ΕΚΤΑΚΤΟ! ΒΡΗΚΑΝ ΤΗΝ ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΡΡΟΗΣ ΤΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΣΤΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙ – ΤΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΤΗΣ ΔΕΠΑ ΤΗΝ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ – ΓΙΝΕΤΑΙ ΛΟΓΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΚΡΗΞΗΣ

    Κοινοποίηση:
    Καταγραφή1

    Σε εξέλιξη βρίσκονται αυτή την ώρα οι εργασίες των συνεργείων της ΔΕΠΑ, για την επιδιόρθωση του αγωγό φυσικού αερίου, απ’ όπου προήλθε η διαρροή, στην συμβολή των οδών Αινείου και Πύρρου, στο Παγκράτι, λίγο μετά τις 14.00 το μεσημέρι.

    Η διαρροή προκάλεσε συναγερμό στις αρχές και στους κατοίκους της περιοχής, οι οποίοι απομακρύνθηκαν από την Πυροσβεστική και την Αστυνομία, σε απόσταση 50 μέτρων.
    Στο σημείο έχει μεταβεί και ο γγ Πολιτικής Προστασίας Βασίλης Παπαγεωργίου, προκειμένου να ενημερωθεί αναλυτικά για το πρόβλημα και να συντονίσει τις ενέργειες για την παροχή κάθε βοήθειας προς τους κατοίκους που ξεσπιτώθηκαν.

    Σύμφωνα με πληροφορίες έχει ζητηθεί από την Πολιτική Προστασία ένα λεωφορείο για να βολευτούν προσωρινά οι άνθρωποι και να μην κάθονται στο κρύο, μέχρι να δοθεί η άδεια να επιστρέψουν στα σπίτια τους.

    Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, αυτή την ώρα δεν υπάρχει κίνδυνος έκρηξης, καθώς οι τεχνικοί της ΔΕΠΑ εντόπισαν άμεσα το σημείο της διαρροής και διέκοψαν την παροχή φυσικού αερίου στο συγκεκριμένο τμήμα του δικτύου και προχωρούν στην αποκατάσταση της βλάβης.

    Στο σημείο βρίσκεται και συνεργείο της ΕΥΔΑΠ, καθώς οι αγωγοί των δύο εταιρειών είναι πολύ κοντά.

    Η περιοχή πάντως παραμένει αποκλεισμένη από την Αστυνομία, ενώ απομακρύνθηκαν συνολικά 27 ένοικοι από τις τρεις πολυκατοικίες, δίπλα στο σημείο της διαρροής.
    Επίσης παραμένουν για κάθε ενδεχόμενο σε επιφυλακή 15 πυροσβέστες με 5 οχήματα.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    8 Σχόλια

    1. Εγω ήθελα να ‘ξερα δεν το μύρισε κανείς θα βρόμαγε όλη η περιοχή;;;;

      1. Έχουν όλοι covid εκεί κι έχουν χάσει τήν όσφρηση. Άν γινόταν έκρηξη, όλα τά θύματα θά καταγραφονταν ως νεκρόι covid.

    2. Σε κάθε συγκόλληση ανάγραφεται ο κωδικός του συγκολλητής, ημερομηνία και ώρα αν ευθύνεται ο συγκολλητής τρώει ποινή για 6μηνες δεν ξανακολλαει πρέπει να καρφώσει εξετάσεις το πιστοποιητικό ισχύει για 1.5 χρόνο και συνέχεια ξαναδινεις αν υπάρχει αστοχία υλικού βλέπουν πόσες περιπτώσεις έχουν ξανασυμβεί και αλλάζουν εταιρεία αυτά για τους παραπανω

    3. Συμβαίνουν από αστοχία υλικού συγκολλητής σε εργολάβο του φυσικού αερίου

    4. Ο/Η Κανένας δεν ευθύνεται για τίποτα σε αυτήν την χώρα; λέει:

      Η εταιρεία δεν είναι υποχρεωμένη αφού η διαρροή είναι δικό της θέμα να τους πληρώσει ξενοδοχείο;

    5. Τυχαίο οτι είχαμε διαρροή και έκρηξη με το που χιόνισε; Την ποιότητα αυτών των δικτύων ποιος την εμπιστεύεται; Ίδια με της Αττικής οδού είναι; Κατα τα άλλα έφταιγε το πολύ δημόσιο. Τα κάναμε ιδιωτικά (κρατικοδίαιτους δηλαδή) και είναι τρις χειρότερα. Ούτε για ίντερνετ της προκοπής δεν είναι άξιοι. Και αν ιδιωτικοποιήσουν και το νερό θα κάνει 10 ευρώ η σταγόνα, αν έχουμε και νερό. Βάλτε μπροστα τους λιγνίτες ρεεεεεεεε.

    Comments are closed.