ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΜΟ – ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ 4Η ΔΟΣΗ ΕΜΒΟΛΙΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩ ΤΩΝ 35 ΕΤΩΝ – ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΝ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ

Κοινοποίηση:
vaccination_emvolio1-1536x1024-1-e1649221719173

Την Δευτέρα 27 Ιουνίου θα ανοίξει η πλατφόρμα για τον εμβολιασμό κατά της covid-19 με την 2η αναμνηστική δόση (4η δόση) και σε άτομα ηλικίας 30 ως 59 ετών, εφόσον το επιθυμούν, μετά την εισήγηση της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών.

Παραμένει η ισχυρή σύσταση για τον εμβολιασμό με την 2η αναμνηστική δόση για τους άνω των 60 ετών.

Η ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας έχει ως εξής: “Στο πλαίσιο της εφαρμογής της απόφασης της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών όσον αφορά τη χορήγηση της 2ης αναμνηστικής δόσης (4η δόση), παραμένει η ισχυρή σύσταση για τους άνω των 60.

Αναφορικά με τα άτομα του γενικού πληθυσμού ηλικίας κάτω των 60 ετών η Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών επισημαίνει ότι δεν υπάρχουν αυτή τη στιγμή επαρκή επιστημονικά δεδομένα για το πρόσθετο όφελος που θα προσέφερε μια δεύτερη αναμνηστική δόση με τα υπάρχοντα εμβόλια.

Ωστόσο, η Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών εισηγείται να δίνεται η δυνατότητα εμβολιασμού με δεύτερη αναμνηστική δόση σε άτομα ηλικίας 30 ως 59 ετών εφόσον το επιλέξουν. Η πλατφόρμα θα ανοίξει για όλους όσους το επιθυμούν την Δευτέρα 27-06-22”.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

15 Σχόλια

  1. Τρεχατε κοροιδα να κανετε το μπολι για να κονομησουν οι φαρμακευτικες και οι μιζαδοροι,Μετα ομως μη παραπονιεσθε για τις παρενεργειες

  2. Επιστημονικά υπάρχει το βιβλίο η Κόκκινη Βασίλισσα για τις επιστημονικές μελέτες στην εξελικτική βιολογία όπου γράφει οτι υπάρχει ανταγωνισμός ανάμεσα στα παράσιτα(ιοί, βακτηρίδια, μύκητες κτλ) και τα ζώα – φυτά. Τα φύλα στα ζώα υπάρχουν για να ανακατεύετε το DNA των απογόνων για να μολύνονται δυσκολότερα από τα παράσιτα, ωστόσο τα παράσιτα εξελίσσονται και καταφέρνουν να μολύνουν και σκοτώσουν τα ζώα όταν ΓΕΡΆΣΟΥΝ ή αν επιβραδυνθούν οι γεννήσεις, πχ κάνουν οι άνθρωποι παιδιά στα 40 αντί τα 20, ή αν έχουμε πολυγαμία(πολλούς απόγονους με παρόμοιο DNA) ή αιμομιξία.
    Δηλαδή αυτό που ζούμε, ότι και αν γίνει οι γέροι δεν θα γλυτώσουν τον θάνατο είτε από κάποιο ιό ή χρόνια ασθένεια, οι νέοι είναι πολύ ανθεκτικοί στους ιούς, τα εμβόλια είναι αποτελεσματικά ΜΟΝΟ στους ιούς που μεταλλάσονται αργά ή καθόλου. ΕΠΙΣΤΗΜΗ!!!

  3. ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΟΛΚΗΣ. φόλα λύσσας σας χρειάζεται. τόση ΛΥΣΣΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΣΑΣ Κ. ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΩΝ ΕΛΛΉΝΩΝ.

  4. Μυρίστηκαν οι πολιτικάντηδες ότι ο κόσμος τους πήρε χαμπάρι για το τέταρτο μπόλι και διαφωνούν με την επιιτροπή των εμβολιασμών που υποτίθεται είναι οι …ειδικοί. Μα εσάς λέγατε να ακούμε τους …ειδικούς(στη μίζα). Σκούρα τα πράγματα μιζαδόροι. Ξύπνησε μέχρι και ο τριπλομπολιασμένος, μόνο ο παυλάκης δεν θα έχει πρόβλημα που είναι στο αμέρικα! Τέρμα τα ταβερνάκια βασιλακόπουλε.

  5. ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΤΕ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΣΑΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ!!!

  6. αυτος ο βουτυροκουραμπιες που κατεχει τη θεση του υγείας δε παει να….γ@μ@θει

  7. ΟΥΣΤ ΝΑ ΧΑΘΟΥΝ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ….ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ… ΕΚΤΟΣ ΤΟΥΤΟΥ…. ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΙ ΟΤΙ : <> (ΔΗΛΑΔΗ ΕΦΟΣΟΝ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ….) ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ…….

  8. Αφού σύμφωνα και με τα λεγόμενά τους οι νέες μεταλλάξεις διαφεύγουν της φυσικής νόσησης και των εμβολίων, η 4η δόση τι ακριβώς θα προσφέρει;

  9. Πρώτος πρώτος θα κλείσω ραντεβού. Εσείς ψεκες καθίστε να λέτε τις π@π@ριες σας.

  10. Πρέπει να προκάνουν να αξιοποιήσουν προεκλογικά τα μιζοαποθέματα τα 💇‍♂️💇‍♀️🐷🐷..

  11. Έτσι γίνονται τα 122 ακίνητα και τόσες καταθέσεις μόνο σε Ελληνικές τράπεζες, φαντάσου τι έχουν στο εξωτερικό, με το να μας μπηζουν τα δηλητήρια για να μας ξεκανουν…

  12. σε κυνηγάνε για τον μπάφο που κάνει και καλό στην καρδιά και όχι μόνο κυκλοφορούνε γονιδιακά δηλητήρια ελεύθερα αλλά και σε αναγκάζουν να τα κάνεις με διάφορους τρόπους…..

  13. Αντε, τρυπηθείε ν’ αραιώνουμε απο τους μαλάκες

Comments are closed.