ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ… ΚΑΙ Η ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ… Η ΜΙΑ ΖΕΙ ΣΤΗ ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΙ Η ΑΛΛΗ ΣΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΜΙΣΘΟ ΔΕΝ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΤΟΥΣ;

    Κοινοποίηση:
    Καταγραφήβ

    * ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΚΥΡΙΕΣ που έζησαν για χρόνια δίπλα σε μεγάλους ανθρώπους.

    * ΑΛΛΟΙ πιστεύουν τον έναν… Αλλοι τον άλλον. Δεν έχει σημασία. Και οι δύο διοίκησαν την ΕΛΛΑΔΑ μας…

    * ΟΜΩΣ υπάρχουν τεράστιες αντιθέσεις…

    * ΑΝ και ο λαός με – σημαντικές διαφορές – πέρασε καλά – σε σύγκριση με το σήμερα, και με τους δύο..

    * ΜΕ τον Παπαδόπουλο εφ’ όσον υπήρχαν χρήματα, γιατι οι Ελληνες παρήγαγαν πλούτο..

    * ΚΑΙ με τον Παπανδρέου όταν παίρναμε μεγάλα δάνεια, που τα πληρώνουμε, και θα τα πληρώνουμε..

    * ΣΗΜΕΡΑ ΖΟΥΝ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥΣ….

    * Η ΔΕΣΠΟΙΝΑ αγωνίζεται να επιβιώσει. Και τα καταφέρνει με πολύ αγάπη – γιατί το αξίζει – ανάμεσα σε μερικούς φίλους…

    * Η ΜΑΡΓΚΑΡΕΤ – αν εΊναι αλήθεια – οι πληροφορίες και τα όσα έχουν γραφτεί, παίζει με τα εκατομμύρια…

    * Γιατι άραγε ;

    * ΤΟΝ ΙΔΙΟ … μισθό δεν έπαιρναν οι άντρες τους ;

    * Α ΡΕ ΧΑΖΟ ΜΑΛΑΚΑ ΕΛΛΗΝΑ. Αυτή η τύχη σου αξίζει…

    * ΝΑ εχεις έναν στο σβέρκο σου και από πίσω μια κουστωδία ανίκανων ….

    * ΜΟΝΟ το… τακίμι του Τσίπρα ο Καρανίκας εισέπράττε όσο δέκα μορφωμένα ελληνόπουλα..

    * ΤΗΝ Δέσποινα την εΊχε συναντήσει η Μαρινέλλα είχαν αναπτύξει μια φιλία, και ασφαλως έχουν αναμνήσεις. όπως και η ΕΛΛΗΝΙΔΑ Βίκυ Μοσχολιού…

    * ΣΤΗΝ φωτογραφία εξωφύλλου είναι με τη σπουδαία ερμηνεύτρια μας τη ΡΕΝΑ ΚΟΥΜΙΩΤΗ…

    RENA

    του Ανδρέα Κουβελογιάννη

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    38 Σχόλια

    1. Εσείς συγκρίνεται τον άνθρωπο που λεηλάτησε την χώρα παπανδρεου, με τον αγνό Έλληνα πατριωτη Παπαδοπουλο.Η αχαριστία του λαου που έφαγε ντυθηκε διασκέδασε μέχρι πρωιας που έχτισε σπίτι και εξοχικό θα την πληρωσει. Δυστυχώς την πληρωνουμε αυτή την αμαρτία εμείς οι νεοτεροι και τα παιδια μας.

    2. Μπραβο κ.Κουβελογιαννη…..Η αληθεια δεν κρυβεται….Υγεια και καλη Ανασταση να εχεις

    3. Τιμή και δόξα στην 21η Απριλίου… Κατάρα στην μεταπολιτευση και σε όσους την υπηρέτησαν…

    4. Την επταετία δεν τολμούσε κανείς να κλέψει ούτε δραχμή από τα δημόσια ταμεία. Μετά που ήρθε η “δημοκρατία” βάλαν όλοι το δάχτυλο στο μέλι. Μερικοί βούτηξαν μέσα….

      1. στην 7ετια εκλεβαν πολλοι, αλλα δε το μαθαινες γιατι υπηρχε λογοκρισια

        1. Είπε ο μ@λάκας ο αναρχοπάλυτος την μ@λακία του και μετά έτρεξε στην αγκαλιά του πακιστανού εραστή του.

        2. Τρελοαριστερες : Στην 7ετια δεν εκλεβε κανενας. Καποιος μαγκας εστησε κομπινα με κατι κρεατα και εξαφανιστηκε καπου στη Χιλη η Βενεζουελα, γιατι θα τον κρεμουσε η χουντα στο συνταγμα. Και μη ξεχνας οτι ηταν η τελευταια περιοδος στη χωρα που υπηρξε αναπτυξη. Τα σκατα που υποστηριζεις εσυ τι εκαναν?

        3. Πάρε τα φάρμακά σου και πίσω στην τρύπα σου ρε “δημοκρατικό” κοπρόσκυλο!

      2. Τάκη. Δεν βούτηξαν μόνο …”’το δάχτυλο ”’ ????? ποιό δάχτυλο Τάκη ??? με τίς χούφτες , με τις μουτσούνες βούτηξαν στο μέλι καί εκλεβαν, έκλεβαν ΄έκλεβαν καί πού όταν ο πεινασμένος λαός τούς ΄έκραζε ”’φέρτε πίσω τα κλεμένα ”’ βγαίνει ο άθλιος ο χοντροΠάγκαλος καί τούς φτύνει στα μούτρα λέγωντάς τους πως ”’μαζί τα φάγαμε ”’ .!! `Οσο γιά τον ξερόλα τον αποκάτω τον <<>>, πήγες ρε ερυθροφασίστα να καταγγήλεις έστω ΕΝΑΝ ?? πού έκλεψε μιά δραχμή ??? καί αφού υπήρχε <<<<>>>>> εσύ πως τα μάθαινες ??? και εδώ θα σου πω μερικά από αυτά πού ”’εκλεψαν”’…1ον Χαρησαν τα χρέη ων αγροτών. Καί ξέρεις μπολσεβήκε πούτα βρήκαν τα λευτά αμέσως ??? Ειναι από αυτά πο΄υ ΕΚΛΕΒΑΝ οι δικοίσου οι δημοκράτες 2ον ΕΧΤΙΣΑΝ ΣΠΙΤΙΑ για τούς ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ πού μισό αιώνα ζουσαν οι ΑΝΘΡΩΠΟΙ σε τενεκεδένιες παράγκες στις ρεματιές τών Ηλισίων της Καισαριανής καί σε αλλες περιοχές> 2ον Κατασκεύασαν το εργο τού Μόρνου καί υδροδότησαν την Αττική που έπεινε νερό με το σταγωνόμετρο 3ον ΓΕΜΗΣΑΝ την πατριδα μπολσεβήκε, με ΕΘΝΙΚΑ ΣΤΑΔΙΑ καί πολλά άλλα αθλητικα κέντρα σε κάθε γειτονιά ` Εφεραν στην ΕΛΛΑΔΑ το πρώτο Ευρωπα’ι’κό ‘επαθλο ( μπάσκετ ΑΕΚ 1968 ) Οδήγησαν τον Παναθηναίκό στο Γουέμπλευ το 1971 καί στη συνέχεια στον τελικό τού διηπειρωτικού κυπέλου .3ον ΄`Εβγαλαν τον πρώτο ολυμπιονίκη Πέτρο Γαλλακτόπουλο καί δημιούργησαν δ΄΄υο Παγκόσμιους πρωταθλητές Τούς Χρήστο Παπανικολάου καί τον Χρήστο Ιακώβου 4ον Ασφαλτόστρωσαν τη μισή χωρα ( την άλλη μισή δεν πρόλαβαν ) 5ον Ηλεκτροδότησαν την μισή Ελλάδα ( την άλλη μισή δεν πρόλαβαν ) 6ον ΟΔΙΚΑ ΕΡΓΑ ?? ΔΈΚΑ . χιλ. χιλιόμετρα ( τα οδικά αυτά έργα κατασκεύαζε ο πατέρας τού Τσίπρα ) 7ον έκαναν την Ελληνική ναυτηλία ΠΡΩΤΗ στον κόσμο 8ον ένωσαν τηλεφωνικώς όχι μόνο ολόκληρη τη χώρα, αλλά κι εμας τον ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΤΩΝ ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΘΑΛΑΣΣΩΝ καθώς έτσι μας αποκαλούσε ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΕΘΝΑΡΧΗΣ καί ΜΕΓΑΛΟΜΑΤΥΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ 9ον `Εφεραν την ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ σε όλο τον πλανήτη, διανοητικά καθυστερημένε μπολσεβίκε 10ον ΥΔΡΗΣΑΝ υποκαταστήματα της Ε.Τ.Ε. σε όλες τις χώρες που κατοικεί η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ . ΕΝΔΕΚΑΤΟΝ ,,έως καί μέχρι ΕΚΑΤΟΣΤΟΝ από αυτά πού ””πολλοί έκλεβαν”” ΚΕΡΔΣΕ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, αντιεξουσιαστή ερυθρομπολσεβίκε, αλλά δεν τα έλεγαν αλλά εσύ τα ξέρεις κακοηθέστατε καί κακόβουλε άνθρωπε ( ?? ) ηταν καί όταν η πατρίδα μας ( η δικη Μ Α Σ ) κέρδησε καί ΔΥΟ ΒΡΑΒΕΙΑ OSCAR ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ τού Ο.Ο.Σ.Α. , καί πού ασφαλώς δεν θα γνωρίζεις τι είναι Ο.Ο.Σ.Α. `Αντε. Πήγαινε τώρα να κοιμηθείς Ή αν ακόμα κοιμάσαι, είναι ΩΡΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ.. ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ. Αλέξανδρος Περαντωνάκης από τον Γαλλικό Καναδά. !!!!!!!!!!

    5. Όλοι οι μετέπειτα μεγαλοσχημονες της μεταπολίτευσης(έστω ένα μεγάλο ποσοστό)πέρασαν ζωή και κότα στην επταετία!!!
      Από επίκαιρα της εποχής,κατά την διάρκεια του φεστιβάλ κιν/φου της Θεσ/νίκης η Νόρα Κατσέλη ανάμεσα σε υπουργούς της επταετίας να χαριεντιζενται κατά την είσοδο της….
      Πώς ξεπληρωθηκε η εύθυμη της διάθεση????
      Μα φυσικά έγινε βουλευτής του ΠΑΣΟΚ!!!!!
      Αφού έκανε αντίσταση η γυναίκα!!!!!

    6. Παρα τα εγκληματα των Απριλιανων(Αντι να τελειωσουν μια και καλη με τους αριστερους τους ηρωωοποιησαν και ζουν και βασιλευουν και τον Λαο αρμεγουν απο το 74 μεχρι και σημερα) η Δεσποινα ειναι μια απλη και τιμια γυναικα μποροστα στα σιχαματα που λεγοταν συζηγοι πρωθυπουργων της μεταπολιτευσεως

    7. Η σύζυγος του Παπαδόπουλου ούτε κλέφτρα ήταν ούτε ζούσε εις βάρος του δημοσίου όπως η άλλη η Πολωνοεβραία σύζυγος του μαλακαντρέα

    8. Ζήτω η Ελλάδα! Ζήτω ο Παπαδόπουλος!

    9. Τωρα ειναι αργα ….

      Ερχεται φτωχια για ολους τους Ελληνες εκτος απο τους βολεμενους .

    10. Αφού δεν είναι Έλληνες το Παπανδρέϊκο. Ούτε καν ο Ανδρέας αλλά ούτε και τα παιδιά του έγιναν ποτέ, άλλωστε το είχε δηλώσει κι ο ίδιος. Αν σκεφτείς τι γκαζόν μας έχουν ταΐσει τόσες δεκαετίες, αμόρφωτους μας είχαν μια ζωή και αμόρφωτους μας έχουν και τώρα. Κάθε “κυβέρνηση” όλα τα χρόνια διαλύει πρωτίστως την παιδεία ανάλογα με τις ιδεοληψίες και τα συμφέροντα τους, βιβλία, ιστορία, γλώσσα, θρησκεία όλα τα έχουν διαστρεβλώσει και μεις πετάμε αετό. Νταξ…Μετά κρίση και τα κεφάλια μέσα. Για μας ιδρώνουν, για τη σωτηρία μας, κοιμηθείτε ήσυχοι.

      1. Μια και αναφερες παιδεία, όλοι όσοι μας κατεστρεψαν ήταν γενιτσαροι ξένων αλλά κ ελλγνικων πανεπιστημιων

    11. Ε με την μεταπολιτευση απολαμβανουμε ελευθερια και καλα με καγκελα ομως στα παραθυρα

    12. “Το πληρωσαμε και θα το παρουμε”..για να μην ξεχνιομαστε βαζελακια..

    13. Ολοι οι πολιτικάντηδες της μεταπολίτευσης μέχρι σήμερα που κυβέρνησαν όλοι μα όλοι κατακλεψανε ότι μπορούσε ο καθένας από το πόστο που ειχε.Αυτός ήταν και είναι ο απώτερος σκοπός τους. Η κουτάλα. Το δημόσιο χρήμα. Τα κοπάδια όμως τους πιστεύουν τους ψηφίζουν και τους βαράνε
      και παλαμάκια. Αυτή η χώρα δεν έφτασε τυχαία στην κατάντια που είναι σήμερα.

    14. ΦΑΤΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΙΔΙΑ….ΖΗΤΩ Ο ΕΘΝΑΡΧΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ…ΑΘΑΝΑΤΟΣ

      1. Εμ βέβαια εσύ είσαι λιμενικός, όλοι οι άλλοι είναι κατώτεροι σου και.. Γίδια; Μωρέ μπράβο !!!

        1. Φίλε μου δεν με κατάλαβες δεν είμαι ανώτερος από κανέναν ούτε κατώτερος ….απλά γίδια ονομάζω αυτούς που πάνε και ψηφίζουν και υποστηρίζουν κόμματα όπως η Νέα Δημοκρατία ο ΣΥΡΙΖΑ το ΠΑΣΟΚ κιναλ το ΚΚΕ

    15. Για να την παντρευτει ο Παπαδοπουλος εκανε ειδικο φωτογραφικο νομο για διαζυγιο εξπρες. Εκτοτε η μανταμ εζησε μεγαλη και πολυτελη ζωη διπλα στον Γιωργακη.
      Τον Σεπτέμβριο του 1974 της ασκήθηκε δίωξη για απάτη σε βάρος του Δημοσίου από κοινού με υπαλλήλους που κατηγορήθηκαν ότι της χορήγησαν ψευδείς βεβαιώσεις πως εργαζόταν σε δημόσια θέση, εισπράττοντας έτσι 750.000 δραχμές.
      Ο Παπαδόπουλος είχε αγοράσει τρία ακίνητα και εκείνη ένα διαμέρισμα αντί 1.700.000 δραχμών, τα οποία δόθηκαν προίκα στα παιδιά τους.

      1. Μα γιατί το λες; Ένας τέτοιος δικτάτορας ΚΟΛΛΗΤΟΣ του ΩΝΑΣΗ είναι δυνατόν να κάνει τέτοια; Την μια μέρα έβαζε τον κόσμο να βαράει προσοχές και την άλλη έκοβε βόλτες στην “Χριστίνα” το κότερο.

        1. κακο ειναι που ηταν ΚΟΛΛΗΤΟΣ του Ωναση?ποτε ακριβος εβαζε τον κοσμο να βαραει προσοχες?

      2. Ο Παπαδημούλης αγόρασε 35 σπίτια και τα νοικιάζει σε λάθρο …κλπ για τους άλλους της μεταπολίτευσης. Ψωμί παιδεία ελευθερία μόνο το σύνθημα έμεινε.

        1. Κι ο καρατζατούμπας 80 ακινητα κι ο παγκακος 60 ακινητα απεκτησαν στη μεταπολιτευση συντροφε…

      3. Για δείξε μας τα τρία σπίτια, πέταξες μία βλακεια, ακόμα και αν αγόρασε 3 σπίτια 7 χρόνια έπαιρνε μισθούς, οι άλλοι καταχρεωσαν την Ελλάδα 200δις ευρώ!Υπάρχει σύγκριση; Βγάλτε τα κομματικά γυαλιά και κοιτάξτε την πραγματικότητα!

        1. φιλε, καμια ανιοχη σε αμερικανικινητους τρελοκαραβαναδες που εστρεψαν τα οπλα εναντιον της πατριδας τους. Χουντες ζητανε οι δουλοι

    16. Η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ Κ Υ Ρ Ι Α ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΚΥΨΕΙ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ, ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ, ΣΤΟ ΣΑΠΙΟ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ Ο ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΑΝΤΡΑΣ ΤΗΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΑΝΘΗΣΕΙ ΣΑΝ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ…..
      Η ΜΑΝΤΑΜ ΜΑΡΓΚΑΡΕΤ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΜΕΙΚΑΝΟΔΟΥΛΟ ΕΝΕΡΓΟΥΜΕΝΟ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΤΗΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ”Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ”, ΕΤΡΕΧΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΦΟΥΣΤΑΝΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΓΥΡΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥΛΑΓΕ ΝΤΑΪΛΙΚΙ ΠΑΝΤΑ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΓΧΩΡΙΩΝ ΚΑΙ ΞΕΝΩΝ…….

    17. Λέγεται ότι το διαζύγιο Ανδρέα -μαργαρίτας υπήρξε το ακριβότερο της εποχής του, ακριβότερο και από τα διαζύγια των εκατομμυριούχων σταρ του Χόλυγουντ εκείνης της εποχής.

    18. Πολλοί θα επιθυμήσουν την χρυσή 7ετία της Ελλάδος!

    19. η μαργαριτα ζει απο τις αρπαχτες τις ρεμουλες τις μιζες και τις κλεψιες απο το κρατικο ταμειο οπως αλλωστε και ολοι οι μετεπειτα κορλεονε μεχρι σημερα

    Comments are closed.