ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΙ – ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΥΠΕΡΣΥΓΧΡΟΝΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ Λ@ΘΡΕΠΟΙΚΟΥΣ ΣΤΗ ΛΕΣΒΟ – ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ, ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΛΟΓΩ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΩΝ ΥΓΕΙΑΣ, ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΜΕΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΠΡΟΣΚΛΗΤΟΙ “ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ”…

    Κοινοποίηση:
    w30-19374321572292_252863_219210_type13262

    Ένα ασφαλές και σύγχρονο κέντρο υγείας για την περίθαλψη προσφύγων και μεταναστών σε έκταση 25 στρεμμάτων δίπλα από τον καταυλισμό του ΚΥΤ δημιουργεί σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες το υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου.

    Το έργο θα υλοποιηθεί με χρηματοδότηση της ολλανδικής κυβέρνησης, ενώ θα περιλαμβάνει προκατασκευασμένα κτήρια που θα λειτουργήσουν ως χώροι ιατρικών εργασιών, εξέταση ασθενών, παροχή πρώτων βοηθειών ενώ θα υπάρχει και υποδομή βραχείας νοσηλείας.

    Σύμφωνα με πηγές του υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου «το έργο θα βοηθήσει σημαντικά στην κατεύθυνση της αποσυμφόρησης του Νοσοκομείου Μυτιλήνης αλλά και του Κέντρο Υγείας της πόλης. Θα βοηθήσει δηλαδή σημαντικά το δημόσιο σύστημα παροχής υπηρεσιών υγείας».

    Τη στιγμή που κάποιος Έλληνας από απομακρυσμένη περιοχή μπορεί να πεθάνει λόγω έλλειψης νοσοκομείου στην περιοχή του, το μέλημά τους είναι να φτιάξουν κέντρο υγείας για τους απρόσκλητους επισκέπτες των νησιών μας. Γι αυτούς που περνούν παράνομα στη Χώρα μας και ζητούν ίσα και περισσότερα δικαιώματα από τους Έλληνες..

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    23 Σχόλια

    1. “Η αντικατάσταση του αυτόχθονος γηγενούς πληθυσμού είναι ΕΓΚΛΗΜΑ γιατί αποτελεί προπαρασκευαστική πράξη ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ” και συμπληρώνω ότι οι υπεύθυνοι πρέπει να λογοδοτήσουν γι’αυτό το ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ.

    2. Οι Ολλανδοί δέν είναι γνωστοί ώς φιλάνθρωποι γιά νά χρηματοδοτούν δωρεάν νοσοκομείο στήν Λέσβο.Πίσω από τους Ολλανδούς κρύβεται σίγουρα ο εβραικός ΔΟΜ-Διεθνής Οργανισμός Μετανάσευσης,Η ΕΕ,η Γερμανία,ο Σόρος καί όλοι οι “φιλέλληνες”τής Ευρώπης.
      Γιάννης Λάκων

    3. ειλικρινά δεν ξέρω τι να πω! πόσο ακόμα υπομονή να το πω έχει ο Έλληνας ή χαζομάρα στο κεφάλι του και δεν μιλάει ακόμα. Όχι να μιλήσει κάνοντας “ειρηνικες “πορείες αλλά να κάνει επανάσταση ενάντια στους πολιτικούς που μας έφεραν σε αυτό το σημείο. Πιστεύω θα δούμε και θα πάθουμε πολλά ακόμα για να ξυπνησουμε από τον ληθαργο. . .

    4. Το ίδιο θα κάνουν και στη ΣΆΜΟ.

      ΣΤΟ ΚΥΤ στην περιοχή ΖΕΡΒΟΎ τους ετοιμάζουν κέντρο υγείας μέσα στον χώρο,super ΟΥΑΟΥ.

      Τι, να κουράζονται οι κουνέλες,να τρέχουνε να γεννοβολάνε στο νοσοκομείο, στο ΒΑΘΎ;;;;

      Η ΣΑΜΟΣ ΣΕ ΛΊΓΑ ΧΡΌΝΙΑ ΘΑ ΠΆΘΕΙ, ΌΤΙ ΈΠΑΘΕ Η ΚΥΠΡΟΣ ΜΑΣ…
      ΘΑ ΧΡΕΙΆΖΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΤΉΡΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΆΩ ΣΤΟ ΠΑΤΡΙΚΌ ΜΟΥ.

      .
      ΑΓΓΕΛΙΚΉ ΑΧΑΡΝΑΊ

    5. στα νοσοκομεια αυτα θα παρουν εμβολια του γκεητς πρωτοι πρωτοι. Μη νομιζετε ελληνες οτι τους κουβαλανε αυτους βερεσε. τους προοριζουν για πειραματοζωα. Ειναι αδικο τα οσα συμβαινουν στους ελληνες. οι οποιοι κακηνι κακως τους ψηφιζαμε τοσα χρονια προοδοτες και ανθελληνες να μας κυβερναν, και δεν μας εκανε η νυν διαλυμενη χρυση αυγη… αλλα τους λαθρο τους φερνουν οχι γιατι τους αγαπανε, αλλα για να τους …μπολιασουνε και να τους χαραξουνε πρωτους πρωτους με το χξς του αντιχριστου. Και συναμα επιδιωκουν να εμβολιασουν και να χαραξουν οσους γηγενεις γινεται. Ερχεται συντελεια παιδια, δυστυχως οι πανσοφοι εμεις ελληνες πιαστηκαμε σαν το ποντικι στην φακα. Δυστυχως ΕΙΧΑΜΕ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΘΕΙ, ηταν εδω και χρονια ολοφανερο που βαδιζει το πραγμα, ρουφαγαμε τον φραππε και καναμε το κοροιδο!! Ο Θεος να μας λυπηθει!!!!!!!!! Θα μας λυπηθει παιδια αλλα θα εχουμε πολλες απωλειες. Θα μας γινει μαθημα και θα το θυμοωμαστε για πολλους αιωνες.!!!!

    6. Ο/Η από τα προσκοπάκια(συριζα) στους αρχιμαφιόζους(κούλης+κλεφτπασόκοι) λέει:

      Εποικισμός ,ταχεία αλλαγή γηρασμένου καταταλαιπωρημένου,φτωχοποιημένου ελληνικού πληθυσμού
      με στίφη αφροασιατών νεαροτάτης ηλικίας που τους παρέχονται όλες οι ανέσεις να διαβιούν κ να γεννοβολάνε.
      Η αυλή του κούλη γεμάτη με αδίστακτους κλεφτοπασόκους ,τις μκο και τα ορφανά του κκε
      τρέχουν τα θελήματα του σόρος.

      Ο Ελληνικός λαός θα υποστεί τις επιλογές του στις κάλπες
      με βιολογική εξαφάνιση.

    7. Ε βεβαια….
      Οι “επενδυτες”… τους εφεραν την Αναπτυξη…
      Στην αρχη…ηταν ωραια…τα ”’κονομαγανε…εκει στη Λεσβο στη Χιο….κινητα…καρτες….Ενοικια…υπηρεσιες…
      Μουγκα ολοι…Μετα, που χαλασε η σουπα…τρεχουνε και δε φτανουνε…
      Και ποιος θα τους σωσει τωρα…ωρε Πατριωτες….Τα κομματοσκυλα…?
      Ξανα-ψηφιστε τους….
      Τωρα ειναι αργα….

    8. ποσο μα ειναι αυτος ο λαος ?

      1. Παααααρρρρρρααααα, μαα πααααααααααρρρρρααααα πολυ μοριοχτυπημενος………και δυστυχως δεν προκειται να αλλαξει…….αυτο ειναι το χειροτερο…… κατα τα αλλα «σοφος λαος»

    9. Η Ολλανδια να κανει κουμαντο στη χωρα της.
      Εχουν απλωσει χερι.στη χωρα μας ολα τα μιασματα. Δαγκωνουν απο παντου
      Π0υστη χασκουλη θα ειμαι καλα οταν πεσουν τα κεφαλια σας

    10. ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ. ΤΑ ΤΖΑΜΙΑ ΕΧΟΥΝ ΓΕΜΗΣΕΙ ΑΠΟ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΔΗΛΟΝΩΝΤΑΣ ΥΠΟΤΑΓΗ ΣΤΟ ΙΣΛΑΜ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΗ ΑΠΟ ΗΛΙΘΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΤΑΚΑΘΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΑΥΓΑΤΙΣΙΥΝ ΤΟ ΑΥΓΟ ΤΟΥ ΦΙΔΙΟΥ. ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΑΠΛΩΣ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΣΕ ΑΥΤΟ. ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΥΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΕ ΧΡΟΝΟ ΜΗΔΕΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΠΛΗΡΗ ΕΞΙΣΛΑΜΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.

    11. Καταντησαν την Ελλαδα χοματερη ολων των βρωμηλων λαθροεισβολεων
      για να μεινε η ΕΕ καθαρη,
      γιαυτο μας βαλανε στη ΕΕ για να ειμαστε η χοματερη των βοθροεγκληματικων στοιχειων της λαθροεισβολης.

    12. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΕΙ…. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΤΟΥΜΠΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΛΑΒΕ. ΔΕΝ ΘΑ ΧΕΙ ΚΑΛΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟ Λ@ΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ.

    13. Ο αλικακος φιμωνει κάθε αντίθετη άποψη. Ως μέλος της ευρύτερης παιδοφιλικης συμμορίας του σορος.

    14. ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΕΤΕ ΒΡΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΡΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΔΩΣΕ 42% ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ?????ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΗΛΙΘΙΑ ΔΙΠΟΔΑ ΦΑΤΕ ΤΩΡΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΟΙ ΒΟΡΓΙΕΣ ΚΑΙ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥΣ

    15. Να μην παει κανενας Ελληνας γιατρος να δουλεψει
      θα κολησει βρωμιλα.

    16. Η Ολλανδία το πληρώνει ρε παιδιά ηρεμήσετε.

      1. Να τους παρει η Ολλανδια τοτε φιλε να τους ” φιλοξρνησει”!Οριστε μας,μας τους φορτωσαν ολους εδω!

      2. Να δώσουμε εμείς 6εκ.ευρω στην Ολλανδία να τους πάρουν αυτοί.

    17. Ο Δήμος Αθηναίων ανακοίνωσε πως φτιάχνει νέα δομή στην περιοχή του ελαιώνα. Και όλοι όσοι μείνουν εκεί θα έχουν συμμετοχή στο πρόγραμμα ήλιος. Και φυσικά η μαμά διαθέτει μκο, οπότε αυτά τα προγραματακια πρέπει να δουλέψουν στη εντέλεια. Το πρόγραμμα ήλιος προβλέπει ΔΩΡΕΑΝ στέγαση στους λαθρομετανάστες!!! Θα μου πείτε, μα τόσοι Έλληνες είναι άστεγοι ή κινδυνεύουν να μείνουν στον δρόμο εξαιτίας της μ@λακιας του κορονοιου που άφησε ανθρώπους ανέργους χωρίς εισόδημα. Δυστυχώς δεν αποτελεί μέσο πλουτισμου πολιτικού αυτό, δεν υπάρχει κάποιο ανάλογο πρόγραμμα που θα δώσει φράγκα στους πολιτικούς βλ. Παπαδημουλης. Σπίτια μόνο για αλλοδαπους λοιπόν. Σίγουρη κονομα για τους πολιτικούς, παρουσιάζουμε και ανθρωπιστικό προφίλ οπότε και αρεστοί στο παγκόσμιο σύστημα εξουσίας και όλα βαίνουν καλώς. Περιμένετε, ακόμη δεν έχετε δει τίποτα. Θα μείνει πολύς κόσμος στον δρόμο που θα ψάχνει για ένα κομμάτι ψωμί να ταΐσει τα παιδιά του. Όμως θα είναι υγιείς!!!

    18. Καλά να πάθουμε…..σε λίγο θα μας βγάλουν και από τα σπίτια μας…..για τα τέρατα…..εμείς ψηφίζουμε…..

    19. Είναι ξεκάθαρα εχθροί των Ελλήνων αυτοί που τα οργανώνουν βήμα προς βήμα όλα αυτά και πουλημένα τομάρια, Όλα τους ! Οι μασόνοι μισούν τα έθνη και κυρίως την Ελλάδα. Μόνο που δεν έγιναν τόσα στην ιστορία του έθνους για να υποκύπτουμε σε κάθε Εβραίο πούστη
      Όπως και με τις φλωριές του Μπακογιάννη έτσι και αυτό θα πέσει απ’ τους Έλληνες Πατριώτες. Αρκετά φτάνει οι Διάολοι εκτός Ελλάδος, δεν είναι Έλληνες και προσβάλουν με τα χώρα τους με την ιερή μας γη!

    Comments are closed.