(ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ) ΝΕΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΦΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΗΣ WSJ ΓΙΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΑΜΠΡΑΜΟΒΙΤΣ ΚΑΙ ΟΥΚΡΑΝΩΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΩΝ – “ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΑΡΚΕΤΕΣ ΩΡΕΣ” – ΑΛΗΘΕΙΑ Ή ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΗΣ ΤΣΕΛΣΙ;

    Κοινοποίηση:
    Ρομάν Αμπράμοβιτς

    Νεότερες πληροφορίες που ανήρτησε στο twitter, δημοσιογράφος του Guardian, αναφέρουν πως ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς «έχασε την όρασή του για αρκετές ώρες και νοσηλεύτηκε στην Τουρκία».

    Παράλληλα, όπως αποκαλύπτει η ομάδα ερευνητικής δημοσιογραφίας «Bellingcat», πληροφορίες τις οποίες αναδημοσιεύει και ο Guardian, η δηλητηρίαση συνέβη το βράδυ 3ης προς 4η Μαρτίου.

    Τα τρία μέλη της διαπραγματευτικής επιτροπής της Ουκρανίας εμφάνισαν συμπτώματα που παραπέμπουν σε δηλητηρίαση με χημικά όπλα.

    Συμπτώματα δηλητηρίασης, χωρίς να είναι ακόμη γνωστό πότε συνέβη αυτό, εμφάνισε ο ρώσος ολιγάρχης Ρόμαν Αμπράμοβιτς και κάποιοι ουκρανοί που συμμετέχουν στις διαπραγματεύσεις με την Ρωσία για την παύση του πολέμου.

    Σύμφωνα με δημοσίευμα της Wall Street Journal, εμφάνισαν ύποπτα συμπτώματα μετά από συνάντηση στο Κίεβο νωρίτερα αυτό το μήνα, δήλωσαν άνθρωποι που γνωρίζουν το θέμα.

    Όπως επισημαίνει το δημοσίευμα, ο κ. Αμπράμοβιτς, καθώς και τουλάχιστον δύο ανώτερα μέλη της ουκρανικής ομάδας εμφάνισαν συμπτώματα που περιελάμβαναν κόκκινα μάτια, συνεχές και επώδυνο δάκρυ και ξεφλούδισμα δέρματος στα πρόσωπα και στα χέρια τους, σύμφωνα με μαρτυρίες.

    Σύμφωνα με το αμερικανό ΜΜΕ, η ουκρανική πλευρά απέδωσε την δηλητηρίαση στους σκληροπυρηνικούς στη Μόσχα, για να σαμποτάρουν τις συνομιλίες για τον τερματισμό του πολέμου. Πρόσωπο κοντά στον Αμπράμοβιτς είπε ότι δεν ήταν σαφές ποιος είχε βάλει στο στόχαστρο την ομάδα.

    Ο Αμπράμοβιτς και οι ουκρανοί διαπραγματευτές, στους οποίους περιλαμβάνεται ο βουλευτής των Τατάρων της Κριμαίας Ρουστέμ Ουμέροφ, βρίσκονται σε καλύτερη κατάσταση πλέον και η ζωή τους δεν κινδυνεύει, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες.

    Ο πρόεδρος της Ουκρανίας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι, ο οποίος συναντήθηκε με τον Αμπράμοβιτς, δεν επηρεάστηκε. Ο εκπρόσωπος του Ζελένσκι είπε ότι δεν είχε πληροφορίες για ύποπτη δηλητηρίαση.

    Δυτικοί ειδικοί που εξέτασαν το περιστατικό είπαν ότι ήταν δύσκολο να προσδιοριστεί εάν τα συμπτώματα προκλήθηκαν από χημικό ή βιολογικό παράγοντα ή από κάποιο είδος επίθεσης ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    6 Σχόλια

    1. Τους δηλητηρίασαν οι ρώσσοι και τους έσωσαν σε τούρκικο νοσοκομείο; Ανέκδοτο!

    2. ΟΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΛΙΤΒΙΝΈΝΚΟ…ΤΑ ΜΟΥΝΌΠΑΝΑ ΤΗΣ Ν.Τ.Π ΤΟ ΤΡΑΒΑΝΕ ΤΟ ΣΧΟΙΝΙ…Ο ΚΟΝΤΟΣ ΕΧΕΙ ΕΤΟΙΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ZIRCON…ΤΟ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙ Ο ΖΕΛΕΝΣΚΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΧΑΟΣ…

      1. θα μας τρελανεις φιλε?? οτι κανει ο τρελοπουτιν το γυριζεις αναποδα? χαχαχαχαχ

    3. Αγαπητέ μου, αυτά που συμβαίνουν γύρω μας ολοένα πιο σφιχτά, με αλυσιδωτή συνέπεια (και εκτός του πολέμου), δεν σε έχουν βάλει έστω σε κάποια δυσπιστια ως προς τις προαιρεσεις του (διεθνούς) καθεστώτος?

    4. Να σου πω .
      Πώς λέγαμε παλιά collection spring 2018
      Τώρα θα λέμε
      ΛΟΡΔΑ wintrer 2022 – 2024
      Meta to chaos

    5. Παει ο Αμπράμοβιτς
      Τη τύχη του Ναβαλνι θα έχει
      Ο Πουτ@νι@ρης μου θυμίζει To Kouli σε πιο HARD CORE EDITION.

    Comments are closed.