ΕΘΝΗ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ! Η ΜΕΛΟΝΙ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΑΜΟΥΘ ΜΕ ΤΗ ΛΙΒΥΗ ΓΙΑ ΠΑΡΟΧΗ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ, ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΝΕΟ ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ! ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΗΛΙΟ ΓΕΝΑΡΗ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΣΕΙ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΛΑΘΡΑΙΩΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ!

    Κοινοποίηση:
    ΙΤΑΛΙΑ

    Συνομιλίες με αξιωματούχους της Λιβύης, με επίκεντρο την ενέργεια και τη μετανάστευση, είχε το Σάββατο στην Τρίπολη Τζόρτζια Μελόνι, με την Ιταλίδα πρωθυπουργό να εξασφαλίζει μια εξαιρετικά σημαντική συμφωνία, μέσω της οποίας φιλοδοξεί να εξασφαλίσει νέες προμήθειες φυσικού αερίου για τη χώρα της, ώστε να αντικαταστήσει τις ρωσικές.

    Ειδικότερα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Associated Press, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης Μελόνι, οι πετρελαϊκές εταιρείες των δύο χωρών υπέγραψαν συμφωνία για το φυσικό αέριο ύψους 8 δισεκατομμυρίων δολαρίων, η οποία αποτελεί και τη μεγαλύτερη μεμονωμένη επένδυση στον ενεργειακό τομέα της Λιβύης, εδώ και περισσότερες από δύο δεκαετίες. «Κατά την σημαντική αυτή ημέρα, οι υπουργοί Εξωτερικών μας υπέγραψαν συμφωνία για την ενίσχυση της συνεργασίας με τη Λιβυκή αρχή, σε ό,τι αφορά την ακτοφυλακή», δήλωσε από την Τρίπολη η Τζόρτζια Μελόνι.

     

    Καταπολέμηση της παράτυπης μετανάστευσης

    «Η καταπολέμηση της παράτυπης μετανάστευσης για μας παραμένει υπόθεση κεντρικής σημασίας. Παρά τις προσπάθειες, οι αριθμοί της παράτυπης μετανάστευσης από την Λιβύη προς την Ιταλία παραμένουν υψηλοί», πρόσθεσε η Ιταλίδα πρωθυπουργός.

    «Θέλουμε να παίξουμε σημαντικό ρόλο και στο να βοηθήσει τις αφρικανικές χώρες να ενισχύσουν την ανάπτυξή τους: πρόκειται για συνεργασία που δεν θέλει να είναι επωφελής μόνον για την μια πλευρά, αλλά επιθυμεί να αφήσει κάτι ουσιαστικό και στους εταίρους μας», είπε, επίσης, η Μελόνι.

    Η επικεφαλής της ιταλικής κυβέρνησης υπογράμμισε ότι η χώρα της θα κάνει ό,τι τής αναλογεί, με στόχο να ενισχυθεί η κοινή δράση και προθέσεις της διεθνούς κοινότητας, με αναφορά στη Λιβύη, «ώστε να αποφευχθεί ο κίνδυνος ορισμένες επιρροές να δράσουν για την αποσταθεροποίηση και όχι για την σταθεροποίηση του όλου αυτού πλαισίου».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    14 Σχόλια

    1. ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟ ΜΑΣ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΗΝ ΓΗ ΘΕΡΜΟΠΥΡΗΝΙΚΟΣ ΟΛΕΘΡΟΣ ΣΕΙΣΜΟΙ 10 ΡΙΧΤΕΡ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ ΜΕ ΟΥΡΑΝΙΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΕΚΑΝΤΟΝΤΑΔΩΝ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΩΝ ΜΑΓΚΝΕΤΑΡ ΚΑΙ ΠΑΛΣΑΡΣ

    2. ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΗΛΙΟ ΓΕΝΑΡΗ ΜΗΝΑ!
      Ετσι ακριβως.

    3. oι τρελοχουνταιοι θαυμαζουν και τους τουρκολιβυους :))

    4. Ναι κάτσε τώρα την πακετάρουν καί θά μας φωνάξουν νά την παραλάβουμε.

    5. Η Μελονι ας μην ειχε τις πλατες του Μπερλουσκονι! Πολυ λαλαει δυστυχως σε βαρος της Ευρωπης με την αντιρωσικη και αντιειρηνευτικη γραμμη της! Αμα δεν επελθει ειρηνη κκ Ευρωπαιοι και Πουτιν, καλυτερα να παμε στη ζουγκλα της Αφρικης να επιβιωσουμε!

    6. Το θεμα της λαθρομεταναστευσης λυνεται σε ενα μηνα το πολυ αρκει μια Εθνικη κυβερνηση παρει την εξουσια.

      1. ναι, ο πρωτος τυχοντας με 0% που θα σου ταξει σωσιμο και αρια φυλη

    7. ΚΟΙΤΑΞΕΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ . ΟΤΑΝ ΒΓΗΚΕ ΤΟΤΕ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΗΤΑΝ ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ.ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΟΒΙΤ ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΛΠ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΒΓΗΚΕ ΧΑΡΙΣ ΣΤΗΣ ΨΕΥΤΙΕΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ . ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΔΕΞΙΟΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ ΑΛΛΙΟΣ

    8. Εχει δικιο ο προλαλησας! Ολη αυτη η κατασταση εχει αιτια τον υπνωμενο ψεκασμενο λαουτζικο με τα ρουσφετια του! Δεν τον ενδιαφερει που ειναι υποθηκευμενα και τα τρισεγγονα τους!

    9. Η Λιβύη ως κράτος είναι ένα κατασκεύασμα των Άγγλων.
      Δεν υπάρχει λαός Λίβυων. Ο πληθυσμός της Άραβες εισβολείς και προϋπάρχοντα νομαδικά φύλα.
      Από αρχαιοτάτων χρόνων η ανατολική Λιβύη ανήκε στους Έλληνες ονομαζόμενη Κυρηναϊκή από την ομώνυμη πόλη.
      Εν κατακλείδι πρέπει να μοιραστεί σε Ελλάδα και Ιταλία.
      Η Ιταλία το 1911 την απέσπασε από τους Οθωμανούς.

    10. Η Μελόνι όμως έχει κάνει ένα λάθος. Η Ιταλία ανήκει στα κράτη που θα στείλουν τανκς στην Ουκρανία. Αυτό όμως είναι πολύ σοβαρό και ο ίδιος ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ, Τραμπ είναι αντίθετος και μάλιστα λέει ότι όλοι παίζουν με τη φωτιά και ότι φέρνουν πολύ κοντά τον πυρηνικό πόλεμο. Αυτό το θέμα η Μελόνι πρέπει να το προσέξει πάρα πολύ

    11. Η Μελόνι δεν είναι δήθεν, ούτε του γλυκού νερού. Στην Ελλάδα υπάρχει ο ρατσισμός μόνο εναντίον των Ελλήνων. Μακάρι να είχαμε τη Μελόνι και στην Ελλάδα.

    12. Σωστα,αλλα ποιος φταιει Μακελειο ;
      Ο λαος δεν ψηφιζει κλεφτες λαμογια και απατεωνες επι 50 ολοκληρα χρονια ;
      Ο λαος δεν ψηφισε τη Μαφια το 19 και μαλιστα με αυτοδυναμια ;
      Το μυνημα που τους δινει ειναι σαφες: “ειμαι ενα ζωαδι και μισο,δεν παιρνω χαμπαρι απολυτως τιποτα,γαμ… με οσο θελετε”.
      Αυτο το μυνημα τους δινει,εδω και 50 χρονια,επομενως γιατι κλαιγεται μετα,που τον γαμ… ;
      Αφου ο λαος ειναι πανηλιθιος και ψηφιζει μαφιοζους,κλεφτες και λαμογια,να υποστει τις συνεπειες.
      Καμμια λυπηση για ηλιθιους,να του παρουνε και τα σωβρακα,αυτο του αξιζει,αφου ειναι μαλ..

      1. Πολύ σωστά ομιλείς…όλα τα παθαίνουμε λόγω της σταδιακής απομάκρυνσής μας ως λαός, από τον Θεό και την ηθική !!!!….εμείς ένας λαός που έχει βγάλει πολλούς Αγίους εις το παρελθόν !!!

    Comments are closed.