ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ! ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ. ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ. ΘΑ ΜΑΣ ΚΟΛΛΗΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ. ΔΕΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΣΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ. (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    πολυ-σημαντικο

    Οι αστυνομικοί είναι οι ήρωες της καθημερινότητας μας.
    Η πολιτεία πρέπει να τους προστατέψει.
    Οι αστυνομικοί ωστόσο δεν λαμβάνουν κανένα μέτρο αυτοπροστασίας.

    Οι εικόνες που μετέδωσε το ΜΕGA από τον Προμαχώνα είναι απαράδεκτες.

    Δείτε τους αστυνομικούς και τους συνοριακούς!

    Δεν φορούν ούτε μάσκες αλλά ούτε και γάντια. Φτάνουν μάλιστα στο σημείο με γυμνά χέρια να πιάνουν τα διαβατήρια και τα έγγραφα των τουριστών.

    Teaser Εφημερίδας "Μακελειό" για Τρίτη 07-07-2020 from Makeleio WebTV on Vimeo.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    7 Σχόλια

    1. ”’οι αστυνομικοι ηρωες της καθημερινοτητας”’κυριοι του μακελιου φαινεται οτι δεν διαβασατε την εκθεση της ευπ η οποια ειναι μια απο τις πολλες που αφορουν αστυνομικους,φαινεται οτι δεν διβαζετε τα αστυνομικα δελτια που αναφερονται σε κακουργηματικες πραξεις των αστυνομικων ουτε διαβασατε την αποψη πρωην υπουργου προστασιας του πολιτη που ελεγε””το 30% των αστυνομικων ειναι γκει,το 30%επιορκοι κ το 30%καλυπτει ενω γνωριζει τους επιορκους ””’αρα οι ηρωες της καθημερινοτητας ειναι μονο το 10% αξιζει για το ποσοστο αυτο να εχουμε 50000 επι πλεον κηφηνες,οσο αφορα τον 15αυγουστο αλλα κ τα χριστουγεννα θα μας εχουν παλι κλεισμενους στα σπιτια μας για να μην ακουστει ”το χριστος γεναται σημερον,διοτι ο μητσοτακης πρεπει να ξεπληρωσει τα γραμματια προς τον γκειτς

      1. Ο/Η Πες το ξεκαθαρα δεν βγαινουν οι δισκοι της εκκλησιας λέει:

        Ναι ρε νικολακη άλλη καψα μεσα στην καρδια του καλοκαιριου δεν είχαμε για το χριστος …γεναται….ανορθογραφε ξερολα και εσυ. Εδώ κοσμος χανει την δουλεια του η οικονομιες πανε απ το κακο στο χειροτερο και εσυ στην κοσμαρα σου ,εκτος και αν βγαζεις δισκο σε εκκλησια η εχεις παγκαρι και το βλέπεις αδειο,τοτε παω πασο ,μαλλων δεν βγαζεις μεροκαματο

        1. φιλε εσυ που απαντησες στον νικολαο ,δεν υπαρχει ορθογραφικο λαθος κ το γεναται γραφεται με ενα ν αλλα το δικο σου το μαλλων ανοιξε το λεξικο να δεις πως γραφεται αλλα εγω δεν θα σε χαρακτηρισω γιατι ολοι κανουμε λαθη

          1. Εσυ κυρα μαρια στην κουζινα σου και στο πλυσταριο σου,θεουσα…

    2. Ο ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΨΗ ΓΙΑ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΗΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ . ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΒΓΟΥΝΕ ΣΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ , ΑΠΛΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΑΝΧΩΝΟΝΤΑΙ….. ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΔΕΝ ΑΝΧΩΝΟΝΤΑΙ …..

    3. Ο ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΨΗ ΓΙΑ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΗΣ ΣΥΛΛΗΨΗΣ . ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΒΓΟΥΝΕ ΣΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ , ΑΠΛΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΑΝΧΩΝΟΝΤΑΙ….. ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΔΕΝ ΑΝΧΩΝΟΝΤΑΙ …..

      1. Εισαι και αγραμματος ,εισαι και ηλίθιος και το παιζεις και ξερολας και από πανω . ΑΝΧΩΝΟΝΤΑΙ… πρεπει να σε πανε μεσα γιατι βιαζεις την Ελληνικη γλωσσα κακομοιρη.

    Comments are closed.