ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ – ΕΠΕΣΑΝ ΣΤΕΓΕΣ, ΤΡΟΧΟΣΠΙΤΟ “ΣΚΟΤΩΣΕ” ΤΣΕΧΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ – ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΚΟΒΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΣΑ

    Κοινοποίηση:
    fff

    Σοκ προκαλούν οι εικόνες και τα βίντεο που έχουν καταγράψει την απόλυτη καταστροφή στη Χαλκιδική με την κακοκαιρία, η οποία προκάλεσε το θάνατο τουλάχιστον έξι ανθρώπων και τον τραυματισμό περισσότερων από 100.

    Μέσα σε λίγα λεπτά δεν έμεινε τίποτα όρθιο από τους σφοδρούς ανέμους που σάρωσαν την περιοχή, με αυτόπτες μάρτυρες να μιλούν ακόμα και για ανεμοστρόβιλους που σχηματίστηκαν.

    Πλάνα που σοκάρουν – Δείτε την ένταση του φαινομένου στο βίντεο

    Βίντεο: Το τροχόσπιτο στο οποίο σκοτώθηκαν οι Τσέχοι

    Εφυγαν στέγες!

    Και σε αυτό το βίντεο φαίνεται η σφοδρότητα της καταιγίδας

    Η Χαλκιδική έχει κηρυχθεί ήδη σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, ενώ τα σωστικά συνεργεία δίνουν μάχη με το χρόνο για να απεγκλωβίσουν ανθρώπους.

    Οι έξι νεκροί είναι όλοι τους τουρίστες: Μια 54χρονη Ρουμάνα με τον 8χρονο γιο της που καταπλακώθηκαν από στέγη ταβέρνας στη Νέα Πλάγια, δύο Ρώσοι έχασαν τη ζωή τους στη Νέα Ποτίδια και άλλοι δύο Τσέχοι σκοτώθηκαν στη Σωζόπολη όταν παρασύρθηκαν μαζί με το τροχόσπιτό τους.

    Οι φωτογραφίες από τη Σωζόπολη δείχνουν την ένταση του φαινομένου με το τροχόσπιτο να έχει αναποδογυρίσει από τους ισχυρούς ανέμους.

    1-4-450x600 2-4-450x600 nea-plagia3 troxospito-anapodogyrosmeno venzinadiko xalkidikh

     

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: