ΕΚΑΙΓΕ ΤΑ ΣΩΘΙΚΑ ΤΟΥ ΜΕ ΚΟΚΑΪΝΗ. ΠΑΛΙ ΜΠΛΕΓΜΕΝΟΣ Ο ΣΠΟΥΔΑΙΟΣ ΛΑΪΚΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ. ΜΕΤΑ ΤΟ ΧΑΣΙΣ, ΗΡΘΕ Η “ΑΣΠΡΗ”. ΨΩΝΙΖΕ ΑΠΟ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΡΙΧΤΑΔΙΚΟΥ. 4 ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ, ΜΑΖΙ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ ΤΟΥ

    Κοινοποίηση:
    tragoudistis-narkotika- makeleio

    Ο δημοφιλής τραγουδιστής , απ’ ό,τι φαίνεται πέραν του τζόγου, έχει αδυναμία και στη «λευκή κυρία», όπως ονομάζουν στη νύχτα την κοκαΐνη.

    Η υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών έχει συλλάβει τον κουμπάρο του Τ.Α, στον οποίο και αποδίδει «πρωταγωνιστικό» ρόλο στη διακίνηση της ναρκωτικής ουσίας στα νότια προάστια. Στη λίστα των πελατών του κουμπάρου του, οι αστυνομικοί βρήκαν στα «τηλέφωνα» και τον τραγουδιστή, που ωστόσο δεν έχει συλληφθεί αφού μετείχε ως «πελάτης».

    Συνολικά συνελήφθησαν 4 άτομα, από τα οποία τα 3 μέλη της οργάνωσης, μεταξύ των οποίων και αρχηγικό στέλεχος. Κατασχέθηκαν ποσότητες κοκαΐνης γύρω στο ένα κιλό, κάνναβη αλλά και το χρηματικό ποσό των 18.175 ευρώ.

    Όλο το ρεπορτάζ στο έντυπο ΜΑΚΕΛΕΙΟ για την Ε.Α της Παρασκευής αλλά και στους Ραδιομακελάρηδες, στη 1 το μεσημέρι.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    21 Σχόλια

    1. Δικαίωμά του. Αν κάνει κακό σε άλλλους τότε να τον κράξετε. Το νόμιμο και το παράνομο είναι σχετικό. Νόμιμο είναι ό,τι ψηφίζει η Βουλή. Η Βουλή λοιπόν έχει ψηφίσει ότι η πρέζα είναι παράνομη. Σωστή ή λάθος, αυτή είναι η νομοθεσία, άλλο θέμα αυτό για το αν είναι σωστή ή λάθος η ψήφος. Παράνομος λοιπόν ο πρεζάς, αλλά όχι άτιμος. Άλλο το -νομικά- παράνομο και άλλο το ανήθικο. Η πάσα πρέζας σε ανήλικους π.χ. είναι -εκτός από παράνομη- ανήθικη. Η χρήση όμως από ενήλικους δεν είναι κακό. Εγώ ξέρω πρεζά γνωστό τραγουδιάρη που δίνει λεφτά σε φτωχά παιδιά. Και ξέρω και πολλούς γνωστούς πολιτικάντηδες -που δεν παίρνουν σκόνη- να γουστάρουν… μικρά αγοράκια. Δείτε τις διαφορές.

    2. Κακό στον εαυτό του κάνει το θέμα είναι να μην κάνει κακό στους γύρω του….
      παροιμία….οποίος νύχτα περπατει λάσπη και σκατά…..πατεί.

    3. Και όμως υπάρχουν γίδια που του τα σκάνε για να παίζει κουμαρι και να ναρκωνεται.

    4. Ξέρει κανένας τι είναι η συμμορία ριχταδικου?

    5. Είχε τύχει να τον δω από κοντα σε μια συναυλία που ήταν καλεσμένος να τραγουδήσει αυτός και κάποιοι άλλοι τραγουδιστές σε κάποιο δήμο της Αττικής πριν από δημοτικές εκλογές. Εκτός του ότι ήταν λιώμα κάθε λίγο πήγαινε σε κοντινό μπαράκι και κουβάλαγε μπύρες τις οποίες άδειαζε εν ρυπή οφθαλμού. Ο άνθρωπος είναι εθισμένος. Άλλωστε τον έχουμε δει και στην τβ σε κάποια εκπομπή που παραπατούσε και του έφυγε το μικρόφωνο. Τι να το κάνει το σταριλίκι και τα φράγκα όταν έχει καταντήσει ερείπιο. Κρίμα την φωνή που έχει. Όλοι αυτοί κάνουν καταχρήσεις αλλά όχι μέχρι καταστροφής.

    6. Ο Αδαμαντίδης είναι γενικά πολύ κωλοχαρακτήρας.

    7. Ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος θα είναι.. Έχεις πολλούς και πολλές.. Ολες οι διασημότητες παίρνουν.

    8. όπως λένε και οι γιατροί στις μεταξύ τους συζητήσεις, το ότι ακούει κάποιος ελληνικά τραγούδια, ιδίως τα λεγόμενα λαικά (δηλαδή για το λαό, τη μπλέμπα) σκυλάδικα, είναι απόδειξη σοβαρών ψυχιατρικών προβλημάτων, άμα καταντήσεις να ακούς σκυλοτράγουδα τύπου Καρρά, Τερζή, Βίσση κλπ. σ’έχει πάρει η κάτω βόλτα και επιστροφή δεν έχει για την άνω, όπως ο Θέμης για παράδειγμα

    9. Η μισή χώρα είναι μπερδεμένη με ναρκωτικά.

    10. Ο Νότης τους καρφώνει. Από τότε που τον συνέλαβαν, πέρσι νομίζω, κελαηδάει αβέρτα. Το λέει το ποίημα στους αστυνομικούς.

    11. Όποιος και να είναι εγώ θέλω να του αφιερώσω τους στίχους του μεγάλου Βασίλειου Τερλέγκα.
      νύχτα θανάτου
      με ενα ζεϊμπέκικο θυσία και ανάσταση
      εδώ μπροστά σου
      έτσι γουστάρω να τελειώσω τη παράσταση

    12. Σ’ ένα δωμάτιο σκοτεινό
      έψαχνα να ονειρευτώ κάτι δικό μου
      Είχα τα μάτια μου κλειστά
      πάλευα μέσα στη φωτιά τον εαυτό μου.
      Μα έγιν’ η σκέψη φυλακή
      γίναν χιλιάδες τα γιατί μες το μυαλό μου.

    Comments are closed.