ΕΔΩ ΓΕΛΑΝΕ – ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ” – ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑΣ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΕΙ – ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΛΕΨΙΕΣ, ΤΙΣ ΡΕΜΟΥΛΕΣ, ΤΑ ΒΟΛΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ…(ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    μιτσ

    «Η Ελλάδα γιορτάζει, σήμερα, 46 χρόνια απρόσκοπτης δημοκρατικής πορείας, τη μεγαλύτερη περίοδο ομαλότητας στην πρόσφατη ιστορία της. Πιο ώριμη από ποτέ, διδάσκεται από τις εμπειρίες της. Αντλεί ισχύ απ’ τις δυσκολίες της. Και καθημερινά οικοδομεί την ιστορική επιλογή που έκανε πριν από ένα χρόνο: Να βαδίσει τολμηρά στο δρόμο της αλήθειας, της εθνικής ενότητας και της κοινωνικής συνοχής» τονίζει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στο μήνυμά του για την επέτειο αποκατάστασης της δημοκρατίας.

    «Αν η 24η Ιουλίου του 1974, σημαίνει τη μετάβαση της χώρας από το χειμώνα της δικτατορίας στην άνοιξη του κοινοβουλευτισμού, η 24η Ιουλίου του 2020 δηλώνει την απόφασή της να συνδεθεί γόνιμα με τις αξίες εκείνης της αλλαγής» σημειώνει και προσθέτει «αλλά και ταυτόχρονα να σφραγίσει τη δική της, νέα εποχή. Εμβαθύνοντας το δημοκρατικό κεκτημένο χωρίς λαϊκισμούς. Υπηρετώντας το κράτος δικαίου χωρίς διχασμούς. Και διεκδικώντας τον εκσυγχρονισμό χωρίς εκπτώσεις στη φροντίδα για τον πολίτη».

    Αυτά είπε μεταξύ άλλων ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο μήνυμά του για την αποκατάσταση της “Δημοκρατίας” .. Αλλά της δικής τους Δημοκρατίας.. Των ολιγαργών, των τραπεζιτών, της ρεμούλας, του βολεμάτων, των κλεφτών, των Ιμίων, των Πρεσπών και φυσικά των γνωστών οικογενειών και των λεσχών που είναι μέλος αυτός και όλο του το σόι..

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    62 Σχόλια

    1. Το εθνικο ξεπουλημα εχει αρχισει σε ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, και υπηρεσιες του δημοσιου.

    2. Πακέτα Ντελόρ…. Μεσογειακά προγράμματα… Οασα.. Τρένο σε… Οαεδ…. Συναιτερισμοι…. Χωματερές ροδάκινα….

    3. Τορ μι ένα…. Σι φορ ραι.. Αττική οδός… Κινέζικα λιμάνια κοσκο… Δημοψήφισμα…

    4. Παρλαπιπες συνηθισμενες του Κουλη και της δημοκρατικης μαφιας…

    5. Έχουν το θράσος να μιλάνε οι δωσίλογοι των 7.000 start.
      Αλλά αφού απευθύνονται στα ζώα που τους ψηφίζουν των 700 € που με αυτά πρέπει να ζήσουν οικογένεια και να πληρώσουν ληστρικούς φόρους…

    6. ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΕΝΕ ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΙ ΚΑΦΕΝΟΒΙΟΙ ΨΕΥΤΟΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΤΕΜΠΕΛΧΑΝΑΔΕΣ ΠΟΥ ΡΟΚΑΝΙΖΟΥΝ ΤΟ ΚΕΑ ΣΤΑ ΤΣΙΠΟΥΡΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΠΑΖΟΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΕΣ.
      ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ, 5 ΧΡΟΝΙΑ ΓΚΙΧ ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΑΝ, ΚΛΩΣΣΟΥΣΑΝ ΤΑ (ΧΡΥΣΑ) ΑΒΓΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ 18%, 20%, 25% ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ!
      ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΤΣΑΚΩΣΑΝ ΤΗΝ ΤΣΑΠΟΥ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, 40 ΠΟΝΤΟΥΣ ΣΙΦΡΕΝΤΙ ΦΑΓΑΝΕ, ΞΕΧΕΙΛΩΣΑΝ ΟΛΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ!!
      ΤΟ 2023 ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ…

    7. Aspis πρόνοια… Ιντεραμερικαν.. Κοντομηνας… Ψωμιαδης… Παραδικαστικο….. Αυριανή… Κουρηδες….. Εφραίμ… Ερτ… Νεριτ…. Δεη… Οφ σορ…. Ομόλογα ελληνικού δημοσίου…. Κούρεμα….. Αλλαγή δραχμής ευρώ Σημίτης… Κοπελουζος… Ελληνική φέτα… Καλογρίτσας…. Ίμια – ευχαριστούμε τους Αμερικανούς… Υποκλοπές… Μάτι…. Πυρκαγιές… Οτσαλαν… Την σημαία την πήρε ο αέρας… Πικραμένος…. Τομσεν…. Δντ…. Μομπιλιτι – δημαρ

    8. 46 χρονια απο τοτε που αρχισε η χωρα να καταστρεφετε απο τους δοκρατικοκλεφταραδες. μονο ο ΓΙΩΡΓΑΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ αξιζε και ηταν ελληνας με αρχιδια οι επομενοι θα επρεπε να φορανε φουστιτσα κλαρωτη

    9. δημοκρατια κατα τον Κουλη ειναι αμα δεν του βγαινουν τα κουκια να γινει αρχηγος κομματος κατα διαβολικη συμπτωση να χαλανε τα computer της singular και να γινεται δευτερη ψηφοφορια οταν εχουμε ολα τα μαγειρεμενα κουκια
      Ο αμεσα ενδιαφερομενος μουστακαλης να το κανει μοκο και μετα να βρισκεται ευρωβουλευτης και μαλιστα αρχηγος αν και δεν ειχε παρει τους περισσοτερους ψηφους μαζι με κατι αλλα αστερια σαν τον Κυρτσο που ακομα εχει απληρωτους τους υπαλληλους στην city press και την βαπτιστικια του Κοκου Αννα-Μισελ
      Τωρα σωθηκαμε Ευρωπαικα..αυτη ειναι η Ελληνικη δημοκριατια ..γονους για κοντα 70 χρονια και ατελειωτα μνημονια

    10. ρε πιες καμμια τσικουδια να συνελθης

    11. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ= ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΑΠΟ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΚΟΣΜΟΥ. ΤΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΑΓΩΓΟΙ, ΟΙ ΚΗΦΥΝΕΣ, ΟΙ ΜΕΤΡΙΟΤΗΤΕΣ, ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ, ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.Η ΕΛΛΑΔΑ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΠΡΟΟΔΕΥΣΕ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ. ΚΑΙ ΤΑ 46 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΒΙΩΣΕΙ Η ΑΜΟΙΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΝΑΝ ΗΓΕΤΗ ΜΕ ΠΥΓΜΗ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΥ ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΑΧΡΗΣΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΟΡΘΩΣΕΙ ΤΟ ΓΟΗΤΡΟ ΤΗΣ ΠΛΗΓΩΜΕΝΗΣ ΜΑΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ.

    12. Χριστοφορακος..παντσαβολτα…αγετ Ηρακλής.. Κοσκωτας…Γρυλλακης…Νηστικακης..τομπρας..Μαυρικης….λιστα λανγκαρτ… Ζημενς… Τσοχατζοπουλος… Παπαντωνίου… Λιαπης.. Κυρηκας Χανίων.. Βονταφων.. Κόκκαλης.. Μπόμπολας… Πόρτο καρας… Νοβαρτις… Υποβρύχια…. Παναθηναικακιας.. Θεούσα… Μπαλτακος… Καστελόριζο… Ελ. Βενιζέλος αεροδρόμιο…. Φουχτεν… Στροσκαν… Εμβόλια Αβραμόπουλου… Ολυμπιακοί αγώνες… 17 Νοέμβρη…. Αγγελόπουλοι… Παχτας……μενιος κουτσογιωργας…. Λαλιώτης….

      1. Βατοπέδι..Βουλγαράκης…Λιακουνάκος..παραδικαστικό..Λυκουρέζος…ΜΚΟ…”πράσινη ανάπτυξη”…ΟΤΕ…”ΓΕΡΜΑΝΟΣ”….F16

        1. το παραεκλησιαστικο…δικηγοροι που μπηκαν μεσα για κακουργηματα με τον περιφημο Γιοσακη βγηκαν μετα απο λιγο με βουλευματα και αρχισαν να εξασκουν αμεσως το λειτουργημα τους ..να βαλω και τα Ιατρικα λαθη που εχουν γεμισει να νεκροταφεια και ο Ιατρικος συλλογος κανει την παπια

      2. και σχεδον κανενας φυλακη…για αυτο εχουμε φτασει χρεος 400 δισ….
        η δικαιοσυνη σκιζει στο ελλαδισταν
        ρε μια υποθεση να πεις τιμωρηθηκαν ..και να μπουνε για λιγο μεσα οταν πεσει η σκονη
        εξω με αυτο το περιφημο “βουλευμα”
        διαβαζουμε εξηλθε των φυλακων με βουλευμα του συμβουλιου εφετων…κλειστο γραμμα

      3. μπραβο θυμηθηκες τον Πασαβολτα που ρωτηθηκε σε Ιταλικο δικαστηριο που πηγαν τα χρηματα και απαντησε “μιζα στον Κο Μητσοτακη”

    13. Τιμή και δόξα στον τελευταίο μεγάλο Εθνάρχη Γεώργιο Παπαδόπουλο…. Κάποτε πλατείες θα έχουνε το άγαλμα του και δρόμοι το όνομα του….

    14. δημοκρατια που το μισθολογιο βουλευτων και δικαστων παει καροτσακι και οταν οι δικαστες ψηφιζανε καθυστερουμενα τα τσιμπαγανε και οι βουλευτες ακομα και οι εκτος βουλης
      αφου ειναι αγκαλιτσα τα μισθολογια αντε να βρεις μετα ποιος ελεγχει ποιον
      Και φθανουμε στο τραγικο και γελοιο οταν ξενη σοβαρη αστυνομικη υπηρεσια προσπαθει να δωσει αποδειξεις για χρηματισμο υπουργου σε συναντηση κλιμακιου της ελληνικης δικαιοσυνης με το FBI στην Ελβετια και οι υπευθυνος εισαγγελεας δεν τα παιρνει γιατι ετσι του αρεσει…και δεν υφιστατε καμια κυρωση απο το υπολοιπο δικαστικο σωμα οταν επιστρεφει στην Αθηνα
      Και εγω θα προσπαθω να βρω το δικιο μου σε τετοια δημοκρατικη χωρα
      Καλα κρασια

    15. ELLINES KSEHASTETON ,ZI STON KOSMO TOU, INE PIONI ……… ALOS STIN THESI TOU SE MIA TETIA IMERA…THA IHE PROSOPO STENAHORO KE SKLIRO…THA NTREPOTANE NA BGENI KE NA ARADIAZI OLES AFTES TIS ILITHIOTITES…THARIS KE ANANGILE IMEROMIES GAMOU………..!!!!!!!!!!!!!
      MILAI GIA DIMOKRATIA, O ALOS MESA STIN AGIA SOFIA KRATAI STO HERI TOU TO SPATHI POU ESFAKSE TOUS ELLINES TO 1453 !!! KE O DIKOS MAS O ILITHIOS MAS ARADIAZI DIMOKRATIES KE ANOMALIES , SAN LISASMENI ETREHAN I OTHOMANI TSIRIZONTAS STOUS DROMOUS PIGENONTAS STIN AGIA SOFIA, KE AFTOS O DIKOSMAS BLEPI DIMOKRATIES KE ANOMALIES …….!!!!!!!!!!!!
      INE EPIKINDINOS AFTOS DEN INE IKANOS NA KIBERNISI,INE PIONI TON KSENON ,GIAFTO INE EPIKINDINOS …………!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      I TOURKI PERASAN STO KERATIO PELAGOS,KE O ANIKANOS DIMOSIA MAS PROSBELNI ME TIS ANOMALIES TOU DIMOKRATIA KE POLITISMO…!!!!!!!!!!!!!!!!! SIMERA IDIOS, OLOS O PLANITIS TO EHI KATALABI OTI I ELLADA IHE KE EHI MONO PRODOTES GIA POLITIKOUS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    16. Η δημοκρατία σας πούλησε την Μακεδονία, τα Ίμια μέχρι την Αγία Σοφία τζαμί έκανε. Ξεφτίλες

    17. Λυπάμαι γιατί όταν λέω ότι είμαι Έλληνας αυτόματα μου δημιουργείται αίσθημα κατωτεροτητας και κομπλεξ. Κάτι σαν το κλωτσοσκουφι της υφήλιου. Τα παιδιά μας σκέφτομαι και λυπαμαι

    18. Έχω μιά απορία βρέ παιδία τί ακριβώς είναι αυτό πίσω του.
      Εικόνα αγιογραφία, ζωγραφιά καρτούν τι είναι?
      Αρέσκεται πολύ να φωτογραφίζεται με αυτό αλλά δεν μας πείθει και πολύ ότι είναι της ορθοδοξίας.

    19. Ειδικά με την εθνική ενότητα και την κοινωνική συνοχή γέλασα πολύ. Κοινωνική συνοχή με ενδιάμεσους κάτι αλβανούς, πακιστανους, ρουμανοβουλγαρους και αφρικανους σαν κόλλα για να μας κρατάνε ενωμένους.

    20. Φέρτε και άλλους πίθηκες για ακόμη μεγαλύτερη κοινωνική συνοχή.Η Ελλάδα γιορτάζει σήμερα 46 χρόνια απρόσκοπτης δημοκρατικής πορείας και με χαρά ανακοινώνουμε σε τούρκους, σκοπιανούς, αλβανούς, βούλγαρους, ασιάτες και αφρικανούς ότι επιτέλους ανοίξαμε και σας περιμένουμε. Παρακαλούμε δε θερμά να μας προτιμήσετε γιατί εμείς και μόνον εμείς διατηρούμε τεράστια αποθέματα βαζελίνης του κώλου πιστοποιημένης από όλες τις διεθνείς συνθήκες και με ISO “αχ@βαχ”.

    21. Ρε αθεοφοβε ιχνος ντροπης,ιχνος τσιπας δεν εχεις επανω σου,για πια γιορτη της Δημοκρατιας μιλας ρε πολιτικα αχρηστε,σημερα ειναι η χειροτερη ημερα γαι την Δημοκρατια και την ορθοδοξια,επι της ….”Δημοκρατιας “της δικια η Αγια Σοφια εγινε Τζαμι το εχεις καταλαβει αυτο???? αυτο που εκατονταδες χρονια δεν τολμησαν να κανουν Σταυροφοροι.γενιτσαροι,Μογγολοι,και καθε λογης εγκληματιες,και πολιτικες οικογενειες,στην δικη σου την……Δημοκρατια εγινε αυτο το αισχος,αυτη η προδοσια της Ορθοδοξιας,που συνεχιζεις με την δικη σου την ηλιθια και δουλοπρεπη σταση σου να Ισλαμοποιεις ολοκληρη την χωρα . Η μονη σου τιμωρια ειναι οτι στο Βιβλιο της Ιστοριας το ονομα σου αλλα και ολοκληρης της Οικογενειας σου θα γραφθει με τα χειροτερα και μαυρα κατραμι γραμματα,και κατι αλλο πολιτικα βλαμμενε η δικη σου η….”Δημοκρατια” οτι χειροτερο στα χρονια που ζω,γιατι εχω ζησει πολλες Δημοκρατιες,αλλα σαν την δικη σου που τα ξεπουλησες ολα αυτη δεν ειναι Δημοκρατια αλλα “Μπατε σκυλοι αλεστε και αλεστικα μη δωσετε” μας εκανες ενα ξεφραγο αμπελι,χωρις καμια αξιοπρεπεια διεθνως,αλλα τι να περιμενει κανεις απο ……………..

    22. Η ΝΔ γιορταζει την Προδοσια της Κυπρου απο τον αρχιπροδοτη Κ Καραμανλη Προδιδοντας το Αιγαιο, την ΑΟΖ την Αγια Σοφια και οτι εχουμε ιερο.
      Τα πληρωμενα καναλια και τα blogs μας λενε οτι ‘δινονται αναδρομικα’ – που δεν εχει παρει κανενας, οτι βγαινεις νωριτερα στη συνταξη – που ειναι επισης ψεμα, οτι χορηγουν οι τραπεζες δανεια που ειναι επισης ψεμα για να δειξουν οι προδοτες οτι ειναι ευεργετες
      Ρε μαλακες 46 χρονια ψηφιζετε ΝΔ = τσιπρας= πασοκ καλα κανει και γιορτάζει ο κουλης.
      Και σκατα σε ολους εσας που κονομησατε για το ξεπουλημα της Αγιας Σοφιας, της Μακεδονιας, και του Αιγαιου που εχουν συμφωνησει τα ερπετα της ΝΔ.
      Ραγιαδες.

      1. Μπράβο ρε φίλε καλά τους τα λες τους χαχόλους του δημοκρατικού τόξου ,αλλά όσο και να τους βρίζεις είναι ζώα και δεν ξυπνάνε .

    23. ΕΙΜΑΙ 31 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΚΑΜΜΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΒΟΥΤΟΡΟΜΠΕΜΠΕΣ…ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΟΜΑΛΟΤΗΤΑ…ΝΑ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΟΜΑΛΟΤΗΤΑ Ο ΚΑΝΑΔΑΣ ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ…ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗΣ ΚΑΝΕΝΟΣ ΒΛΑΚΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΔΟΤΗ ΑΥΤΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

      1. Προπάντων δεν είσαι συμπολίτης του Αλβανού, Πακιστανού και αφρικανου μου μένει δίπλα σου

    24. Καλα εγω ειδα καλα… αυτος που μιλαγε ο μουφτης τι ειναι δεν ξερω!! ανεβηκε με μικροφωνο σπαθι και μιλαγε με αυτο… σαν τους τζιχαντιστες….φανατικη ισμαλιστες αυτο και αν ειναι προκληση.

    25. “Η Ελλάδα γιορτάζει σήμερα 46 χρόνια….Φτηνή Μητσοτέικη μπούρδα.”Τό 1974 έγινε η μετάβαση τής χώρας μας από τήν ΑΝΟΙΞΗ τής δικτατορίας στό ΧΕΙΜΩΝΑ τού κλεπτοκοινοβουλευτισμού.Τά 7 χρόνια τού Γεωργίου Παπαδόπουλου ήταν η μοναδική γνήσια ελληνική Δημοκρατία από τήν εποχή τού Κωλέττη καί τού Μαυροκορδάτου.Πριν καί μετά κλεφτοκρατικές φάρες πού λήστεψαν τό ελληνικό κράτος.Ο χειρότερος μετά τόν Τσιπρα ο Κούλης ο μουτζούρης.Αιώνια η μνήμη του μεγάλου έλληνα καί εθνάρχη Γεωργίου Παπαδοπούλου.
      Γιάννης Λάκων

      1. ΄ΣΟΥ ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΗΝ ΑΓΩΓΗ ΠΑΛΙ; ΓΙΑ ΚΟΙΤΑΞΕ ΤΟ ΜΟΥΛΕ.

        1. Πιτ λουγκρα πιες εσύ καμία αντιβίωση να σκοτώσεις κάνα βακτήριο παλιοβρωμιαρη κατσαπλια..

    26. Τι ‘περίεργη’ εικόνα της Παναγίας μας είναι αυτή στο γραφείο του? …

      1. Έχεις δίκιο. Κάτι σαν Παναγία. Όσο πιο αφηρημένη τέχνη τόσο καλύτερα. Για να μην έχουν να του προσαψουν κάτι και οι πιο συντηρητικοί.

    27. Εγώ ήξερα πως απ’ τα αρχαία χρόνια στον Δήμο της Αρχαίας Αγοράς της Αθήνας Δημοκρατία σημαίνει : Ποιους θέλετε να εξοστρακίσω ; Ότι πει ο Λαός !
      Ποιον θέλετε για στρατηγό της Αθήνας ; Ό,τι πει ο Λαός !
      Για ποια Δημοκρατία μιλάει ο καρνάβαλος καραγκιόζης

    28. Ο μόνος πραγματικός πατριώτης πρωθυπουργός που ήθελε να κάνει την Ελλάδα μεγάλη ήταν ο Γεώργιος Παπαδόπουλος.Επί της πρωθυπουργίας του η
      Ελλάδα δεν είχε εξωτερικό χρέος, ενώ ταυτόχρονα κοντραριστηκε με τους Αμερικανούς γιατί ήθελε να εξορύξει τα πετρέλαια για τα οποία σήμερα σκοτώνεται ο
      Ερντογάν με το Μητσοτάκη και μάλιστα σε
      Ελληνικό νόμισμα (δραχμές) και όχι δολλάρια.
      Η χειρότερη κόντρα του με τους Αμερικανούς
      συνέβη κατά τον τέταρτο Αραβοισραηλινο πόλεμο (πόλεμο του Γιομ Κιπούρ).Τον Οκτώβριο του 1973 αρνήθηκε τη χρησιμοποίηση του αεροδρομίου Κρήτης το
      οποίο οι Αμερικανοί απαιτούσαν για εφοδιασμό των Ισραηλινών δυνάμεων.Τοτε ο
      Χένρι Κίσινγκερ του είπε”you are dead meat”.
      Σε 20 μέρες έγινε η εξέγερση του Πολυτεχνείου 17 Νοεμβρίου 1973 και σε μια
      βδομάδα 25 Νοεμβρίου του 1973 έγινε το πραξικόπημα του ταξιάρχου Ιωαννίδη που έβαλε τον Παπαδόπουλο σε κάτι οικον περιορισμό.Αμεσως μετά σε επτά μήνες 20
      Ιουλίου του 1974 έγινε η εισβολή των Τούρκων στην Κύπρο.Απ αυτό βλέπουμε ότι
      όποιος πάει κόντρα στους Αμερικανοϊσραηλινούς άλλαζει πλανήτη.

    29. Τη Ντόρα ρε για Πρόεδρο Δημοκρατίας να κλείσει ο κύκλος.

    30. ειναι να σαν λεει η Ελλαδα γιορταζει 46 χρονια που τα κοροιδα μας ψηφιζουν που ειναι τοσο βοιδια που μας ξαναψηφιζουν που ενω τους κλεβουμε συνταξεις μισθους αυτα τα ορνεα μας ξαναψηφιζουν 46 χρονια τους δουλευουμε και αυτοι συνεχιζουν να μας ψηφιζουν..

    31. Γιορταζουν οι φελλοι και τα σκατα.
      Δημοκρατια ισον φαυλοκρατια
      κλεφτων και απατεωνων και εθελοδουλων μαζων
      Ο μητσοτακης αφησε τον πατερα του
      να πεθανει μονος
      Ας βρει να βρει τον τροπο ωστε
      η γυναικα του να μην ξενοπηδιεται
      και να φησει τις ανακοινωσεις

    32. Την Μπουρδελοκρατία, δεν τη λες Δημοκρατία, κάτι λάθος κατάλαβες….

    33. ρε μήπως κ η επιφυλακή στα στρατα είναι φτιαχτεί να περασουν τα λάθρο απο τη θάλασσα χωρίς καταγραφή;
      η μόνη ενημέρωση ρε έχει να κάνει με το πότε θα φύγουν τα στελέχη απο μέσα ,σ/κ μέσα τι σκατά γίνεται απο τρίτη νύχτα φεύγουν απο της μονάδες , ποια δημοκρατία εννοείς κλωνε;

    34. Έλληνες δείτε ποιους εκλέγεται!!!στην
      ώρα της κάλπης όμως ξανά αμνησία!!!

    35. To βλέπεις το χέρι μου αλοιθωρε;;;;;;….. Παρτα

    36. Μαύρη ημέρα σήμερα….. Σαν και σήμερα το 1974 ανέβηκαν ξανά οι κλέφτες και οι απατεώνες και άρχισε η ρεμουλα…και το κολοσογο του…. Ήτανε ένα από αυτά….

    37. Αν μείνει αυτό το γρουσουζόσκυλο τέσσερα χρόνια στην εξουσία πάει ξοφλήσαμε όλοι. Μ΄όποιον μιλάω του συμβαίνουν συνέχεια αναποδιές από τότε που ανέλαβε αυτός ο πορφυρογέννητος μαλ@κας. Ομαδική γκαντεμιά και ξέχωρα απ΄αυτά που γίνονται με Τούρκους, Αγιά Σοφιά, κορωνοϊούς κτλ…

    38. Μια ακόμα μαριονέτα που έχει πατήσει το σκουφάκι το εβραϊκό.Οτι του πούνε κάνει τρομάρα του το παίζει και δεξιος. Δεν υπάρχει καμία σωτηρία σε αυτή τη δημοκρατική χώρα που μέχρι και οι εκλογές είναι ψεύτικες. Όποιον γουστάρουν ανεβάζουν όποιον γουστάρουν ρίχνουν αυτό ναι είναι δημοκρατία!

      1. Τι λες βρε τσουτσεκακι! Μπασταρδακι κομπλεξικό! Ουστ βρωμιαρη.. ουστ!

      2. Όταν μάθεις να γράφεις Ελληνικά ίσως βρεις και τον πολιτισμό που δεν θα αποκτήσεις ποτέ στην ζωή σου με άλλον τρόπο…

    39. ΤΙ ΛΕΕΙ ΡΕ Ο ΜΑΚΑΚΑΣ……ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΚΟΡΟΙΔΟΙΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΥΡΕΤΟ ΑΦΡΟΣΥΝΗΣ….
      ΕΝΑΝ ΓΙΑΤΡΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΕΙ ΑΧΡΗΣΤΟ ΣΕ ΟΛΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ…
      ΜΕΡΑ ΘΛΙΨΗΣ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΒΙΟΛΙ ΤΟΥ.
      ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΙΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ…ΝΑ ΚΛΑΙΩ; ΝΑ ΓΕΛΑΩ; ΝΑ ΣΠΑΡΑΖΩ; ΝΑ ΕΛΠΙΖΩ;
      ΛΕΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΕΡΘΕΙ Η ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΠΑΡΗΓΟΡΙΑΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ ΣΤΑΛΜΕΝΗ, ΝΑ ΓΕΛΑΣΕΙ Η ΨΥΧΗ ΜΑΣ.

    40. ΝΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΙΜΗ , ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΩΡΙΜΟΤΗΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΑΠΙΣΕΙ ΟΛΟΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Comments are closed.