ΣΟΚ ΣΤΗΝ ΖΑΚΥΝΘΟ: ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΟΝ ΔΙΟΝΥΣΗ ΚΟΡΦΙΑΤΗ – ΗΤΑΝ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ- ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΙΧΕ ΠΕΣΕΙ ΝΕΚΡΗ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ

    Κοινοποίηση:
    korfiatis1

    Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24, ο επιχειρηματίας είχε μεταβεί σε μηχανικό για κάποια προσωπική του δουλειά, όταν εκείνη τη στιγμή άγνωστοι πυροβόλησαν με καλάζνικοφ. Οι σφαίρες έσπασαν τα τζάμια του γραφείου και τον χτύπησαν, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα.

    Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ελαφρά από θραύσματα τραυματίστηκε ο αδερφός του μηχανικού.

    Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις και ασθενοφόρο.

    Ο 54χρονος είχε δεχθεί πριν από ένα χρόνο περίπου και άλλη δολοφονική επίθεση, από την οποία είχε γλιτώσει. Δυστυχώς όμως έχασε τη ζωή της η σύζυγός του (φωτο κάτω). Διαβάστε εδω.

    Δείτε το βίντεο από τη σημερινή επίθεση:

     

     

    Το βίντεο είναι από το IONIAN channel

    tempo24.news

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    28 Σχόλια

    1. Ωραιο μπουμπούκι πρέπει να ήταν ο μακαρίτης. Ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ μαφιόζων είναι , ολοφάνερα. Ειχε, λεει το ρεπορτάζ ,κατηγορηθεί για τη δολοφονία μιας μαστρωπού,της μεγαλύτερης στην Αθήνα,οπως λει το ρεπορταζ, στα 2004 . Πώς εγινε και η Αστυνομία,που σιγουρα ξερει καλά ποιόν στέλνει στο κακουργιοδικείο,εστειλε ΑΥΤΟΝ και όχι άλλον ??? Το ότι αθωώθηκε στα 2010, δεν λεει τίποτε,πολλοί αθωώνονται για τυπικούς λόγους ή απο λάθος των δικαστών.

    2. Κυκλοφορείτε ελεύθερα όλοι εσείς που βάλατε την Χ.Α φυλακή τι φοβάστε….τώρα ο κίνδυνος είναι φυλακή. ΜΑΛΑΚΕΣ

    3. ΔΕΝ ΘΑ ΤΌΛΕΓΑ , προτιμώ Κασιδιάρη γιά τέτοιες υποθέσεις

    4. ΤΡΕΧΑΤΕ ΓΕΙΤΟΝΟΙ ΟΙ ΤΡΥΠΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΓΛΥΤΩΝΕΙ

    5. Πρώην αστυνομικός αξιωματικός ήταν μπλεγμένος και πήγε φυλακή από κατάθεση του εκτελεσμένου επιχειρηματία. Κρίμα στη όμορφη γυναίκα του που πήγε άδικα.
      Τώρα τελευταία όλο αστυνομικοί κρύβονται πίσω από εγκληματικές ενέργειες.

    6. Φανταστείτε πού έχει μπλέξει…
      Κανείς δεν παίρνει έτσι ξαφνικά ένα όπλο και αρχίζει να βαράει αθώους…

    7. Ανεξάρτητα αν ο εκλιπών ήταν Μπράβος ή όχι , Το 70 τοις 100 της Ζακύνθου είναι αλλοδαποί, κυρίως αλβανοί… Σας αρέσει δεν σας αρέσει τα νησιά μας μπορεί να μην τα πήραν οι τούρκοι αλλά τα έχουν πάρει οι αλβανοί….

    8. Κατανόηση στους μαφιόζους. Δεν είναι κακά παιδιά είναι άνθρωποι της διπλανής πόρτας. Ταλαιπωρημένα που εξ’ αιτίας της έλλειψης κατανόησης από μέρους μας πυροβολούν όπου και όποτε τους δαυλώσει. Όλοι οι υπόλοιποι φταίμε που οπλίσαμε τα χέρια αυτών των αδελφών μας. Για να μη μιλήσουμε για αυτή την απέραντη περιφρόνηση που εκπέμπουμε προς αυτούς με το να μη συλλαμβάνονται. Τους κάνουμε να αισθάνονται ότι ούτε καν ασχολούμαστε μαζί τους. Καλά τα λέω λούγκρες;

    9. Κάποτε πηγα στην Αστυνομια για άδεια κυνηγετικου όπλου.Γνωριζοντας την ηλιθια νομοθεσια περι απαγορευσης οπλοφοριας,ζητησα απο την πολιτικη υπαλληλο να μου εκδωσει και αδεια για ενα 45άρι.Αρχισε να γελά,μαζι και μια συναδελφος της και ενας αστυνομικος.Εσκασαν στα γελια.Οταν ομως την ρωτησα,πώς θα αμυνθει αν ενα βραδυ καταλαβει πως καποιοι την ακολουθουν για να τη βιασουν και σκοτωσουν…εκεινη δεν απαντησε! Σταματησαν ολοι να χασκογελουν,σοβαρευτηκαν.Σε 20 μερες ειχα παρει την αδεια του κυνηγετικου οπλου αλλά οχι για το 45άρι!!

      1. Για πιστόλι χρειάζεται άδεια από εισαγγελέα κ για να την εγκρίνει, χρειάζεται να κινδυνεύει η ζωή σου, με αποδείξεις που θα ισχύουν για κάθε χρόνο που θα την ανανεώνεις.
        Δυστυχώς αυτή είναι η νομοθεσία στην Ελλαδίτσα των οπλισμένων λαθρο…

      2. ….Σιγα μην περιμενω απο το κρατος των Gay-Λοατκι αραβο-ισλαμοϋπάλληλων να μου δωσουν αδεια για 45αρι!!…ουτε να τους δω δεν θελω τους κηφηνες!!!….τους εχω ολους γραμμενους τους ελληνοφωνους εφιαλτες της Νεοταξικης Ισλαμο-ΣΤΑΖΙ!!!….

    10. Μήπως πήγε από κόβιντ?Ο Σκορδαλιάς τί λέει?

      1. Ναι ΚΚΕ με ανοικτά σύνορα να μπουν οι λάθρο να φύγουν οι Έλληνες …Χαχαχα έχετε πλάκα εσείς τα Κουκουδια

    11. Φρουρααα ! Βαλε λιγο ταξη Κερμιτ Βατραχε γιατι παμε χαμενοι ..

    12. αα τι ωραία… τώρα η μαφία πήγε και στα νησιά και τα χωριά και σκοτώνει κόσμο!

    13. φαντάσου τι θα είχε κάνει αυτός ο μπράβος σε άλλους ανθρώπους, ο μαφιόζος από μαφιόζο θα πάει….

    14. Όλη η Ζάκυνθος γεμάτη Αλβανούς.
      Τυχαίο;;;;

    15. Βλεπαμε τη αλβανια και λεγαμε πως ζουνε εκει σκοτωνονται οι μαφιοζοι καθημερινα! Χειροτεροι γιναμε…

    16. Ο/Η Οταν ο Φυλακουρης επαιζε μπαλλα μαζι μας στη Ραμονα στο Παγκρατι λέει:

      Κολομβια αγαπητε Στεφανε η Ελλαδα. Χρειαζεται μια ισχυρη απο το λαο πατριωτικη κυβερνηση για ν αντιμετωπισθει αυτο το φαινομενο που ζουμε τις τελευταιες δεκαετιες. Αν νομιζετε οτι με Κουληδες και Βελοπουλους θα γινουμε ατρωτοι στην διαφθορα που επικρατει τωρα στην χωρα μας ειστε για τον Καιαδα ολοι σας. Διωξτε(ποιοι θα τους διωξουν εδω σε θελω τωρα) ολα τα παραβατικα στοιχεια απο την Ελλαδα. Δεν μπορουμε να ζουμε ετσι επειδη ται γεροντακια και οι δημοσιοι ενδιαφερονται μονο για την τσεπη τους.

    17. ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΟΥ ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ,,ΧΑΧΑΧΑΑ

      ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΕΚΑΤΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΙΤΟΥΡΑ, ΤΟΝ ΤΡΩΝΕ ΟΙ ΚΟΤΕΣ

    18. …κατι σαπιο υπαρχει στο βασιλειο της Δανιμαρκιας….

    19. Ευτηχως απαγορευονται τα οπλα στην Ελλαδα και μπορουν μονο οι εγκληματιες να εχουν και να σκοτωνουν.Μπραβο στο Κουλη και τα προηγουμενα τομαρια που απαγορευουν οπλα σε νομοταγεις πολιτες

      1. ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΑΝ ΟΙ ΔΡΑΣΤΕΣ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΣΕΛΦ ΤΕΣΤ ΚΑΙ ΕΜΒΟΛΙΟ…ΜΗ ΚΟΛΛΗΣΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ

        1. καλα δεν σας προβληματιζει το γεγονος ,πως ξεφυγαν απο την ενδελεχη,σφικτη και αεναη επιτηρηση των αστυνομικων δυναμεων για την ΜΗ διαδοση το κοροιδοιου?αν παντως τους συλλαβουν καποια φορα να τους βαλουν προστιμο περι ασκοπης κυκλοφοριας…

      2. Οταν ερθει η ωρα εχουν κι αλλοι οπλα μη σε στεναχωρει αυτο , ολα στην ωρα τους θα γινουν ετσι οπως το πανε καποιοι.

    Comments are closed.