ΕΚΤΑΚΤΟ – ΣΥΡΙΑΚΟ ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟ ΚΑΙ «ΠΑΚΕΤΟ» ΜΑΧΗΤΙΚΩΝ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΑΝ ΘΕΣΕΙΣ ΕΝΤΟΣ ΙΟΡΔΑΝΙΑΣ – ΚΥΝΗΓΙ ΔΙΧΩΣ ΕΛΕΟΣ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ -ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

    Κοινοποίηση:
    syria-iordania

    Συριακά μαχητικά και πυροβολικό βομβάρδισαν θέσεις των ισλαμιστών εντός εδάφους της Ιορδανίας ξεσηκώνοντας θύελλα αντιδράσεων με τον Υπουργό Εξωτερικών της χώρας να δηλώνει πως «είμαστε έτοιμοι να υπερασπιστούμε τον εναέριο χώρο μας και το έδαφος μας».

    Τα συριακά μαχητικά είχαν κάλυψη από αντίστοιχα ρωσικά που πραγματοποιούσαν αεροπορικές επιδρομές στην Daraa στις πόλεις Nasib και Om_Elmiathin.

    Νωρίτερα, ο Υπουργός Εξωτερικών της Ιορδανίας, Aymen Safadi, δήλωσε πως συριακό πυροβολικό έπληξε με την σειρά του ιορδανικό έδαφος!

    Ο Safadi είπε στους δημοσιογράφους σε κοινή συνέντευξη τύπου με τον Ρώσο Υπουργό Εξωτερικών, Σ.Λαβρόφ, πως οι Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας είναι προετοιμασμένες να υπερασπιστούν τα συμφέροντα του Έθνους.

    Οι μάχες που διεξάγονται κατά μήκος των συνόρων μεταξύ συριακού Στρατού και ισλαμιστών ανταρτών είναι σκληρές.

    Δυστυχώς δεν δέχτηκαν την εκεχειρία όλες οι οργανώσεις με το παρακλάδι του ISIS στο συριακό Γκολάν να οχυρώνεται και να ετοιμάζεται για σύγκρουση.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: