝΩΝ” ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    1

    Σοκαριστικό!

    Δείτε εικόνες από την πλατεία Βικτωρίας, όπου αριστεροί και αλλοδαποί οργάνωσαν αντί-συγκέντρωση απέναντι στην διαμαρτυρία πολιτών για την παράνομη μετανάστευση:

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    63 Σχόλια

    1. Η ώρα του Ερντογαν πλησιάζει και σύντομα θα δούμε ποιος θα στήσει γλέντι σε ποιου τον τον τάφο….

    2. Τα γνωστα ανθελληνικαανωμαλα αποβρασματα της κοινωνιας βγηκαν για το μεροκαματο!!Πρωτα ξεκινας απο τους πεμπτοφαλαγγιτες διαολοστελνεις αυτα τα παρασιτα με τις μκο και μετα τους λαθρο!!

    3. Όποιος δεν αντέχει εδώ μέσα στην Ελλάδα κυρίως ελληνόφωνα της Αλβανίας – Τουρκιας και των Σκοπίων να τη κάνουν. Εδώ είναι το δικό μου χωράφι και κανένας πούστης δεν έχει κανένα δικαίωμα να προσβάλει το έθνος μου και την τιμή του αλλά και τους πεσόντες που δεν ζουν για να ζω εγώ και … Εσείς μετά εδώ! Τραβάτε Αγγλία που την αγαπάτε η Ολλανδία οι μπαφιάριδες άπλυτοι. Αυτές η ιστορία τους ισοδυναμεί με την ιστορία ενός υπονόμου. Η Ελλάδα έχει δύσκολη και δοξασμένη ιστορία και οφείλετε να την σέβεστε και να την αποδεχτείτε όχι απλώς να την παραδεχτείτε. Είμαστε Βαλκάνια εδώ και η νοοτροπία είναι ανατολικοευρωπαίοι – μεσογειακοί. Όχι λόρδοι ούτε όμως τ άλλο άκρο Μπουργκάς και νόμος του Ισλάμ. Είμαστε Βαλκάνια Ευρώπη και η θέση μας είναι άκρως κρίσημη τόσο γ
      Στρατηγικά όσο και γεωπολιτικά. Έχουν γίνει πάρα πολλά άλλα το να βρίζουν και να προσβάλουν κάτι αλβανάκια και ελληνόφωνα το έθνος των Ελλήνων αυτό Είναι Μέγα Αίσχος και Έγκλημα τιμής και αξιοπρέπειας Όχι για τους εν ζωή αλλά κυρίως γ αυτούς που χαν τα αρχίδια και έφτυσαν αίμα για να μαστε εμείς τώρα και να ζούμε τώρα. Σε οποιαδήποτε άλλη χώρα αυτό το Αίσχος και αυτή η Ύβρις τιμωρείται με πολλές κλούβες μαζεμένες και μαζικές εισβολές και εντάλματα στα μέρη που συχνάζουν αυτοί οι Αλήτες και λιντσάρισμα κανονικό ως έσχατη προδοσία εν καιρό ειρήνης.

    4. Ο/Η Στο χρηματηστηριο εσεις πηγατε και παιξατε και χασατε κανενας δεν σας εβαλε με το ζορι λέει:

      Ρε μπατηριωτες τωρα σας επιασε καψα για την πατριδα; όλα είναι ξεπουλημένα στης τράπεζες και της πολυεθνικες. Μια ζωη ΠΑΣΟΚ και ΝΔ ψηφίζατε ρε ξεφτίλες παιρνατε δυσβάσταχτα δανεια για να κυκοφορειτε με μπε εμ βε και μερτσεντες και για να παιζετε στο χρηματηστηριο, την ειδατε μπρουκληδες ρε καραβλαχοι και σας φταινε τωρα οι αναρχικοι και οι αντιεξουσιαστες;, ρε κατι σαπιοκοιλιαδες κωλογεροι κανατε τον σημιτη ηγετη της χωρας όταν σας εβαζε στο ευρω ολοι χειροκροτούσατε και εξακολουθούσατε να παιρνετε αβερτα δανεια σε αυρα, εσεις ανεβασατε Καραμανλη ρε βλακες για να παιρνετε επιδοτήσεις και επιδόματα ,εσεις οι ιδιοι το 09 ψηφισατε ΓΑΠ επειδή σας εταξε ότι λεφτα υπαρχουν . Ξαφνικα θυμιθηκατε πως υπαρχει πατριδα και σημαια;;; όλα τα ιερα συμβολα του τοπου εσεις τα τσαλαπατήσατε τωρα που σας ζητανε να δωσετε πισω τα δανεικα,μην πουλατε άλλο τρελιτσα,δειτε ρε ξεφτιλισμένοι τα παιδια σας φευγουν για το εξωτερικο γιατι εσεις γαμησατε το μελλον τους εδώ. Τωρα σας φταινε οι μετανάστες,και οι κομμουνιστες ε; και αρχιζετε και κοιτατε στραβα ο ενας τον αλλον και μετρατε ποσο ελληναραδες εισαστε βρε χα’ι’βανια,σκουξτε βλακες για την μακεδονια και την αγια σοφια ηλιθιοι αχρηστοι!!!

      1. Εσύ μπορεί να ψηφίζεις και ισλαμική ηγεμονία και μπιυργκα. Ποιος σου είπε ρε γελοίε και ανάπηρε πως ψηφίζουμε όλοι τα ίδια σκατά. Πρόσεχε τι ξεστομίζεις και οι μετανάστες να πάνε σπίτια τους ρε καραγκιόζη ή πάρτους εσύ όλους στο δικό σου καθίκι εδώ τι είναι ρε. Είδες εμένα να ναι στο Μπαγκλαντές και στο αυγανιστάν και να δω μαζέψει 300.000 άλλους και να διεκδικώ με το ζόρι και ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΓΙΑΤΙ ΛΑΘΡΑΙΑ ΜΠΗΚΑΝΕ ΡΕ ΞΕΥΤΙΛΑΑΑΑΑΑ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΤΟ ΝΙΩΣΕΙΣ ???
        Έπειτα ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΕ το Ισλάμ έχει κάνει εγκλήματα και κάνει ξανά και δεν το ανέχομαι ρε πούστη το κατάλαβες ρε

        1. Πανε ψησε καμια μπριζολα ρε βλαχο και ασε της πονηριες,οταν παιρνεις στα χωράφια σου μετανάστες να δουλευουν τσαμπα είναι καλα ε; μου το παιζεις και πατριώτης βλαχο εμ και κλεβεις το κρατος και δεν δηλωνεις αυτά που βγαζεις απασχολεις και αλλοδαπούς ανασφαλιστους γιατι οι Ελληνες εργατες είναι ακριβοι και θελουν ΙΚΑ ,κρετινε που τολμας να μιλας για πατριδα εσυ;;;

    5. Εξυπνάκια με τα πολλά ονόματα .. τράβα διάβασε το 191Α και άλλαξε περιοχή εκτάκτως γιατί έχω ενημερώσει την Δίωξη για την ανθελληνική δράση σου. Από δω και πέρα ετοιμάσου για πρόστιμο και αστυνομική παρουσία γύρω , ούτε μέχρι την γωνία δεν θα μπορείς να πας γιατί η πολύ δημοκρατία βλάπτει σοβαρά την Ελλάδα και η Δημοκρατία σταματάει εκεί που βρίζουν τα εθνικά μου σύμβολα και την χώρα μου , ΜΕΣΑ ειδικά στην ίδια μου την χώρα!

    6. ΕΧΟΥΝ ΧΕΣΤΕΙ ΑΠΑΝΩ ΤΟΥΣ,ΜΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΟΙ ΣΚΛΗΡΟΙ…….. ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ…..
      ΜΙΑ ΖΩΗ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΑΠΟ ΕΠΤΑΕΤΙΑ Κ ΜΕΤΑ
      ΑΚΟΜΑ ΣΣΕ ΛΑΓΟΥΜΙΑ Κ ΣΚΥΨΥΜΟ,30 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ,ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΥΤΟ…ΣΤΑ 400 ΚΑΠΟΤΕ

    7. ΛΟΙΠΟΝ ΗΜΟΥΝ ΕΚΕΙ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΝΩ ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΑΛΒΑΝΟΙ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΤΡΙΤΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ΠΟΥ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΜΙΣΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΕΥΚΟΛΙΕΣ ΟΙ ΚΟΛΟΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ, ΛΟΑΤΚΙ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ, ΛΕΣΒΙΕΣ, ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΠΑΛΑΜΟΥΤΙΑΖΗΤΑΝ ΑΝΟΙΧΤΑ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΑ , ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΕΝΑ ΣΟΒΑΡΟ ΑΝΘΡΩΠΟ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΚΟΥΣΑ ΟΤΙ ΕΙΧΑΝ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ.
      ΛΟΙΠΟΝ ΑΣ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΠΙΝΑΔΟΡΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ. ΘΕΛΟΥΜΕ ΓΝΗΣΙΟ ΠΑΤΡΙΩΤΗ!

    8. “Και περασαμε ομορφαα, ομορφαα, ομορφα..!”
      Γινονται σχολικοι περιπατοι Ιουλιο μηνα;;
      Τα καημενα ,θα γινει το ντου και θα παρακαλανε τη γη να ανοιξει να μπουνε μεσα

    9. Money talks…
      Αλλά γιατί ακούγονται σαν γυναικεία χορωδία ξέρει κανείς;
      Γιατί οι αστυνομικοί δεν τους συμπαραστέκονται με δακρυγόνα και κλοπς?
      Ξέρει κανείς;
      Γιατί όποιος γουσταρει βγαίνει δημόσια και βριζει τον Έλληνα χωρίς καμία απολύτως κύρωση?
      Για ποιον λόγο να μην ψηφίσω Κασιδιάρη ,ξέρει κανείς;
      Γιατί οι αριστεροί έχουν εκλείψει από όλον τον κόσμο αλλά στην Ελλάδα ακμάζουν ξέρει κανείς;μήπως με τις μλκίες ΜΑΣ έχουμε χάσει τον έλεγχο εντελώς?????

    10. Προσεξτε λαθροκουμουνια μην κανετε φυλακη με κανα Καπετανακη. Λενε πως εχει Ντουγκλας το μουστακι

      1. Εσυ περασες πολύ καλα μαζι του στην φυλακη εεε; 500σαρικο σε κερμα στον εκανε ο Καπετανακης

    11. Τί μπορείτε να του κάνετε εσείς, ρε ξελιγωμένα τσογλάνια, του ΕΛΛΗΝΑ ΛΕΒΕΝΤΗ ;;; Το μόνο που μπορείτε να κάνετε, είναι να τον παρακαλάτε, κλαίγοντας, να χρησιμοποιήσει βαζελίνη, για να μην σας πονέσει …
      Ουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ, πρόβατα απολωλότα, με την τρύπια την κυλότα …

    12. Η επισήμανση αφορά, αφ΄ενός μεν, στο nickname που χρησιμοποιείς, το οποίον αποτελεί προσβολή εθνικού συμβόλου και στοιχειοθετεί ποινικό αδίκημα, αφ΄ ετέρου δε, στο “κοσμητικό” επίθετο με το οποίο χαρακτηρίζεις άλλον σχολιαστή, το οποίον συνιστά το αδίκημα της εξύβρισης …

    13. Οταν οι μαναδες τους συνουσιαζονταν με μουσουλμανους γεννηθηκαν αυτοι. Και επειδη ντρεπονται να δηλωσουν τουρκοσποροι δηλωνουν αλληλεγγυοι και ανθρωπιστες….

    14. Τα έμμισθα πρεζάκια του σορρος σκούζουν έχοντας την προστασία του συστήματος.
      Όταν πέφτουν οι σφαλιάρες βροχή στα μαστουρωμένα καφκάλια τους μυξοκλαίγονται στα δικαστήρια
      οτι οι “φασίστες” τα γ@μούν από όλες τις τρύπες.
      Αν δεν τα προστάτευαν οι ματατζήδες θα συναντούσαν τον καύλο χύσα χαχαχα

    15. κοΜΟΥΝΙΑ ερχετε η ωρα σας,,, θα σας ξαφανισουμε ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΙ φερεφωνα του Σορος θα σας σφαξουμε

    16. ΧΑΧΑ… ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΒΓΕΙ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΛΥΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΟΙ ΠΕΤΑΩΝΤΑΣ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΡΟΥΡΑΙΟΥΣ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ

      1. Πως θα βγει βρε; με το 1% που θα πιασει και αντο πιασει;;;;

    17. ΣΤΕΦΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΕΦΕΡΝΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ ΜΕΧΡΙ ΣΉΜΕΡΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΕΛΑΣΗ ΤΟΥ ΞΕΡΞΗ ΚΑΝΑΝΕ ΚΡΕΒΑΤΙ ΜΕ ΠΕΡΣΙΔΕΣ. ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΑΠΛΩΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΑΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΆ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΉΜΕΡΑ..ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΟΎΚΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ.

    18. ΑΥΤΟ:
      “Ανθέλληνα λεχρίτη όταν θα έρθει ο Ερντογάν ποιον θα παρακαλάς
      αλήτη,
      να μη σου κόψουν το λαιμό τα “αδέλφια” σου ,
      κοπρίτη ?????

      1. Ο/Η Ρε να φας δεν εχεις ποια πατριδα ; παρτιδα την εχουνε κανει λέει:

        Τι λες ρε μπατηριωτη; ο Ερντογαν δεν εχει λογο να ερθει εδώ περα ,το πολύ πολύ να κανει επισκεψη όπως εκανε και παλια σαν αρχηγος γειτονικου κρατους. Και σταματα βρε χανε να τρως παραμυθια για πολεμους βασιλιαδες και αγια σοφιαδες σε δουλεύουνε οι πατριδοκαπηλοι και οι παπαδες για τους ψηφίζεις και να στα παιρνουνε ρε κορο’ι’δο!!!

        1. Κι εσύ τα ανακάλυψες όλα αυτά ρε εγκέφαλε και τρέχεις να διαδηλώνεις να έρθουν κι άλλοι παράνομοι, να πάρεις κανένα ψύχουλο από καμιά ΜΚΟ, να νοικιάζεις το ημιυπόγειό σου σε δέκα αλλοδαπούς να παίρνεις κανένα φράγκο να λιγδώσει το άντερό σου και να μην σκέφτεσαι πως έτσι καταστρέφεις την πατρίδα σου, με κόσμο που δεν μπορεί να εργαστεί σε μια ψωροκώσταινα όπου δεν βρίσκουν δουλειά ούτε οι αυτόχθονες κι ότι θα πρέπει να τους ταΐζεις εφ’ όρου ζωής απ’ αυτό το ψευτοενοίκιο του υπογείου σου, όσο αυτοί θα αυξάνονται και θα πληθύνονται. Και Ελβετοί να ήταν δεν είχαν καμιά δουλειά εδώ. Το πρόβλημα δεν είναι ο ρατσιμός, Είναι η οικονομία και τα επιδόματα ηλίθιε.

        2. Αυτός το ξέρει ότι δεν έχει λόγο να έρθει εδώ; Πόσα κιλά μαλάκας μπορεί νά ‘σαι ρε “φίλε”;

        3. Μάθε να βάζεις διαλυτικά και μετά έλα να κάνεις μαθήματα γεωπολιτικής και πατριωτισμού ρε αλβανόφωνε! Νομίζεις δεν σας έχουμε καταλάβει; Όλοι οι αριστεροί έχετε τις ίδιες εθνικότητες, αλβανόφωνοι, σλαβόφωνοι, λαζοτουρκογεωργιανοί, πατατοκέφαλοι βουλγαρόφωνοι, στρόντζοι φασιστο-ενετοί και άραβες εκεί κάτω σε κάποια νησιά και αρκετοί άλλοι τέτοιοι…στόχος σας ο διαμελισμός της Ελλάδας και η απόδοση της σε εχθρικά γειτονικά κράτη (Ιταλία, Αλβανία, Σκόπια-Δ.Βουλγαρία, Βουλγαρία, Τουρκία).

        4. Μάθε ιστορία ρε ανιστόρητο σκουλήκι
          Που θα μας κάνεις και κήρυγμα αλβανεεεεε
          Αδερφό της Τουρκίας και απόγονε του βελιουχιώτη και κομιτατζή Φασίστα δολοφόνε. Ο Ερντογάν σου έκανε το λάθος και πρόσβαλε την Αγία Σοφία και τον Θεό τον ίδιο
          Θα εξαφανιστείτε σύντομα σκυλιά του ισλάμ ρεεεε

    19. Αν η τελευταία ελπίδα σου είναι ο εγωπαθής νευρασθενικός Κασιδιάρης, τότε είσαι πραγματικά ΓΤΠ.

      1. ΣΚΑΣΕ ΠΑΙΔΟΦΙΛΙΚΕ ΙΣΛΑΜΟΚΟΥΜΟΥΝΑΖΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΕ,ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΜΟΡΦΩΤΗ ΚΟΥΡΑΔΑ

    20. Σιγά τους Έλληνες “αναρχικούς”! Αλβανάκια είναι πλέον οι περισσότεροι νέοι ενώ και τα περισσότερα Ελληνάκια είναι από διαλυμένες οικογένειες οπότε ξεσπάνε όπου βρουν. Οι περισσότεροι δε Συριζαίοι και αριστεροί είναι αλβανικής, σλαβικής, ρουμάνικης, λαζικής, αραβικής, γερμανικής καταγωγής. Τι να πούμε για την καταγωγή των Τσίπρα, Παπαδημούλη, Φλαμπουράρη; Τα χωριά τους γνωστά για τους αλλοδαπούς που τα κατοικούν. Το ίδιο βέβαια μπορούμε να πούμε και για κάτι Κουτσουμπιδες με βλαχορουμάνικη καταγωγή, έτσι όπως ήταν και η καταγωγή του Βελουχιώτη…

      1. Εσυ του λογου σου από που κρατα η σκουφια σου ; γνωρίζεις;

        1. Αρβανίτικα δεν μιλάω, ούτε σλαβικά/βουλγάρικα, ούτε βλαχο-αρωμάνικα, ούτε μισά-τούρκικα/μισά-γεωργιανοελληνικά (ούτε έχω φάτσα που να παραπέμπει σε Γεωργία και Αζερμπαϊτζάν), ούτε άραβας από Κρήτη είμαι, ούτε σκουρόχρωμος σαν πακιστανός, ούτε εντελώς λευκός ξανθός με γαλανά μάτια για να είμαι γερμανός ή βόρειος σλάβος εισβολέας, ανήκω στην Μεσογειακή Φυλή στην οποία ανήκαν το 90% των Αρχαίων Ελλήνων. Είμαι από ένα χωριό που διατηρεί το όνομα του αναλλοίωτο από την αρχαιότητα και δεν το άλλαξαν οι κυβερνήσεις του κράτους από σλαβικό/τούρκικο/αλβανικό/βλάχικο/αραβικό σε Ελληνικό κάποια στιγμή μετά την απελευθέρωση της χώρας. Δίνω πόνο σε κάτι αλβανόφωνους που το παίζουν αριστεροί και λόγω της αλβανικής και σλαβικής κατωτερότητας τους θεωρούν πως όλοι οι Έλληνες είμαστε σαν κι αυτούς. Επίσης δεν είναι τυχαίο πως οι “αριστεροί” στην Ελλάδα είναι σαν ποσοστό όσοι είναι και οι μη Έλληνες στην καταγωγή, περίπου 30-35% γιατί λίγο-πολύ οι αλλοδαπής καταγωγής γνωρίζουν ότι δεν είναι Έλληνες και επιλέγουν τον δρόμο της διάλυσης της χώρας.

    21. Δεν είναι Έλληνες. Αν ήταν ΕΛΛΗΝΕΣ, θα είχαν ευαισθησία και για τα γεροντάκια που φοβούνται να κυκλοφορήσουν. Δυστυχώς πληρώνονται, δεν μπορεί να λένε τέτοια συνθήματα και να έχουν μίσος κατά των Ελλήνων που μένουν εκεί. Αυτοί που μένουν εκεί δεν είναι φασίστες, είναι οι φτωχοί Έλληνες( οι …αλληλέγγυοι μένουν στα βόρεια και νότια προάστεια) . Δεν μπορεί να ζητάνε σπίτια για αλλοδαπούς την ώρα που οι Ελληνες χάνουν τα σπίτια τους από τις τράπεζες και κάνουν ρυθμίσεις για τη ΔΕΗ. Γιατί δεν ζητάνε από τον ερντογάν να τους δώσει σπίτια(που είναι και ισλαμιστής) και απαιτούν από την χρεοκοπημένη Ελλάδα σπίτια για τους μετανάστες; Ξυπνάτε, ο εχθρός είναι εντός, όπως είπε και κάποιος άλλος. Μαυρίστε τους προδότες και τους αλληλέγγυους, αυτή είναι η τελευταία μας ελπίδα. Και μπράβο σε κασιδιάρη και μπογδάνο, που παρά τα πολλά μειονεκτήματά τους, τόλμησαν και πήγαν. Να πηγαίνανε όλοι οι βουλευτές και κανείς δεν θα ασχολιόταν με μπογδάνο και κασιδιάρη. Οι υπόλοιποι δεξιοί, αριστεροί, κεντρώοι, που πάνε και ζητάνε ψήφους που ήταν, δεν τους νοιάζει ότι οι κάτοικοι φοβούνται να βγουν από τα σπίτια τους;

    22. Χαχαχαχαχα και το σύνθημα ακούγεται από γυναικείες φωνές, σας βολεύουν καλά οι λαθρό αναρχοάπλητες βρώμες , όσο για το γλέντι με τι θα μας βάλεις στον τάφο μωρή ; με την απλησιά σου ; Και οι άλλοι λαθρολάγνοι θα ξαναβγεί ο στρατός στους δρόμους και θα τρέχετε και δεν θα φτάνετε , μούλοι . Σας φιλοξενεί μια χώρα που με την βία μπήκατε στο έδαφος αυτής το οποίο δε σας κατατάσει στους νόμιμους μετανάστες και σκούζετε κιόλας , αν δε σας αρέσει τον μπούλο , να δούμε πως θα σας αντιμετωπίσουν και οι άλλες πιο πολιτισμένες χώρες της Ευρώπης .

    23. Ο/Η Ντροπη σας πιτσιρικαδες των ΜΑΤ! Αμα ηταν γνησιοι ελληνες θα τους βαρουσατε στο ψαχνο..ντροπη σας υπαλληλοι των πολιτικων.... λέει:

      Που ειναι οι “πατριωτες” αστυνομικοι να τους μαυρισουν στο ξυλο τους προδοτες αριστερους?? Α συγνωμη ξεχασα….ο κουλης τους διορισε πριν απο λιγους μηνες, ηταν βλεπετε προεκλογικη του δεσμευση..τοτε μας ελεγε οτι θα διορισει νεους ειδικους φρουρους για να προστατευουν ταχαμου τους ελληνες πολιτες απο τους εγκληματιες.. ετσι δεν μας ελεγε ο κουλης ρε παιδια?? Και μετα τις εκλογες ποιους προστατευουν οι νεοι ειδικοι φρουροι?? μηπως τους αναρχοκατσαπλιαδες του συριζα?? μηπως τους λαθροεπικους?? λεω εγω τωρα..παντως των ελληνα ΔΕΝ τον προστατευουν,τουλαχιστον οσο θα επρεπε….απεναντιας για να μην χασουν τον μισθο τους τα παιδια,του κοβανε και κληση στην καραντινα,επειδη ο ελληνας ηθελε να κυκλοφορησει ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ! Εγω στην καραντινα δεν ειδα καποιον αστυνομικο να κοβει προστιμο σε καποιον λαθραιο..αυτη ειναι η αληθεια, οσο και αν ποναει θα την ακουτε κυριοι της ΕΛ.ΑΣ, ο κουλης σας διορισε για να προστατευετε τον ιδιο και τους 300 της βουλης, και ΟΧΙ τον ελληνικο λαο, και εσεις για τον μισθουλακο σας σκυβετε το κεφαλι στον καθε πολιτικαντη και κυνηγατε τους ελληνες, μηπως κανω λαθος??..Οσο για τα αμουστακα παιδακια των ΜΑΤ, που τα περνουν αμεσως μετα το λυκειο στην αστυφυλακων, και τα κανουν πλυση εγκεφαλου για το πως θα βαραν τον ελληνα, και το πως θα προστατευουν τους αναρχικους και τους λαθρο..εχουμε ραμματα και για τη δικη σας γουνα πιτσιρικαδες των ΜΑΤ,αμα τυχει και τους πετυχετε καμια φορα χωρις τα κρανη τους, θα δειτε οτι ειναι ολοι τους πιτσιρικια απο 20 μεχρι 25 μαξιμουμ,και βαρανε τους παππουδες και τους πατεραδες τους δυστυχως..ντροπη σας κυριοι.Αλλα ελα που δεν πατε φανταροι, πατε κατευθειαν στην αστυφυλακων..που να σας μαθουν εκει για πατριδα..για σεβασμο στους προγονους και στους συμπατριωτες σας..για σεβασμο στην σημαια..στην ιστορια της πατριδας μας..που να τα μαθετε αυτα καημενα παιδακια..που το μονο που σας μαθαινουν ειναι να χτυπατε δυνατα ΜΟΝΟ τους ελληνες…ντροπη σας!!!! Αλλα θα ερθει η ωρα που θα πληρωσετε και εσεις για τα εγκληματα σας κατα του εθνους..ο καιρος γαρ εγγυς….

      1. οι πατριωτες αυτοι ολων των κρατων μαζευαν γυναικοπαιδα για εκτελεση οταν παιρναν εντολες.

      2. Πονας ρε ουγκανοφασιστα; από το 1974 σου τον εχουμε κανει μετρο !!! κατσε στα τέσσερα τωρα και οι βαζελινη δωρο από τον κυριο Σορος αχαχαχαχα!!!

    24. Κατουρησατε ξυδι βρε κασιδιάρες;;;εεεε;;; θα παρακαλατε πολύ ακομα μπας και κυβερνησει ο Τζιμπουρ αχαχαχαχα, ρε τι φοβαστε τους μετανάστες ; μην χαθει η ρατσα μας; ολοι μετανάστες ειμαστε σ αυτόν τον κοσμο βρεεεεε!!!!

      1. ΟΞΩ ρε απ’ την Ελλάδα δεν είσαι Έλληνας δεν πέθανανε για σένα οι Έλληνες ούτε για να προσβάλεις το έθνος και την φυλή. Χύνω τη χώρα σου την Αλβανία μαλάκα αλβανέ

      2. Μάθε να ξεχωρίζεις τι είναι τι , είδες κανέναν νόμιμο μετανάστη που πηγαίνει σε άλλη χώρα να μην δουλεύει να φιλοξενείτε σε δομές να παίρνει επίδομα το μήνα και να βγαίνει και να σκούζει και να τα σπάει ; πόσο μάλλον να μπαίνεις με το έτσι θέλω σε μια χώρα και να έχεις και απαιτήσεις , μάθατε το ποίημα τώρα όλοι .

      3. Δεν είμαστε όλοι μετανάστες σ΄αυτόν τον κόσμο. Όπως επειδή εσύ είσαι μαλάκας δεν είμαστε όλοι μαλάκες, έτσι ακριβώς επειδή κάποιος είναι μετανάστης δεν είμαστε όλοι μετανάστες. Το δράμα με εσάς τους κομμουνιστές είναι ότι αν δεν ήταν τα φράγκα στην μέση δεν θα δίνατε σημασία στους λαθρομετανάστες. Θα τους είχατε χεσμένους. Το παίζετε αλληλέγγυοι γιατί “είναι πολλά τα λεφτά Άρη” που έλεγε και ο συχωρεμένος ο Καλογήρου.

      4. Δεν είμαστε όλοι μετανάστες σ΄αυτόν τον κόσμο. Όπως επειδή εσύ είσαι μαλάκας δεν είμαστε όλοι μαλάκες, έτσι ακριβώς επειδή κάποιος είναι μετανάστης δεν είμαστε όλοι μετανάστες. Το δράμα με εσάς τους κομμουνιστές είναι ότι αν δεν ήταν τα φράγκα στην μέση δεν θα δίνατε σημασία στους λαθρομετανάστες. Θα τους είχατε χεσμένους. Το παίζετε αλληλέγγυοι γιατί “είναι πολλά τα λεφτά Άρη” που έλεγε και ο συχωρεμένος ο Καλογήρου.

    25. Πάλι απειλές, πάλι τρομολαγνεία…πάλι με τους Έλληνες τα βάζετε, ως πότε θα φοβόμαστε στην ίδια μας την χώρα….αλλά η αλήθεια είναι μία, έχουμε γίνει ένα μάτσο κότες πανελλαδικώς

    26. Ολη η πλατεια χειροκροτουσε τον Ηλια οταν ηρθε,αντιθετως εκραζε το Μπογδανο. Ειμαι Βικτωριωτης, ξερω οτι απο χθες ολοι μιλανε για τον Λιακο,εχει αρχισει και η Κυψελη να τον συζηταει…ισως η τελευταια ελπιδα μας!

    27. και οι περισσοτεροι ειναι ελληνες εκει μεσα και φωναζουν τετοια συνθηματα.νταξει μιλαμε για μεγαλα σκουπιδια τις κοινωνιας.

    28. ΣΤΑΛΙΝΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ, Τ’ΑΡΧΙΔΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΚΛΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΝΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ.

    29. ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΕ ΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ……..

      Η ΝΔ ΕΧΕΙ ΥΠΟΤΑΧΤΕΙ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ……..

      ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΟΙ Ε Λ Λ Η Ν Ε Σ

      1. Ας δώσουμε μια ευκαιρία στο Κίνημα Αλλαγής.

        1. το Κίνημα Αλλαγής. ειναι το πρωην πασοκ το οποιο ρήμαξε την ελλαδα

        2. ΑΥΤΟΙ ΣΑΝ ΠΑΣΟΚ ΜΑΣ ΚΑΤΑΚΛΕΨΑΝΕ…..ΠΟΙΟ ΚΙΝΑΛ????? ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΙΝΑΙ

    30. Στέφανε απαιτούμε με τις διασυνδέσεις σου να προβεί η Δικαιοσύνη γιατί δεν γίνεται στην Ελλάδα μέσα στην Ελλάδα και την στιγμή που η Ελλάδα βιώνει την μεγαλύτερη κατάντια έθνους και άτιμης βεβήλωσης της τιμής και της υπόλειψης μας αυτά τα ίδια 300 ελληνόφωνα του Μωάμεθ και του Σόρος να Προσβάλουν μέσα στην ίδια την Αθήνα. Οι φάτσες τους γνώστες τα βήματα τους δεν κινούνται πολύ πέρα από τα Εξάρχεια και τη Βικτωρίας. 3 από αυτά μένουν κοντά μου κυψέλη. Τα ψάχνουν οι ομάδες και θα βρεθούν αργά αν δεν κάνει κάτι η αστυνομία για το κακό που είναι εντός της πόλης

      1. Έχει καταργηθεί το άρθρο 188 του ΠΚ, κασμά.

        1. Την ip σου όμως ακόμα μπορεί να τη δει ο ιστότοπος στον οποίο σχολιάζεις.

          1. Ναι, γνωρίζω τι εστί Διαδίκτυο. Αλλά προς τι η επισήμανση; Θεωρείται πως κάνω κάτι παράνομο, κι αν ναι, τι;

            1. Η επισήμανση αφορά, αφ΄ενός μεν, στο nickname που χρησιμοποιείς, το οποίον αποτελεί προσβολή εθνικού συμβόλου και στοιχειοθετεί ποινικό αδίκημα, αφ΄ ετέρου δε, στο “κοσμητικό” επίθετο με το οποίο χαρακτηρίζεις άλλον σχολιαστή, το οποίον συνιστά το αδίκημα της εξύβρισης …

            2. Η Ελλάδα είναι Εθνικό Κράτος, δηλαδή έχει βάση του το Ελληνικό Έθνος, κι όποιος εναντιώνεται του Ελληνικού Έθνους εντός του Ελληνικού Εθνικού Κράτους είναι είτε εχθρός είτε προδότης, ανάλογα με το αν είναι αλλοδαπός ή αν έχει ιθαγένεια (που δεν σημαίνει πλέον αυτόν που είναι γηγενής Έλληνας)! Οι γηγενείς έχουμε κάθε δικαίωμα να υπερασπιστούμε την πατρίδα μας και με οποιοδήποτε τρόπο, το επιτρέπει μάλιστα και ο ΟΗΕ που φτιάξατε εσείς οι γενοκτόνοι βάρβαροι κατακτητές! Έχω την εντύπωση πως είσαι κάποιος αλβανογενής ή τουρκογενής. Βέβαια υπάρχουν και κάτι σκουρόχρωμοι άραβες σε κάποια νησιά που το παίζουν αριστεροί κι αυτοί και απλά ονειρεύονται να γίνουν Μαυριτανικά ή Λιβυκά τα νησιά στα οποία εγκαταστάθηκαν οι άραβες πρόγονοι τους με βίαιο τρόπο

    Comments are closed.