ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ 32.5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΕΙ Ο ΧΑΤΖΗΛΑΛΑΚΗΣ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΕΠΤΕΑ; ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΑΒΕ; ΑΥΤΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΗΝ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ Ή… ΞΕΧΑΣΤΗΚΕ; ΘΑ ΔΟΘΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ;

    Κοινοποίηση:
    xatzinikolaou

    Θαύμα, θαύμα, θα φωνάζει σε λίγο ο Χατζηνίκος όταν θα τον ρωτάνε πώς έγινε ενώ είχε χρέη 32,5 εκατ. ευρώ σε εφορίες και ταμεία, του έδωσαν και άλλα 2,71 εκατ. ευρώ ως ενισχύσεις (επιστρεπτέες προκαταβολές κ.λπ.) στο πλαίσιο της στήριξης των επιχειρήσεων εν μέσω covid.

    Και ο Νικολάκης που πήγε μέχρι τις 7 Ιουλίου 2019 ως φουλ ΣΥΡΙΖΑίος, έγινε στη συνέχεια φουλ Νεοδημοκράτης και δη υποστηρικτής του  Μητσοτάκη… Τι στο καλό ξελαρυγγιάζεται ο Μπογιόπουλος, ο Νικολάκης ο κομμουνιστής στον σταθμό του κατά του καπιταλισμού… ξέρει τι κάνει, τόσο ο Μπογιόπουλος όσο και ο Χατζηνικολής που τον έχει εκεί για άλλοθι και για να δείχνει ότι αριστερίζει…

    Και την ίδια στιγμή ο Χατζηνικολάου με την αριστοκρατική άρθρωση τρέχει στους τραπεζίτες για να παρακαλάει, όπως του είχε γράψει παλαιότερα σε ένα tweet ο Γιάννης Αλαφούζος του ΣΚΑΪ. Εξάλλου και πρόσφατα ο Νίκος Χατζηνικολάου είχε επισκεφτεί τον πρόεδρο της Εθνικής Τράπεζας, Γκίκα Χαρδουβελη.

    Οδηγός επιβίωσης για χρέη…

    Μάλιστα στις 24/12/2022 η εφημερίδα του Χατζηνικολάου είχε πρωτοσέλιδο τίτλο: «Οδηγός επιβίωσης με χρέη στο Δημόσιο». Και το φύλλο εκείνο είναι συλλεκτικό καθώς τις οδηγίες έδινε ο master του είδους Νίκος Χατζηνικολάου.

    Διαβάστε όλο το ρεπορτάζ και τα ντοκουμέντα στο σημερινό φύλλο της εφημερίδας Μακελειό

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    14 Σχόλια

    1. Τιποτα δεν χρωσταει, χρωσταει οποιος ξερει οτι θα πληρωσει,εστω και με δόσεις το οποιο χρέος , αυτος ( και οι ομοιοί του, κοντομηναδες,αλαφουζοι και λοιπες παρακρατικες δυναμεις) δεν πληρωνουν ποτε τιποτε η πληρωνουν στη χειροτερη ενα 5 ο/ο απο οσα χρωστανε σε Εφοριες,Δημοσιο,ΙΚΑ ,ΔΕΗ,ΟΤΕ κλπ. Καθε 3-4 χρονια,σε καποια παραμονη Χριστουγεννων η Πασχα, ( που κανεις δεν δινει σημασια) σε ενα νομο με 368 αρθρα,μπαινει σε μια υποπαραγραφο μια διαταξη που δεν την παιρνει χαμπαρι κανεις εκτος απο το αρμοδιο τσιρακι τους υπουργο, που λεει οτι ” Οφειλες εκδοτικων συγκροτηματων, ποδοσφαιρικων και αθλητικων σωματειων, κλπ,κλπ θεωρουνται ως παραγεγραμμενες [ή καποια αλλη ψευτοδικαιολογια ,μη εισπραξιμες και τα παρομοια. ] Αυτο εκαναν ΟΛΕΣ οι κυβερνησεις ,αυτο κανουν,αυτο θα ξανακανουν και το ξερει και ο περουκακιας και ολα τα λαμογια. Αρα ,τιποτα δε χρωσταει ,ουτε ανησυχει, ετσι θα γινει και παλι, θα του τα σβησουν ΟΛΑ , αυτο ειναι σιγουρο,πιο σιγουρο ακομα και απο το οτι ο Σι Τζι Πινγκ ειναι κινεζος.

    2. Εκεί που μας χρωσταγανε μας πήραν και το βόδι. Γνωστή και επίκαιρη ελληνική παροιμία. Είμαστε λίγοι ως λαός σε μια χώρα πλούσια που αν δεν υπήρχαν όλοι αυτοί οι σκατοψυχοι, λοποδητες, αχόρταγοι ,λες και θα τα πάρουν μαζί τους, 0% ανεργία θα είχαμε, εμπόριο, τουρισμό, γεωργία, κτηνοτροφία κ.α. σε μια χώρα πρότυπο. Αλλά δυστυχώς. 1χ2 θα πάρετε όλοι σας που δεν αφήνετε την Ελλάδα να μεγαλουργήσει.

    3. Ο/Η ΝΔ, κεντρικα τομεας επιμορφωσης στελεχων, Πειραιως 35 λέει:

      Aποψε στο open εχει μια ταινια “σεμιναριο”.

      “Κλέφτες και Απατεώνες”
      Lying and Stealing

      Παρακαλουνται ολα τα μελη του κομματος να την παρακολουθησουν,
      ειναι ακρως διδακτικη,
      εν οψει των εκλογων.
      Στις 23:15 ακριβως!

    4. ΕΝΑΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ

    5. Λαλάκη τρισάθλιε είσαι για πολλές φάπες, πάρτε του τα σπίτια, ανοίξτε τις θυρίδες του, ψάξτε στο εξωτερικό, ο ανεψιός του Φράγκα βάλθηκε να φτάσει τον θείο, ουστ λαμόγιο.

    6. για φυλακή είμαστε όλοι ! χτίστε φυλακές να μας χωρέσουν, όχι τοίχους στον έβρο

    7. Ο βόθρος Χατζηνικολάου που φασιστικοποιησε την κοινωνία με την αβάντα του στην ΧΑ, είναι ένοχος για πολλά περισσότερα απο 32 εκ ευρώ. Χωρίς τέτοιους τύπους η Ελλάδα θα ηταν μια αντιφασιστική κοινωνία όπως και στην αρχαιότητα.

      1. Τι λες ρε κρατικοδίαιτο πρακτοράκι??Δικός σας ειναι ο χατζηλαλακης!!Είστε κράτος και παρακράτος μαζί!!
        Άντε τράβα να πάρεις το μεροκαματάκι από τα αφεντικά σου τον Σόρος και τις πρεσβείες!!

      2. Αν δεν είσαι τρολάκι, πρέπει να ξέρεις ότι αναρχοποίησε την κοινωνία έχοντας αριστερούς στην εφημερίδα του και στον ραδιοσταθμό του, οι οποίοι όμως ποτέ δεν είπαν κακή κουβέντα για μαρινάκηδες και βαρδινογιάννηδες και αλαφούζους. Και για τούρκους και Σκοπιανούς καμία κριτική, μόνο την Ελλάδα βρίζανε.

    8. να ελεγχθούν όλοι οι απατεώνες (αλβαναριά με καφετέριες κλπ) που πήραν δανεικά και αγύριστα, όχι μόνον ο χατζηλάλος !!

    9. Για ψάξτε και τι πήρε από το ” Μένουμε σπίτι” της λίστας πέτσα. Γιατί αν δεν παίρνανε, δεν θα προπαγανδίζανε τα λοκντάουν και τα μπόλια. Και ο Μπογιόπουλος που κάνει τον κουμμουνιστή, πως δεν παραιτήθηκε στα λοκντάουν που θα έπρεπε να έστελνε μήνυμα για να πάει στον εργοδότη του τον χατζηνικολάου, που στηρίζει το κεφάλαιο!

    10. ΟΎΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΒΛΈΠΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΏ ΤΟΝ ΔΉΘΕΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΦΡΩΝA, ΚΟΥΚΟΥΕΤΖΗ ΦΙΛΕΥΣΠΛΑΧΝΟ, ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΟ ΜΕ ΤΑ ΔΕΞΙΆ ΕΚΑΤΟΜΜΎΡΙΑ Κ ΤΙΣ ΒΙΛΕΣ. ΒΓΆΖΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΡΩΩ

    Comments are closed.