ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ! ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

    Κοινοποίηση:
    EKTAKTO-GIA-EKSOFILO-MAKELEIO-1-11 (2)

    Με στόχο να διακριβωθεί εάν αστυνομικοί τέλεσαν αξιόποινες πράξεις κατά την άσκηση των καθηκόντων τους, χθες, στη Νέα Σμύρνη η προϊσταμένη της εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας διέταξε τη  διενέργεια εισαγγελικής έρευνας.

    Ειδικότερα, την παρέμβαση της εισαγγελίας προκάλεσαν οι εικόνες που είδαν το φως της δημοσιότητας με την άσκηση βίας αστυνομικών σε βάρος πολιτών στην περιοχή της Νέας Σμύρνης.
    Έτσι, αντικείμενο της εισαγγελικής έρευνας που διατάχθηκε είναι η διακρίβωση τυχόν αξιοποίνων πράξεων από την πλευρά των αστυνομικών. Η έρευνα θα διενεργηθεί υπό την εποπτεία  του  εισαγγελέα πρωτοδικών Νίκο Ορνεράκη.
    Την ίδια ώρα τους λόγους για τους οποίους μια απλή επιχείρηση ελέγχου για παραβίαση των μέτρων διάδοσης του κορωνοϊού, εξελίχθηκε με επεισοδιακό τρόπο, αναζητούν και οι επιτελείς της ελληνικής Αστυνομίας. Οι βασικοι παράμετροι, έχουν να κάνουν με τη συγκέντρωση μεγάλου αριθμού πολιτών στην κεντρική πλατεία της Νέας Σμύρνης το μεσημέρι της Κυριακής, την ύπαρξη δεκάδων καταγγελιών αλλά και μια υπερβολική αντίδραση ορισμένων αστυνομικών, που ξεπερνά τα όρια και έχει καταγραφεί σε δεκάδες βίντεο που ανέβηκαν στα social media και φυσικα τους εκθέτουν ανεπανόρθωτα.

    Δείτε το βίντεο:

     

    Δεν είναι τυχαίο, οτι η επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας κάνει λόγο για απρόκλητη επίθεση απο ομάδα 30 ατόμων αλλά παράλληλα και για διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης για τα όσα έχουν καταγραφεί σε βίντεο και αποτυπώνουν αστυνομικούς να συμπλέκονται με πολίτες και να κάνουν χρήση υπέρμετρης βίας. Οι κάτοικοι της περιοχής παρουσιάζουν τα γεγονότα λέγοντας οτι αφορμή όλων όσων συνέβησαν, ήταν η κίνηση των αστυνομικών να κόψουν πρόστιμο σε μια οικογένεια με δυο παιδάκια και τρεις ενήλικες που κάθονταν σε ένα παγκάκι. Ζήτησαν κωδικούς μετακίνησης και ταυτότητες και ο κόσμος άρχισε να διαμαρτύρεται με αποτέλεσμα να οξυνθούν τα πνεύματα και οι αστυνομικοί να καλέσουν ενισχύσεις.

    Η κατάσταση άρχισε να ξεφεύγει, σημειώθηκαν 11 προσαγωγές ενώ νέα επεισόδια ακολούθησαν το απόγευμα στην περιοχή της Νέας Σμύρνης κατα τη διάρκεια πορείας διαμαρτυρίας για όλα όσα συνέβησαν στην πλατεία. Η «υπόθεση της Νέας Σμύρνης» ίσως οδηγήσει σε αναπροσαρμογή των οδηγιών για τους ελέγχους Covid καθώς θεωρείται δεδομένο οτι ο κόσμος μετά απο ενα χρόνο έχει κουραστεί και για τον λόγο αυτό χρειάζεται πιο προσεκτική διαχείριση της κατάστασης. Για παράδειγμα στο πρώτο lockdown, όπου υπήρχε συνωστισμός, οι αστυνομικοί συνήθιζαν να προειδοποιούν με ηχητικά μηνύματα τον κόσμο και να συζητούν με τους πολίτες πριν περάσουν στη διακασία επιβολής προστίμων.

    Στα υψηλά κλιμάκια της ΕΛ.ΑΣ, δεν θέλουν τέτοιες εικόνες συνωστισμού αλλά και υπερβολικής αντίδρασης απο αστυνομικούς να επαναληφθούν το επόμενο διάστημα καθώς πλησιάζει το τριήμερο της Αποκριάς και είναι βέβαιο οτι ο κόσμος θα ξεχυθεί στα πάρκα, τις πλατείες και τις παραλίες. Για αυτό και οι έλεγχοι, λένε οι πληροφορίες, θα είναι πιο στοχευμένοι και με τρόπο έτσι ώστε να αποφεύγονται οι εντάσεις και τα επεισόδια.

     

     

     

     

     

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    41 Σχόλια

    1. Κάτι πίνουν και τους πειράζει …δεν χτυπάνε έτσι για τέτοιου είδους παράβαση .

    2. Κύριοι γιατί διαμαρτυρεστε. Ενας επικεφαλής των ΜΑΤ μια φορά έλεγε σε ήρεμο τόνο σε μια κυρία που φώναζε. Κυρία μου εμείς τις εντολές της κυβέρνησης εκτελούμε. Εσείς τους ψηφίζετε και εμείς νόμιμα εκτελούμε διαταγές. Συμπέρασμα…… όπως έλεγε και μια παλιά διαφήμιση μπισκότων…… Πρόσεχε καλά τι θα κάνεις με το τελευταίο σου (ρόλο)… εγώ θα ελεγα πρόσεχε που ρίχνεις την ψήφο σου ελαφρά τη καρδια. Δεν θα πω για το ένα και το άλλο κόμμα απλά ψηφίζεις το Χ κόμμα, τρως το ξύλο εσύ, ψηφίζεις άλλο? το ξύλο το τρώνε οι παράνομοι εισβολείς και οι παράνομοι γενικά… αυτά και περαστικά.

      1. Σωπα ρε γιγαντα. Μ’ εμας που δεν θελουμε κανενα απο τα δυο ξυλα, δηλαδη καθολου ξυλο, τι γινεται? Παραγεις μισος και θελεις να δειρεις και να καταστρεψεις, οπως και οι αλλοι. Τιποτα δεν σε κανει καλυτερο απο αυτους που κατηγορεις.

      2. Καλά διάβασε τι λέει το Ελληνικίο Σύνταγμα και τι κυρώσεις έχει ένας υπάλληλος κρατικός όταν εκτελεί αντισυνταγματικές εντολές και τα λέμε.
        Για την ιστορία, όποιος εκτελεί αντισυνταγματικές εντολές, είναι υπόλογος ο ΙΔΙΟΣ σε τυχον ποινικές κυρώσεις και ΟΧΙ αυτός που του έδωσε την εντολή μόνο. Καληνυχτα, ούτε το Σύνταγμα δεν ξέρετε και έχετε και άποψη ρε μπατριώτες της φακής.

    3. Και ο αγράμματος ήρθε από πίσω με το κράνος, ενώ μιλάει με άλλον μπάτσο έρχεται ο μάγκας με το κράνος και τον χτιπισε, αλλά έτσι είναι όλα τα αγράμματα που δεν θα ηχαν καμία τύχη στι ζωητους γίνανε μπάτσοι μισή αγράμματα σκουλήκια και άλλη μισή αλβανη, ρε μολότοφ έτσι καλά σας κάνουν μολότοφ και στα σπίτια σας να δω τι βοήθεια θα ζιτατε μετά

      1. Αν δεν κανεις πλακα τοτε εισαι τραγικος. Ο ανθρωπος που γραφει το ονομα του “Μιτσος”, “χτιπισε”, “ζιτατε”, “ηχαν”, “στι ζωητους” ξεκιναει το σχολιο του λεγοντας καποιον αγραμματο (???????)

    4. Όπου πετύχετε παρακρατικούς με στολή αστυνομικού να θέλουν ελέγχους αντίσταση. Κανένας έλεγχος κανένα μέτρο. Οποίος φοβάται τον μπαμπούλα να κάτσει σπίτι του!

    5. Για έναν ιό γρίπης ε; ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ, ΜΗΤΣΟΠΟΥΣΤΡΟΣΚΥΛΑ….

    6. Άντε και έγινε ΕΔΕ ποιοι θα καταθέσουν;οι συνάδερφοι του ο επικεφαλής ο αξ το και ο διοικητής…τι θα πουν;τους επιτέθηκαν και υπερβολών ζήλος.ειναι στάνταρ θα φάνε και ένα πρόστιμο 50 ευρώ και όλα καλά….

    7. Κομπλεξικα μπατσακια του 1000ρικου…..αυτοί είστε!!!!!! Δεν κάνατε για τίποτε άλλο στη ζωή σας. Να σας χαίρονται οι πατεράδες και οι μανάδες που σας έκαναν τέτοιους μαλακές.

    8. Δολοφονικό χτύπημα στην περιοχή του αυχένα.
      Μπορούσε να επιφέρει μόνιμη βλάβη, αναπηρία ή και θάνατο.
      Σε έναν πολίτη άοπλο που απλά έχει μια ενστικτώδη συναισθηματική αντίδραση.
      Απόπειρα ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως με ενδεχόμενο δόλο και απόπειρα πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης.

      Αίσχος μόνο.

      Οι συνάδελφοί τους και ο συνδικαλισμός τους να τους καταδικάσουν.
      Αποδεικνύεται στον απλό πολίτη πως είναι ανεκπαίδευτοι, απειθάρχητοι, επίορκοι.

      Περνάνε τακτές ψυχιατρικές εξετάσεις?

      Είναι κρίμα γιατί υπάρχουν καλοί αστυνομικοί, δημοκράτες και τους αμαυρώνουν και αυτούς, τους εκθέτουν. Αστυνομικοί που αγωνίζονται καθημερινά με πενιχρό μισθό και ζήλο που δεν ξεφεύγει από το πλαίσιο της νομιμότητας και της ορθής εκτέλεσης των καθηκόντων τους με σεβασμό στην ανθρώπινη ζωή και την αξιοπρέπεια.

      Ντροπή.
      Ο λαός απαιτεί την απόταξή τους, την ποινική τους δίωξη και την παραδειγματική τους τιμωρία.
      Και την αποζημίωση των θυμάτων αυτής της θηριωδίας.
      Και την παραίτηση της φυσικής και της πολιτικής τους ηγεσίας.

    9. τι είναι αυτά τα πράγματα ρε γουρούνια ούτε στη χούντα δεν γίνονταν αυτά βάλτε μυαλό γιατί δεν πάτε καλά.μαs έχετε γαμηση στη κλεισούρα δεν εχει ο κόσμος να φάει μας δέρνετε και από πάνω αντε να πνηγηται σε μια κουταλιά νερό 💧 τομάρια τού κέρατά.και κάθε πουστη πού ανεβαίνει στη κυβέρνηση .

    10. Στα χρόνια των πατεράδων μας σε μάγκωναν και στον δρόμο για το τμήμα έσκιζαν και δυό κουμπιά από τη στολή η τσαλάκωναν την καπελαδούρα αν δεν τους άρεσε η φάτσα σου κοινώς την είχες βάψει. Ήταν αυτό που έλεγαν μπαστουρνόβλαχοι. Τα νέα παιδιά διαφέρουν βέβαια αλλά αν το κάνει κανείς πενηνταράκια αυτός που σε έχει του χεριού του όταν τσιτωθεί θα στην κάτσει. Έτσι συμβαίνει από την παλαιολιθική εποχή και βάλε. Όταν χαθεί ο έλεγχος του νιονιού εκατέρωθεν τότε σκάει μύτη το αρχέγονο ένστικτο. Αν δεν θέλεις μπερδέματα ακολουθείς το ρηθέν του φευγάτου η μάνα δεν έκλαψε ποτέ. Αν πάλι είσαι πολύ σερνικό και γουστάρεις πλακώματα να ξέρεις πως είσαι μόνος σου καθότι οι τριγύρω παρακολουθούν άντε το πολύ να βάλει στριγκλιά καμιά κοπελιά αλλιώς αν περιμένεις από τα δικά μας τα αρσενικά έχουν ραντεβού με τον αχλάδι.

    11. Παιδιά τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Αν δεν βγείτε στους δρόμους Α Π Α Ν Τ Ε Σ και να τους δείξετε ξεκάθαρα ότι αρκετά ανεχθήκατε, τότε να περιμένετε και χειρότερα.

      Η συμπεριφορά των αστυνομικών που είδα ψες στα βίντεο που ανάρτησε ο κόσμος στο twitter κάθε άλλο παρά σώμα υπεράσπισης του Έλληνα πολίτη ήταν.

      Αν αυτοί που πληρώνονται με το αίμα, τα δάκρυα και τον ιδρώτα του φορολογούμενου Έλληνα συμπεριφέρονται με αυτόν τον τρόπο μπροστά σε οικογένειες με μικρά παιδιά, τότε τι να περιμένουμε από ένα εχθρό ή ένα καθεστώς δικτατορίας, δημόσιες εκτελέσεις;

      Σήμερα κιόλας πρέπει πάση θυσία να στείλετε ένα μήνυμα…ή τώρα ή ποτέ!

      Σας φιλώ όλους από το εξωτερικό.

    12. Ποιες οικογένειες;;;;; Βλέπετε καμία οικογένειες εκεί…; Όσο για αυτό το ” μαλακα πονάω” με λίγο από χαμογελάκι , στημένο μυρίζει…

      1. Εισαι ηλιθιος?εκ γενετης η εφαγες πετρια??

    13. ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΟΜΠΑΤΣΟΥΣ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ,ΕΧΟΥΝ ΑΣΥΛΙΑ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ!ΚΟΤΕΣ ΜΠΑΤΣΟΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΛΙΓΝΑΔΗ ΔΕ ΠΗΓΑΤΕ ΝΑ ΨΑΞΕΤΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΟΥΤΕ ΤΑ ΥΠΟΓΕΙΑ ,ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΦΙΛΟΙ ΤΩΝ ΒΙΑΣΤΩΝ

    14. Αργησατε κυριοι και κυριες εισαγγελεις… 25 Μαρτιου 1821-2021

    15. Ε και μια απο τα ιδια ….. το κουκουλωμα του κουκουλωματος θα γινει οπως παντα και μεις στον καναπε με επιδομα πεινας αλλα το παιρνουμε ακομα ως ποτε? καφε τσιγαρο και ξεσηκωμος απο το πληκτρολογιο , και το ζαβο συνεχιζει ακαθεκτο την καταστροφη της χωρας χωρις καμια αντιδραση απο κανενα αλλο κομμα αφου ολα τα σκατα μυριζουν το ιδιο …… καταπατηθηκαν ολα τα δικαιωματα μας πουλησαμε οι ιδιοι την ελευθερια μας για ενα επιδομα , διελυσαν το Συνταγμα μας με φεκ κυα , δοσιλογοι και προδοτες ……301 καθαρματα μας κουναν το δαχτυλο και μεις καθομαστε προσοχη , ως ποτε?

    16. Και μήνυση να γίνει απο τους πολίτες, θα μπει αρχείο. Γιατί οι εντολές έρχονται απο πάνω. Ξέρουν οτι καταγράφονται, ξέρουν οτι εάν αποταχτούν θα πουν οτι πήραν εντολές απο τους πάνω. Αρα το πολύ πολύ να τους πουν να προσέχουν λίγο την επόμενη φορά

    17. Ο/Η Επιτρέπουν μόνο το τροχάδην, μας καψωνάρει η λουγκρα λέει:

      Το λάθος του Μητσοτάκη είναι πως η αστυνομία του, με εντολή του αρχηγού μπουχέσα στράφηκε εναντίον οικογενειών. Το πουλόβερ ξετυλίγεται, ο κόσμος δεν συγχωρεί αστυνομικό αυταρχισμό. Ο πολίτης δεν ξεχνά πως μόνο οι Έλληνες και οι Κύπριοι παίρνουν άδεια από την αστυνομία με sms για να βγουν έξω από το σπίτι τους.

    18. Κ@υλωνουμε όταν οι πολιτικοί ρίχνουν στον λακο τους αστυνομικούς για να το παίζουν δημοκράτες και ανθρωπιστες οι ίδιοι. Κ@υλωνουμε όταν οι πολιτικοί τα ρίχνουν όλα στην αστυνομία, τους στοχοποιουν με αυτό τον τρόπο και οπλιζουν το χέρι του κάθε δολοφόνου τρομοκράτη. Αλλά η σκέτη κ@υλα που φτάνει στην εκσπερματηση είναι το γεγονός πως οι αστυνομικοί ενώ ξέρουν πως οι πολιτικοι τους δίνουν βορά στα σκυλιά και στους τρομοκράτες, εξακολουθούν να τους προστατεύουν και να αφήνουν τις οικογένειες τους ορφανές και τις μανάδες τους να κλαίνε. Έτσι βλακες, κάντε ότι σας λένε τα λαμογια και γίνετε εχθροί με τον λαό. Ρε βλακες εμείς ίδιοι είμαστε, λαός. Τι δουλειά έχετε με τα λαμογια που τρώνε με χρυσά κουταλια??

    19. Η εισαγγελική παρέμβαση δεν είναι άλλο από ένα έγγραφο της εισαγγελίας προς το αρμόδιο Αστυνομικό τμήμα να διεξάγει προανάκριση. Και ως συνήθως το αποτέλεσμα της προανάκρισης βγάζει λάδι τους εμπλεκόμενους και η υπόθεση πάει στο αρχείο.

    20. Δυο άτομα έχουν την ευθύνη

      Σαμαράς και Καραμανλής (Κώστας)

      που δεν ρίχουν τον εβραίο.

      Γιατί τους κρατάνε απο κάπου.

    21. Μας δουλεύει και η εισαγγελεία ψιλό γαζί. Τιποτα δεν θα τους κανουν οπως κανεις δεν τιμωρηθηκε σε δεκαδες αλλες περιπτωσεις αστυνομικης βιας. Οσο για τις ΕΔΕ ξερουμε οτι ειναι ο τροπος να κουκουλώσουν τα πραγματα και να το αφησουν να χρονιζει στα συρταρια μεχρι να ξεχαστει! ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕΕ!!!Η Δημοκρατία (αν υπηρξε ποτέ) μας τελείωσε. Την τελείωσαν οι ιδιοι οι κυβερνωντες με τα τσιράκια τους.

    22. χαχαχαχα …..επενεβη η ελληνικη δικαιοσύνη ….
      ποιά κ που ειναι ΑΥΤΗ ΚΡΥΜΜΕΝΗ ??????
      περιμενετε μαλάκε@ η ΘΕΟΤΥΦΛΗ δικαιοσυνη να ….κάνει νταντά τούς μπάτσους κ την λαμογιο-κυβερνηση ….

    23. ΞΕΣΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΠΟΜΟΝΩΣΕΤΕ.
      ΧΤΥΠΟΥΝ ΚΑΙ ΧΤΥΠΟΥΣΑΝ ΠΑΝΤΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ.
      ΠΟΙΟΣ ΞΕΧΑΣΕ Η ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΠΟΥ ΕΦΤΥΝΑΝ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΚΑΤΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΕΞΑΓΚΕΛΙΕΣ ΤΟΥΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΕΚΛΟΓΕΣ?
      TΩΡΑ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΜΗΝ ΠΕΣΟΥΝ ΣΕ ΜΠΛΟΚΟ ΜΑΥΡΟΦΟΡΕΜΕΝΩΝ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΙΑΝΙΣΟΥΝ. ΛΙΑΝΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΡΕΙΤΕ.
      ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΧΤΥΠΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ.
      Η ΧΑΜΗΛΗ ΕΚΠΕΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΜΗΛΟ IQ, ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΜΠΑΤΣΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΤΩΓΩΝΩΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΩΝ ΤΩΝ ΜΠΑΤΣΩΝ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΩΝ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΩΝ ΤΙΠΟΤΑ.

    24. Ναζί ό σκατοψύχης ό πατέρας του ο δοσίλογος Κώστας Μητσοτάκης πού γλένταγε στήν κατοχή μέ τούς φονιάδες τούς Γερμανούς,Ναζί καί ό γιός του ό γουρλομάτης ό απόφοιτος καί τρόφιμος τής λέσχης Μπιλτερμπεργκ δείχνει απροκάλυπτα τό μισος του κατά τών Ελλήνων καί στέλνει τό ζαγάρι του τόν Εβραίο υπαξιωματικό τών Ες Ες Χρυσοχοίδη νά ξυλοκοπάει βάρβαρα καί αλύπητα Ελληνες πολίτες.Λούγκρα γουρλομάτη ό πατέρας σου ό δοσίλογος τήν γλύτωσε τήν τιμωρία του ώς συνεργάτης τών Γερμανων,εσύ όμως δέν πρόκειται νά τήν γλυτώσεις.Θά σέ κρεμάσουμε μέ τό κεφάλι πρός τά κάτω στό Σύνταγμα όπως τόν Μουσολίνι τό 1945 στό Μιλάνο.
      Γιάννης Λάκων

    25. Αίσχος και ντροπή για την αστυνομία και για την κυβέρνηση, να συλληφθούν οι αστυνομικοί που βαρέσανε τους πολίτες και να παραιτηθούν υπουργοί και αξιωματούχοι…….και μετά φυσικά ξύπνησα.
      Αναρωτιέμαι πως και γιατί αλλάζει ο αστυνομικός και από άνθρωπος γίνεται τέρας φτάνοντας στο σημείο να χειροδικεί εις βάρος του συνελληνα, του συμπολίτη, του αδερφού, του ανθρώπου, του αθώου….. δηλαδή ένας μισθός αρκεί για να αρχίσει κάποιος να βαράει αθώους, εγώ θα είχα παραιτηθεί και θα προτιμούσα να πεινάσω παρά να εκτελέσω εντολές βιας και αδικίας…..ΝΤΡΟΠΗ

      1. Δεν αλλάζει απο άνθρωπος σε τέρας ο μπάτσος. Πάντα κτήνος ήτανε. Ξύπνα.

    26. Είναι οι φρουροί του συστήματος και τα τελευταία χρόνια, επειδή τους χρειάζονται ιδιαιτέρως τους έχουν παραχαϊδέψει και πήραν πολύ αέρα.

    27. … “την ύπαρξη δεκάδων καταγγελιών ” ( για την συγκέντρωση … ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ !!! πολιτών ) . Όπως λέμε … “εμφύλιος” .

    28. Και τι θα γίνει;;;; Θα κρεμάσουμε ανάποδα 2-3 Αστυφύλακες και όλοι οι άλλοι θα βγουν λάδι.
      Κύριοι το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι.
      Ποιος Πρωθυπουργός τους είπε σεβασμός στους πολίτες;;
      Ποιος Υπουργός τους είπε σεβασμός στους πολίτες;;
      Ποιος Αρχηγός τους είπε σεβασμός στους πολίτες;;;
      Ποιος διοικητής ή υπεύθυνος τους είπε σεβασμός στους πολίτες;;;;
      Όλοι τους είπαν βγείτε έξω αλλάχτε τους τα φώτα και αν κάποιος τολμήσει κάποιος να αντιδράσει στο αυτόφωρο. Τώρα φυσικά όλοι αυτοί μέσα από τα κανάλια τους θα βγουν λάδι και οι 2-3 οικογένειες αστυνομικών που θα βρεθούν κατηγορούμενοι με βαριά αδικήματα και θα μείνουν χωρίς δουλειά θα αναρωτιούνται γιατί.
      Μετά αναρωτιόμαστε ποιος τρέφει την τρομοκρατία και δημιουργεί νέους Κουφοντίνες.

    29. Δεν θέλουμε άλλον ένα συστημικό εισαγγελέα και δεν πιστεύουμε στην κατευθυνόμενη καθεστωτική δικαιοσύνη, ΛαΊκή εξέγερση και λαϊκά δικαστήρια για όλους και αν Στέφανε αυτό σου φαίνεται σκληρό πες μας τι έκανε ο εισαγγελέας για την δολοφονική απόπειρα κατά της ζωής σου, μήπως εκτός απο τα τυπικά δηλ. να ανοίξει φάκελο, ουσιαστικά τίποτα, συγκάλυψη.

    30. Και στο Ιράν έκαναν λέει επανάσταση για να διώξουν τους χουντικούς και ήρθαν οι πολλοί χειρότεροι μουλάδες που έφεραν την χώρα 500 χρόνια πίσω! Είναι αυτοί που απείλησαν προχτές με πυρηνικό ολοκαύτωμα το Ισραήλ. Θέλετε να πάθουμε τα ίδια και εμείς? Να αναλάβουν την εξουσία τίποτα κομμουνιστές και να μας πάρουν τα σπίτια?

    31. Ένα μάτσο ζαιοι ανθελληνα αριστεροί ήταν και ξεκίνησαν την φασαρία,γνωστά τα κόλπα τους , δεν είναι δυνατόν να φταίει πάντα η αστυνομία, τι νομίζετε δηλαδή; αν αυτοί τα έκαναν αυτά σε καμία Γερμανία ξέρετε που θα τους ειχαν μαντρωσει;

    32. Τρίτη και ώρα 21:00 χειροκροταμε από τα μπαλκόνια μας την κυβέρνηση και την Ελληνική Αστυνομία …..ΔΙΑΔΏΣΤΕ ΤΟ Μένουμε σπίτι …..Αλλά όταν βγούμε θα ειναι αργά.Αφηνουμε τους α(χ)ριστους να κουρελιαζουν τις ζωές μας και να κάνουν τα παιδιά μας καταθλιπτικά.Λυπαμαι…..Αλλά θα μας αξίζει αυτό που έρχεται.Γιατι δεν κάναμε τίποτα. Βάλαμε τις μάσκες και δεν μπορούμε να φωνάξουμε , αλλα ακόμα μπορούμε να ακουστούμε.Ας βγούμε όλοι να χειροκροτήσουμε από τα μπαλκόνια μας τους άριστους για τα έξυπνα μέτρα.Να ακουστεί ένα χειροκρότημα αντίδρασης τόσο δυνατά Μήπως και ξυπνήσουμε.

    33. Στη δικογραφία που θα συνταχθεί να προστεθούν και οι συνδικαλιστές της ΕΛΑΣ που βγήκαν σε πρωινές εκπομπές της tv και όχι μόνο κάλυπταν τα “έργα” των αληταράδων αλλά και ίσως τους προέτρεπαν.
      Οι κατηγορίες τους θα πρέπει να είναι για συγκάλυψη και προτροπή σε έκνομες και αντισυνταγματικές ενέργειες.

    Comments are closed.