ΔΥΣΤΥΧΩΣ! ΜΑΣ ΒΑΖΕΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΜΠΕΛΑΔΕΣ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΔΟΥΛΟΣ ΚΟΥΛΗΣ! Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΙΣ ΠΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΡΩΣΙΚΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΣΤΟΝ ΕΝΑΕΡΙΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ

    Κοινοποίηση:
    ΚΟΥΛΗΣ

    Notam για απαγόρευση πτήσεων πάνω από τον Εθνικό Εναέριο Χώρο της Ελλάδας όλων των αεροσκαφών συμφερόντων Ρωσίας.

    Η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ) ανακοινώνει ότι εκδόθηκε αεροπορική οδηγία (notam), για την απαγόρευση πτήσεων αεροσκαφών της Ρωσίας στον Εθνικό Εναέριο Χώρο της Ελλάδας. Η αεροπορική οδηγία για την απαγόρευση χρήσης  του Εθνικού Εναέριου Χώρου Ελλάδος από αερομεταφορείς Ρωσίας  εφαρμόζεται μετά την απόφαση της Ευρωπαϊκής Ένωσης να κλείσει τον εναέριο χώρο της για την Ρωσική Ομοσπονδία.
    Ειδικότερα η notam προβλέπει τα ακόλουθα:

    * Αεροσκάφη Ρωσικής ιδιοκτησίας, Ρωσικών αεροπορικών εταιρειών (AOC) ή Ρωσικού ελέγχου, συμπεριλαμβανομένων των ιδιωτικών τζετ απαγορεύεται να προσγειωθούν, να απογειωθούν, να εισέρχονται και να πραγματοποιούν διελεύσεις στον Εθνικό Εναέριο Χώρο της Ελλάδας.

    *Από την αεροπορική οδηγία εξαιρούνται οι πτήσεις ανθρωπιστικού ενδιαφέροντος, νοσοκομειακές πτήσεις και πτήσεις για σκοπούς έρευνας και διάσωσης κατόπιν έγκρισης της Ελληνικής κυβέρνησης καθώς και όλες οι πτήσεις αεροσκαφών σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης.

    *Η notam θα έχει τρίμηνη διάρκεια και ισχύει ήδη από σήμερα Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2022.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    41 Σχόλια

    1. 2 σφαίρες στον προδότη κούλη μια στον τούρκο!!
      ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΕ Ε.Ε-ΝΑΤΟ

    2. Με τις λάθος κινήσεις του Μητσοτάκη, ξεχάστε Ρώσους τουρίστες για φέτος.

    3. Η άσχημη ανισόρροπη και αηδιαστική εξωτερική μορφή όλης της οικογένειας Μητσοτάκη ταιριάζει απόλυτα με τον ψυχή τους, εσείς μαζί με τους παρατρεχάμενους σας και την κατά τα άλλα αντιπολίτευση πρέπει να σας μαζέψουν όλους μέσα στη Βουλή και νας σας κάψουν μαζί με αυτή για παραδειγματισμό για τα εγκλήματα που έχετε διαπράξει εντός και εκτός αυτής της χώρας.

    4. Ρε Κουλη, ποιός σου εδωσε την εντολη να στειλεις τα κατασχεμενα οπλα? Για ποσο ηλιθιους μας περνας? Ποτε αγορασε η Ελλάδα Kalashnikov? Εξω, δρομο να ξεβρωμισουμε. Σε σιχαθηκαν ακομη και οι ψηφοφόροι σου. Ουστ ταξικο κοπροσκυλο……

    5. οι τουρκορωσοι να αποκλειστουν απο παντου

    6. ΜΠΑ ΕΧΟΥΜΑΙ ΕΝΑΕΡΙΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΑ……??? ΠΟΙΟΝ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΟΙ ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΣΟΥΡΩΤΗΡΙ???????ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΚΟΥΛΑ ΘΑ ΜΑΣ ΚΟΥΝΑΝΑΙ ΤΟ ΜΑΝΤΗΛΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΕΙΟ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΕΤΙΝΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕΣ ΔΩΡΑΚΙ ΣΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΦΡΟΝΤΙΣΕΣ ΝΑ ΦΟΡΑΝΑΙ ΠΛΕΡΕΖΕΣ ΟΙ ΕΔΩ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΚΑΙ Η ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΔΗΘΕΝ ΒΑΡΙΑ ΜΑΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ……..

    7. *απ’ το Βικιλεξικό:

      1. κούλης < (άμεσο δάνειο) αγγλική coolie < από λέξη ινδικής καταγωγής που σημαίνει ημερομίσθιος εργάτης ή σκλάβος < τουρκική köle
      (Οπότε Κούλης: εργάτης και σκλάβος Αμερικάνων,Γερμανών,ΝΑΤΟ)

      2. κούλης (αρσενικό) : αχθοφόρος στη νοτιοανατολική Ασία

      (oπότε Κούλης:αχθοφόρος των Αμερικανών,Γερμανών,ΝΑΤΟ)

      και η παραπομπή στην συγκεκριμένη σελίδα:
      https://el.wiktionary.org/wiki/%CE%BA%CE%BF%CF%8D%CE%BB%CE%B7%CF%82

    8. Αποφασιζει για τοσο σοβαρα θεματα ενω εχει εκλεγει με αλλο προγραμμα….Ποια η διαφορα με έναν δικτατορα ? Ο ανθρωπος ειναι επικινδυνος οπως και το αλλο υποκειμενο στην αντιπολιτευση που κανει την παπια

    9. Για αυτό μου έστειλε τον γιοκα στις Η.Π.Α. όπως ακούγεται τελευταία ;

    10. ΟΣΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΔΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΜΗΤΣΟΒΛΑΚΗΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ!!! Ο ΠΝΙΓΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΛΙΑ ΤΟΥ ΠΙΑΝΕΤΑΙ!! ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΜΕ ΕΝΑ ΝΕΟ ΛΑΘΟΣ,(ΣΥΜΕΤΟΧΗ ΕΜΕΣΗ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ) ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΛΑΘΗ (ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΜΒΟΛΙΩΝ,ΛΙΓΝΙΤΗ ΚΤΛ)!!
      ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΒΕΒΑΙΟ ΟΤΙ ΚΑΜΙΑ ΣΥΣΚΕΨΗ ΔΕΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΘΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΣΥΜΕΤΟΧΗ Η ΟΧΙ ΣΕ ΕΝΑ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ, ΑΠΛΑ ΕΚΤΕΛΕΙ ΕΞΩΘΕΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΤΗΣ ΝΤΠ!!!
      ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ ΟΣΟ ΠΟΤΕ ΑΛΛΟΤΕ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΤΗ ΜΑΣ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!!!

      1. Ο Κορωνοιος που πήγε; Ακόμα μάσκες φοράει ο κόσμος και δείχνει πιστοποιητικα που ήταν ιδέα του! Καταραμένος από το θεό.Οταν δίνεις όπλα σε έναν λαο για να σκοτωθεί ένας άλλος λαός μόνο χριστιανος δεν είσαι αλλά καταραμένος!Καταραμενος και καταραμένοι αυτοί που το ψήφισαν.

      2. ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΑΥΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΗΤΑΝΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΣ ΜΑΘΑΜΑΙ

      3. ΚΟΥΛΗ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΓΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΣΟΥΔΑ……………..ΘΑ ΣΤΙΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΣΚΙΝΟ……………..ΚΑΙ ΘΑΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΗ ΔΙΚΙΟ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥΣ

    11. Κάνει ότι του υπαγορεύουν τα αφεντικά του, χωρίς να ρωτήσει το λαό. Νεοταξικά σκουπίδια.

    12. Καθόλου περίεργο για το μικρόβιο της προδοσίας. Κ ο πατέρας του τα ίδια. Εχουμε δει Φωτογραφίες αγκαλιά με ναζί κ σύμφωνα με τα λεγόμενα των μεγαλυτέρων που ξέρανε καλύτερα τα γεγονότα της Κρήτης κατα τον 2ο π π. υπήρξε ταγματασφαλιτης των ναζί.
      Το μηλο λοιπόν κάτω από την μηλιά.

    13. Η Ελλάδα είναι ανύπαρκτη από παντού και είναι το περίγελο και της ευρωπαϊκής ένωσης και του ΝΑΤΟ και της Ρωσίας και ούτω καθεξής και έτσι ο Κούλης απλά μιλάει για να χαίρεται κανένας δεν το δίνει σημασία απλά περνάει η ώρα του και χαίρεται πώς είναι και καλά ηγέτης.

    14. Γιος του αποστάτη εφιάλτη του ανθρώπου της Γκεστάπο Γερμανοδουλος υποτακτικός στην Γερμανία ο αδελφός της Ντορας Κουβελου μια απάτη για την Ελλάδα Ανίκανοι Έλληνες είστε για γέλια Ζητουλες με 5 Τρις δολλαρια ορυκτό πλούτο και διακονευετε παρακαλώντας τις ΗΠΑ Γερμανία και Τουρκία Ο Πούτιν θα το φυλάξει δεν αστειεύεται έχει το διάολο μέσα του χαθήκατε

    15. Θα τα πληρώσουμε πολύ ακριβά, αυτά που κάνει ο κουλης .

    16. Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑΤΟΙΚΟΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΗΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΚΑΘΩΣ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΚΑΙ Η ΝΑΤΟΙΚΗ ΝΕΟΤΑΞΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΔ ΑΕ!!!
      ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ ΞΕΣΚΙΣΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΥ ΑΓΡΙΑ ΚΑΙ ΕΞΟΝΤΩΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΝΑΤΟΙΚΑ ΝΕΟΤΑΞΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΜΟΛΥΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ!!!
      ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΧΟΥΝΤΟΝΟΥΔΟΥΛΗΔΕΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!!!

    17. Οσο περιμενουμε τοσο χειροτερα θα πανε
      τι περιμενουμε εδωσε αρκετες αφορμες εναντιων του εθνους
      αμεσως συλληψη και φυλακιση το λιγοτερο
      διαφορετικα θα το πληρωσουμε με αιμα και αφανισμο του εθνους
      με τον Μητσοτακη και τον Δενδια τους ολετηρες

    18. ME 3 MONO ΛΕΞΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΊΝΔΥΝΟΣ

    19. ποιος ξερει τι ανταλλαγματα του δωσαν του κερατα του ανθελληνα. Βρε αρχιμ@λ@κ@ οι Ρωσσοι ειναι αδερφια μας βρε γ@μημενε!

    20. περιμενε Μ@λ@κ@ τουριστες απο την Ρωσια για να βελτιωσεις το ΑΕΠ

    21. Φλωρε έπρεπε να είχες παραιτηθεί αλλά εκτελεις κατά γράμμα τις εντολές του προδότη μάλλον δεν είναι τυχαίο το επίθετο σου. Αντί να κάψεις τους Τούρκους έκαψες εμάς και οι Τούρκοι σουλατσαρουν με τα uav μέχρι την Καβάλα.

    22. Δυστυχώς η Ελλάδα στέλνοντας όπλα και καλάσνικοφ στους Ουκρανούς στρατιώτες για να σκοτώσουν Ρώσους στρατιώτες ενεπλάκη στο πόλεμο.Εκτελει εντολές των Αμερικανών Επί της Ουσίας είναι ένας πόλεμος Αμερικανών και Ρώσων.Αφου μέχρι και μυστικες υπηρεσίες Αμερικανών και Άγγλων δείχνουν πληροφορίες στον ουκρανικό στρατό για τις θέσεις του Ρωσικού Στρατού.
      Μέχρι δορυφόρο του ΕΛΟΝ ΜΑΣΚ βάλανε για να δίνει τηλεπικοινωνίες στους Ουκρανούς.Ισως να ήταν σχεδιασμένος ο πόλεμος από την Δύση για να πέσει στην παγίδα ο Πούτιν.Δυστηχως θα ζήσουμε τα χειρότερα με Κούλη.

    23. Όταν έρθει η ώρα μας δε θα δείξουμε έλεος, ΠΡΟΔΟΤΕΣ

    24. Ο/Η Α ρε Πούτιν χώσε έναν πύραυλο στον κ...της Κούλας να ησυχάσουμε λέει:

      Έλληνες, ετοιμαστείτε για εχθροπραξίες με τους Ρώσους…δεν μας έφθαναν οι Τούρκοι …τώρτα πάμε σε σύγκρουση και με την Ρωσία…π@υστροκούλη πως την έχεις δει ρε ηλίθιε…τι νομίζεις είσαι?Θεωρείς ότι είσαι παγκόσμιος ηγέτης μωρή π@@@ρ@….με τα κρεμμυδάκια μωρή αδέρφο θα σε κάνει ο Πούτιν….

    25. Κυριάκο προετοίμασε την Ελλάδα για την πείνα που έρχεται και μην τα βάζεις με την Ρωσία τι καλό είδε η χώρα μας από το ΝΑΤΟ και την ΕΕ

      1. ΚΑΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΤΟ???ΕΜΦΥΛΙΟΣ,ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΚΥΠΡΟΥ,ΜΝΗΜΟΝΙΑ,ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ!!!ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΧΑΜΕ ΖΟΡΙΛΙΚΙΑ ΠΟΥΛΑΜΕ ΣΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ,ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΧΑΨΙΑ Η ΡΩΣΙΚΗ ΑΡΚΟΥΔΑ!!!ΣΥΓΝΩΜΗ ΡΩΣΙΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ!!!!

    26. Καμμιά notam για τα αεροπλάνα των κωλοτουρκων θα εκδώσει ο εκδότης;

    27. Εδώ και τώρα!!!! Να συλληφθεί ο Μητσοτάκης και όλο του το επιτελείο, αποτελούν εθνική απειλή για τη χώρα.

    28. ΤΡΙΣΚΑΤΑΡΑΤΕ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ- ΣΚΟΥΛΗΚΙ ΒΡΩΜΕΡΕ ΚΑΙ ΤΡΙΣΑΘΛΙΕ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΕ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΠΡΩΤΟΙ.

    29. Έναν τουρισμό περιμέναμε πάει κι αυτός…..

      1. ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΤΕΜΠΕΛΗ

    30. Μόνο οι λαθρομετανάστες μπορούν να έρχονται…. Τι λες Ρα σκουλήκι πατημένο; σίχαμα της Ελλάδος! Αντιχριστε, αφορισμενε! Κρεμάλα!!!!

    31. ΦΙΡΙ ΦΙΡΙ ΝΑ ΦΑΜΕ ΠΥΡΗΝΙΚΑ. ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΒΕΒΑΙΟ ΟΤΙ ΘΑ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΕΥΡΕΙΑΣ ΚΛΙΜΑΚΑΣ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΡΩΣΙΑ. ΕΧΟΥΜΕ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ….

    32. Πρέπει να πάει η κούλα φυλακή διότι εκθέτει ένα έθνος σε πόλεμο χωρίς να δώσει λογαριασμό ο προδότης

    33. Έτσι κωλοπαιδαρά και κράτα ένα αεροπλάνο για εσένα και την παρέα σου να μπείτε μέσα την κατάλληλη στιγμή να την κοπανήσετε

      1. Αυτή τη φορά πρέπει οι Έλληνες να ενωθουμε και δεν πρέπει να αφήσωμε τους προδότες του χοιροστασιου να φύγουν πρέπει να τους κρεμάσουμε στο Σύνταγμα όλους μαζί με τα μουλικά τους και τουςφιλιπινεζους που τους υπηρετούν.μονο έτσι θα ξεβρωμισει η Ελλάδα..

    Comments are closed.