ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΝ ΧΩΡΑ! ΒΑΖΕΙ ΤΑ ΓΥΑΛΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ! ΝΕΟ ΗΧΗΡΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΙΤ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΟΥΗΔΙΑ: «ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ 5-11 ΕΤΩΝ ΓΙΑ COVID-19. ΟΙ ΚΙΝΔΥΝΟΙ ΥΠΕΡΒΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΟΦΕΛΗ»!

    Κοινοποίηση:
    Swedish flags fly from a tourist souvenir shop in Gamla Stan in Stockholm, Sweden, on Thursday, March 26, 2020. Sweden is starting to look like a global outlier in its response to the coronavirus. Photographer: Mikael Sjoberg/Bloomberg

    Η Σουηδία αποφάσισε να μην προχωρήσει τα  εμβόλια κατά του COVID σε παιδιά ηλικίας 5-11 ετών. Αυτό ανακοίνωσε σήμερα Πέμπτη η υπουργός Υγείας, υποστηρίζοντας ότι τα οφέλη δεν υπερτερούν των κινδύνων.

    «Με τη γνώση που έχουμε σήμερα, με χαμηλό κίνδυνο για σοβαρή ασθένεια για τα παιδιά, δεν βλέπουμε κανένα σαφές όφελος από τον εμβολιασμό τους», δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου η υπουγργός Υγείας, Britta Bjorkholm.

    Πρόσθεσε ότι η απόφαση θα μπορούσε να επανεξεταστεί εάν αλλάξει η έρευνα ή εάν μια νέα παραλλαγή άλλαζε την πανδημία. Τα παιδιά σε ομάδες υψηλού κινδύνου μπορούν ήδη να κάνουν το εμβόλιο.

    Την ίδια ώρα στις ΗΠΑ σχεδόν το 25% των παιδιών ηλικίας 5-11 ετών, κάπου 8 εκατομμύρια παιδιά έχουν λάβει τουλάχιστον μια δόση από το mRNA εμβόλιο της. Pfizer.

    Υπενθυμίζουμε ότι ο διάσημος και βραβευμένος με Νόμπελ ιολόγος Λυκ Μοντανιέ σε πρόσφατη ομιλία του σε ανοιχτή συγκέντρωση στο Μιλάνο είχε χαρακτηρίσει τον εμβολιασμό των παιδιών ως έγκλημα.

    Να θυμίσουμε επίσης ότι στην «Ελλάδα» αβασάνιστα οι «ειδικοί» προτείνουν εμβολιασμό των παιδιών αγνοώντας όλες εκείνες τις μελέτες που αποδεικνύουν πως τα παιδιά στην πραγματικότητα δεν κινδυνεύουν καθόλου από την COVID-19.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    8 Σχόλια

    1. Εδώ μπορδελλιστάν, εδώ μπορδελλισταν……………Κουλιστάν λαμβάνεις!!!!!!!!!!!!!

    2. Την Αυστραλία ξέχασε την. Είναι καθαρή Τυραννία.

    3. Εάν, ω μη γένοιτο, κάποιο παιδί πάθει κάτι σοβαρό από το εμβόλιο θα πρέπει να κυνηγήσουν οι γονείς του το γιατρό που το συνέστησε. Είναι πολύ πιθανό να προκύψουν σημαντικά στοιχεία στο μέλλον για τις παρενέργειες του εμβολίου και ο γιατρός να βρει το διάολό του. Και με τα μέχρι τώρα στοιχεία όμως οι γιατροί που συνιστούν το ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ αυτό εμβόλιο σε μικρά υγιή παιδιά είναι τελείως ανεύθυνοι, αν όχι εγκληματίες.

    4. και τις πετρες θα εμβολιασουν αρκει να φυγουν τα εμβολια του συστηματος …

    5. Ο Κούλης θέλει να τα εμβολιασει όλα μολις γεννηθουν,σαμπως δικά του ειναι

    6. Στη Σουηδία και την Αυστραλία δίνουν αποζημιώσεις σε όσους αποδεδειγμένα έπαθαν ζημιά από παρενέργεια του εμβολίου. Εδώ στην Ελλάδα δεν παραδέχονται καν ότι υπάρχουν παρενέργειες!
      Τι συζητάμε τώρα…

      1. την Αυστραλία ξέχασε την. Είναι καθαρή Τυραννία.

      2. “Αποδεδειγμενα… ”
        ΠΟλυ δυσκολη αποδειξη.

    Comments are closed.