(ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ) ΠΤΩΣΗ ΜΑΧΗΤΙΚΟΥ F-4 ΤΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΝΟΤΙΑ ΤΗΣ ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ! ΠΡΩΤΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΤΡΙΜΜΙΑ! ΤΟΠΙΚΑ ΜΕΣΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΑΝΑΣΥΡΘΗΚΕ ΝΕΚΡΟΣ Ο ΕΝΑΣ ΠΙΛΟΤΟΣ!

    Κοινοποίηση:
    ΣΥΝΤΡΙΜΜΙΑ

    Σύμφωνα με πληροφορίες από τοπικά μέσα (patris news) ανασύρθηκε νεκρός ένας από τους δύο άτυχους πιλότους (Α.Τ. και Μ.Ν) οι οποίοι δεν πρόλαβαν να εγκαταλείψουν το αεροσκάφος. Ο Θεός να βάλει το χέρι του!

    Τα συντρίμμια του μαχητικού, μέρος των οποίων έχει περισυλλεγεί, εντοπίστηκαν στη θαλάσσια περιοχή, 8 ναυτικά μίλια δυτικά του Κατακόλου. Τα πρώτα λεπτά μετά από τη συντριβή διαδόθηκε ότι έχει ληφθεί σήμα εγκατάλειψης, ωστόσο, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες οι χειριστές του δεύτερου αεροσκάφους του σχηματισμού, που πετούσαν μαζί με το F-4 που συνετρίβη, είχαν αναφέρει ότι δεν εντόπισαν αλεξίπτωτα.

    Νωρίτερα:

    Συναγερμός σήμανε στην Πολεμική Αεροπορία το πρωί της Δευτέρας καθώς έπεσε μαχητικό F-4 στον θαλάσσιο χώρο ανοιχτά της Ανδραβίδας.

    Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση «την Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2023 και ώρα 10:30, αεροσκάφος F-4 (διθέσιο) της 338Μ/117ΠΜ που εκτελούσε εκπαιδευτική πτήση κατέπεσε στη θαλάσσια περιοχή 25 ναυτικά μίλια νότια του αεροδρομίου Ανδραβίδας».

    Επιχείρηση έρευνας και διάσωσης στον θαλάσσιο χώρο ανοιχτά της Ανραβίδας βρίσκεται σε εξέλιξη για τον εντοπισμό των ιπτάμενων που βρίσκονταν σε μαχητικό αεροσκάφος Φάντομ (F-4).

    Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι πιλότοι ενεργοποίησαν το αυτόματο σύστημα εκτόξευσης.

     Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του υποσμηναγού και του σμηναγού της Πολεμικής Αεροπορίας που αγνοούνται μετά την πτώση του Φάντομ F-4, νότια της Ανδραβίδας, ενώ νεότερες πληροφορίες αναφέρουν πως οι δύο χειριστές δεν πρόλαβαν να εγκαταλείψουν το σκάφος.
    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    40 Σχόλια

    1. ΠΑΝΩ ΑΠΟ 50 ΧΡΟΝΩΝ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΝΟΘΟ ΚΑΥΣΙΜΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΠΕΣΕ ΤΕΛΙΩΣΕ .

    2. Τι μηχανική βλάβη και αστειότητες.Παραμονη των Ιμίων θα το έριξε με ηλεκτρονικό πόλεμο ο Σουλτάνο για να περάσει το μήνυμα στον βλάκα μπουμπούκο που λέει στα τσοντοκαναλα ότι να’ναι και που την είδε Στρατηγός από βιβλιοπώλης.

    3. Όλοι λέτε για ατύχημα αλλά είναι έτσι? Διανύουμε πονηρές μέρες και πλοια των εχθρών βρίσκονται διάσπαρτα σε όλη την Μεσογειο!!

    4. Ή μηχανική βλάβη ή ξαφνικίτιδα του πιλότου.

    5. Βιώνουμε τον 3ΠΠ η ενεργειακή κρίση μαζί με το σάπιο πολιτικό σύστημα της χώρας άφησε ασυντήρητα τα πολεμικά αεροπλάνα για να αγοράσουν περιπολικά έρχονται πολυ πιο δύσκολες ώρες για τους Έλληνες στην πατρίδα με καθημερινό φαινόμενο τις ληστείες κατοικιών εκβιασμούς δολοφονίες βιασμούς απο λαθρομετανάστες και από Ρομά (μαζι με την προώθηση της ομοφυλοφιλίας ως κατι φυσιολογικό) θα κλάψουν πολλές μανούλες για τις πολιτικές επιλογές τόσα χρόνια κάθε λεπτό που περνάει το πρόβλημα μεγαλώνει μονο ο στρατός θα μπορέσει να φέρει τάξη πρέπει να βγεί έξω ο στρατός αλλιώς χαθήκαμε σύντομα!!!

    6. τι μαλακιες ειναι αυτα, τι παει να πει μηχανικη βλαβη, δηλαδη στην τυχη πετανε κι αν τους βγει, ποιος βεβαιωνει οτι το συστημα εκτιναξης λειτουργησε, ΑΙΣΧΟΣ ΑΛΗΤΕΣ

    7. Μετά να μην μας ενοχλεί ο Ερντογάν, όταν λέει ότι θα έρθει βράδυ:

      τα σαράβαλα μαχητικά πέφτουν

      εχουμε ένα τεράστιο αστυνομικό σώμα συγκριτικά με τα υπόλοιπα κράτη της ΕΕ και τα μεγαλύτερα ποσοστά εγκληματικότητας

      λιγη βροχή πέφτει και παραλύει το οδικό δίκτυο και τα δημόσια κτίρια πλημμυρίζουν

      το χειρότερο: έχουμε ανθελληνική ηγεσία, καθάρματα που νοιάζονται για την πάρτη τους και μόνο

    8. Εάν δεν πρόλαβαν να εγκαταλείψουν το αεροσκάφος ή να αναφέρουν τεχνική βλάβη, γεννιούνται πολλά ερωτηματικά για την κατάσταση της υγείας τους και πόσα οφέλη είχε προλάβει να αποκομίσει ο καθένας.

    9. Δώστε ρε αρχιδια αυξήσεις στους δικαστικούς για να τα ξύνουν και αφήστε τα παιδιά μας να πετάνε με φέρετρα, προδότες γαμημενοι του δημοκρατικού τόξου γ@μω το σπίτι σας, κρεμάλες σε όλη την Πανεπιστημίου να περνά ο κόσμος να τους φτύνει.
      Στέφανε που πονάς για την πατρίδα κυνηγα τους πουστηδες και πουτανες που μας κάθησαν στο σβέρκο.

      1. Ξεχασες να αγορασουν και αλλα περιπολικα και μηχανες, επισης μετα τα πανεπιστημια να προσλαβουν αστυνομικους για Λυκεια, Γυμνασια και Δημοτικα.

      2. Εσύ τι είσαι; Λοχαγός ανεπάγγελτος μπετόβλακας ή μούλος;

      3. Τα F-4 είναι υπό απόσυρση από την HAF και τα έχουν μόνο για αεροφωτογραφίες και εκπαίδευση ! Σε λίγα 4-5 που θα έρθουν τα F-35 που θα αντικαταστήσουν τα F-4 στον ρόλο του βομβαρδιστικού, θα τα έχουν πλέον για μουσεία όσα μείνουν από αυτά .όπως έχουν το , ένα super Marin spitfire που είχε σε πτητική κατάσταση η HAF

        1. Αλλά σαπακια και τα F35 που ξεκολλάει η μπροστινή τους ρόδα.

    10. τι ψάχνουν να βρουν ; δηλαδή αν βρουν χέρι ή πόδι θα το βάλουν στο φέρετρο ; (!) δε νομίζω ! Καλό Παράδεισο στα 2 παλικάρια

    11. ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ. ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΧΑΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΠΙΛΟΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΩΣΕΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΚΑΤΑΡΡΙΦΤΕΙ ΕΣΤΩ ΕΝΑ DRONE ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΡΓΙΑΖΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ.

    12. Οι πληροφορίες είναι συγκεχυμένες για το αν πρόλαβαν τελικά να ενεργοποιήσουν το σύστημα εκτίναξης.Επίσης λόγω της φύσης της αποστολής πετούσαν πολύ χαμηλά.Οπότε σκούρα τα πράγματα…Ο Αρχάγγελος Μιχαήλ και η Παναγία ας τους βοηθήσει….

      1. Εάν είναι (ακόμα) συγκεχυμένες, δεν πρόλαβαν.

    13. Ούτε πολιτικά αεροπλάνα δεν υπαρχουν, εντός Ευρώπης, που να πετάνε μετά απο 30-33 χρόνια!

      1. Εχουμε ομως καινουργια περιπολικα για να πηγαινουν οι μπατσοι να περνουν την εισπραξη απο τα μαγαζια, χαρις στο εμψυχο δυναμικο των ΕΔ υπαρχουμε ακομη, αλλιως θα φοραγαμε φεσια, καποιοι ευχαριστως…., αληθεια τα Rafale εχουν οπλα?? Ή ειναι μονο για φιγουρα??

        1. Μπράβο φίλε έχουν όντως ωραία περιπολικά για να πηγαίνουν στις δουλίτσες. Αλλά από μαύρους κυβερνήτες τι να περιμένει κανείς σ’αυτούς δίνουν προσοχή. Αυτοί είναι οι μεσάζοντες και με τους γαλοναδες έχουν καθημερινά μασες και χαρτουρα.

    14. Παλαιο αεροσκάφος αλλά με λιγότερα ατυχήματα απο τα τουρκικά F-16 που δεν πετάνε και πολύ. Το τμήμα ψυχολογικού πολέμου της ΜΙΤ έχει πάρει φωτιά αλλά δεν πείθουν κανέναν. Πεταξτε με κανένα drone και βουλώστε το.

    15. κατι ακουσα οτι ετοιμαζουν να δωσουν παλι αναδρομικα στους δικαστες για να τα παρουν μετα και οι βολευτες…αλλοιμονο αν ειναι αληθεια αυτο τετοιες εποχες……δωστε τα λεφτα στις ενοπλες δυναμεις… σημερα κ. μιτσοτακη…. ειρηνοδικης 6.000/μηνα μισθο και ο ικαρος 1500/μηνα μισθο….πως σας φαινετε αυτο ……θελετε τους δικαστες δικους σας για τους δικους σας λογους(ατιμωρισιας) αλλα και εμεις θελουμε τους φυλακες της πατριδας μας δικους μας…..

      1. λέτε ψέμματα, αισχρά ψέμματα, είμαι ειρηνοδίκης, 32 χρόνια υπηρεσία, 14 μεταθέσεις Σ’ΟΛΗ την Ελλάδα ( με οικογένεια μόνιμα στη Θεσσαλονίκη) και μισθό το 1/3 από το γεμάτο ψέμα μισθό που γράφετε, είσαστε κοινός συκοφαντης. Παρακαλώ να δημοσιευτεί σ’ απάντηση του ψέμματος περί υψηλού μισθού. Αν ελάμβανε 6.000 το μήνα επι 12 μήνες ίσον 72.000 το χρόνο δηλαδή σε 10 χρόνια 720.000 ευρώ, θα εμενα στο δικαστικό σώμα κύριε ; θα είχα παραιτηθεί και θα ζούσα από τους τοκους

        1. Η δικαιοσύνη στην Ελλάδα είναι ανέκδοτο,δεν ντρέπεστε να είστε σε αυτό το σώμα;

        2. Κύριε δεν μας ενδιαφέρει τα πόσα χρήματα παίρνετε σαν δικαστικός λειτουργός, αλλά το ότι η πλειοψηφία, δεν λειτουργεί κατά συνείδηση, γιατί σας πατρονάρουν σαν πιόνια οι πολιτικοί και σαν φοβισμένα κοτοπουλάκια κάθεστε στη φωλίτσα σας.

        3. ΚΛΑΣΑΜΕ ΑΠΟ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ. ΤΡΑΒΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΦΑΝΑΡΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ.

        4. ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΧΡΩΣΤΑΤΕ ΣΤΟΝ ΣΩΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ. ΜΕ ΧΑΡΑ ΘΑ ΔΙΑΜΕΛΙΖΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΤΑ ΕΔΙΝΑ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙ ΝΑ ΤΑ ΦΑΤΕ

        5. ούτε στους δικαστές δίνουν μισθούς, ούτε στους αεροπόρους, στους πρώτους γιατί δεν τους έχουν ανάγκη, αφού ΟΛΑ ΕΞΑΡΤΙΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΙ Η ΒΟΥΛΗ, άρα ο δικαστής θα τον εφαρμόσει ΘΕΛΕΙ ΔΕ ΘΕΛΕΙ, τους δεύτερους γιατί είναι ελάχιστοι ψήφου και θυμίζουν το πατρίδα, θρησκεία, οικογένεια κάτι που Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΜΙΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΕΙ

    16. Στειλτε τα Ραφαλ στην Ουκρανια , εχουμε ….. F …… 4 για εμας !!!!! Θα τους φαμε τους Τουρκους !!!! ( δεν ξερω αν το εχετε καταλαβει αλλα παροπλιζεται ολη η Ευρωπη , μαζι κ εμεις φυσικα οι πιο μαλακες απο ολους κ η Τουρκια διπλα εξοπλιζεται μια χαρα ετσι ωστε να παρει το Αιγαιο χωρις να χαλασει ουτε μια σφαιρα . Ποιο σχεδιο ρε παιδια , μεσα στα ματια μας τα κανουν κ εμεις μιλαμε για πολεμους κ πιπες . . . ) .

    17. το κυνοβούλιο θα υιοθετήσει τις οικογένειες των 2 νεκρών πιλότων

    18. Ιπταμενες νεκροφορες! Μακαρι οι πιλοτοι ναναι καλα!

    19. Λυπάμαι που το λέω μα αν δεν τους βρήκαν ακόμα, φοβάμαι για το χειρότερο.

    20. Ακόμα πετάνε αυτά τα σαπάκια::::: Αχαχαχαχαααααααα!!!! Ελλαδιστάν, η χώρα της Κοκλόνας και του Τρύφωνα

    21. ΦΑΝΤΑΣΤΗΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΕΜΟΣ………… ………………. ….. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ.

      ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ Η’ ΠΟΝΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ Κ ΜΟΝΟ ?

    22. Εάν και τα f4 είναι με pin τότε το μυαλό μου πάει στο σαμποτάζ.

    Comments are closed.