ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ “ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΙ”! ΟΙ ΓΕΛΟΙΟΙ ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ΜΕ ΝΕΕΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΟΡΙΖΟΝΤΑ – ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ ΣΕ ΗΣΥΧΙΑ ΟΙ ΠΛΑΣΙΕ ΤΩΝ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ

    Κοινοποίηση:
    FBDB

    Η κυβέρνηση Μητσοτάκη επαναφέρει την πολιτική των απαγορεύσεων και των περιορισμών στους πολίτες αναφορικά με την «πανδημία» του Covid-19 τη στιγμή που σχεδόν όλες οι χώρες πλην των ολοκληρωτικών καθεστώτων όπως η Κίνα έχουν αποσυρθεί.

    Και σε όσες χώρες υφίστανται ακόμα οι πολιτικές των εμβολιασμών, δεν υπάρχουν απαγορεύσεις για τους πολίτες σε περίπτωση που δεν επιθυμούν να το κάνουν.

    Να σημειώσουμε επίσης ότι αποδεδειγμένα τα εμβόλια κατά του Covid-19 έχουν προκαλέσει «κύμα» θανάτων και νοσούντων με αυτοάνοσα, ειδικά τα εμβόλια mRNA.

    Σύμφωνα με νομοσχέδιο του Υπουργείου Υγείας που τέθηκε τη Δευτέρα (12/9) σε διαβούλευση οι εργαζόμενοι τόσο στον ιδιωτικό όσο και στον δημόσιο τομέα συνεχίζουν μέχρι και το τέλος του έτους να επιδεικνύουν υποχρεωτικά πιστοποιητικό εμβολιασμού… σε διαφορετική περίπτωση θα υποβάλλονται σε rapid test έως το τέλος του 2022.

    Αυτό ορίζεται στο σχέδιο νόμου του Υπουργείου Υγείας «Σύσταση και οργάνωση νομικού προσώπου δημοσίου δικαίου με την επωνυμία «ΕΝΩΣΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΩΝ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΑΣ – ΑΚΤΙΝΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ» (Ε.Τ.Α.Α.Ε.), ρυθμίσεις για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού COVID-19 και την προστασία της δημόσιας υγείας και λοιπές διατάξεις».

    Στην πράξη σημαίνει ότι οι εργαζόμενοι συνεχίζουν τουλάχιστον μέχρι και το τέλος του έτους, να επιδεικνύουν το πιστοποιητικό εμβολιασμού τους.

    Άρα να είναι υποχρεωτικά πλήρως εμβολιασμένοι, τόσο στον ιδιωτικό όσο και στον δημόσιο τομέα.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    18 Σχόλια

    1. Μα ήταν αναμενόμενο. Για να συνεχίσουν να έχουν σε αναστολή τους υγειονομικούς και να εκδηκούνται τους ανεμβολίαστους με ράπιντ, ώστε να αναγκάσουν και άλλους στον εμβολιασμό. Όλο το καλοκαίρι όλοι χύμα παρόλο ότι υπήρχαν πολλά κρούσματα. Να πάτε να τους ξαναψηφήσετε ώστε να επιβάλουν και άλλα τέτοια άθλια καραγκιοζιλίκια.

      1. αν δεν ερθετε να σταθειτε διπλα στους ανεμβολιαστους υγειονομικους αυτοι θα συνεχισουν να εξαθλιωνουν τον ελληνικο λαο . Πρεπει να ενωθουμε διαφορετικα θα ερθουν ολοι στην θεση των υγειονομικων . Να βγουμε στους δρομους οσο ειμαστε εδω στο πληκτρολογιο θα συνεχισουν την καταστροφη μας

    2. αφού με τα αναμνηστικά πέσανε έξω ήρθαν τα επίκαιρα

    3. Έκανα τις 2 δόσεις και την γλύτωσα. Υποχρεωτικά. Δεν θα κάνω καμιά .
      Να πάτε στον Εωσφόρο και να μην γυρίσετε

    4. Είναι σίγουρο ότι δέ θα το κάνουμε όπως και τα προηγούμενα Επίσης δέ θα πηγαίνουμε στο γιατρό ώσπου να φύγουν οι συμμορίες της υγείας

    5. Το αστείο της όλης υπόθεσης είναι αυτό που είπε η σκατογρια η Παγώνη…αν δεν κάνει κάποιος τις 2 πρώτες δόσεις,δε θα έχει τη δυνατότητα να κάνει τα επικαιροποιημενα ( ή όπως αλλιώς τα λένε τέλος πάντων) εμβόλια που έρχονται…αυτό κ μόνο δείχνει τί ήθελαν εξ αρχής να πετύχουν με δαυτα

    6. δεν είναι εμβόλιο είναι ΧΑΡΑΓΜΑ. Η εμμονή αυτό δείχνει το qr code αυτό δείχνει τα mac numbers όταν ανάβει κάνεις το Bluetooth αυτό δείχνει. Δεκατρείς εμβολιασμενοι στο γραφείο και δύο ανεμβολιαστοι. Τόσα και τα mac numbers. Τους το λέω και γελούν, ίσως γιατί φοβούνται να το πιστέψουν….

      1. ο Campra βρήκε στα Φάιζερ μικροσκοπικά αντικείμενα που μοιάζουν με κυκλώματα ρούτερ κβαντικών κυτταρικών αυτομάτων, δηλαδή η επόμενη τεχνολογία από τα μικροτσίπ

      2. δηλαδή εμείς που νομίζαμε ότι είναι ένα απλό εμβόλιο και το κάναμε είμαστε χαραγμένοι??? δεν πιστεύω ο Θεός να θέλει να χάνει έτσι εύκολα ψυχές…

        1. Θα πλανηθουν μέχρι και οι εκλεκτοί λέει η Αποκάλυψη… Είναι σφράγισμα αλλά όχι το τελικό. Από αυτό το σφράγισμα μπορείς να σωθείς αν το εξομολογηθείς σε ιερέα, βέβαια η υγεία σου έχει ήδη μπει σε ρίσκο.

      3. Το χάραγμα το έχετε στο κεφάλι σας, αμόρφωτοι.

    7. που να είναι λίγες οι ώρες σας καθάρματα μητσοτάκη με όλο το σκυλολόι σου.

    8. μητσοτάκη όλοι σου λένε ότι γαμιέσαι, σου ρίχνουν κατάρες κ.α αλλά δε σε πιάνει τίποτα. Οπότε εγώ απλά θα σου ευχηθώ ολόψυχα να μη λιώσεις όταν φύγεις από το μάταιο τούτο κόσμο.

    9. Καλά ξωλαμπρα. Τα ίδια Παντελάκη μου. Βαρεθηκαμε.

    10. ΝΟΥΔΟΥΛΑ ΒΡΩΜΑ ΣΚΑΣΕ
      ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΟΡΝΙΔΙΟ
      ΒΡΩΜΟΞΥΛΟ
      ΜΠΟΥΝΙΔΙΑ
      ΝΟΥΔΟΥΛΕΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΕΣ

    11. ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΣΤΟΝ ΚΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΓΡΑΙΚΥΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ

    12. Γαμ@ τη μάνα σου την πουτανα πουστη Πλεύρη…

    Comments are closed.