ΕΔΕ ΔΙΑΤΑΧΘΗΚΕ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗΣ ΛΑΜΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΠΟΥ “ΨΗΝΟΤΑΝ” ΣΤΟΝ ΠΥΡΕΤΟ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΕ 10 ΩΡΕΣ ΣΤΑ ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ

    Κοινοποίηση:
    nosokomeio-lamias

    O καθηγητής άφησε την τελευταία του πνοή στη Λαμία και οι στενοί συγγενείς του, ζητούν την παραδειγματική τιμωρία όλων εκείνων που ευθύνονται μέσα στο νοσοκομείο της πόλης.

    Ένορκη Διοικητική Εξέταση διέταξε ο διοικητής της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας Φώτης Σερέτης, για το θάνατο του 49χρονου Καθηγητή Πληροφορικής τον περασμένο Αύγουστο στο Νοσοκομείο Λαμίας.

    Τα προηγούμενα 24ωρα ολοκληρώθηκε η προκαταρκτική έρευνα από το Διοικητή του ΓΝ Λαμίας Ανδρέα Κολοκυθά που φαίνεται ότι έδειξε ότι υπάρχουν λόγοι για να προχωρήσει η 5η ΥΠΕ σε ΕΔΕ.

    Η Ένορκη Διοικητική Εξέταση ανατέθηκε στη Διευθύντρια ΤΕΠ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας, Γεωργία Παπαδάμου, η οποία είναι και Συντονίστρια Διευθύντρια για όλα τα ΤΕΠ της 5ης ΥΠΕ.

    Θυμίζουμε ότι ο άτυχος καθηγητής εισήχθη με υψηλό πυρετό το πρωί της 20ης Αυγούστου και παρά το γεγονός ότι χρειάστηκε να διασωληνωθεί παρέμεινε για 10 περίπου ώρες στα Επείγοντα πριν μεταφερθεί στη Γενική ΜΕΘ.

    Όλα αυτά, παρά το γεγονός ότι εκείνη την περίοδο υπήρχαν τρία άδεια κρεβάτια στην Εντατική. Ως εξήγηση για αυτή την καθυστέρηση προβάλλεται ότι ο 49χρονος δεν ήταν σταθερός αιμοδυναμικά και υπήρχε κίνδυνος να υποστεί έμφραγμα κατά τη μεταφορά.

    Η συγκεκριμένη εξήγηση ουδόλως έπεισε την οικογένεια του άτυχου καθηγητή, με τον αδερφό του, να κάνει λόγο στο lamiareport.gr, για ολιγωρία γιατρών.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    11 Σχόλια

    1. Η ν.τ.π σε πληρη δραστηριοτητα……εντολες ανωθεν,διαλυστε τα παντα,σκοτωστε οσους δεν υπακουν.διαβολανθρωποι,διαβολο’υ’πηρετες.

    2. Μήπως είδατε τα υπερσύγχρονα κέντρα μπολιάσματος που φτιάξανε σε χρόνο ρεκόρ; Τα φτιάξανε οι ίδιοι που απαξίωσαν τα νοσοκομεία και πέθαιναν οι άνθρωποι αβοήθητοι. 99,7% νεκροί οι διασωληνωμένοι εκτός ΜΕΘ, δηλαδή δεν γλίτωσε κανένας! Και βρίζουν τον καθηγητή Λύτρα που το αποκάλυψε τα τσοντοκάναλα! Είναι οι ίδιοι που εκβίαζαν τους Έλληνες να μπολιαστούν βάζοντας λοκντάουν την ώρα που φέρνανε ελεύθερα αλλοδαπούς χωρίς να νοιάζονται αν έχουν κοροιδοιό η σοβαρότερες ασθένειες. Μην ξεχάσετε ποτέ τι σας κάνανε οι θλιβεροί υπάλληλοι των φαρμακευτικών!

    3. Δε το ξερετε οτι ολα καλα στο Ελλαδισταν αλλα μη συμβει κατι ? Μετα ολα ειναι αργα.

    4. Το νοσοκομείο Λαμίας πάει για ΚΛΕΙΣΙΜΟ. Δεν λειτουργεί ΤΊΠΟΤΑ. Το ομολογούν και οι ίδιοι οι γιατροί πλέον που εργάζονται εκεί και είναι έξω φρενών!! Οι ελλείψεις σε γιατρούς αλλά και υλικά πρώτης ανάγκης είναι άνευ προηγουμένου!! Τα έζησα αυτές τις μέρες και τα είδα με τα μάτια μου. Οι ίδιοι οι γιατροί μου είπαν πως όλο αυτό γίνεται για αποδομήσουν τη δωρεάν υγεία και να στρέψουν τον κόσμο στα ιδιωτικά. Είναι όλα στημένα παιχνίδια της κυβέρνησης των αχρήστων!!!! Όποιος δεν έχει λίγα χρήματα για ώρα ανάγκης… ΑΙΩΝΙΑ ΤΟΥ Η ΜΝΗΜΗ. Πάρτε το χαμπάρι και βγείτε στους δρόμους… πριν μας βάλουν εκείνοι στον τάφο!!!!

    5. Υπεύθυνοι για τις πολιτικές τους! Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ τις δολοφονίες που διέπραξε η ΝΔ με την απόλυτη στήριξη όλων των κομμάτων και των “δημοσιογραφων”

    6. Δυστυχως και οι ιατροι και οι νοσηλευτες εχουν μαυρα μεσανυκτα.
      Δεν εχουν καταλαβει τον ρολο τους και το μονο που τους ενδιαφερει ειναι να τους δωσουν ρεπο σαββατοκυριακο ή πως θα παρουν ρεπο τις αργιες.
      Αλλα ροδα ειναι και γυριζει …οπως συμπεριφερθηκαν στους συγγενεις μας ετσι θα συμπεριφερθει και μοιρα στους δικους τους συγγενεις.
      Αλλη μια ομαδα δημοσιων υπαλληλων του τιποτα και του δηθεν.
      Ζητημα ειναι εαν ενας νοσηλευτης δουλευει 2 ωρες το 8ωρο.
      Το βραδυ ολοι περνουν τις κουβερτες και κοιμουνται ειτε σε αδεια κρεβατια ασθενων ειτε εκτος κλινικης στα αυτοκινητα τους (!!!).

    7. τζάμπα καίει η λάμπα στα δημόσια νοσοκομεία, κλείστε τα, να εξοικονομήσουμε και ρεύμα !!

    8. Μπουρδελα είναι όλα. Εγώ τον Αύγουστο ήμουν στα επείγοντα του γενικού κρατικού Αθηνών, από τις 14:50-00:45. Την πρώτη 1 1/2 ώρα την έφαγα στη διαλογή. Υπεύθυνοι ήταν οι σεκιουριτυ. Αν είχα κάποιο πρόβλημα στην καρδιά θα είχα σβήσει εκεί. Μόνο τα εμβόλια τους νοιαζουν.

    9. Πολλά τα περιστατικά ανεξήγητων θανάτων στο νοσοκομείο της Λαμίας, το οποίο να θυμίσω ότι, μαζί με το νοσοκομείο Αγρινίου, είχαν 100% αποτυχία σωτηρίας ασθενών με κορωναϊό που είχαν εισαχθεί στις ΜΕΘ τους!!Ακόμα περιμένουμε το πόρισμα..!!

    10. έκανε το εμβόλιο ανέβασε πυρετό και πέθανε, συνέχεια γίνεται αυτό και ειδικά με νεαρά παιδιά, να κυνηγήσουν οι συγγενείς τους δολοφόνους που τον έπεισαν να εμβολιαστεί

    Comments are closed.