ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΟ ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ – ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΛΦΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ – ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΜΕΝΟΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

    Κοινοποίηση:
    Καταγραφή

    Μία οικογενειακή τραγωδία βρίσκεται πίσω τον θάνατο δύο ανθρώπων στο Νέο Ηράκλειο.

    Δύο αδέρφια εντοπίστηκαν νεκρά μέσα στο διαμέρισμά τους στην οδό Ολυμπίας.

    5452968 5452970 5452976

    neo_irakleio_aderfia

     

    Ο 34χρονος άντρας σκότωσε πρώτα την 30χρονη αδερφή του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε. Δίπλα στα πτώματα βρέθηκε μια καραμπίνα.

    Κάτω από το δικό τους διαμέρισμα, ζούσε η μητέρα τους, η οποία πριν από λίγο καιρό πέθανε. Τα δύο αδέρφια ήταν σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση μετά τον θάνατό της.

    neo_irakleio_aderfia2

     

    Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει ακόμα ένας αδερφός στην οικογένεια, ο οποίος μάλιστα ήταν εκείνος που τους εντόπισε νεκρούς.

    neo_irakleio_aderfia3

    «Εξαίρετη οικογένεια, δεν ακούστηκαν ποτέ. Πολύ καλοί άνθρωποι, καλοί γείτονες και εργατικοί. Η μαμά έφυγε πριν επτά μήνες. Τι να λέμε. Πολύ ήσυχα τα παιδιά. Μου είπε ο πατέρας του ότι ο γιος ετοιμαζόταν να παντρευτεί και κρίμα που έφυγε η γυναίκα του και δεν θα δει εγγονάκι», δηλώνει γείτονάς τους σε πόρταλ.

    «Έχασαν τη μάνα τους πριν 6-7 μήνες. Τα δύο παιδιά δεν δουλεύανε. Δεν ξέρω λεπτομέρειες. Ταλαιπωρήθηκαν με τον θάνατό της, ήταν μια καρκινοπαθής γυναίκα που είχε περάσει πάρα πολλά. Υπάρχει κι ένας τρίτος αδελφός», λέει ένας άλλος γείτονας σε πόρταλ.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    8 Σχόλια

    1. Ποιος ξερει τι λουκι υπηρχε στα δυο αδελφια μετα τον θανατο της μητερας τους.Απο ψυχολογικα προβληματα που μας δημιουργησε ο κουλης και οι ορντινατσες του απο τοτε που καβαλησαν την εξουσια
      ειναι αλλο πραγμα στις μερες μας. Ο Θεος βοηθος

    2. ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΠΟ ΤΑ Κ@ΛΟΕΜΒΟΛΙΑ ΤΩΝ ΑΡΟΥΡΑΙΩΝ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΩΝ, ΘΑ ΠΑΕΙ Ή ΑΠΟ ΜΑΡΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ Ή ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΠΟΡ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΚΑΤΣΑΡΙΔΩΝ, ΛΗΣΤΕΙΑ ΜΕΤΑ ΦΟΝΟΥ ΚΑΙ ΒΙΑΣΜΟΥ ΕΝΙΟΤΕ….

    3. Από τήν αποφράδα ημέρα πού έγινε πρωθυπουργός ό αφορισμένος ό γρούσούζης γουρλομάτης άρχισε ή καταστροφή τής πατρίδας μας.Αυτός καί ή Εβραία φέρανε τήν συμφορά στήν Ελλάδα.
      Πρέπει νά τούς διώξουμε αλλιώς χάνεται ή χώρα μας.

    4. ….ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΠΑΝΤΟΥ ΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΓΟΝΥΠΕΤΕΙΣ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ……

    5. Εύχομαι ολόψυχα στον Στέφανο να πάρει μια θέση στη Βουλή το αξίζει για όσα πέρασε και περνάει.
      Ίσως σε λίγο με την χούντα που θα χειροτερεύσει να μη μπορούμε να συμμετέχουμε ούτε ως αναγνώστες αν κριθεί ποινικά δικάσιμο. Έρχεται ταυτοποίηση παντού ακόμα και στο ίντερνετ.
      Ακόμα δεν έχουν επικεντρωθεί σε αυτό παρ’ όλο που ψήφισαν την τροποποίηση του άρθρου 191 ..
      Ίσως ποινικοποιηθουν ολόκληρα σάιτ και ολόκληρα έντυπα. Οπότε μια θέση στη Βουλή θα είναι σωτήρια λύση . Δεν θα είναι εύκολα τα πράγματα από δω και πέρα για αντισυστημικους δημοσιογράφους.

    6. Πρέπει να το πάρουμε απόφαση ότι η ζωή μας πλέον δεν θα υφίσταται με τους ίδιους όρους.
      Είναι θέμα χρόνου ο αφανισμός μας και η παράταση παραμονής μας εδώ μαρτύριο .

    Comments are closed.