ΦΕΡΝΕΙ ΛΟΥΤΡΟ ΑΙΜΑΤΟΣ Ο ΤΡΑΜΠ! ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΝΑ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕΙ ΣΤΟ ΨΑΧΝΟ

    Κοινοποίηση:
    trump-hpa

    Ο Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε σήμερα ότι «τα αγριότερα σκυλιά και τα απειλητικότερα όπλα που έχει ποτέ δει» θα είχαν υποδεχθεί τους διαδηλωτές που διαμαρτύρονταν έξω από τον Λευκό Οίκο για την δολοφονία του George Floyd από λευκό αστυνομικό, εάν είχαν παραβιάσει τον φράκτη.

    Σε μία σειρά από tweet, ο Τραμπ φάνηκε επίσης να καλεί τους υποστηρικές του να διαδηλώσουν το βράδυ του Σαββάτου, λέγοντας: «Απόψε, υποθέτω ότι είναι νύκτα MAGA στον Λευκό Οίκο;;» (MAGA εκ του “Make America Great Again.” ! )

    Ο Λευκός Οίκος σφαγίσθηκε χθες το βράδυ όταν εκατοντάδες διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν στην Λαφαγέτ Σκουέρ. Αφού αρχικά αποχώρησαν, οι διαδηλωτές επέστρεψαν και ακολούθησαν αψιμαχίες με την αστυνομία. Τελικά η διαδήλωση έξω από τον Λευκό Οίκο διαλύθηκε νωρίς το πρωί.

    Ο Τραμπ επαίνεσε τα μέλη της Μυστικής Υπηρεσίας των ΗΠΑ που είναι επιφορτισμένη με την φύλαξη του Λευκού Οίκου: «Και πολύ πρώτοι. Ημουν μέσα, παρακολουθούσα κάθε κίνηση, και δεν θα μπορούσα να έχω αισθανθεί πιο ασφαλής».

    Ο ένοικος του Λευκού Οίκου κατηγόρησε την δήμαρχο της Ουάσινγκτον Μιούριελ Μπάουζερ (μαύρη και Δημοκρατική) ότι αρνήθηκε να στείλει αστυνομία για να βοηθήσει την Μυστική Υπηρεσία του Λευκού Οίκου. Ομως, στην πραγματικότητα, αστυνομική δύναμη της πόλης Ουάσινγκτον είχε αναπτυχθεί στον χώρο και βοήθησε στον έλεγχο της δεύτερης συγκέντρωσης έξω από τον Λευκό Οίκο.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    7 Σχόλια

    1. ΝΑ ΔΟΥΜΕ Ο ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΗΣ ΤΡΟΜΠΑΣ ΟΤΑΝ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΩΣ ΘΑ ΚΛΑΙΕΙ ΣΑΝ ΜΠΕΜΠΗΣ ΜΕΤΑ. ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥ ΦΥΓΕΙ ΚΑΙ Η ΜΠΟΓΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ.

    2. Βρήκαν ευκαιρία τα κομμουνιστικά “δειμοκρατικά” πουστάκια κάθε λογής να τα βάλουν με τον άνθρωπο που επιβράδυνε την έλευση της νέας τάξης πραγμάτων και τους έχει μπει στο μάτι από την εκλογή του και εδώ.
      Όλοι τους ήθελαν την τρελή android σατανίστρια χίλαρι. Αλλά για φανταστείτε που θα είχε φτάσει το ISIS αν ήταν αυτή πρόεδρα; Θα είχε καταπιεί και την Ελλάδα, σύμφωνα με τα σχέδιά τους.
      Μπορεί ο Τραμπ σαν businessman να κάνει δουλειές με τον ερντογάν αλλά εκεί φταίνε οι ανεπαρκείς, ηλίθιοι, μικροί και ανθέλληνες δικοί μας πολιτικοί, που δε μπορούν να αντιληφθούν ότι ζούμε στον 21ο αιώνα κι όχι στον 19ο της πάλης δεξιάς-αριστεράς.

      1. Δεν έχουμε σωτηρία… Άκου κάνει δουλειές με τον ερντοάν, επειδή είναι μπίζνεςμαν. Μη χειρότερα! Ο Θεός δεν μάς ακούει λιγάκι, να μάς λυπηθεί;;;

    3. Καλα κανει ο Τραμπ.Οτι δεν λυνεται,κοβεται!!!!και ο νοων νοειτω

    4. Ο Λευκός Οίκος είναι το άσυλο του Τράμπ. Παραβίαση ασύλου σημαίνει θάνατος. Δεν μπορεί να κάτσει να τον σκοτώσουν εάν απειληθεί η ζωή του.

    Comments are closed.