“ΕΙΣ ΘΑΝΑΤΟΝ ΔΙΑ ΤΟΥΦΕΚΙΣΜΟΥ”! Κ@ΘΙΚΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΙ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ – ΚΑΤΕΓΡΑΦΑΝ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑΙ ΕΔΙΝΑΝ ΡΑΠΟΡΤΟ – ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΠΡΟΞΕΝΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

    Κοινοποίηση:
    kataskopos-1280x720

    “Εις θάνατον δια τουφεκισμού” ήταν η ποινή για τους προδότες. Μόνο αυτό περιμένει ο λαός για δύο προδότες Έλληνες που συνελήφθησαν στη Ρόδο με την κατηγορία της κατασκοπείας, μετά από παρακολούθηση εβδομάδων από ΕΥΠ και ΕΛΑΣ.

    Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες ο ένας εκ των δύο μετά από πολύωρη ανάκριση, ομολόγησε ότι λειτουργούσε υπέρ της Τουρκίας παρέχοντας τους στοιχεία και στρατιωτικά απόρρητα.

    Σε βάρος τους, όπως ανακοινώθηκε το βράδυ του Σαββάτου (12.12.2020), σχηματίστηκε δικογραφία για κατασκοπεία. Και οι δυο εργάζονται στη Ρόδο.

    Από την Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τους για παράβαση του άρθρου 148 Π.Κ. (κατασκοπεία) και του Α.Ν. 376/1936 (περί μέτρων ασφαλείας οχυρών θέσεων) κατά συναυτουργία.

    Αυτό που απασχολεί τις Αρχές είναι αν υπάρχουν κι άλλοι προδότες που προδίδουν τις θέσεις των ελληνικών στρατευμάτων. Το θέμα είναι πολύ σοβαρό και απειλεί την εθνική ασφάλεια.

    Ο ένας εργάζεται σε πλοίο που εκτελεί δρομολόγιο στην άγονη γραμμή Καστελλόριζο- Ρόδο και στα άλλα νησιά της περιοχής έχει καταγωγή από την Κομοτηνή και είχε τεθεί υπό παρακολούθηση από τον Αύγουστο του 2020.

    Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η ΕΥΠ κατέγραφε συστηματικά τις επαφές του και τις τηλεφωνικές συνομιλίες, από τις οποίες προκύπτει ότι παρείχε πληροφορίες απόρρητου – στρατιωτικού περιεχομένου στους Τούρκους.

    Ο έτερος κατηγορούμενος έχει απασχολήσει την επικαιρότητα και στο παρελθόν και υπηρετεί σε καίρια θέση στο τουρκικό Προξενείο της Ρόδου. Είχε επαφές με τον πρώτο και θεωρείται αρμοδίως ως ο κύριος σύνδεσμός του με τους Τούρκους.

    Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι κατέγραφαν οχυρώσεις και μετακίνηση στρατευμάτων στο νησιωτικό σύμπλεγμα Μεγίστης προς όφελος της Τουρκίας, με φωτογραφίες και βίντεο.

    Ο εργαζόμενος στο πλοίο είναι μάγειρας και έχει ομολογήσει την πράξη του στις ελληνικές Αρχές (η καταγωγή του από την Κομοτηνή πιθανολογεί το ότι είναι μουσουλμάνος στο θρήσκευμα, αλλά αυτό μένει να επιβεβαιωθεί). Η πιθανότερη εκδοχή, σύμφωνα με πηγές της ΕΛ.ΑΣ., είναι ο υπάλληλος του προξενείου να στρατολόγησε τον μάγειρα για να λαμβάνει πληροφορίες εθνικής σημασίας.

    Ο μάγειρας φωτογράφιζε και έστελνε στον υπάλληλο του προξενείου φωτογραφίες πλοίων.

    Η δράση των φερόμενων ως κατασκόπων ξεκίνησε από τον Αύγουστο και μετά όταν Έλληνες πράκτορες άρχισαν να τους παρακολουθούν. Οι ελληνικές Αρχές πραγματοποίησαν έρευνα στο σπίτι του μάγειρα, όπου βρέθηκαν λαπτοπ και κινητά τηλέφωνα, η εξέταση των οποίων θα δείξει στις Αρχές το μέγεθος της κατασκοπευτικής τους δράσης.

    Η όλη έρευνα της υπόθεσης έγινε σε στενή συνεργασία με την Ε.Υ.Π. και τη συνδρομή της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρόδου.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    25 Σχόλια

    1. Ειναι δυνατον;;;;;; Εχουν τελικα ολα σ’ αυτην την χωρα ξεχαρβαλωθει;;;;;; Ετσι φαινεται!!!!!! Τους δυο πρακτορες των Τουρκων τους αφησαν ελευθερους οι ανεκδιηγητοι!!!!! Γιναμε κανονικη Μπανανια!!!!!!!!!

    2. Νά βάλουν αμέσως τα πρόσωπα καί τά στοιχεία τών καθαρμάτων δημόσια για να δούμε πώς θά κυκλοφορούν έξω.καθε φορά που θα βγαίνουν νά τρώνε δέκα κάρα ξύλο

    3. Κανένας Τούρκος κανένας Γερμανός κανένας λαθραίος κάθε εθνικότητας:
      Η Ελλάδα καταστρέφεται από τους μέσα!!!!
      Οι Εφιάλτες μένουν εδώ και είμαστε εμείς οι ίδιοι!!

    4. Αποκεφαλισμός και των δύο,απέλαση όλων των μουσουλμάνων της Θράκης χθες,το σπίτι του σφαγέα στην Θεσσαλονίκη οίκος ανοχής.Απλα είναι τα πράγματα

    5. Εμείς όπως πάντα, είμαστε πολιτισμένος λαός και θα τους φερθούμε πολύ ευγενικά!!!!!Αν όμως είχε τσακώσει ο Ερντογάν τίποτε Έλληνες ρε Κούλη ξερειςτι θα γινότανε????.Θα τους είχε εξαφανίσει από προσώπου γης. Άντε ρε να χαθείτε, άχρηστοι ε άχρηστοι που κάθεστε και τους κάνετε και ανακριση!!!!! Εκτέλεση θέλουν με τις κάμερες παρων για να τους βλέπει ο Μογγόλος.

    6. Μα δεν έχουμε τίποτε να κρύψουμε.Ειμαστε ένα εξαθλιωμένο κράτος με έναν επιπόλαιο λαό,με προδότες κυβερνώντες,με δειλούς αν.αξιωματικους,χωρίς στρατό κ χωρίς οπλισμό,μόνο λίγα αξία αεροπορικά φτερά εχωμε ώστε μάταια να ελπίζουμε.

    7. ….ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΚΟΥΛΗ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΙΜΩΝ ΚΑΙ ΕΥΦΗΜΗΣ ΜΝΕΙΑΣ…

    8. μεγαλύτεροι κατάσκοποι από το πολιτικό σύστημα και τους δημοσιογράφους δεν υπάρχουν!!!

    9. Χωρις αμφιβολια θα αφεθουν ελευθεροι απο το ελλαδικο μπουρδελο-κρατος, και θα συνεχισουν τη «δουλεια» τους, ποσοι τετοιοι γυρνανε εδω και εκει και δεν το ξερει κανεις, ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΑ ΜΟΓΓΟΛΙΚΑ ΠΡΟΞΕΝΕΙΑ (αλλα, ποιός ο Κούλης…;;;;)

    10. ONOMATA KAI ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕς ΔΩΣΕ ΣΤΕΦΑΝΕ ΓΑΜΩ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ

    11. Δεν είναι Έλληνες αυτοί. Τελεία και παύλα. Μουσουλμάνοι Τούρκοι της Θράκης είναι και όλοι αυτοί αν ξεσηκωθουν αλίμονο μας. Εκτέλεση κ τέλος. Η κουλα βέβαια θα τους αφήσει ελεύθερους μην τυχόν και κακοκαρδισει τον ερντογαν και στεναχώρεθει η Μερκελ. Ε ρε τι ζούμε..

    12. Δεν είναι Έλληνας ένας μουσουλμάνος. Οτιδήποτε άλλο είναι αφέλεια

    13. θα κλείσουν τα προξενεία ;;
      Περιμένω ημερομηνίες διαφορετικά η κυβέρνηση πρέπει να καταδικαστεί για εσχάτη προδοσία

    14. ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΙ ΠΙΑΝΑΝΕ ΔΥΟ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΜΑΣ ΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΝΕ;;;;
      1. ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΚΤΕΛΟΥΣΑΝΕ ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ
      Η
      2.ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΑΝΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΞΑΦΑΝΙΖΑΝΕ ΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ

    15. ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ ΝΑ ΔΩ ΠΩΣ ΘΑ ΕΝΕΡΓΗΣΗ Η ΑΝΙΑΤΩΣ ΑΣΘΕΝΟΥΣΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ !!!!!!!

    16. Είναι οι μουσουλμάνοι που ψηφίζουν τους μουσουλμάνους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ;

    17. Μια ζωή αυτή η χώρα έχει θέμα με προδότες. Από γραβατομενοους μέχρι νηστικους. ..

      1. Γιατί ποτέ δεν ήταν χώρα. Ήταν μόρφωμα με εθνοτικές ομάδες.

    18. Ελληνες μουσουλμανοι της Θρακης;

    19. Εσύ μπορεί να προτείνεις εκτέλεση δια τυφεκισμού όμως, η εμπειρία διδάσκει ότι είναι πιθανότερο ο ένας να εκλεγεί ευρωβουλευτής και ο άλλος βουλευτής/υπουργός Εθνικής Άμυνας. Αλήθεια, έχει διαβάσει κανείς τα βιογραφικά σημειώματα των ευρωβουλευτών; Έχουν όλοι τους υπηρετήσει στην κοινωνικοποίηση του σατανά, σε θέσεις υποτακτικών της οικονομίας, της γεωστρατηγικής και της ψευτοφιλανθρωπίας.
      Φτερωτοί μαχητές, Θεόδωρε Κολοκοτρώνη και Ιωάννη Καποδίστρια….

    20. Όχι μόνο δεν θα τιμωρηθούν οι προδότες αλλά να είστε σίγουροι ότι κάποια μερα θα τους δούμε στη βουλη. Γιατί τέτοιοι είμαστε, τους προδότες τους βάζουμε να μας κυβερνούν.

    21. Αυτα τα γαμημενα γιουσουφακια με την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ταυτοτητα θα πρεπει για παραδειγματισμο να τους κρεμασουν απο τα αρχ@#ια στο κεντρικοτερο σημειο της πολης ..,.,

      και αφου τους αφησουν εκει 2-3 μερες να τα στειλουν παλουκωμενα πεσκεσι στον ημιτρελλο μουεζινη που πουλουσαν πληροφοριες

    Comments are closed.