ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΠΟΕΔΗΝ ΜΙΧΑΛΗ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ ΟΤΙ Η 40ΧΡΟΝΗ ΠΑΡΑΛΥΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΗΣ PFIZER – ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗΣ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΡΡΕΙ Ο ΜΥΘΟΣ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ Ή ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΗΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΟΣ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟΑΝΟΣΟ ΝΟΣΗΜΑ ΠΟΥ ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΑΙ Ο ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ

    Κοινοποίηση:
    εμβολιασμος

    Τη διενέργεια έρευνας, με αντικείμενο το αδίκημα της διασποράς ψευδών ειδήσεων, για τις δηλώσεις του προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλη Γιαννάκου, με αφορμή παράλυση που εμφάνισε 40χρονη νοσηλεύτρια στην Κέρκυρα, διέταξε η προϊσταμένη της Εισαγγελίας πρωτοδικών, Σωτηρία Παπαγεωργακοπούλου.

    Η παρέμβαση της εισαγγελέως για την διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης οφείλεται στις δηλώσεις του κ. Γιαννάκου σε τηλεοπτικό σταθμό, στις οποίες συνέδεσε το πρόβλημα που εμφάνισε η νοσηλεύτρια με την δεύτερη δόση του εμβολίου κατά του κορονοϊού, την οποία έκανε η 40χρονη.

    Ο κ. Γιαννάκος εμφανίστηκε βέβαιος πως η παράλυση των κάτω άκρων που εμφάνισε η γυναίκα οφείλεται στο εμβόλιο, χωρίς να έχει προηγηθεί καμία τέτοια σχετική επίσης ανακοίνωση των γιατρών.

    Η προκαταρκτική εξέταση θα διαπιστώσει αν ο κ. Γιαννάκος έχει διαπράξει ή όχι το ερευνώμενο αδίκημα.

    Εμείς γιατροί δεν είμαστε και δεν γνωρίζουμε αν όντως οφείλεται στο εμβόλιο της pfizer, αλλά ο Μιχάλης Γιαννάκος υποστήριξε το πρωί ότι η νοσηλεύτρια που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Κέρκυρας, εμφάνισε το σύνδρομο Guillain – Barre. Η νοσηλεύτρια εμφάνισε πυρετό, γύρω στο 39, πονοκέφαλο, μυαλγίες, και στη συνέχεια παράλυση των κάτω άκρων.

    «Εχουν παραλύσει τα κάτω άκρα της», όπως αποκάλυψε στο Open TV και στην «Ωρα Ελλάδος» ο πρόεδρος ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος και το επιβεβαίωσε και ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ, Γιάννης Καρβέλης.

    «Ηταν απολύτως καλά στην υγεία της, είναι σίγουρο ότι πρόκειται για παρενέργεια του εμβολίου, έχουν εμβολιαστεί 400.000 άνθρωποι και δεν είχαν πρόβλημα, αλλά λέμε ότι αυτή η συνάδελφος δεν είχε κανένα απολύτως πρόβλημα υγείας. Εχω πλήρη συναίσθηση των λεγομένων μου. Το λένε και οι γιατροί εκεί ξεκάθαρα, ότι είναι παρενέργεια του εμβολίου. Είναι μια στους 400.000, δεν λέει τίποτα απολύτως αυτό για τον εμβολιασμό, δεν λέμε τίποτα κακό για το εμβόλιο, αντιθέτως, αλλά η συνάδελφος είναι σε αναπηρικό καροτσάκι και δεν μπορεί να σηκωθεί κι έχει τρομοκρατηθεί» τόνισε ο κ. Γιαννάκος.

    Πρόσθεσε πως: «Εχει κάνει και τις δύο δόσεις εμβολίου, κι αμέσως μετά τη δεύτερη δόση ανέβασε πυρετό, είχε αφόρητους πόνους, ένιωσε παραλυσία και πήγε στο νοσοκομείο, όπως μου είπε ύστερα από επικοινωνία που είχα μαζί της».

    Ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ, Γιάννης Καρβέλης επιβεβαιώνει την ύπαρξη του περιστατικού όπως τόνισαν οι ρεπόρτερ του Open TV, όμως οι γιατροί δεν έχουν πει ξεκάθαρα αν είναι παρενέργεια του εμβολίου.

    Τι είναι το σύνδρομο Guillain – Barre

    Είναι αυτοάνοσο νόσημα άγνωστης αιτιολογίας. Υπάρχει αδυναμία μετάδοσης νευρικών σημάτων από και προς τον εγκέφαλο, με άμεσο αντίκτυπο στη λειτουργία των μυών και των αντανακλαστικών.

    Παρουσιάζεται σε οποιαδήποτε ηλικία και αφορά τόσο το γυναικείο όσο και το ανδρικό φύλο. Είναι σπάνια ασθένεια και εμφανίζεται με συχνότητα 1 ή 2: 100.000 ανθρώπους.

    Τα συμπτώματα αφορούν αρχικά σε μούδιασμα και αδυναμία των ποδιών, τα οποία συμμετρικά διαχέονται σε όλο το σώμα και τα άνω άκρα. Σε σπάνιες περιπτώσεις τα άτομα οδηγούνται σε παράλυση και προβλήματα σε αναπνευστικό και καρδιαγγειακό σύστημα, οπότε χρήζουν άμεσης ιατρικής παρακολούθησης συνήθως σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας.

    Έχει διαπιστωθεί πως εμφανίζεται συχνά μετά από βακτηριακή ή ιογενή λοίμωξη του αναπνευστικού ή γαστρεντερικού συστήματος ή κατόπιν εμβολιασμού. Τα συμπτώματα μπορούν να εξελιχθούν μέσα σε μερικές ώρες ή μέρες ή ακόμα εβδομάδες. Από την έναρξη των συμπτωμάτων και μέσα σε 2 εβδομάδες επέρχεται η μέγιστη αδυναμία, η οποία μέσα σε μία εβδομάδα υποχωρεί σταδιακά, δίνοντας τη δυνατότητα πλήρους ανάκαμψης, χωρίς όμως να αποκλείεται η πιθανότητα της υποτροπής.

    Διάγνωση

    • Κλινική εξέταση και λήψη ιατρικού ιστορικού από ειδικό νευρολόγο.
    • Νευροφυσιολογικές εξετάσεις (π.χ. εξέταση ταχύτητας μετάδοσης νευρικού σήματος – nerve conduction velocity test (NCV)).
    • Oσφυονωτιαία παρακέντηση και εξέταση εγκεφαλονωτιαία υγρού.

    Αντιμετώπιση – Θεραπεία

    • Πλασμαφαίρεση.
    • Χορήγηση ανασοσφαιρινών.
    • Χορήγηση κορτικοειδών.
    • Αντιμετώπιση των επιμέρους συμπτωμάτων – αναπνευστική υποστήριξη με αναπνευστήρα, καρδιακή παρακολούθηση.
    • Φυσικοθεραπεία και κατάλληλες ασκήσεις για διατήρηση ευελιξίας και ενδυνάμωσης των άκρων και αποφυγή θρομβώσεων (στη φάση της παράλυσης).
    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    24 Σχόλια

    1. Τραγικό…
      Όποιος λει κάτι που δεν είναι αρεστό τον τρέχουν.
      Δημοκρατία και ελευθερία του λόγου δεν το λες αυτό.
      Σε ένα σοβαρό κράτος λες πχ.
      Έως σήμερα κάναμε 500.000 εμβόλια
      Είχαμε 15 παρενεργιες
      Α
      Β
      Γ….
      Κτλ
      Όταν προσπαθείς να αποκρύψεις γεγονότα Φυσικά και προβληματίζεις τον πολίτη και αντιδρά.
      όταν έχουν παλουκοθει στη θέση Αγράμματε και αμόρφωτοι Αυτά είναι τα αποτελέσματα

    2. Nα πανε τα λαμογια οι εισαγγελείς μια βολτα. στην Ριτσωνα να δουνε το ελα να δεις με λαθροπιθηκια που κυκλοφορουν ανεξέλεγκτα στην περιοχη γεματοι αρρωστιες και μπατσοι σφυριζουν αδιαφορα.

    3. Όταν κάποιος έχει υποκείμενα νοσήματα και κορωνοϊό και πεθαίνει φταίει ο κορωνοϊός, όποιος έχει υποκείμενα νοσήματα και κάνει το εμβόλιο φταίνε τα υποκείμενα νοσήματα…
      Τα συμπεράσματα δικά σας.

    4. Ειναι πολυ “ευαισθητη” η δικαιοσυνη οταν θελει…

    5. Καθαρή συγκάλυψη από το καθεστώς. Είναι σοβαρή η καταγγελία. Όποιος διαφωνεί διαπρείρει ψευδείς ειδήσεις και επεμβαίνει η διακιοσύνη. Όσοι πλανήθηκαν και έκαναν το εμβόλιο δεν μπορούν πια να διορθώσουν το λάθος τους. Ας προσέξουν τωρα οι υπόλοιποι να μην την πατήσουν.

    6. ΟΣΟ.ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΣΟΣΙΑΛ ΜΕΝΤΙΑ ,ΣΤΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ,ΣΤΑ ΣΑΛΟΝΙΑ ΜΑΣ,ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΠΕΙΡΟΥ ΚΑΛΛΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ,ΒΓΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΑΚΟΜΑΤΙΣΤΑ ΕΞΩ ΚΑΙ ΜΗΝ ΥΠΑΚΟΥΤΕ ΣΕ ΧΟΥΝΤΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ,ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΒΡΕ

    7. Δώσε κι άλλα Μητσοτάκη στους δικαστικούς.Εισαγγελική παρέμβαση, όχι για την παράλυση της γυναίκας απο το εμβόλιο αλλά του προέδρου που τόλμησε να πει την αλήθεια.

    8. 1.Δημοσιογραφοι (παίζετε το ρολάκι σας, όλοι ψεύτες και σαπιοι)
      2.Ψηφοφοροι (είστε όλοι για τον π…ο
      3.Πολιτικοι (για τον π… ο όπως κ το Νο2 με τη μόνη διαφορά ότι εσείς οικονοματε και οι Νο2 σας στήνουν κολο για 500ε)
      4.Εισαγγελεις και δικηγόροι (για πέταμα)
      5.Οσοι μείναμε τίμιοι εργάτες πατριώτες είμαστε μ@@@ς που δε σας γ@@@ ότι έχετε αγαμ..το.
      Υ.γ Κουφαλες 1 μέρα ακυβερνισιας και θα φτυσετε το γάλα που θυλαζατε.
      6.για σας τι να πω.. Είστε σκουπίδια βολεμενα, αμόρφωτοι αγράμματοι κουραδες ίδιοι μ αυτούς που κυνηγάτε, ξέρετε εσείς κομπλεξικοί που αν ο Έλληνας δε πληρώσει μια φορά ούτε αλεξίσφαιρο δε θα σας δώσουν τα αφεντικά σας, ρόμπες που φοραγατε χαρτοκουτες να φαίνεται πως φοράτε αλεξίσφαιρα ξεφτίλες του έθνους όταν οι πολιτικοί σας έστελναν ξεβρακωτους στο “έγκλημα” (που εσείς υποκινειτε και ανέχεστε για να δικαιολογείτε μισθό)
      Αλλά ότι δίνεις παίρνεις κολοπαιδα όλοι κ κοντοζυγωνει

    9. Που ήταν ο εισαγγελέας,όταν ο κ.Τσιοδρας έλεγε ότι στους θανάτους από covid ,ίσως έβαζαν κ ανθρώπους που πέθαναν από άλλες αιτίες;;
      Τι χούντα είναι αυτή που ζούμε ,που δεν μπορεί κάποιος να εκφράσει οποιαδήποτε άποψη δεν συνάδει με την μοναδικη άποψη που ακούγεται σε όλα τα Μ.Μ.Ε; Ντροπή για την κατάντια της δημοκρατίας στην χώρα που την γέννησε!

    10. Υπάρχει άνωθεν εντολή. Κόφτε τα πόδια σε όποιον εκφέρει αντίθετη άποψη. Δεν κινήθηκε όμως κανένας Εισαγγελέας για τα ήξεις αφίξεις όλων αυτών των λοιμοξιολόγων ένα χρόνο τώρα..
      Μας περιμένουν χειρότερα.

    11. Ακόμα και οι δημοσιογράφοι μπροστά στους δικαστικούς είναι αθώα προβατάκια….

    12. Ποιος είναι ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος, που θα τολμήσει να σηκώσει κεφάλι στους ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΤΙΛΕΡ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ; ; ;
      Ποιος είναι ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος, που θα τολμήσει να ξυπνήσει τους υπηκόους εκφράζοντας την ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΤΟΥ ΑΠΟΨΗ από αυτή που ΕΝΑΓΩΝΙΩΣ ΖΗΤΑΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΝΑ ΑΚΟΥΝ ΟΙ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ; ; ;
      Για το ΜΕΓΑΛΟ ΤΟΥ ΑΥΤΟ ΠΑΡΑΠΤΩΜΑ (το ΚΟΡΟΝΟΤΣΙΜΠΟΥΣΙ της Ικαρίας είναι πταίσμα) ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ λέγοντας σε τηλεοπτικό σταθμό, πως το πρόβλημα που εμφάνισε η 40χρονη νοσηλεύτρια με την δεύτερη δόση του εμβολίου κατά του κορονοϊού, ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ…
      Οπότε αμέσως ήρθε η ώρα να αναλάβει η δικαιοσύνη με την διενέργεια έρευνας, με αντικείμενο το αδίκημα της διασποράς ψευδών ειδήσεων ! ! !
      (Που ξέρει η προϊσταμένη της Εισαγγελίας πρωτοδικών, Σωτηρία Παπαγεωργακοπούλου πως όλο αυτό είναι ψευδείς ειδήσεις 😉
      Που πας ορέ Μιχάλη ΞΥΠΟΛΥΤΟΣ ΣΤΑ ΑΓΚΑΘΙΑ ; ; ;
      Δεν έμαθες ακόμα πως από το ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΟΥΚΩΜΑ και τις τόσες ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ η δικαιοσύνη ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΤΥΦΛΗ, ΑΠΟΤΥΦΛΩΘΗΚΕ….
      Και έχει ΑΠΟΤΥΦΛΩΘΕΙ τόσο πολύ, ΠΟΥ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΕΙ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΖΥΓΑΡΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΣΠΑΘΙ ΤΗΣ ! ! !
      β. τεζαρης
      ϶ϵλληνας ψηφοφόρος, όμηρος των καθεστώτων των Αθηνών ! ! !

    13. Θάψιμο κάθε αντικειμενικής-ανεξάρτητης πληροφόρησης με κάθε μέσο. Κρατική χρηματοδότηση,κρατικοί αποκλεισμοί,αξιοποίηση αστυνομικής και δικαστικής εξουσίας. Ο λαός πρέπει να μείνει στο σκοτάδι με κάθε κόστος και να ακούει αποκλειστικά τους κυβερνητικούς ειδικούς. Είναι εποχή μεγάλου σκότους

    14. Αυτό είναι η αλήθεια ηλίθιοι και όχι διασπορά ψευδών ειδήσεων!
      Παρόμοια περιστατικά έχουν συμβεί και σε άλλα άτομα και το κρύβουν.
      Μας το λένε ξεκάθαρα μην μιλάτε διότι έχουμε δύναμη & τρομοκρατία , η δικτατορία έρχεται.
      Οι εισαγγελείς κοιμούνται, μόνο εδώ είχαν άμεση παρέμβαση , λόγω εντολών για να μην μαθευτεί η αλήθεια.
      Λίγα τα ψωμιά σάς κουφάλες!!!
      Να δω που θα κρυφτούν!
      Η λευτεριά είναι κοντά!!!!

    15. Οπου συμφέρει άμεση αντίδραση η δικαιοσύνη και όπου δεν συμφέρει την πάπια. Χούντα με μανδύα δημοκρατίας.

    16. ειδικά όταν έχεις αυτοάνοσο (που μάλλον έχει προκληθεί από προηγούμενο εμβολιασμό), δεν εμβολιαζεσαι διότι τα άλατα αλουμινίου που περιέχει το εμβόλιο για την διέγερση του ανοσοποιητικού μπορεί να προκαλέσουν έξαρση του αυτοάνοσου νοσήματος

    17. Το έχω πει και το ξαναλέω, δεν πρόκειται ποτέ να δεχτούν ότι όποιος αρρωστήσει η πεθάνει μετά τον εμβολιασμό του ότι ευθύνεται το εμβόλιο

    18. ποσο ποιο λιανια να το κανουμε ??? ακομα κι τα καναλια τους που πληρωνουν να λενε οτι θελουν αυτοι αρχισαν να κελαηδάνε !! μα ειπαμε τα προβατα ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    19. Πέρσι είχε βγει ο πρόεδρας του ΜΠΑΟΚ στη τηλεόραση και είχε πει πως αν δε του τη χαρίσουν για τη πολυιδιοκτησία θα κόψει την Ελλάδα στα 2. Εισαγγελέας δεν άκουσε τίποτα. Τώρα δε πρόλαβε να πει κάποιος πως εμβολιασμένη είχε επιπλοκές, τσουπ πετάχτηκε ο εισαγγελέας….

    20. Ας ελπίσουμε ότι θα ξαναπερπατήσει γιατί έχει και δυο μικρά παιδιά.

    21. Οι μεγαλες παρενεργειες εμβολιων εμφανιζονται μετα ενα χρονο, θα δειτε τοτε πως θα ψοφανε σαν τις μυγες..

      1. Οι άνθρωποι πεθαίνουν, τα ζώα σαν και σένα ψοφάνε.

    22. Το τουμπελεκι που μας βαρα στα κεφαλια μας αυτη η ασυδοτη κυβερνηση για την αποτελεσματικοτητα αυτων των εμβολιων, που μας παρεχουν, θα το πληρωσουν ακριβα μια μερα. Ο κοσμος θα μαθει ολη την αληθεια απο τα αποτελεσματα και παραδειγματα που φυτρωνουν απ τις ειδησεις του που μας δινει ο Χιος για την αναξιοπιστια των εμβολιων

    Comments are closed.