ΕΚΤΟΣ “ΕΛΕΓΧΟΥ” Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ!!! ΣΚΛΗΡΟ LOCKDOWN ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΘΟΥΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ;;; “ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ” – ΟΙ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ [ΒΙΝΤΕΟ]

    Κοινοποίηση:
    720_757412_af4fcc92ba-929ac8e7c8e98f3a

    «Τα νέα μέτρα πάρθηκαν ακριβώς για να μπορέσουν να περιορίσουν πιθανή επιδείνωση», ανέφερε ο καθηγητής Μικροβιολογίας στην Ιατρική Σχολή του ΕΚΠΑ και μέλος της επιτροπής των ειδικών του Υπουργείου Υγείας Αθανάσιος Τσακρής, μιλώντας στον ΣΚΑΙ. Ο κ. Τσακρής, πρόσθεσε πως απόφαση για άνοιγμα είναι πιο εύκολο να παρθεί για τα δημοτικά σχολεία. Αυτό που θέλουμε είναι να μην γυρίζουμε πίσω και για αυτό πρέπει να δημιουργηθούν οι κατάλληλες συνθήκες, επομένως ήταν προς την σωστή κατεύθυνση τα επιπλέον μέτρα που πάρθηκαν.

    Σύμφωνα με όλα όσα είπε ο καθηγητής, η Κυβέρνηση με τα ξαφνικά νέα μέτρα ΙΣΩΣ να καταφέρει να ανοίξει τα σχολεία. Παλινωδίες του εσχάτου βαθμού. Και συνεχίζει:

    «Όσο το δυνατόν να αποτρέψουμε τα πισωγυρίσματα, βέβαια τίποτα δεν είναι προβλέψιμο σε αυτή την πανδημία» ανέφερε μεταξύ άλλων ο καθηγητής. Ο πρωθυπουργός πήρε την απόφαση για επιπλέον μέτρα όσον αφορά το Lockdown και την Δευτέρα θα συζητηθεί και στην επιτροπή το ζήτημα του ανοίγματος των σχολείων, είπε μεταξύ άλλων.

    «Από εκεί και πέρα η κυβέρνηση θα αποφασίσει εάν θα προχωρήσει σε άνοιγμα» επισήμανε προσθέτοντας πως η λογική είναι τα νέα μέτρα να διευκολύνουν αφομοιώνοντας την χαλάρωση των προηγούμενων ημερών.

    Σύμφωνα με τον καθηγητή, περιμένουμε μέχρι τη Δευτέρα τουλάχιστον για να έχουμε τα επιδημιολογικά δεδομένα που έχουν να κάνουν με τα Χριστούγεννα και που σίγουρα θα δείξουν την τροπή της κατάστασης. Όπως ξέρουμε αυτή τη στιγμή η επιδημία στη χώρα μας έχει μειωθεί σημαντικά σε σχέση με τον Νοέμβριο που είχαμε το «πικ» της επιδημίας εντούτοις υπάρχουν ενδείξεις για μικρές ενδείξεις για πιθανές αναζωπυρώσεις, ανέφερε τονίζοντας πως χρειάζεται προσοχή.

    «Καθώς προχωράμε προς το χειμώνα η μεταδοτικότητα του ιού θα είναι πιο εύκολη» υπογράμμισε. «Τίποτα δεν είναι απόλυτο. Σίγουρα θα γίνει μια πρώτη λεπτομερής εκτίμηση τη Δευτέρα» κατέληξε.

    Εμείς να υπενθυμίσουμε ότι τα κρούσματα έχουν πέσει αισθητά και όπως έχουμε ξαναγράψει είναι κάτω από το όριο που είχε θέσει ο Πέτσας τον περασμένο Νοέμβριο για να ανοίξει η οικονομία.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    26 Σχόλια

    1. Η ΝΔ εχει την απόλυτη αυτοδυναμία των 158 εδρών, με στημένες εκλογές άφησε την Χρυσή Αυγή εκτός βουλής και καρπώθηκε επιπλέον 13 έδρες, με μια ανύπαρκτη αντιπολίτευση, που ούτε καν παρακολουθεί τις εξελίξεις, με 4 ανθελληνικά κόμματα στην βουλή και με ένα καμουφλαρισμένο δήθεν Ελληνικό κόμμα του 3% που απλά αερολογεί κάθε όποτε το βολεύει, με τις δημοσκοπήσεις του 40% και με την στήριξη των μεγάλων καναλιών, όχι απλά θα ξεφύγει, αλλά θα κυβερνήσει με χούντα και αποφασίζομεν και διτάσομεν για τα επόμενα 20 χρόνια. Τίποτα δεν είναι τυχαίο. Αντιπολίτευση ΔΕΝ, Ελληνικό κόμμα με δύναμη ΔΕΝ = Κούλης 4 ever

      1. Κοιμησου εσυ οτι ο κοσμος θελει την ΧΑ

        1. ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΚΑΙ ΤΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΘΑ ΕΧΩ;

    2. εισαστε μεγαλη απατη και βρωμα αληταραδες του κερατα σκατοψυχη γαμω τα διπλωματα σας και τους δημοσιογραφους τα φερεφωνα τις αλητοκυβερνησης

    3. AΥΤΟΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΗΞΕΡΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ.
      ΟΠΟΥ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΟΝ ΡΟΥΦΙΑΝΟΚΑΡΑΦΛΑ ΤΟΝ
      ΓΑΜΑΤΕ

    4. Ξυπνηστε εσείς ! Κλίκες ξεκλικες τιποτα δεν κανετε! Αν ηταν για κανα κουτσομπολιο ξερετε καποιοι και καποιες να συγκεντρωνεστε και να πηγαινετε ομαδες. Τωρα μόνο στα πληκτρολογια! Για κουτσομπολια ξερετε καποιοι και καποιες να στελνετε στα καναλια και στους σελεμπριτι – δημοσιογραφους. Τωρα τα λετε ολοι στο YouTube και στα σχολια. Καλα τους ειπε καποιος . Μην τα στελνετε σε αυτον για το τι γινετε στα καναλια, στειλτε τα στα ιδια τα καναλια! Αν ηταν για καμια καφριλα τα μειλ και τα μηνυματα πανε και ερχονται στην τηλεοραση και σε αυτους που εργαζονται εκει. Τωρα μονο σε σχολια

    5. Σκληρή εκδίκηση. Όταν τους φτάνεις στα όρια τους φαίνεται από την μανία τους. Ο κόσμος όμως ξέρει ότι κάποιος δεν αντέχει και έχει φτάσει στα όρια της. Εκεί λοιπόν ξέρουμε να αντιδράμε σωστά συνετά και με σχέδιο. Ο Τσίπρας δεν είχε πει ότι είναι φιλοξενούμενοι; Τότε γιατί δεν το καταλαβαίνουν ότι δεν θα διώξουν τον λαό αλλά αυτοί θα φύγουν γιατί δεν τους ανήκει τίποτα

    6. Τελειωσαμε σαν χωρα αν δεν τους πεταξουμε ΤΩΡΑ απο την πατριδα μας. Σαν καλλικαντζαροι εχουν καθισει στο σβερκο ΜΑΣ

    7. ΠΙΟ ΕΛΕΕΙΝΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΘΙΚΙ ΤΟΝ ΠΡΤΟ ΣΑΛΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ !!!

    8. Καθηγητές για κλάματα, ανίκανοι κάθε κριτικης σκεψης και πρωτοβουλιας, πειθήνια παπαγαλακια αποδεδειγμενα διεφθαρμένων φαρμακολομπυ και των θεωριων τους που μπαζουν απο χιλιες μεριες. Ποιος ενεκρινε τα τεστ στην Ελλαδα αραγε και με ποια κριτηρια και ποια ακριβως τεστ εισαγονται απο τα εκατονταδες? Με υπευθυνες δηλωσεις κατασκευαστων γινεται η δουλεια?
      Σας περιμενουμε πειθήνιοι καθηγηταδες της απολυτης ημιμαθειας, να απορριψετε τεκμηριωμενα το εγγραφο των 22 μεγαλων επιστημονων που συντριβουν τον πυρηνα του σχεδιασμου του περιβοητου και αθλιου επιστημονικα μοριακου τεστ για τον Κοβιντ που δημιουργει την …επιδημια.
      Τολμάτε ή δεν μπορείτε?
      https://cormandrostenreview.com/report/

    9. ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ & ΔΙΑΜΑΡΤΗΡΙΕΣ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ , ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΕ ΞΕΜΟΝΑΧΙΑΖΕΙ & ΕΛΕΓΧΟΥΝΕ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ , ΠΡΕΠΕΙ Η ΚΑΝΑΠΕΔΑΤΟΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΟΥΝΕ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ , ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΣΠΕΡΝΟΥΝΕ ΤΟΝ ΦΟΒΟ , ΟΡΙΖΟΥΝΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΑΣ , ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ , ΕΜΠΡΟΣ !

    10. Να υπενθυμισω και γω στον Στεφανο Χιο ποιος κυβερνα την Ελλαδα. Μια οικογενεια κυνικη, αδιστακτη που πανω απ ολα υποστηριζει το οικονομικο συμφερον της και οχι του Ελληνα. Θελετε να σωθειτε απο τους πουλημενους? Αντισταθειτε ομαδικα. Ενωθειτε επιτελους σαν λαος. Δεν υπαρχουν κομματα εδω. Εδω ειναι οποιος αγαπα την πατριδα του. Μην εισαστε ραγιαδες του Ευρω

    11. Γεια σου μεγαλε Τσιπροκουλη Εμεις οι πρωην Νεοδημκρατες ποτε δεν φανταζομασταν οτι θα υπαρξει πρωθυπουργος που θα συγκρινοταν με τον Αχρηστο και Ανικανο Αλεξη. Συγχαρητηρια λοιπον που τα καταφερες και μια μουντζα για μας που σε πιστεψαμε. Κατεστρεψες την οικονομια ενω μας ελεγες οτι ειμαστε ετοιμοι και θα αποφυγουμε το επομενο Lock Down. Γεμισες την ενδοχωρα με Λαθροβρωμιαρηδες ενω μας υποσχόσουν Απελασεις για ολους εκτος των Συριων. Κατηγορουσες τον Τσιπρα για το Μακεδονικο και αποδειχθηκες υπερμαχος της συμφωνιας οπως μας επιβαιβαιωσε και Ζαεφ λεγοντας οτι συνομιλουσες μαζι του. Εχεις κανει την Νεα Δημοκρατια βαθυ Πασοκ δινοντας θεσεις στα απολειφάδια του Σιμητη που κανενας μας δεν ψηφισε. Τελος εκανες Προεδρο της Δημοκρατιας μια Αθεη κομουνίστρια που δεν ασπαζετε το Ευαγγελειο καταργει την Προσευχη και τον Εθνικο μας Υμνο απο τις Εθνικες εκδηλωσεις λες και δεν υπηχε καποιος πατριωτης για το αξιωμα του πρωτου πολιτη της Χωρας. Και να μην ξεχασω το Lock Down ισχυει για ολους μας, εκτος των Λαθροβρωμιαρηδων των Ρομα και της Μαρεβα…

    12. προβατα ξυπνάτε δε υπαρχει πια δικαιολογία για την αφραδια σας ξεμπροστιαζοντε στα ματια σας εσεις ακομα ουυυυυυυυυυυυ ???????????????

    13. Ο/Η κυβέρνηση ανθελλήνων σατανιστών-εκκλησία ιερόδουλης κουράδας λέει:

      Καιρός να παίξουμε κι εμείς με τη ζωή του τσιράκιου της τουρκάλας μάνας του και των λαδοπόντικων λοιμοξιολόγων.
      Μπουφοτάκη, το ελικόπτερο είναι έτοιμο;;;;;;

    14. Στραβελακη οπου σε βρούμε θα φας γιαούρτι στο κεφάλι και ευχαριστώ να πεις γιατί κανονικά είσαι για πολυ ξύλο. Παλιοπουστ@.

    15. Από τον Οκτώβρη – Νοέμβρη του 2019 μέχρι και τον Φλεβάρη – Μάρτη του 2020 οι μισοί μαθητές, κυρίως της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης απουσίαζαν από τα μαθήματα και κανένας “Ειδικός” δεν ασχολήθηκε με το θέμα . Αλλά δεν υπάρχει ΕΝΑΣ να σας πετάξει στον κάλαθο των ΑΧΡΉΣΤΩΝ !

    16. Επιδημία λέει άν το προσέξατε.οχι πανδημία.😂😂😂😂 Δεν ξέρουν τι λένε τελικά

    17. ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΧΩΝΕΨΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΚΟΜΟΙΡΙΔΕΣ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ‘ΘΑ ΖΕΙΤΕ’ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ;;;;;;;;;;;;;
      ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ…ΠΑΛΙ ‘Θ’ΑΝΟΙΞΟΥΝ’ Κ ΜΕΤΑ…ΠΑΛΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΓΙΑ ΤΟ 22….
      .ΗΔΗ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠ’ΤΑ ΔΕΚΑ….
      ΕΣΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΣΤΕ ΓΙΑ ΜΑΧΕΣ………………..ΧΑΑΑΑΑΑΧΧΧΧΧΧΧ

    18. Αυτός που τα λέει αυτά πληρώνεται κανονικά απ’ τη δουλειά του, δεν έχει μείνει άνεργος. Σύμφωνα λοιπόν με τον κύριο πρέπει όλοι να μπούμε σε χειμερία νάρκη και να ξυπνήσουμε το καλοκαίρι. Τι πίνετε ρε και δε μας δίνετε κι εμάς.

    19. ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΣΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ…ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ.

    20. Ελπιζω και ευχομαι ολοι αυτοι που μας ταλαιπωρουν και μας φτυνουν, να τιμωρηθουν απο καπου η καποιον, διοτι απο τον λαο αυτο που ακους μονο ειναι μπε-μπε-μπε.
      Και ελπιζω να ξερετε που βρισκουν αυτα τα λεφτα που δινουν αντιδωρα απο δω και απο κει και ποιος θα πληρωσει αυτη τη καταστροφη της οικονομιας και των ανθρωπων.
      ΑΦΑΛΩΣ ΤΑ ΧΡΕΩΝΟΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΠΟ ΕΜΑΣ.

    21. Στραβολάκη το γάλα σου και την πιπιλα σου γρήγορα!

    Comments are closed.