ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΑΝ ΟΙ ΟΥΚΡΑΝΟΙ – ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΡΕΜΛΙΝΟΥ DRONES ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΑΝ ΚΑΤΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΡΩΣΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ – ΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ;

    Κοινοποίηση:
    ΠΟΥΤΙΝ

    Την κατοικία του Βλαντιμίρ Πούτιν στο Κρεμλίνο επιχείρησε να πλήξει το Κίεβο το βράδυ της Τετάρτης, με μη επανδρωμένα αεροσκάφη, ανακοίνωσε η Ρωσία.

    Το Κρεμλίνο υποστηρίζει ότι κατέρριψε δύο ουκρανικά drones, κατηγορεί το Κίεβο για απόπειρα δολοφονίας του Πούτιν και καταγγέλλει «τρομοκρατική ενέργεια».

    Η δημοτική αρχή της Μόσχας ανακοίνωσε ότι απαγόρευσε τις πτήσεις drones.

    Την νύκτα της Τρίτης προς την Τετάρτη, «δύο drones που στόχευαν το Κρεμλίνο εξουδετερώθηκαν χάρη στην χρησιμοποίηση των συστημάτων ραντάρ», ανακοίνωσε η ρωσική προεδρία.«Θεωρούμε τις ενέργειες αυτές τρομοκρατική απόπειρα και επίθεση κατά της ζωής του προέδρου» Βλαντίμιρ Πούτιν, ανακοίνωσε το Κρεμλίνο διευκρινίζοντας ότι ο Πούτιν δεν τραυματίσθηκε και δεν υπάρχουν υλικές ζημίες στο Κρεμλίνο.

    Το πρακτορείο RIA μετέδωσε ότι ο Πούτιν δεν βρισκόταν στο Κρεμλίνο την ώρα της «επίθεσης των drones» και ότι αυτήν την στιγμή ο ρώσος πρόεδρος εργάζεται στο Νόβο Ογκαριόβο, στα περίχωρα της Μόσχας.

    Το Μακελειό παρουσιάζει την είδηση με πάσα επιφύλαξη, καθώς υπάρχει το ερώτημα πως τα δύο drone έφτασαν μέσα στο μεσημέρι κοντά στο σπίτι του Πούτιν.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    21 Σχόλια

    1. Κανένας δεν μπορεί να αγγιξει αυτούς τους αδελφούς άμα δεν δώσει το ο.κ η B’ne-B’rith.
      Αυτοί όταν βάζουν σε εφαρμογή τα σχέδια τους μέχρι και οι φωτοβολίδες που ριχνουν,όχι μόνον οι πύραυλοι,έχουν μύρια ωφέλη.

    2. ΡΕ Ν,Δρακουμελ ΒΟΛΕΜΕΝΕ, ΑΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ, ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΝΟΜΑΤΑ,ΣΕ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ, ΤΟΤΕ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΣΑΙ!!! ΑΝ ΟΧΙ, ΤΟΤΕ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΗΛΙΘΙΟΣ….

    3. μμμμμ. Ωραία ιδέα ….για τη φωλιά των ασβων στην Ελλάδα

    4. Τώρα ο ΠΟΥΤΙΝ θα τους κάνει οικόπεδο ……που δεν θα φυτρώνει ούτε μολόχα!!!!!!!
      Ορμά τους ρε…..
      Και ρίξε και στους γερμανούς και στους Άγγλους που πηδηξαν και την Ελλαδάρα ουκ ολίγες φορές….. καν τους οικόπεδο τους πο#στηδες….βύθισε τους……

    5. χιο ο Σκέρτσος σε λεει ρυπαρο!

      ποία η επίσημη θέση του ΜΑΚΕΛΕΙΌ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΉ ΑΠΕΛΕΥΘΈΡΩΣΗ στον νέο εκπρόσωπο του κυβερνώντος κόμματος που τη μπήκε στο ΜΑΚΕΛΕΙΌ με τα ντουζένια ??

    6. Φάτε… την προπαγάνδα των ισλαμόφιλων ρώσων τρομοκρατών. Νέες αφορμές… κατασκευάζουν… για να σκοτώσουν κι’ άλλους αθώους. Είναι δυνατόν ποτέ να πετάξει κάτι τόσο κοντά στο Κρεμλίνο και να επιβιώσει..; Ακόμα και f35 να ήταν, από μία απόσταση και κάτω είναι ορατό. Έναν χρόνο τώρα σκοτώνονται αθώοι και από τις δύο πλευρές και εσείς τον χαβά σας;

    7. Ποιοι Ουκρανοί ρε; Οι Ρώσοι τον κυνηγούν, δεν τον θέλουν καθόλου γιατί τους κατεστρεψε και δεν συμφωνουν με το πόλεμο.

    8. Προς Κυριακού επινικεια:

      Εμείς που δεν ψηφίζουμε ΝΔ και τους κολαουζους της έχουμε ήσυχη τη συνείδηση μας …
      Όμως εσείς έχετε τύψεις και θέλετε να τις μοιραστείτε….
      ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΧΑΡΗ…

    9. ΒΛΑΔΙΜΗΡΕ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΕΞΑΕΡΩΘΕΙ Ο ΓΟΒΑΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΕΙ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΝ.ΓΡΑΨΕ ΙΣΤΟΡΙΑ.

    10. Χαχα,,,σας τρολαρει ο βλαδιμηρος,,,ψηνει κοψιδια στην ταρατσα και εσεισ λεετε οτι τον καθαρισαν και τον εσφαξαν

      1. Ψόφος σε όλους τους Ρωσοφασιστες!

    11. Απ’ ότι φαίνεται ο Κυριάκος θα κυβερνήσει άλλες 2 τετραετίες τουλάχιστον.Απευθύνομαι στους ψηφοφόρους των υπολοίπων κομμάτων.Επειδή ψυχολογικά θα είστε πάντα επηρρεασμένοι αρνητικά με το να είστε στην πλευρά των ηττημένων, η Ν.Δ. σας απευθείνει κάλεσμα να έρθετε με τους νικητές.Για δικό σας καλό, για να βελτιωθεί η ψυχική σας υγεία.

      1. ΡΕ Ν,Δρακουμελ ΒΟΛΕΜΕΝΕ, ΑΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ, ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΝΟΜΑΤΑ,ΣΕ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ, ΤΟΤΕ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΣΑΙ!!! ΑΝ ΟΧΙ, ΤΟΤΕ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΗΛΙΘΙΟΣ….

      2. Οι ηττημένοι ιστορικά ποτέ δε δέχονται την ήττα τους, γιατί γνωρίζουν πως αργά η γρήγορα, ο νικητής λόγω μεγάλης έπαρσης κατακρημνίζται. Ειναι συμπαντικός νόμος.

    Comments are closed.