(ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ) : ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ – ΤΑ ΠΡΟΑΝΗΓΓΕΙΛΕ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΕ ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ – ΘΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΝΕΟΥΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΣΤΑ ΩΡΑΡΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ – ΘΑ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΤΟ “ΜΟΝΤΕΛΟ” ΤΟΥ ΠΟΡΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ – ΣΤΙΣ 15:30 ΟΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΡΔΑΛΙΑ…

    Κοινοποίηση:
    κοροναιος

    Τακτική τηλεδιάσκεψη για τον κορωνοϊό είχε σήμερα ο Κυριάκος, όπου αφού απευθύνθηκε στους νέους, τόνισε πως εντός της ημέρας, ο Νίκος Χαρδαλιάς θα ανακοινώσει νέα μέτρα κατά του ιού.

    «Θέλω να κάνω ειδική έκκληση στους νέους μας, στα νέα παιδιά. Έχω και εγώ παιδιά σε αυτή την ηλικία, 17, 23 και 22, γνωρίζω την ανεμελιά της ηλικίας. Αλλά παρακαλώ, έκκληση: Προσοχή, προσέξτε τους εαυτούς σας, δεν είστε άτρωτοι, και κυρίως αυτοί που δεν είναι άτρωτοι είναι οι γονείς σας και οι παππούδες και οι γιαγιάδες σας» είπε και συνέχισε:

    “Θα κάνουμε στη συνέχεια μια συζήτηση, θα ανακοινώσει ο Νίκος Χαρδαλιάς μια σειρά μέτρων τα οποία θα συμφωνήσουμε στη σημερινή μας τηλεδιάσκεψη. Εγώ θέλω να σταθώ σε μια πτυχή η οποία με προβληματίζει ιδιαίτερα, και αυτό έχει να κάνει με το γεγονός ότι έχουμε σήμερα ενδείξεις για διασπορά του ιού σε μία σειρά από τουριστικούς προορισμούς.

    Γνωρίζουμε, επίσης, ότι η διασπορά αυτή του ιού αφορά πολύ νεότερες ηλικίες. Και γνωρίζουμε, επίσης, ότι οι άνθρωποι αυτοί τις επόμενες ημέρες, τις επόμενες εβδομάδες, θα επιστρέψουν από τους τουριστικούς προορισμούς στους μόνιμους τόπους κατοικίας τους στα μεγάλα αστικά κέντρα.

    Είναι πάρα πάρα πολύ σημαντικό να αναληφθεί από τους ίδιους η ευθύνη να προστατέψουν, όχι μόνο τους εαυτούς τους, αλλά κυρίως τους αγαπημένους τους, τους γονείς τους, τους παππούδες και τις γιαγιάδες τους.

    Κατά συνέπεια, η σύσταση θα είναι πάρα πολύ αυστηρή. Όποιος επιστρέφει από τουριστικό προορισμό για μία εβδομάδα να φροντίζει να προσέχει. Τι σημαίνει να προσέχει; Να φοράει μάσκα όπου μπορεί και σίγουρα να κρατιέται σε απόσταση από τους πιο ευάλωτους, τους ηλικιωμένους ανθρώπους που μπορεί να έχει στο σπίτι. Αν συγκατοικεί με ανθρώπους από τους οποίους δεν μπορεί να πάρει φυσική απόσταση να φοράει μάσκα και τουλάχιστον για μια εβδομάδα -μέχρι που να είμαστε απολύτως σίγουροι ότι δεν επιστρέφει με τον ιό στα αστικά κέντρα- να προστατεύσουμε αυτούς τους οποίους θέλουμε να φροντίζουμε περισσότερο.

    Θα υπάρχει αντίστοιχη προσπάθεια από την κυβέρνηση μέσα από κάποια σποτ τα οποία θα προετοιμαστούν, να τονίσουμε ακριβώς αυτό το ζήτημα, αλλά πέρα των συμπληρωματικών μέτρων που θα ανακοινώσουμε σήμερα θα πρέπει για ακόμα μία φορά να σταθούμε στη σημασία της ατομικής ευθύνης.

    Δεν γίνεται να έχουμε έναν αστυνομικό και έναν λιμενικό δίπλα σε κάθε συμπολίτη μας. Βεβαίως υπάρχουν περιοριστικά μέτρα. Βεβαίως υπάρχουν κυρώσεις. Αλλά αν θέλουμε πραγματικά να σταματήσουμε εν τη γενέσει του αυτό το δεύτερο κύμα -το οποίο φαίνεται να εκδηλώνεται σε όλες τις χώρες του κόσμου- και να μην αναγκαστούμε να πάρουμε πιο δραστικά μέτρα τα οποία αναμφισβήτητα θα έχουν οικονομικές επιπτώσεις, πρέπει τώρα όλοι να αναλάβουμε τις ευθύνες μας.

    Εμείς ως πολιτεία θα το κάνουμε. Θα το κάνουμε πολύ οργανωμένα, όπως το έχουμε κάνει μέχρι σήμερα, ακούγοντας πάντα τις υποδείξεις των ειδικών και μη διστάζοντας να παίρνουμε μέτρα και νωρίτερα παρά αργότερα.

    Αλλά, ειδικά, θέλω να κάνω ειδική έκκληση στους νέους μας, στα νέα παιδιά. Έχω και εγώ παιδιά σε αυτή την ηλικία, 17, 23 και 22, γνωρίζω την ανεμελιά της ηλικίας. Αλλά παρακαλώ, έκκληση: Προσοχή, προσέξτε τους εαυτούς σας, δεν είστε άτρωτοι, και κυρίως αυτοί που δεν είναι άτρωτοι είναι οι γονείς σας και οι παππούδες και οι γιαγιάδες σας.

    Επομένως, δεν θα κουραστώ να επαναλαμβάνω αυτή την έκκληση, ειδικά στα νέα παιδιά, ώστε να μην βρεθούμε στη δυσάρεστη θέση να πρέπει να πάρουμε πιο δραστικά μέτρα από αυτά που θέλουμε, τα οποία αναμφισβήτητα θα έχουν οικονομικές επιπτώσεις».

    Στην τηλεδιάσκεψη έλαβαν μέρος ο Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας, ο Υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης, ο Υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης, ο κ. Χαρδαλιάς, ο Υφυπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης, ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ αρμόδιος για το Συντονισμό του Κυβερνητικού Έργου Άκης Σκέρτσος, ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, ο Γενικός Γραμματέας του Πρωθυπουργού Γρηγόρης Δημητριάδης, η Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη, ο Διευθυντής του Γραφείου του Πρωθυπουργού στη Βουλή Μιχάλης Μπεκίρης, ο Εκπρόσωπος του Υπουργείου Υγείας για τον κορωνοϊό, καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας, ο Διοικητής του ΕΟΔΥ Παναγιώτης Αρκουμανέας και ο καθηγητής Επιστήμης των Δεδομένων Κίμων Δρακόπουλος.

    Σύμφωνα με πληροφορίες θα ανακοινωθούν μέτρα τύπου Πόρου για τα νησιά Σπέτσες, Πάρο και Αντίπαρο και θα μπει πλαφόν 50 ατόμων στην κάθε είδους συγκέντρωση, πάρτι, συναυλία, ενώ η καθηγήτρια κυρία Κοταννίδου άφησε να εννοηθεί ότι θα εξαγγελθούν μέτρα για τον περαιτέρω περιορισμό του ωραρίου στα καταστήματα, χαμηλότερο πλαφόν για τους προσκεκλημένους σε γάμους και βαπτίσεις και κάποιο είδος περιορισμού στον αριθμό των ανθρώπων που συγκεντρώνονται στους εξωτερικούς χώρους, με βάση το μοντέλο του Πόρου.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    68 Σχόλια

    1. Ο/Η θα ερθει η μερα που δεν ξερω ποσους απο εσας θα γαμησω λέει:

      Τους αγαπημενους σου λαθρο να προσεχεις Μ@ΛΑΚΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΧΑΡΔΑΛΙΑ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟ ΔΙΠΟΔΟ και να συνεχιζεις να κυνηγας τους Ελληνες , προσεχε μην παθουν τιποτα οι επενδυτες σου ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ..
      Εχω μπει σε μαγαζι , ολοι με μασκες και διπλα ενα μικρο καφε τιγκα στους μελαμψους και στου κωλομαυρους αγκαλια ο ενας με τον αλλο………..ΟΟΟΟΟΟΥΥΥΥΥΥΥ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΩΛΟΜΠΑΤΣΟΙ ΣΑΣ ΜΠ@ΣΤΑΡΔΑ.

    2. Πόσους κορονοβαρεμενους αλήθεια βαφτισατε πάλι σήμερα? Ουστ από εδώ κάνεις δεν σας πιστεύει λαμογια

    3. Τους γράφουμε στα μεζεα μας… Ανύπαρκτοι ηλιθιοι όλοι τους…. Είναι απέναντι μας…

    4. Ο Αλέξανδρος Παναγιώτου. Γιατρός Κυτταρολόγος «Κάποια πράγματα δεν γίνεται να μην λέγονται…έστω κι αν είναι αυτονόητα ακόμα και για τριτοετείς φοιτητές Ιατρικής (στο τρίτο έτος διδασκόμαστε την Μικροβιολογία)…»
      διαβάστε το στο ίντερνετ…

    5. Σας έχω πει μην εκνευρίζετε τον Σκορδαλιά γιατί σκέφτεται συνεχώς νέα μέτρα.. Δεν με Ακούτε… χαχαχαχαχα
      Τον Εκνεύρισαν στα Πολιτικά και να τώρα… χαχαχαχαχαχα

    6. ΟΠΟΙΟΙ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΔΟΥΛΟΙ ΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΦΙΜΩΤΡΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΕΛΕΜΠΙΑ. ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΜΑΣ ΟΙ ΑΘΕΟΙ ΒΡΩΜΟΜΑΣΟΝΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ.

      1. Ναι φαίνεται από το γεμάτο αγάπη σχόλιο πόσο χριστιανός εισαι

        1. Δλδ. ρε αριστεροδεξιέ κρατικοδίαιτε σύντροφε ο Χριστιανός πρέπει να είναι και μ@λάκας;; Έτσι σας λένε οι συνδικΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ μπουκωμένοι απο την Λεηλασία των Χριστιανών;;
          Έρχεται η Ωρα των Ξενοκίνητων Προδοτών..

    7. Υπαρχει μεγαλη διασπορα η μασκα προστατευει αλλα αμα εχουν τρεις τεσσερις γυρω σου που εχουν τον ιο και η μασκα δεν κανει τιποτα με τοσο φορτιο καπου θα σε βρει.
      Σκεφτομαι να παρω μασκα fpp2 γνωστης αμερικανικης εταιριας αυτη που φοραγε ο τσιωδρας οταν πηγε στο γηροκομειο γιατι κυκλοφορουν κατι κινεζικες ΚΝ95 που λενε οτι ειναι fpp2 αλλα ειναι μουφα

      1. Καλύτερα να πετάξεις το βλακόκουτο σου στα σκουπίδια…
        Γιατί το “φορτίο” (“φορτίο” τι είναι ρε εσύ το “φορτίο”;; ποιός και με τι μεθόδους το μετράει το “φορτίο”;; με ζυγαριά;;) του κοροϊδοϊού δεν θα σε χτυπήσει..αλλά το ΦΟΡΤΙΟ της Ανοησίας θα σε στείλει αδφιάβαστο..

    8. ## Ρε συ, πιστεύεις την “πανδημία” κοροϊδοϊός του Μπίλλυ Γκέτση;;;
      — Όχι αφεντικό..δεν αρρώστησα εγώ, δεν αρρώστησε κανείς απο την οικογένεια μου και τους φίλους μου, δεν βλέπω άλλους αρρώστους δεν βλέπω νεκρούς..
      ## Καλά, τότε πάρε lockdown , πάρε Ανεργία, πάρε καταστροφή της Παιδείας … Τώρα πιστεύεις ρε;;;
      — Όχι αφεντικό..δεν αρρώστησα εγώ, δεν αρρώστησε κανείς απο την οικογένεια μου και τους φίλους μου,δεν βλέπω άλλους αρρώστους δεν βλέπω νεκρούς..
      ## Καλά, τότε πάρε 24/24 σταλινική προπαγάνδα απο το βλακόκουτο.. Τώρα πιστεύεις ρε;;;
      — Όχι αφεντικό..δεν αρρώστησα εγώ, δεν αρρώστησε κανείς απο την οικογένεια μου και τους φίλους μου, δεν βλέπω άλλους αρρώστους δεν βλέπω νεκρούς..
      ## Πάρε τότε αποστάσεις (σαν τους θανατοποινίτες στις φυλακές υψίστης ασφαλείας)…
      Τώρα πιστεύεις ρε;;;
      — Όχι αφεντικό..δεν αρρώστησα εγώ, δεν αρρώστησε κανείς απο την οικογένεια μου και τους φίλους μου, δεν βλέπω άλλους αρρώστους δεν βλέπω νεκρούς..
      ## Πάρε τότε ΛΟΥΚΕΤΑ επιχειρήσεων και Άμεση φτωχοποίηση εκατοντάδων χιλιάδων ελληνικών οικογενειών..Τώρα πιστεύεις ρε;;;
      — Όχι αφεντικό..δεν αρρώστησα εγώ, δεν αρρώστησε κανείς απο την οικογένεια μου και τους φίλους μου, δεν βλέπω άλλους αρρώστους δεν βλέπω νεκρούς..
      ## Εσύ δεν βάζεις μυαλό με τίποτα.. τότε φόρεσε με το ζόρι (εξοντωτικά πρόστιμα) καταστροφικές για την υγεία μάσκες-φίμωτρα (όπως γνωμοδότησε ακόμα και ο Τσιόδρας)..Τώρα πιστεύεις ρε;;;
      — Όχι αφεντικό..δεν αρρώστησα εγώ, δεν βλέπω άλλους αρρώστους δεν βλέπω νεκρούς..

      ## Εσύ δεν παίρνεις χαμπάρι με τίποτα.. Ρε ξεφτιλισμένε ραγιά ΠΡΕΠΕΙ να ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ…Ετοιμάσου για νέα μέτρα μέχρι να αναγκαστείς να ..πιστέψεις στον κοροϊδοϊό..
      — Δλδ. αφεντικό τι θα κάνεις τώρα;;
      Θα με φυλακίσεις;;;;
      Θα με εκτελέσεις;;;;…

    9. Σταματηστε να διαδιδετε fake news , συνωμοσιολογικες μαλ@κιες και θρησκοληπικές παπ@ριές ..
      Τα πραγματα ειναι σοβαρα ,τα ψεματα τελείωσαν . Προστατεψτε τον ευατον σας και τους δικούς σας .Μην ακουω βλακειες . Αλλωστε τα νεα μετρα ΔΕΝ στοχευουν στις εκκλησιες και το 15 αύγουστο ,αλλά στα μπαρ ,καφετεριες κτλ . Που σημαινει οτι τα επιχειρηματα μερικων εχουν καταρευσει . Ερχεται παν-δύσκολος χειμωνας .

      1. Δυστηχώς με τέτοια σχόλια έρχεται πράγματι δύσκολος χειμώνας. Κλείσε και λίγο την TV ή το ράδιο για κανέναν μήνα και θα ξεχάσεις τον ιό. Ιός μέσω των ΜΜΕ δεν είναι πανδημία αλλά παντρομοκρατία. Πανδημία θα πει να πεθαίνει ο κόσμος στις γωνίες όχι δύο στην Ελλάδα κάθε μέρα που αμφιβάλλω αν πέθαναν απο τον ιό.

        1. Ρε μπετοβλακα Κωστακη Πανδημια δεν σημαινει να πεθαινουν εκατονταδες αλλα οτι ειναι μια αρρωστια που εχει εξαπλωθει σε ολο τον κοσμο ( το οτι δεν πεθαινουν πολλοι στην Ελλαδα πιθανως να εχει να κανει με καλυτερη διατροφη σε συγκριση με χωρες οπως Μεξικο και Ηπα που τρωνε τελειως σκουπιδια)
          Αλλα ακομα και να δεν σε σκοτωσει δεν εχεις διαβασει για τα μακροχρονια κουσουρια που αφηνει αυτος ο Ιος και δεν ξερεις ποτε και αν θα φυγουν?

          1. Φσφσ.. Ο μπετόβλακας είσαι εσύ ΠΑΝΔΗΜΙΑ =Παν-Δήμος δλδ. ΟΛΟΣ Ο ΔΗΜΟΣ..
            Νεκροί και πτώματα παντού.. Νοσοκομεία με ράντζα σε ακτίνα χιλιομέτρων..
            Εδώ ούτε φτάρνισμα δεν ακούγεται
            Περνιεται για έξυπνη η διεστραμμενη Ελιτ, αλλά την προδίδουν οι λέξεις που χρησιμοποιεί για να εξαπατήσει αφελείς.. Αυτό που βιώνουμε είναι ΤΡΟΜΟ-ΤΗΛΕΟΡΑΣΟ-ΠΑΝΔΗΜΙΑ απο τους πράκτορες της ΝΤΠ..

      2. Ναι ρε λαμογιο δίκαιο έχειχ….αλλά πρόχεχε μην πατήσειχ κάναν 95χρονο νεκρό χτο δρόμο την ώρα που περπατάχ και κολλήσειχ και χυ.
        ΠΡΟΧΟΧΗ…

    10. Εγώ λέω να ασχοληθούμε με τα κ@λομέρια της Μαλέσκου και τα βυζ@μπαλα της Τούνη για παράδειγμα… Λέω εγώ καμία μ@λακια μπας και ξεφύγουμε…

    11. Ο καλύτερος πρωθυπουργός μακράν….
      Εβρος…αοζ…κορονοιος….έργα….έδωσε λεφτά στον κόσμο, τι άλλο θέλετε επιτέλους; αχάριστοι ειστε;
      Ο Κυριάκος μας θα βγει άλλη μια τετραετία σιγουρα και η Ελλάδα μας μεγαλώνει…
      ΟΠΟΙΟΝ και να ρωτήσετε παράπονο δεν έχει….μια μικρή μειοψηφία γραφικών μόνο και αριστερών.
      Ρωτηστε όποιον θέλετε στις γειτονιές σας και θα το δείτε..

      1. Γαλάζιε σύντροφε, δεν πείθεις κανέναν με τον Τσιπροτάκη σου…Ακόμα και οι πλέον ηλίθιοι έχουν καταλάβει τι ρόλο παίζει η Ανθελληνική συμμορία 300+1 , 46 χρόνια τώρα…
        Έχετε βαλθεί να μας αφανίσετε..
        Αλλά ξέρεις κάτι;;
        Δεν θα τα καταφέρετε..

      2. Ακριβώς….ασε τη μειοψηφία των ναζηδων κομπλεξικών να λένε ότι θέλουν…
        Ο λαός μίλησε και θα ξαναμιλήσει…
        Κυριάκος στο τιμόνι για πάντα…οι υπόλοιποι αριστερόναζηδες ξυδάκι τοπ…

        1. Στο τιμόνι της Καταστροφής της Ελλάδας.. Εξάλλου στους ομοφυλους του δεσμεύτηκε οτι θα καταπολεμήσει τον ΝΑΤΙΒΙΣΜΟ δλδ. δεσμεύτηκε οτι θα μας Αφανίσει.. Μέχρι στιγμής εκτελεί αυτός και οι συμμορίτες του (μαζί με τους 300 +1) την αποστολή του με επιτυχία..
          Αλλά πίσω έχει η αχλάδα την ουρά..

    12. Μια χαρά επιβάλλεται η ατζέντα 21 και ότι έχει σχεδιαστεί για την ατζέντα 2030….
      Ψαξτε τα στο διαδίκτυο!

    13. Εκανα μια ερευνα σε στοιχεια που δινει Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΕΟΔΥ.δεν ειναι δικα μου τα στοιχεια,ουτε καποιου αποστασιοποιημενου δημοσιογραφου η γιατρου.λοιπον εχουμε και λεμε:στοιχεια εοδυ απο 1η Ιανουαριου 2020 εως 30/4 2020.ελεγχθεντες για κορονοιο 75170.θετικοι βρεθηκαν 3.658 = 4.9%
      Στοιχεια εοδυ απο 1η Ιανουαριου εως 12 Αυγουστου:ελεγχθεντες για κορονοιο 679785.θετικοι βρεθηκαν 7616 = 1.12%. καταλαβατε λοιπον;;;;;;ΑΥΞΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΚΡΟΥΣΜΑΤΩΝ.ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ.μακελειο ψαξτο και καντο αρθρο σε παρακαλω.ανεβασε το να ξερει ο κοσμος.διαδωσε το παντου.εχουν εντολη τα καθικια να διαλυσουν την οικονομια της χωρας.

      1. ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΠΑΛΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΛΙΓΟΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΛΗΘΥΣΜΟ. ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΑΝΕ ΓΙΑ ΤΡΕΛΑ ΓΡΗΓΟΡΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΙΟΥ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΔΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΠΑΡΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟ

        1. και να σκεφτείς ότι το “τεστ” PCR όχι μόνον δεν διαγιγνώσκει τον Φαντομά-κοροϊδοϊό ..αλλά ΔΕΝ διαγιγνώσκει κανένα “ιό”.. όπως έχει δηλώσει επανηλλειμένα ο κατασκευαστής του Karen Mullis Νόμπελ Χημείας..
          Ακόμα να απαντήσουν ο Τσιόδρας και οι 21 της “επιτροπής” στο Εξώδικο που τους παρέδωσε ο Έγκριτος Ποινικολόγος κ.Νίκος Αντωνιάδης..
          Δύο μήνες τώρα…ΜΟΥΓΚΑΑΑΑΑΑ
          Κατά τα άλλα έχουμε …”κρούσματα”

          Ούτε φτάρνισμα δεν έχουμε αδελφέ…

      2. Για τους διασωληνωμενους στις εντατικές τι έχεις να μας γράψεις μιας και έκανες τον κόπο να ασχοληθείς;

        1. Για γράψε μας εσύ που ξέρεις καλύτερα για την ακριβή κατάσταση της υγείας τους γιατί εμείς δεν είμαστε μέσα στα πράγματα.

        2. Τι σχέση έχουν οι διασωληνομένοι στις εντατικές με την Νεοταξική Προπαγάνδα τρόμου του κοροϊδοϊού;;

          Σου έχουν παρουσιάσει ποτέ έστω και μια (1) Έκθεση Νεκροψίας/Νεκροτομής;;;
          Ποτέ..και ούτε πρόκειται..
          Συνέχισε να αποβλακώνεσαι στα άθλια τσοντοκάναλα…

        3. Μαστορα “πολυξεριδη” “ειρωνιδη”,τα στοιχεια ειναι του εοδυ.την ανοιξη τα κρουσματα ηταν 4.9% και τωρα ειναι 1.12%. δεν ειπα κατι λιγοτερο,η κατι περισσοτερο.δεν ειπα οτι δεν υπαρχουν καποιοι βαρια ασθενης,αλλα αυτο εδω ειναι οργανωμενο εγκλημα,να διαλυσουν την χωρα.

    14. Σε λίγο οι μασκες θα συνοδεύονται κ με ηλεκτρονικά βραχιόλια για συνετισμο κ στο καπάκι τσιπ για εντοπισμό κ μια φορά την εβδομάδα με κοκτέιλ χαπιών για τους σντιστεκοντες……για το καλό μας…ώσπου δεν άντεξε το έρμο το μυαλό μας….

    15. Poli baxis ehoun arpaxi afti i valkanii karagiozides gia oli afti ti hlapatsa pou sas poulane tromokratika.See Belarus & how they have coerced their president Aljaksandr Lukasenka into submission to take the same measures in his country.

      1. Εσύ επειγόντως κρύο ντους μήπως συνελθεις

    16. ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΕΙΔΗΣΗΣ , ΣΑΣ ΠΑΝΙΚΟΒΑΛΟΥΝ ΜΕ ΨΕΜΑΤΑ ΘΑ ΠΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΨΥΧΙΑΤΡΟΥΣ , ΦΟΒΙΖΟΥΝΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝΕ ΝΑ ΤΟΝ ΕΛΕΞΟΥΝΕ !!! ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΟΛΟΙ Η ΓΙΑΤΡΟΙ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΨΕΜΑΤΑ , ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΑΛΛΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ.

    17. Ολη η οικογένεια χρειάζεται ψήσιμο σε φούρνους του Άουσβιτς και του Μαουτχάουζεν!

    18. Δλδ το να γινουμε μειοψηφια στη χωρα μας με τους λαθραιους ειναι πιο ησσονος σημασιας απο εναν ιο;ενα διαγγελμα για το μεταναστευτικο ποτε θα γινει;ποτε θα παρθουν εκτακτα μετρα απο το χαρδαλια κ τους αλλους αρμοδιους εντονης αποτροπης λαθροεποικισμου της πατριδος μας;ο στρατος ποτε θα παρεμβει για την εισβολη ακομα κ με χρηση οπλων;ποσα εκαττ λαθρο ακομα αντεχουμε ρε πουστη μ;1,2,3;

    19. Τα μετρα ερχονται ακριβως τη μερα του εορτασμου της Κοίμησης της Θεοτοκου.

    20. Δεν θα ησυχάσουν αν δεν Τρομοκρατήσουν ,τρελάνουν Και εξαθλιώσουν έναν ολόκληρο λαό. Είναι επικίνδυνοι και σαδιστές.

    21. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ Η ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ? , Ο ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΗΣ ΚΟΥΛΗΣ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΌ ΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΩΞΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΙΚΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΑΠΛΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΘΑ ΤΌ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ

    22. ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΚΟΥΤΟΡΝΙΘΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΣΑΣ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΤΟ ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΙ “ΦΙΛΟΙ” ΜΑΣ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΟΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΣΚΑΤΟΦΥΛΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΒΑΣΑΝΙΣΜΕΝΗ ΑΥΤΗ ΧΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΕΛΛΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ.
      ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΟΡΦΗ ΓΡΙΠΗΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΤΟΥ ΤΗΝ ΧΡΕΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑΣ.
      ΕΙΜΑΙ ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΕ 35 ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΙΡΑΣ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ. ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΑΣ!

      1. Ο ίδιος ο Άδωνης, υπουργός τής κυβέρνησης, είχε πει δημοσίως, σε εκπομπή, ότι όλο αυτό είναι “μια παγκόσμια άσκηση”…

      2. Ναι αλλά οι συνεδελφοι σου αν όντως είσαι γιατρος συμμετέχουν στο θεατράκι πάρα τον όρκο που έχετε δώσει…
        Οποτε….στο ίδιο τσουβάλι είστε….
        Τι; όχι;

    23. ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝΕ , ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝΕ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ , ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ
      ΓΥΡΙΣΟΥΝΕ ΜΟΥΜΠΕΡΑΓΚ , ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΓΚΑΤΑΛΗΨΟΥΝΕ ΟΛΟΙ & ΥΣΤΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝΕ ΟΛΟΙ !!!

      1. Μα γι αυτό γεμιζουν τη χώρα με πιθηκια και τους δίνουν ιθαγένεια και επιδόματα….
        Σε λίγο καιρό….δηλαδη μολις τελειώσει η καταστροφική 4τια τους δεν θα μας χρειάζονται.

      2. Ασε ρε φίλε,τον κοροϊδεύουν τον λαό,κανένας δεν σε κοροϊδεύει,όταν τους ψηφίζεις 70 χρόνια τους ξέρεις πολύ καλά όπως και τους λόγους που τους ψηφίζουν,τον λαό τον καημένο την κοροϊδεύουν οι πολιτικοι,όταν ομως είναι για μούφα επιδόματα,συντάξεις,να κλέψουμε κανένα χωράφι,εκεί μια χαρά τα ξέρει ο λαός,η πλειοψηφία είναι από το ίδιο σκατο φτιαγμένη με τους πολιτικους

    24. Αυτά τα είχαν προαποφασισμένα. Οι μάσκες τους τελικά δεν δούλεψαν; Το μοντέλο είναι γενική φυλάκιση του πληθυσμού.

    25. Η σιωνιστικών συμφερόντων κυβέρνηση δεν πρόκειται να σταματήσει μέχρι να μας δει όλους εξαθλιωμένους,φτωχούς και ζητιάνους δίχως μέλλον.

    26. ΑΦΉΣΤΕ ΉΣΥΧΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΆΚΟ ΘΑ ΕΊΝΑΙ Ο ΙΣΟΒΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΣ ΜΈΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΤΑ ΠΆΕΙ ΚΑΛΆ ΔΏΣΕ ΕΝΤΟΛΉ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΊΜΑΣΤΕ ΜΑΖΊ ΣΟΥ

    27. ΚΥΡΙΆΚΟ ΔΏΣΕ ΠΌΝΟ ΣΤΑ ΝΑΖΙΔΙΑ. ΕΊΣΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΊΣΑΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ. Ο ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΊ ΣΟΥ.

      1. ΠΟΙΟΣ ΛΑΟΣ , ΤΑ ΛΑΘΡΟ-ΟΡΚ , ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ , ΙΣΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΑΞΗΣ ΧΑΠΙΑ !!!

    28. Μόνο ο Ταγίπ θα μας σώσει από τον βρωμιάρη Μητσοτάκη

    29. Αϊ χέσε μας ρε γουρλομάτη…Τα έχεις κάνει μ@υνι καπέλο σε όλα και μας κουνάς και το χέρι..Κοίτα να κάνεις κάνα τεστ για covid στο πλήρωμα του oruc Reis τώρα που μπαίνει στο Φάληρο… Άιντε ξεφτίλες..

    30. Άσε να μας πει ο Σουλτάνος πώς θα αντιμετωπίσουμε το κορώνα μόλις μπει πλατεία Συντάγματος και μετά Βουλή. Αυτοακυρωθήκατε.

    31. Σας σιχαθηκαμε τελείως!

    32. Αυτοί είναι ικανοί να μα δηλητηριάσουν για να αποδείξουν οτι υπάρχει ιός…είναι επικίνδυνοι …ΌΛΟΙ

      1. ξέρεις πόσες φορές το σκέφτομαι αυτό που λες , και να σου πω κάτι ήδη το κάνουν

    33. Νοιάστηκαν για την υγεία των νέων παιδιών, θα τρελαθούμε τελείως! Κατέστρεψαν το μέλλον τους, γονάτισαν τους γονείς τους οικονομικά, μας γέμισαν λαθρό, χαρίζουν την Ελλάδα στους Μογγόλους και βγαίνουν τα καθάρματα και τους λένε να προσέχουν τον εαυτό τους. Θα ξεράσουμε με αυτά που ακούμε. Μια βόμβα θέλει ο κώλος τους για να αρχίσουν να φοβούνται. Πού είναι η 17 Νοέμβρη τζούνιορ;

    Comments are closed.