ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΧΕΙΛΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ;;; ΓΕΜΙΖΕΙ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΜΕ ΠΛΟΙΑ ΚΑΙ “ΒΑΤΡΑΧΙΑ” – ΠΑΣΗ ΔΥΝΑΜΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΣΤΟΛΟΣ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΡΑ

    Κοινοποίηση:
    44762fe2-polemiko-naytiko-pyraylakatos-ritsos-mayri-thalassa-askisi4

    Είναι πολύ πιθανόν να γνωρίζουν κάτι οι Γάλλοι και αποστέλλουν τώρα σε Αιγαίο και Α. Μεσόγειο την αρμάδα τους, αφού οι Τούρκοι παίζουν πάλι τα γνωστά παιχνίδια τους σε μια προσπάθεια να εκβιάσουν την Αθήνα με τα παράλογα αιτήματα τους.

    Σύμφωνα με μη επιβεβαιωμένες πληροφορίες, δύο πλήρως εξοπλισμένες αμφίβιες ομάδες μάχης θα αναπτυχθούν κατά πάσαπιθανότητα το αμέσως επόμενο διάστημα στην Α. Μεσόγειο κοντά στην Κρήτη.

    Η φρεγάτα ΥΔΡΑ (F 452) θα συνοδεύει το γαλλικό αεροπλανοφόρο Charles de Gaulle που θα αποπλεύσει από την Τουλόν την ερχόμενη βδομάδα, από την αρχή της αποστολής του, μαζί με μια βελγική φρεγάτα και αμερικανικό αντιτορπιλικό.

    Η μία ομάδα περιλαμβάνει το γαλλικό αεροπλανοφόρο “Charles de Gaulle” και η άλλη το ελικοπτεροφόρο “Tonnere”, απέπλευσε στις 18 Φεβρουαρίου από την Τουλόν.

    Η ουσία είναι πως ενώ η τουκρική προκλητικότητα έχει παρελθόν, για πρώτη φορά υπάρχει τόσο μεγάλη κινητοποίηση από τον γαλλικό παράγοντα. Το Τσεσμέ είναι η αρχή του πολέμου; Για ποιο λόγο τα σκοτεινά κέντρα της Κυβέρνησης κρατούν το θέμα πολύ χαμηλά;

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    41 Σχόλια

    1. Το σαπακι που στελνει ισωσ να θελει και να το θυσιασει , ετσι μετα απο ενα επεισοδιο το οποιο θα τελιωσει γρηγορα με την επεμβαση της γαλλιας , που ισωσ τυχαια θα ειναι καπου τριγυρω θα οδευσουμε προς χαγη μερια ……..

    2. Το Τσεσμε σε λιγο θα κοβει βολτες στα Ελληνικα νερα και αυτοι στεναχωριουνται γιατι οι Τουρκοι δεν εχουν απαντησει για τις διερευνητικες συνομιλιες, για τετοιους γελοιους μιλαμε!!!!!! Τι να διερευνησετε ρε ξευτιλες, αφου οι Τουρκοι εχουν πει φωναχτα τι θελουν και τι δεν θελουν;;;;;;; Αυτα ειναι γνωστα, προς τι οι διερευνητικες;;;;;;; Δεν προκειται να καταληξουν πουθενα!!!!!!!! Με την κακομοιριασμενη σταση σας, εδω και χρονια, εχετε αποθρασυνει τους Μογγολους και πουλανε τρελα!!!!!! Καθηστε τωρα παλι να κοιτατε σαν τους χανους το Τσεσμε να βολταρει ανενοχλητο και σεις να κλαιτε την μοιρα σας!!!!!! Ρεζιλευετε την χωρα διεθνως!!!!!!!

    3. Ποτε δε πιστευα πως ο γκλετσος ειναι πισογλεντης και κουναει το γιαουρτι…

    4. Παλι λαλακίες γράφετε ακόμα το περιμένουμε το αεροπλανοφόρο το γαλλικό να φτάσει από τον Οκτώβριο που γράφατε τα ίδια…φευυ

    5. Ενας μεγάλος Ιστορικός ο John Lord λέει οτι η μόνη χώρα που δεν έδωσε τίποτα στην ανθρωπότητα είναι η Τουρκία .Ότι κέρδισαν λέει οι Σελτζούκοι το κέρδισαν με το σπαθί, γι’αυτό εκαναν τόσες γενοκτονίες νομίζω ήρθε η ώρα να πληρώσουν.

    6. Πόλεμος τώρα.ερχεται προμηθευτείτε χαρτιά υγείας και φακές,και φακούς. Τους φακούς ξέρετε τι να τους κάνετε,έ;;;😉

      1. Γεια σου λεβι. Τώρα σχολιάζεις κ εδώ εκτός από τον Σκαι;

    7. Κατουρηθηκανε επανω τους οι Μπακογιανναιοι και οι Μητσοτακαιοι. Σπρωξιμο για το ποιος θα φυγει πρωτος-η απο δω μεσα

    8. ΑΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ! ΜΗ ΦΟΒΑΣΤΕ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!!!!!!!

    9. Ποιά είναι τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΡΑ λες και ξέρουν τα λαμόγια της βουλής ? Το μόνο που ξέρουν να κάνουν καλά είναι το ξεπούλημα της χώρας μας σε τιμή ευκαιρίας .

    10. Καμία Ελληνικη κυβέρνηση δεν υπάρχει. Εμμισθα κ@λοπαιδια των Γερμανών υπάρχουν, εκτελούν γερμανικές εντολές, πουλάνε την Ελλάδα και τον λαό της και βγάζουν λεφτά.

    11. Δεν υπάρχει εθνική κυριαρχία δεν υπάρχει ελληνικος στρατος όλα είναι χρήμα και μόνο για τους Εβραίους μπάσταρδους προδοτες πολιτικους αν υπήρχε εδώ και καιρό θα ήταν μέχρι και τα εγγόνια τους κρέμασμενα στο Σύνταγμα όμως δυστυχώς ο ραγιάς λαός θα νιώσει πολύ σύντομα τον πόλεμο των προγόνων τους

    12. Μερικά πράγματα για ενημέρωση
      1) με τα μποφόρ του Αιγαίου, τουλάχιστον αυτή την βδομάδα δεν γίνεται να πλησιάσει το Τσεσμέ
      2) το Τσεσμέ σύμφωνα με τουρκικές πληροφορίες έχει ξεκινήσει αλλά βρίσκεται κοντά στα Δαρδανέλια και δεν προχωράει άλλο
      3) θεωρητικά το Τσεσμέ δεν κάνει τίποτα παράνομο, πρακτικά όμως κάνει, η περιοχή μεταξύ νόμιμου και παράνομου είναι λίγο θολή σε αυτή την περίπτωση. Και αυτός είναι ο λόγος που οι Τούρκοι έχουν επιλέξει επίτηδες την θάλασσα πέρα από τα 6 μίλια για να κάνει τις έρευνες.

      Προσωπικά δεν θέλω να το βουλιάξουμε και πιστεύω ότι είναι χαζομάρα να το βουλιάξουμε γιατί η Τουρκία το θέλει γιατι θεωρητικά εμείς θα φταίμε, θέλω να το καταλάβουμε και να το δείχνουμε σαν λάφυρο…αυτό ουσιαστικά αναιρεί την δυνατότητα στην Τουρκία να εκμεταλλευτεί το ότι δεν βρίσκεται σε εθνικά ύδατα και ότι δέχτηκε επίθεση και μας δίνει ένα από τα καλύτερα πλεονεκτήματα (τους ξεφτιλίζουμε, κερδίζουμε μια μάχη χωρίς να αρχίσει και κερδίζουμε και ένα λάφυρο)

      1. Άκόμη και εάν κάνει έρευνες ή αρχίσει να τρυπά, εμείς θα καθόμαστε να το βλέπουμε; Λίγο αυτό να το διευκρινίσεις παρακαλώ.

      2. …..ποιος να το καταλάβει ρε φίλε;;;;άντε και το κατέλαβες …..ασε που δεν πρόκειται ποτέ να δοθεί τέτοια εντολή….που θα το πας μετά;;;;και μέχρι να το πας εκεί που θέλεις στη διαδρομή θα γίνουν διάφορα στενάχωρα πράγματα σε στυλ ΟΤΣΑΛΑΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 1999 ….το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο τραγικό όπως τότε……ΑΦΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΔΕΣ ΕΞ ΟΡΙΣΜΟΥ…..ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ;;;;

    13. Σιγά μη φοβηθεί ο Τούρκος. Οι δικοί μας είναι χεσμενοι.αφου το μόνο που τους νοιάζει είναι τα εμβόλια.

    14. ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΤΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ ΠΟΥΣΤΡΕΣ ΤΟΥ ΕΛΕΟΥΣ .
      ΤΟ ΜΗΝΙΑΤΙΚΟ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙ ΦΛΩΡΕ ΚΑΙ ΟΛΑ ΜΕΛΙ ΓΑΛΑ …
      ΟΥ ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΥΠΗΡΕΤΡΙΕΣ ΤΩΝ ΛΑΤΡΟΠΟΥΣΤΗΔΩΝ .

      1. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΠΕΡΙ “ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ” “ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΟΜΕΝΟΙ” ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΟΠΩΣ “ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΡΩΤΗΣΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ”

      2. Μην μπερδεύεις την ήρα με το στάρι! Άλλο οι πολιτικοτενεκέδες, άλλο ο ΣΤΡΑΤΟΣ!

    15. Ο τρομοκράτης Ερτογάν ευρίσκεται σε πολύ δεινή θέση :
      1.Πριν λίγες μέρες ο Τουρκικός στρατός σκότωσε 13 Τούρκους αιχμαλώτους του ΡΚΚ.
      2. Εσωτερικά πάει χάλια και ο τουρκικός λαός άρχισε να πεινάει
      3. Έχασε την στήριξη και εύνοια της Αμερικής
      4. Τα χάλασε με τους Ρώσσους και τρώει μερικά χαστούκια στην Συρία
      5. Σιγά-σιγά χάνει το παιχνίδι στην Λιβύη.
      6. Εκανε πολλούς νέους εχθρούς : Γαλλία, Σ. Αραβία, ΗΑΕ, Αίγυπτο, Ισραήλ
      Με θολωμένο μυαλό αυτός ο ψυχασθενής ψάχνει σανίδα σωτηρίας. Γαυγίζει όμως γιατί τρέμει τον εφιάλτη του τον Μακρόν, ο οποίος αντιδρά πάντα άμεσα.
      ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΚΟΤΕΣ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ. ΕΠΡΕΠΕ ΗΔΗ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΤΟ ΣΘΕΝΑΡΟ ΜΗΝΥΜΑ.

    16. Μη μασάτε… Οι Τούρκοι μόνο τα νησια μας θέλουν, δε θέλουν πόλεμο. Απλά θα πάνε μια να πάρουν τα νησιά και θα όλα κομπλέ… δε θα κάνουν τίποτα άλλο. Μη ψαρωνετε.

    17. Μακάρι να γίνει να αρχίσουμε μαζικές εσωτερικές εκκαθαρίσεις ξεκινώντας από όλος τούς Αλβανούς, Βούλγαρους γύφτους τουρκοσπορους ραγιάδες Εβραίους καί πολιτικούς καί μετά λαθροισλα μια και Τούρκους

      1. καλα ολα αυτα αλλα μονο για ενα φανταστικο κοσμο.Ξυπνα.Που Ζεις δεν βλεπεις οτι ολα τα κρατη του κοσμου εχουν κυβερνησεις μαριονετες?

        1. Ναπολέων το γνωρίζω αυτό…. το σύστημα παγκοσμίως είναι τό ίδιο γιατί τό θέσπισαν συγκεκριμένα δόλια άτομα….

    18. Πω! Πω! Πω! Απόψε η Μαρέβα δεν θα έχει καλσόν να βάλει, γιατί ο Κούλης θα τα έχει σκίσει όλα!!!

    19. Αυτο το ρυπαρο γενος εχει μονο εναν εχθρο και εμεις κανουν συνομιλιες μαζι τους. Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΘΑ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ και αραβοκρητικος θα μυρασει το μισο Αιγαιο .-

    20. Πλάκα μας κάνετε τώρα! Ο ξεκούλης, ούτε το βρακοσχοίνι του δεν λύνει αν δεν του πει η ‘φράου’ , όχι να λύσει τους ανέμους του πολέμου! ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ!!!

    21. Η φρεγάτα βρίσκεται στο ABU DHABI για μια αμυντική έκθεση …τουλάχιστον μέχρι τέλος της εβδομάδας…Άρα μην περιμένετε μέρες του 1987…

    22. Οι Γάλλοι έχουν κάθε συμφέρον να προχωρήσουν σε αμυντική συμμαχία, και εφόσον οι Τούρκοι επιτεθούν πρώτοι, να βυθίσουν ότι τουρκικό υπάρχει, από πλοία μέχρι ψαρότρατες. Το θέμα είναι πως τα δικά μας δεν θέλουνε, ό,τι πει η μαμά μερκελ…

    23. Θα τους κάψει ο άλλος ο “βάτραχος” , απλά τώρα 3χει παρκάρει τα αρχ..δια του στον κωλο του και δεν μπορεί , αλλά με την πρώτη ευκαιρία, θα τους κάψει. Μη μασάτε .

    24. πρέπει οπωσδήποτε να διαφυλαχθούν οι περιουσίες των πολιτικών και του Κούλη Χρυσού μην τα πάρουν οι Τούρκοι

    25. Καλός Τούρκος μόνο ο νεκρός Τούρκος.ελλας η ταν η επί τας.!

    26. Προς το παρόν το Τσεσμέ είναι κοντά στην Ίμβρο. Δεν αποκλείεται ένας πόλεμος με την Τουρκία ξέροντας πως ο παλαβός θέλει μέχρι το 2023 να πετύχει μέρος του σχεδίου του που εμπεριέχει και ελληνικά νησιά αλλά και εδάφη της ηπειρωτικής χώρας μέχρι και την Θεσσαλονίκη….

      1. κάνει πολύ καλά τη δουλειά του για τα συμφέροντα της πατρίδας του.

        1. Γιατί τον αποκαλεί, γύφτο, παράφρονα και τριμάλακα;;; Επειδή είναι…

    27. Κότες λυρατες οι δικοί μας… Δυστυχώς μόνο κολοχαρτα διαμαρτυρίας ξέρουμε να στέλνουμε.. Αδερφές μας κυβερνάνε και προδότες…

    28. Έπιτελους μόνο έτσι καταλαβαίνει ο μογγόλος
      Να δείτε τι ωραία θα αποχωρήσει τώρα με ελαφρά πηδηματάκια.
      Και ευκαιρία είναι επιτέλους τώρα που πλησιάζει ο Μάρτιος να μπουν και κυρώσεις σοβαρές όμως.

    29. Τελικά μόνο οι Γάλλοι είναι μαζί μας, έστω και εάν έχουν τα συμφέροντα τους. Οι υπόλοιποι εταίροι μας στην ΕΕ με τον τρόπο τους υποστηρίζουν τον Τούρκο – αν είναι δυνατόν; – η δε συμμαχία του ΝΑΤΟ κάνει ότι δεν βλέπει και δεν ακούει τίποτα.Οσον δε αφορά την Ελληνική κυβέρνηση εάν ξεσπάσει πόλεμος θα πάνε να κρυφτούνε σε καμμιά υπόγεια στοά. Τουλάχιστον, ο στρατός μας είναι έτοιμος και διαθετιμένος να υπερασπίσει τα πάτρια εφάφη;
      Θα λειτουργήσουν οι συμμαχίες που έγιναν τελευταία;

    Comments are closed.