ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΡΟΥΣΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ; ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΥΠΟΠΤΟ ΑΣΘΕΝΗ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ – ΣΙΓΗ ΙΧΘΥΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ -ΛΟΙΜΩΞΙΟΛΟΓΟΣ ΣΤΟ ΚΕΕΛΠΝΟ : ” ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ…”

    Κοινοποίηση:
    Image1

    Αποκλειστικές αλλά ΑΝΕΠΙΒΕΒΑΙΩΤΕΣ πληροφορίες του ΜΑΚΕΛΕΙΟ μιλούν για ύποπτο ασθενή που νοσηλεύεται αυτή την ώρα σε πνευμονολογική κλινική μεγάλου νοσοκομείου με ύποπτα συμπτώματα που παραπέμπουν στον κοροναϊό που έχει εξελιχθεί σε παγκόσμιο εφιάλτη.

    Σύμφωνα με τις πληροφορίες που λάβαμε, τηρείται σιγή ιχθύος από τους αρμόδιους μέχρι να ολοκληρωθούν όλες οι απαραίτητες εξετάσεις ώστε να επιβεβαιωθεί ή όχι ότι ο άνθρωπος αυτός έχει προσβληθεί από αυτό τον ιό.

    Την ίδια στιγμή όμως, η λοιμωξιολόγος Ε. Μαλτέζου που μίλησε ζωντανά νωρίτερα στο κεντρικό δελτίο του Alpha με τον Νίκο Μάνεση είπε στην κατακλείδα των λόγων της ότι πιθανόν να έχουμε και στην Ελλάδα ένα κρούσμα. Τυχαίο; Ελπίζουμε ναι και σύντομα να ανακοινωθεί επισήμως ότι όλα όσα μαθαίνουμε είναι λάθος ώστε να αποφευχθεί ο πανικός.

    Δείτε τι είπε η κ. Μαλτέζου και δώστε ιδιαίτερη προσοχή στο 2:29:

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    11 Σχόλια

    1. ΩΡΑΙΑ ΚΟΜΠΙΝΑ Ο ΝΕΟΣ ΙΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΑ….ΑΠΟ ΕΝΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΕ ΣΤΟΥΣ 500.000 ΨΟΦΙΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΩΣ ΘΑΥΜΑΤΟΣ Η ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΕΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΘΑ ΧΕΣΤΟΥΝΕ ΣΤΟ ΤΑΛΗΡΟ………ΞΥΠΝΑΤΕ ΣΤΟΥΡΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΚΟΝΟΜΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ

    2. Χαχαχαχα τι πλακα εχετε !!!! το σκατο στης καλτσουλες εχει φτασει εεε;;;;;

    3. ΚΙΝΔΥΝΟΣ-ΘΆΝΑΤΟΣ.Κινδυνεύει η ζωή μας.Ο ανίκανος γουρλομάτης μέ τούς λαθροπίθηκους.
      τών φορέων όλων τών μεταδοτικών ασθενειών,θά καταστρέψει τήν Ελλάδα.Ο Θεός νά βάλει τό
      χέρι του.
      Γιάννης Λάκων

    4. Αν έρθει εδώ χαιρετά μου τον Πλάτανο. Εδώ δεν έχουν ούτε μάσκες, θα ψοφαμε σαν ακρίδες.

    5. Ποιος Κορονοιός; Εδώ μπουκάρει καθημερινά στη χώρα μας παράνομα όποιος θέλει χωρίς να ξέρουμε τι αρρώστιες και ιούς κουβαλάει.. Θα πάθουμε ολική εξόντωση και δε θα πάρουμε χαμπάρι.

    6. Ο/Η ΤΙ ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΣΤΑ ΚΡΥΦΑ ΚΑΙ ΔΙΑΚΡΤΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΡΜΟΥΣ?? λέει:

      ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΜΕ ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΑ ΤΟ ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΣΤΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΒΑΓΟΝΙΩΝ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟ?

    7. Ενώ οι χιλιάδες λαθρομετανάστες που έρχονται παράνομα στην χώρα χαιρουν άκρας υγείας! Γίνεται μήπως κάποιος έλεγχος? Π@παρια μαντολες, ρισκάρουν με τις ζωές όλων των Ελλήνων.

    8. Ευκολο να είσαι χαλαρός όταν έχεις το αντίδοτο όταν είσαι μέσα στα πράγματα η έχεις λεφτά.

    9. Κουλη δεν εκλεισες τα συνορα στα καθυστερημενα ορκ απο την Κινα.τωρα παρε τα φρυδια.

    10. Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΟ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΟΥΣΜΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.
      ΤΟ ΕΙΠΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ….

      Ο ΘΕΟΣ ΒΟΗΘΟΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΕΥΘΥΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΛΕΞΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΘΑ ΜΑΣ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ.

      ΜΟΝΟ ΜΕ ΜΑΣΚΕΣ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ.

    Comments are closed.