ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΝΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΑΚΙΑ – ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ – ΑΝΤΙ ΝΑ ΨΑΞΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΠΟΙΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΙΣ ΥΠΟΚΛΟΠΕΣ, ΘΑ ΨΑΞΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΡΡΟΕΣ!

    Κοινοποίηση:
    Αρειος-Παγος

    Ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ισίδωρος Ντογιάκος, θα διενεργήσει προσωπικά ποινική προκαταρκτική έρευνα, όχι για την ουσία των καταγγελιών που αφορούν τα κακουργήματα των παρακολουθήσεων από την ΕΥΠ του προέδρου του ΚΙΝΑΛ- ΠΑΣΟΚ Νίκου Ανδρουλάκη και του Θανάση Κουρτάκη αλλά προς την αντίθετη κατεύθυνση!

    Συγκεκριμένα θα διερευνήσει «ποιος και πώς αποκάλυψε το έγκλημα και έφεραν στην δημοσιότητα τα στοιχεία διάπραξή του γιατί «αυτό απαγορεύεται»!

    Δηλαδή ξεκινά μια προσπάθεια να διωχθούν οι καταγγέλλοντες και «να βγουν λάδι» οι καταγγελλόμενοι κυβερνητικοί που διέπραξαν τα εγκλήματα!

    Ετσι η Εισαγγελία του Άρειου Πάγου θα επιχειρήσει να τιμωρήσει αυτούς που αποκάλυψαν την αλήθεια και να «θαφτεί» η υπόθεση, που σοβαροί νομικοί κύκλοι της χώρας εκφράζουν βεβαιότητα ότι αν δεν συγκαλυφθεί, οδηγεί στην φυλακή τους υπευθύνους.

    Το Ντονμπάς στα χέρια των ρωσικών δυνάμεων: Ο Ζελένσκι ζήτησε την εκκένωση του Ντονέτσκ

    Και πρώτο απ’όλους τον διοικητή της ΕΥΠ, αλλά και την εισαγγελέα που υπέγραφε να γίνουν οι παρακολουθήσεις πολιτικών και δημοσιογράφων.

    Δηλαδή η έρευνα θα διενεργηθεί από τον κ. Ντογιάκο για να αποκαλυφθεί από ποιόν ή ποίους διέρρευσε εκτός ΕΥΠ το υλικό των παρακολουθήσεων που φέρεται ότι έγιναν τόσο στον στο τηλέφωνο του κ. Ανδρουλάκη, όσο και δημοσιογράφου Θανάση Κουκάκη. Και να κλείσει η υπόθεση με την διαρροή του αυτού που έκανε την διαρροή.
    Διευκρινίζεται ότι απαγορεύεται υλικό που υπάρχει στην ΕΥΠ να γνωστοποιηθεί σε τρίτα πρόσωπα, αλλά αυτό ισχύει για το παράνομα κτηθέν υλικό;

    Αφορμή για την παρέμβαση αυτή του κ. Ντογιάκου είναι δημοσιεύματα του Τύπου τα οποία αναφέρουν ότι στοιχεία από την παρακολούθηση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ, Νίκου Ανδρουλάκη καθώς και του δημοσιογράφου Θανάση Κουκάκη διέρρευσαν σε πρόσωπα εκτός της ΕΥΠ.

    Η έρευνα θα διενεργηθεί από τον ίδιο τον Εισαγγελέα του ανωτάτου δικαστηρίου λόγω της σπουδαιότητας της υπόθεσης, που άπτεται, όπως διευκρίνιζαν ανώτατες εισαγγελικές πηγές, θεμάτων εθνικής ασφάλειας.

    Πέραν του Νίκου Ανδρουλάκη καταγγελίες για παρακολούθηση έχουν υποβληθεί και από τον δημοσιογράφο Θανάση Κουκάκη οι οποίες επίσης θα ερευνηθούν για τη διαρροή των στοιχείων σχετικά με την συγκεκριμένη υπόθεση, ενώ έρευνες για την ουσία των παρακολουθήσεων ήδη διενεργούνται από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.
    Το βέβαιο είναι ότι και πολλά άλλα τηλέφωνα, εκατοντάδες για την ακρίβεια παρακολουθούνται. Κι έρχονται πολλές αποκαλύψεις…

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    11 Σχόλια

    1. ωχρεια η χουντα μπροστα τους… αυτη και αν ειναι χουντα.. ο παναθηναικακιας επρεπε να αποζημιωθει για τις υπηρεσιες που προσεφερε στην Ν.Δ. και ετσι η Ν.Δ. τον εκανε εισαγγελεα αρειου παγου. ΑΥΤΑΑΑΑΑΑΑΑ !!!

    2. Ο/Η "Πες στον ψηλο τον παναθηναικακια αυτους που θα μπουν τωρα να τους γαμησει" λέει:

      Αυτα ειπε ο Σαμαρας αυτα και εγιναν.
      Ο Ντογιακος οχι μονο κυκλοφορει εκτος φυλακης αλλα εχει και τη θεση που εχει.
      Ντογιακος – Σφακιανακης, ξεπλενουν παιδεραστες και κλεφτες.

    3. Ο Υποστράτηγος Σφακιανακης Εμμανουηλ της ΔΙΔΗΕ, ο προστατης τον ανηλικων… αυτα πως του διεφυγαν;

    4. Το δολοφόνο τον έπιασε η αστυνομία των Σκοπίων !!!! σουρωτήρι τα σύνορα, διαλυμένα όλα, δικαστικό, αστυνομία, δεν υπάρχει τιποτα όρθιο ! Α ! Ξέχασα, η πρόεδρος του δικαστηρίου της χ.α. Πήγε στο πάρτυ με τους πολιτικους για τη δημοκρατία, την είχαν καλέσει …

    5. Ο Παναθηναϊκάκιας έστησε τις προφυλακίσεις και την δίκη της Χρυσής Αυγής. Ενέργ κατεντολή Σαμαρά και ΝΔ, τιμωρήθηκε και αντί να ξηλωθεί εγινε κσι εισαγγελέας του Αρείου πάγου. Μονο στην Ελλάδα αυτά.

    6. Στέφανε χάσανε τη μπάλα οι εμβολιολάγνοι. Και οι ανώμαλοι της νέας τάξης πραγμάτων που τους στήριξαν, θα τους πετάξουν τώρα που καταρρέουν. Το μόνο που θα αφήσουν πίσω τους είναι το τζαμί που άνοιξε με αυτούς τους μπατριώτες που πουλήσανε και τη μάνα τους και την Ελλάδα για μία μίζα και μία θέση. Ανθελληνικά λαμόγια, όλοι περιμένουμε την ώρα που η Θεία Δίκη θα πέσει στα κεφάλια σας!

    7. Έχουν χεστεί πάνω τους τα ζώα-διορισμένοι ψηφοφόροι της ΝΔ και γράφουν από το πρωί στο Πρώτο Ψέμμα για τις παρακολουθήσεις ότι “δεν έγινε και τίποτα”

    8. ο ντογιακος στην καταλληλη θεση για να ΣΩΣΕΙ την κουλα ….
      ο ντογιακος ειναι δημοκρατης ανθρωπος κ αδεκαστος δικαστης ….ντογιακο ολα ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ …απο την ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ φυσικα …
      -στεφανε χιο προσεχε μην βγαλει ενταλμα συλληψης για εσενα ο ντογιακος για αυτα που εβγαλες στη φορα κ παραιτηθηκε ο ανηψιος του κουλη κ ο αλλος βλακας της ευπ …ικανο τον εχω ,
      ΠΕΡΙΜΕΝΩ σημερα κιολας ,αντιδραση με τσεκουρατη ανακοινωση απο τους δικηγορους κ απο την ενωση εισαγγελεων …για να δουμε τι δημοκρατες εισαστε ρε εισαγγελεις κ δικηγοροι

    9. Βάλανε το λύκο να φυλάξει τα πρόβατα, δεδηλωμένος φίλος της ΝΔ ο κύριος, γνωστός και από την τηλεφωνική εντολή που πήρε από τον κ. Σαμάρα από την Αμερική για την εξαφάνιση της Χρυσής Αυγής. Συμβόλαιο υλοποιήθηκε τότε, μάλλον το ίδιο θα συμβαίνει και τώρα.

    Comments are closed.