ΣΟΚ ΣΤΙΣ ΗΠΑ! ΕΝΟΠΛΟΣ ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΙΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΤΟ ΤΕΞΑΣ – 14 ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΝΕΚΡΟΙ – ΝΕΚΡΟΣ Ο ΔΡΑΣΤΗΣ(ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    3

    ΝΕΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:

    Ανεβαίνει ο αριθμός των νεκρών στην τραγωδία που σημειώθηκε σε δημοτικό σχολείο του Τέξας.

    Πρόκειται για ένα ακόμη περιστατικό ένοπλης βίας σε σχολείο των Ηνωμένων Πολιτειών, με 15 άτομα, 14 παιδιά και έναν ενήλικα, να χάνουν τη ζωή τους από επίθεση ενόπλου σε δημοτικό σχολείο της κοινότητας Ουβάλντε, στο Τέξας, όπως μεταδίδουν τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης.

    1 2 3

    Ένας ένοπλος άνδρας εισήλθε στο δημοτικό σχολείο Robb στο Ουβάλντε του Τέξας και, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, άρχισε να πυροβολεί.

    Ποιος ήταν ο 18χρονος δράστης
    Από το όπλο ενός αγοριού 18 ετών βρήκαν τραγικό θάνατο 14 παιδιά και ένας ενήλικος στο δημοτικό σχολείο Robb της κοινότητας Ουβάλντε, στο Τέξας των Ηνωμένων Πολιτειών.

    Ο δράστης «σκότωσε με φρικτό και παράλογο τρόπο 14 μαθητές και έναν δάσκαλο», δήλωσε ο κυβερνήτης του Τέξας Γκρεγκ Άμποτ, προσθέτοντας ότι ο 18χρονος δράστης είναι επίσης νεκρός.

    Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο 18χρονος Σαλβαντόρ Ράμος, μαθητής σε λύκειο της περιοχής, φέρεται να σκότωσε τη γιαγιά του προτού εισβάλει στο δημοτικό σχολείο και αρχίσει να πυροβολεί σκορπώντας τον θάνατο.

    Ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστοί οι λόγοι που οδήγησαν τον Σαλβαντόρ Ράμος σε αυτή την πράξη.

    Το χρονικό

    Ραγδαίες οι εξελίξεις γύρω από το νέο συμβάν με πυροβολισμούς στις ΗΠΑ, καθώς, σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες, ο δράστης αιματοκύλισε το Robb Elementary School στο Uvalde του Τέξας, με τα ΜΜΕ να κάνουν λόγο για τουλάχιστον 14 μαθητές και έναν δάσκαλο νεκρούς, καθώς και για δεκάδες τραυματίες.

    Ο δράστης, ο οποίος φέρεται να σκοτώθηκε από τους αστυνομικούς (αρχικά είχε ανακοινωθεί πως είχε συλληφθεί), είχε «ταμπουρωθεί» εντός του δημοτικού σχολείου.

    Αρκετά νωρίτερα υπήρξαν δεκάδες πληροφορίες για οπλισμένο άτομο που άνοιξε πυρ στο Robb Elementary School στο Uvalde, έδρα της ομώνυμης κομητείας του Τέξας, με τα αμερικανικά ΜΜΕ να αναφέρουν πως ο δράστης είχε «ταμπουρωθεί» εντός του κτιρίου, έχοντας προηγουμένως πυροβολήσει ένα άτομο.

    Ισχυρή αστυνομική δύναμη είχε σπεύσει από την πρώτη στιγμή στο σημείο, ενώ η διοίκηση του σχολείου είχε ενημερώσει τους γονείς, πως όλοι οι μαθητές, 600 τον αριθμό, ήταν σώοι και είχαν μεταφερθεί ασφαλείς, μαζί με το προσωπικό, στο πολιτιστικό κέντρο της πόλης.

    Οι Αρχές συνιστούσαν στους πολίτες να αποφεύγουν να πλησιάσουν στην περιοχή, όσο επικρατούσε συναγερμός, καθώς η αστυνομία είχε ασφαλίσει την περίμετρο, μετά την εκκένωση του σχολικού συγκροτήματος.

    Ο δράστης συνελήφθη μετά την κινηματογραφική καταδίωξη του, κατά την οποία αντάλλαξε πυροβολισμούς με πράκτορες της Συνοριακής Περιπολίας.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    17 Σχόλια

    1. Σαλβαντόρ Ράμος σίγουρα επενδυτής μετανάστης της λατινικής αμερικης!!Εδώ δεν υπαρχει ρατσιστικο εγκλημα κατά γηγενών αμερικανων??Φάτε λαθρό διεθνιστές της ντπ!!

    2. στην εποχη των multimedia που καταγραφουν σε βιντεο ακομα και τα περιστερια οταν αφηνουν κουτσουλιες…παλι δν υπαρχει βιντεο του δηθεν μακελειου!αρα μουφα ψευτονεκροι στο τεξας παλι…οπως ο γρηγοροπουλος και ο φαυλος χυσσας που ζουνε εδω και χρονια στη γαλλια!

    3. έναν τέτοιο πρέπει να φέρουμε να κάνει ένα ντου σε μια ολομέλεια

    4. ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ?? ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΝΟΥΝ

    5. έχουμε βαρεθεί τις απάτες τύπου Sandyhook για να πάρουν τα όπλα των Αμερικάνων….

      1. Όταν γίνει στην Ελλάδα να δούμε τι θα γράφεις μετά ιδίως άμα είναι….ερχεται σύντομα. Κουρασατε κάτι γραφικοί

        1. γραφικε αλβανε εδω δν εχουμε ηθοποιους να στησουν ενα τετοιο ψευτικο αφηγημα?που ζεις ρε τραχανα?σταματα να βλεπεις star wars γτ σε χαζεψαν και πιστευεις του επαγγελματιες ψευτες…αξιος της μοιρας σου!

    6. ΟΠΛΟΚΑΤΟΧΕΣ ΚΑΙ ΟΠΛΟΧΡΗΣΙΕΣ ΔΕΝ ΘΕΛΑΤΕ; ΛΟΥΣΤΕΙΤΕ ΤΑ…

      1. Όχι θα κάτσουμε να μας σφάξει ο κάθε κατσαπλιας Λαθρο που γλενταει τους αριστερούς και είναι ο προστατευομενος τους.

      2. Ρε βόθρε, σκ΄@τά έχεις στο κεφάλι σου.
        Στις ΗΠΑ οι διαρρήξεις στα σπίτι είναι στο 0.00000001% εξαιτίας της οπλοκατοχής.
        Εσύ κάτσε στη Ελλάδα κ κάνε ότι κοιμάσαι όταν μπουν. Γιατί μπαίνουν επειδή γνωρίζουν ότι απαγορεύεται η οπλοκατοχή.

    7. Πολύ κρίμα για τα παιδιά και την δασκάλα. Τουλάχιστον ο τρελός δράστης πήρε αυτό που του άξιζε και έπεσε νεκρός απο τα πυρά των αστυνομικών. Αφού και τα ισόβια θα ήταν λίγο για αυτόν. Βέβαια υπάρχει και ένας που χαίρεται με αυτην την τραγωδία. Είναι ο Sleepy😴Joe αφού τώρα θα βρει τώρα δικαιολογία ώστε να προσπαθήσει (ξανά) να πάρει τα, όπλα των Αμερικάνων. Φυσικά δεν υπάρχει περίπτωση να τα καταφέρει ειδικά στο Τέξας. Αν τολμήσει να το κάνει θα ξεκινήσει δεύτερος εμφύλιος στην Αμερική.

      1. Οι Αμερικανοί έχουν τα όπλα και οι Εβραίοι της Αμερικής έχουν το δολάριο.Για να δούμε ποιος θα κερδίσει.

    8. Αλλο ενα μαστουρομενο και καθοδηγουμενο απο την ΝΤΠ προβατο προκειμενου να πεισουν τελικα τους αμερικανους Ν’ΑΦΟΠΛΙΣΘΟΥΝ .Αυτος ειναι ο στοχος των παγκοσμιοποιητων

      1. μαστουρωμενοι νεοταξιτες εσεις εσεις που θελετε οπλα

      2. Φοβούνται τρέμουν γιατί μόλις οι Αμερικανοί καταλάβουν την απάτη του δολαρίου και του “Ευρώ” θα δούνε οι Εβραίοι της Ιουδαίας και οι προδότες Αμερικανοί που τα είχαν πλακάκια μαζί τους τις κανες των όπλων των φτωχών Αμερικανών μέσα στις τρυ….ες τους.
        Εκτυπωνουνε χαρτιά αλλά σε λίγο ο Πούτιν κ όχι μονο θα τους εκτυπώσει τις καρδιές τους στην Κόλαση.
        Μιλάνε για δήθεν εγκληματία ενώ είναι 18 χρονών παιδί και αυτό

    Comments are closed.