ΕΛΛΑΔΑ 2020 : ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ Λ@ΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΣΤΗ ΧΙΟ, Ο ΕΝΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ, ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΤΗΝ “ΑΣΟΥΡΑ” – ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΞΕΣΚΙΖΟΥΝ ΣΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ – ΓΙΝΑΜΕ ΞΕΝΟΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ – ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΡΑΞΗ..(ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    Χωρίς τίτλο-6

    Σκηνές απόλυτης παράνοιας βιώνουμε στη Χώρα μας . Την εποχή των αυστηρών μέτρων και των απαγορεύσεων. Την εποχή που οι αστυνομικοί κόβουν βόλτες και κοιτάνε αν δεν έκλεισε κάποιο μαγαζί τα μεσάνυχτα και κόβουν πρόστιμα σε όσους Έλληνες δεν φοράνε μάσκα, την ίδια στιγμή κάποιοι άλλοι “ξεσαλώνουν” με φωνές και με αυτομαστιγώματα, κάνοντας πορείες στα νησιά μας, γιορτάζοντας την Ασούρα.

    Το τραγικό είναι ότι στο βίντεο που θα δείτε τα περιπολικά της αστυνομίας απλά περνάνε μέσα από το πλήθος. Φανταστείτε πόσες διμοιρίες ΜΑΤ θα υπήρχαν στο σημείο και πόσα χημικά θα έπεφταν, αν στη θέση των λ@θροεισβολέων ήταν Έλληνες.

    Για όσους δεν γνωρίζουν η  Ασούρα είναι ένα έθιμο των Σιιτών Μουσουλμάνων, στην οποία  θρηνούν για το μαρτύριο του Ιμάμη Χουσεΐν (εγγονού του Μωάμεθ) στη μάχη της Καρμπάλα. Ντύνονται με μαύρα ρούχα και συγκεντρώνονται σε δημόσιους χώρους όπως πλατείες και δρόμους για να μιμηθούν τον πόνο του Ιμάμη Χουσεΐν.

    Τώρα λοιπόν ΚΑΙ στην Ελλάδα και ….μη χειρότερα

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    53 Σχόλια

    1. ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ανδρείκελα και ανθέλληνες άθεοι με ΜΑΤΩΜΕΝΑ λεφτά ΤΥΧΟΔΙΏΚΤΕΣ ΤΕΜΠΈΛΗΔΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΌΤΕΣ ΑΠΆΤΡΙΔΕΣ

    2. Που είναι ο Ξεχαρβαλιας να τους συμμαζέψει??
      Άιντε ρε φουρκα που σηκώνει η ράχη σου που έλεγε κι η γιαγιά μου

    3. Τελικά Στέφανε προστασία σου δώσανε ή ακόμη κάνουν το κορόιδο?

    4. Εκλογες πέρσι Περιφερειακή Ενότητα Χίου:

      ΝΔ 45,65
      ΣΥΡΙΖΑ 22,14
      ΠΑΣΟΚ 14 94
      ΚΚΕ 4.78

      87.51 % ψήφισαν του λαθρολαγνους. Μακάρι να σας ματώσουν τον πάτο καμία λύπηση.

      1. Ετσι,πες τα…περνουνε οτι τους αξιζει…
        Να μπουν και στα σπιτια τους,μονο ετσι ισως ξυπνησουν.

    5. Να ξεκουμπιστουν στις πατριδες τους και να γιορταζουν οτι θελουν και μαζι τους να φυγουν και οι προδοτες που τους επετρεψαν να μπουν με το ετσι θελω!!!!!!!!! Αν δεν ξεσηκωθει ο λαος των νησιων και συνεχιζει να τους ανεχετε, καποια στιγμη την αδρανεια αυτη θα την πληρωσουν ακριβα!!!!!!!!! Ολοι αυτοι θελουν απελαση το ταχυτερο και αντ’ αυτου οι Ξεπουλημενοι στους Γερμανους πολιτικαντηδες, τους δινουν ασυλο!!!!!!!! Αντε να χαθητε μειοδοτες Ανθελληνες λαθρολαγνοι!!!!!!!!!

    6. Γιατι κλαιγεστε τωρα ;
      Τι ψηφισατε πριν ενα χρονο ;
      ΝΔ και Κουλη δεν ψηφισατε ;
      Καλα να παθετε και να μπουν και στα σπιτια σας,να σας ρημαξουν,αυτο σας αξιζει.
      Οταν σας τα λεγανε καποιοι,ητανε “ρατσιστες και φασιστες”.
      Να σας τα παρουν ολα,να μπουκαρουν και στα σπιτια σας,μονο ετσι ισως ξυπνησετε.
      Ο πιο ηλιθιος λαος στον κοσμο,αν δε φτασει η φωτια στο ιδιο σας το σπιτι,δεν παιρνετε χαμπαρι.
      Καλα σας κανουν και σας γαμ οι πολιτικαντηδες,αφου ειστε τοσο ζωα !

    7. Γιατί ρε μαλακες σας χαλάει? Ωραία πράγματα δεν είναι αυτα? Όταν εμείς φωνάζαμε εδώ και χρόνια μας λέγατε φασιστες!
      Νησιωτες, αφού δεν κάνατε τίποτα εσείς οι ίδιοι τόσα χρόνια, καλή σας χώνεψη!
      Μακριά από την ενδοχώρα!

    8. Το κολοχανιο κράτος ΝΑ τούς πάει ΣΕ ακατοίκητα νησιά Και ΝΑ γιορτάζουν την λορδα και ΤΑ μαύρα τους ΤΑ χάλια…Αν Δεν το κάνουν βλέπω ΣΕ ξερονήσια Τον κουλη και όλους τούς αλληλέγγυους και άλλους προδότες αυτής τής χώρας που κατάντησαν μπουρδελο…

    9. ΚΑΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΠΟΥ ΤΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ ΚΥΡΙΕ ΧΙΟ ΕΔΩ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΣΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΟΥΝ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΚΑΚΟ ΑΦΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΤΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΚΑΙ ΨΥΧΗ ΕΧΟΥΝ ΤΑΥΤΙΣΤΗ ΜΕ ΤΑ 300 ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΛΕΦΤΟΒΟΥΛΗΣ ΑΠΛΑ ΑΥΤΟΙ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΠΕΙΝΑΜΕ ΜΟΝΟ ΜΕ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΝΟΧΗ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΡΟΚΟΠΗ ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ…..

      1. Μόνο με όπλα καταλαβαίνουν και το ίδιο στα λαθροπιθηκθα…μετά λάκκο και κάψιμο..

    10. εαν ξεκινησουν επιθεση οι τουρκοι σε καποιο νησι μας,πως θα αντιδρασουν ολοι αυτοι οι νεοι αντρες;;;;;
      Οι πολιτικοι μας ή προδοτες ειναι ή ηλιθιοι…..διαλεγουν και παιρνουν

    11. Έτοιμους για αφομοίωση και για μπόλιασμα τους βλέπω.. Α! Μην ξεχάσω να πληρώσω και τον ενφια. Το κράτος χρειάζεται έσοδα για να φροντίσει τα «απελπισμένα και ανυπεράσπιστα προσφυγάκια» που λέει και η Σακελλαροπούλου…

    12. Αντί να γκρινιάζετε ρε, ποσταρετε τέτοια βίντεο σε σάιτ αλλά να τα βλέπουν οι προβατίνες.που κάθεστε και βρίζετε εδώ απομονωμένοι από όλους

    13. Οσο ο ραγιας σκυβει κεφαλι αυτα θα ειναι τα αποτελεσματα
      Αμεσα απελαση ολων των πιθηκομουσουλμανων δια της βιας και οποιος επιστρεφει στην χωρα ισοβια φυλακιση χωρις δικη
      Να σας δω λαθροπιθηκοι εχετε τα κοτσια?

    14. “” ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΡΑΞΗ..”” αφου το καταλαβαινετε τωρα παλι καλα….. η ισλαμοποιηση της ευρωπης οχι μονο της ελληνοειδους ελλαδας φαινονταν εδω και χρονια….. αλλα……. η μοριοχτυπηση στην ελλαδα εχει λιασματα, φιλοξενεια, φιλοτιμο στους λαθος πληθυσμους…..

    15. ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ…ΤΑ ΑΞΙΖΕΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ…ΣΚΑΣΜΟ ΤΩΡΑ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ

    16. Εκεί να τους πάει να βάλουν πρόστιμα,γιατί είναι κότες,αν δουν καναν Έλληνα μόνο του ή καμιά γιαγιούλα,εκεί μόνο βάζουν πρόστιμο,αλλά φέρνουν και 2 διμοιρίες των ματ,γιατί η γιαγιούλα μπορεί να ξέρει και καράτε

      1. Αφου ο κοσμος γουσταρει νεα ισλαμοκρατια…παλι αυτοι θα βγουν…και μετα θα μας κουνανε το δαχτυλο να μας το παιζουν πατριωτες……

    17. οι μισοι απο αυτους θα ψηφιζουν μεχρι τις επομενες εκλογες

    18. Κανένα φλογοβόλο δεν ξέμεινε στη Γερμανία να πάρουμε…..

    19. Αυτό το μεγάλο αίσχος που γίνεται στην Χίο με τους λαθρομετάνσατες είναι λαθροθρίλερ σαν τις ταινίες άγριου θρίλερ και τρόμου του Ιταλού Λούτσιο Φούλτσι.

    20. Γουστάρω να βλέπω τους πελάτες μου να εορτάζουν

    21. Άθλια δυναστεία, εκλέχτηκες για να ξεπουλήσεις τον Ελληνισμό.

    22. Τον “οπισθογεμη” “φιλαράκο” σας ,που τον στολιζατε καθημερινά με άπειρα κοσμητικά
      επίθετα Μηταράκη τον πήρε το ποτάμι??

    23. Ρε μ@υνοπανα, γιατί απαγορεψατε τις λιτανείες και επιτρέψατε γιορτή στους λαθρομουσουλμανους? Την στιγμή που οι δομές είναι τίγκα στον κορονοιο. Είσαστε πολύ μ@υνοπανα ρε, πολυ μεγάλα. Χτυπάτε την ορθοδοξία, πλέον δεν υπάρχει καμία δικαιολογία.

    24. Το κυτ Χίου είναι όχι η Πόλη φαίνεται στο βίντεο , έτσι και αλλιώς 6 χιλιάδες ζουν εκεί

      1. Έλα στη ΣΆΜΟ να δεις τι γίνεται στην πόλη ΒΑΘΎ…

        .

        ΆΝΤΕ ΧΛΕΧΛΕ.🤐

        .

        ΑΓΓΕΛΙΚΉ ΑΧΑΡΝΑΊ

    25. Μπανανία έχουμε γίνει, δεν υπάρχει ελπίδα.

    26. νταξη τα πακμαν!! τα θελει ο νεοταξιτης χαρδαλιας να κονομαει απο ευρωπαικες χρηματοδοτησεις!

      τους βρωμολεχριτες ΑΛΒΑΝΟΥΣ που εχουν ξεπερασει το 1.500.000 στη ΧΩΡΑ ΜΑΣ γιατι δε τους απελαυνουν πίσω ΣΤΟΝ ΑΓΎΡΙΣΤΟ??

    27. ΑΠΑΙΤΩ ως Ελλην ιθαγενης και πολιτης της Ελλαδας την εφαρμογη του Συνταγματος περι ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ.
      Θανατος στους εθνοπροδοτες πατριδεμπορους.

      1. τι ιθαγενης ειναι ο ελληνας ΡΕ ΛΕΧΡΙΤΗ ΔΟΣΙΛΟΓΕ??

    28. Εγώ ξέρω ότι τζάμπα κάηκε η Χίος και τα Ψαρά, αν ήταν να ζήσουμε αυτά που ζούμε σήμερα. Προδότες πολιτικοί, προδότες και οι ψηφοφόροι τους.

    29. Λοιπόν Χαρδαλιά γουρούνι δες τα χάλια σου γελοίο ρεντικολο, όρνιο νεοταξίτη, δολοφόνε ελληνικού λαού που υπερασπίζεσαι τους λαθρομετανάστες διακινητή κορονοιού.

    30. Ρε καθίκι, ρε τομάρι, ρε μοσχαροκεφαλή Χαρδαλιά πες ένα σχόλιο για αυτό το αίσχος των λαθρομεταναστών στην Χίο που πολεμάς με μίσος και σκοτώνεις με πρόστιμα, με φυλακές, με σφαίρες τον ελληνικό λαό δολοφόνε γουρουνοκεφαλή Χαρδαλιά.

    31. Η απόλυτη ξεφτίλα του ελληνικού κράτους.
      Αυτοί οι μωαμεθανοί, μόλις γίνει το μπαμ με τους Μογγόλους, θα ανεβάζουν βίντεο με αποκεφαλισμούς Ελλήνων σε ζωντανή μετάδοση.
      Μαντρώστε τους σε ξερονήσια, τώρα. Σε λίγο θα είναι αργά!

      1. oυτε στα ξερονησια Μ Α Σ !!!!!!!!!! στα τουρκικα, στα αραβικα, στης μανας του διαολου και ακομη παραπερα…….

    32. Μην παραπληροφορειτε. Η συγκέντρωση των πουστηδων μια χαρά έγινε.

    33. Είδατε τον ξεφτίλα τον Χαρδαλισ να μην μιλά γι’ αυτό το αίσχος των λαθρομεταναστών στην Χίο που επιτρέπει να κάνουν την γιορτή τους οι λαθρομετανάστες που φέρνουν ο Κούλης και όλοι οι νουδούληδες.
      Όσοι για τους μπάτσους που ήταν θεατές θα είναι για πάντα μπάτσοι γουρούνια δολοφόνοι και πιστά βρωμόσκυλα της κάθε κυβέρνησης, των κομμάτων, της ΝΤΠ.

    34. 😫😫😫😫😫😫😫😫😫😫😫😫😫😫😫😫😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷

    35. επιτηδες δεν τους πειραζει η κυβερνηση, για να αρωστησουν ολοι μαζοι, και να ψωφησουν,για να ξεμπερδεουμαι με αυτους

      1. Κι απο τι να πεθανουν απο τον ασυμπτωματικο συναχοιο?

    36. Δυστυχώς η κατάσταση είναι μη αναστρέψιμη! Μόνο οι πακιστανοί στην χώρα μας είναι περίπου 300 χιλιάδες, οι ψευτοσύριοι και οι αφγανοί επίσης πολύ κοντά σ’ αυτό τον αριθμό. Μιλάμε πως αυτή τη στιγμή το 15-20% του πληθυσμού της Ελλάδας είναι αλλοδαποί, οι περισσότεροι λαθρομετανάστες και κάποιοι λίγοι κοινοτικοί. Το κράτος είναι υπαρκτό μόνο για τους υπαλλήλους του και για τους κομματικούς στρατούς…

      1. “”Το κράτος είναι υπαρκτό μόνο για τους υπαλλήλους του και για τους κομματικούς στρατούς…”” Σ Ω Σ Τ Ο Τ Α Τ Ο Σ / Η !!!!!!!!!!! Σ Ω Σ Τ Ο Τ Α Τ Ο Σ / Η !!!!!!!!!!!

    37. Ξεφτιλισμενοι ανθέλληνες μπάτσοι κυνηγάτε τον Έλληνα μαγαζάτορα που τον έχουν τσακίσει στους φορους και στα λαθρο ανοίγετε τα πόδια. Αυτοί είναι μπάτσοι γι αυτό τους έχουμε σιχαθεί. Εντάξει για το ανθελληνικό καθεστώς δεν χρειάζεται να πούμε τίποτα αν έχετε φίλους ή ακόμη και συγγενείς νου δούλους αν αγαπάτε τη χώρα διαγράψτε τους από τη ζωή σας οριστικά. Καμία απολύτως σχέση με προδότες.

    38. Μπράβο χαρδαλια , μπράβο κούλη !! Αποδειξατε πόσο μεγάλοι σνθελληνες είστε!! (το μικρό γράμμα στην αρχή του ονόματος δεν είναι τυχαίο επιλέχθηκε επί τούτου για να δείξει πόσο μικροί είναι)

    39. Όλα αυτά αποκαλύπτουν ποιο είναι το πραγματικό κράτος στην Ελλάδα. Τι προωθεί και τι διώκει.

    40. μαυτους που ψηφιζει ο ελληναρας καλα να παθει

    41. Και καλά κάνουν , όχι σαν εμάς τους μ@@@ες που φοβόμαστε να πάμε και στο μπακάλικο της γειτονιά χωρίς μάσκα.

      1. Ποιο μπακάλικο? Κάνουν ελέγχους και βάζουν πρόστιμα και στο δρόμο που περπατάμε δίπλα στη θάλασσα…. Άσε, από πού να το πιάσεις…

    Comments are closed.