ΕΔΩ ΚΡΥΒΟΤΑΝ ΤΟ ΚΑΘΑΡΜΑ! ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ! ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΣΤΡΑΠΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ. ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ Ο «ΒΙΑΣΤΗΣ ΤΟΥ ΚΑΒΟΥ» (ΒΙΝΤΕΟ & ΕΙΚΟΝΕΣ)

    Κοινοποίηση:
    Δημήτρης-Ασπιώτης

    Αιφνιδιασμός σε ταχύτατη επιχείρηση

    Συνελήφθη ο 47χρονος Δημήτρης Ασπιώτης στην περιοχή του Αγίου Γορδίου Λευκίμμης στην Κέρκυρα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από το corfutvnews.gr, ο αποκαλούμενος «βιαστής του Κάβου» οπλοφορούσε καθώς βρέθηκε μια καραμπίνα.

    Το «τέρας του Κάβου» μετά τη σύλληψη του στη χαράδρα στην Κέρκυρα

    drakos

    Το σημείο που κρυβόταν ο 47χρονος.

    Lefkimmi-Viastis-1

    Από την πρώτη στιγμή, η Αστυνομική Διεύθυνση Κέρκυρας συντονισμένα είχε προχωρήσει σε μεγάλη αστυνομική επιχείρηση όπου συμμετείχαν ομάδες Αστυνομικών οι οποίες σάρωναν την περιοχή και ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά ακόμα και στις πιο δύσβατες περιοχές ενώ τις τελευταίες ήμερες είχαν συλλέξει και σημαντικές πληροφορίες.

    Όλα ξεκίνησαν όταν μία 34χρονη γυναίκα αλβανικής καταγωγής, αγνοούνταν για περίπου δύο μέρες, με τον σύντροφό της να την αναζητά εναγωνίως. Εντοπίστηκε στον δρόμο στην περιοχή του Αγίου Προκοπίου Λευκίμμης, από άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Λευκίμμης. Η ίδια, φέρεται να είπε στους αστυνομικούς που τη βρήκαν ότι ο 47χρονος την απήγαγε, την κρατούσε όμηρο και υπό την απειλή της ζωής της τη βίασε κατ’ εξακολούθηση.

    Να σημειωθεί ότι το 2012, είχε καταδικαστεί σε 53χρονια κάθειρξης, για έξι βιασμούς, νεαρών κοριτσιών, τουριστριών, από τη Βρετανία, αλλά αποφυλακίστηκε τον Αύγουστο του 2019, χρησιμοποιώντας τον Νόμο Παρασκευόπουλου.

    Βιαστής Κέρκυρα:

    Φρίκη και ανατριχίλα προκαλεί η περιγραφή νεαρής Βρετανίδας που έπεσε θύμα του Κερκυραίου που βίαζε τουρίστριες στον Κάβο της Κέρκυρας και αποφυλακίστηκε έξι μόλις χρόνια μετά την καταδίκη του χάρη στο νόμο Παρασκευόπουλου. Ο λόγος για τον Δημήτρη Ασπιώτη, τον άντρα που το 2010 είχε επιτεθεί σε τουλάχιστον έξι γυναίκες τις οποίες είχε παρασύρει υπό την απειλή μαχαιριού σε δάσος όπου τις βίασε. Ήταν η δεύτερη καταδίκη του Ασπιώτη καθώς και το 2007 είχε συλληφθεί και καταδικαστεί για βιασμούς τριών γυναικών από το 1997 μέχρι το 2005. Είχε αφεθεί ελεύθερος το 2010 και μέσα σε λίγες εβδομάδες είχε πραγματοποιήσει νέες επιθέσεις.

    Το 2010 ο Ασπιώτης καταδικάστηκε σε 52 χρόνια κάθειρξη γεγονός που σημαίνει ότι επρόκειτο να μείνει στη φυλακή μέχρι τα βαθιά του γεράματα. Κι όμως, βγήκε μόλις έξι χρόνια μετά, εκμεταλλευόμενος τις ευνοϊκές διατάξεις του νόμου Παρασκευόπουλου. Η είδηση προκάλεσε σάλο στη Βρετανία αλλά και στην Κέρκυρα. Τα θύματά του ήταν κυρίως Βρετανίδες. Μία από αυτές τις γυναίκες, η Kayleigh Morgan, που εργάζεται ως αεροσυνοδός της British Airways, μίλησε στην τηλεοπτική εκπομπή «This Morning».

    Με είχε αιχμάλωτη 14 ώρες και με βίασε πέντε φορές

    Το καλοκαίρι του 2010 η γυναίκα βρισκόταν στον Κάβο της Κέρκυρας, καθώς είχε μόλις τελειώσει το πανεπιστήμιο και εργαζόταν ως τουριστική αντιπρόσωπος. Ένα απόγευμα που βρισκόταν στην παραλία, ο Ασπιώτης την πλησίασε από πίσω, την ρώτησε «τι ώρα είναι» κι όταν εκείνη γύρισε να του απαντήσει, την χτύπησε στο κεφάλι. Την έριξε στο έδαφος και την έσυρε μέσα στο δάσος, όπου της άρπαξε το τηλέφωνο και τα χρήματα. Την έδεσε, την κράτησε αιχμάλωτη επί 14 ώρες και την βίασε πέντε φορές.

    Η πρώτη του συνέντευξη εκτός φυλακής – “Πεινάω, δεν μου δίνουν δουλειά”

    Απειλούσε πως θα με σκοτώσει

    «Δεν είχα ιδέα τι ήταν ικανός να κάνει», θυμάται η γυναίκα, καθώς ο Ασπιώτης την απειλούσε να μην επιχειρήσει να το σκάσει και να μην τον καταγγείλει γιατί θα την σκότωνε. Τελικά κατόρθωσε να του ξεφύγει και πήγε τρέχοντας στο αστυνομικό τμήμα, όπου οι αστυνομικοί της έδειξαν αμέσως την φωτογραφία του και τον αναγνώρισε. «Αρρωσταίνω που σκέφτομαι πως τον ήξεραν και τον άφηναν ελεύθερο», είπε στην εκπομπή.

    Η Kayleigh Morgan λέει πως όταν έμαθε την ποινή που επιβλήθηκε στον Ασπιώτη, 52 χρόνια φυλάκιση, ανακουφίστηκε, καθώς αυτό σήμαινε πως όταν θα έβγαινε θα ήταν 92 ετών. Κι όμως, τον περασμένο Αύγουστο, ο βιαστής της αφέθηκε ελεύθερος, 43 χρόνια πριν την λήξη της ποινής του…

    Βιαστής Κέρκυρα: Αποφυλακίστηκε πρόσφατα – Με τον Νόμο Παρασκευόπουλου

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    7 Σχόλια

    1. O Παρασκευοπουλος επρεπε να καταδικαστει σε θανατο

    2. Τον Παρασκευοπουλο να βαλετε μεσα που εβγαλε αυτον τον νομο !
      Τελικα τι ρεμαλια Νομοθετες εχουμε ; Χεστεν μπερεστεν !

    3. Κακός τα βάζετε με τον βιαστή. Βιαστής ήταν, τι περιμένατε να κάνει δηλαδή ? Να σωφρονιστεί?

      Στείλτε τον στην ηλεκτρική καρεκλα, μαζί με τον Παρασκευόπουλο, και όσους ψηφισαν το νομοσχέδιο,

    4. Δηλαδή ο “περίφημος” νόμος Παρασκευόπουλου έβγαζε εγκληματίες από τη φυλακή και τους άφηνε ελεύθερους για να ξαναεγκληματίσουν.
      Ποιός ο σκοπός τότε της δικαστικής απόφασης για πολυετείς φυλακίσεις και ισόβια εφόσον δεν επρόκειτο να εφαρμοστούν;Ισχύει ακόμη αυτός ο εκτρωματικός νόμος; Αν ναι τι λέει πάνω σε αυτό η κυβέρνηση;

    5. 1 χρόνο τον βιασμό…. 6 βιασμοι έξι χρόνια… Μάλιστα… Και τον βγάλανε και έκανε τα ίδια…. Αυτουνού του το κόβεις κανονικά χωρίς αναισθητικό…. Πάντως αναρωτιέται κάνεις…. Ποιο επικίνδυνος είναι αυτός;;;…. Η κατι τύποι σαν τον παρασκευοπουλο που καταθέτει τέτοιους νόμους;;;;….. Και δεν νομίζω και να καταργήθηκε…. Τώρα θα τον ξαναταιζουμε για κανένα χρόνο, και φτου ξανά τα ίδια.

    6. Αν βιαζε την κορη, αν εχει κορη, του ανεκδιηγητου Παρασκευοπουλου θα εφτιαχνε τετοιο νομο ο καραγκιοζης να βγαζει τους εγκληματιες απο την φυλακη;;;;;;;; Οι ψευτοαριστεροι του ….κ@λου που το παιζουν φιλεσπλαχνοι, αντι να φροντισουν για τους αστεγους Ελληνες κοιτουσαν τους λαθρο και τους εγκληματιες!!!!!!!!! Και το ιδιο βιολι παιζουν και οι τωρινοι!!!!!!!! Να αλλαξετε τον ποινικο κωδικα και τα ισιβια να ειναι ισοβια πραγματικα!!!!!!!!!

    Comments are closed.