Μεγάλη είναι η ταλαιπωρία για τους οδηγούς σε νέα και παλιά Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου λόγω της φωτιάς που ξέσπασε το μεσημέρι σε βυτιοφόρο που μετέφερε επτάμισι τόνους υγραέριο, λίγο πριν το πρώτο τούνελ της Κακιάς Σκάλας, στο ρεύμα προς Κόρινθο. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ατελείωτες είναι οι ουρές οχημάτων που έχουν σχηματισθεί σε όλα τα ρεύματα.
Όπως έγινε γνωστό η Αστυνομία προχώρησε σε διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στα διόδια της Ελευσίνας προς Κόρινθο.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας ο κόσμος που έχει μείνει ακινητοποιημένος στην Εθνική οδό, λόγω του βυτιοφόρου από τις 2 το μεσημέρι, μέσα στον ήλιο έχει ξεμείνει από νερό.
Ο Κικίλιας τι κάνει; Οι δήμοι τριγύρω; Αφήνουν χωρίς νερό οικογένειες με παιδιά; Κράτος Μητσοτάκη= Μπουρδ#λο
Πάλι φωτιά στην Εθνική, μητσοτάκη χαζογαμιέσαι.
φταίνε οι πολίτες, όχι φυσικά γιατί δεν είχαν χιονοπέδιλα και αλυσίδες, αλλά γιατί δεν είχαν βεντάλιες, καπέλα, παγουρίνο, σνακ, φορητούς ανεμιστήρες, είδη πρόληψη καύσωνα…. Σα δεν ντρέπεστε που κατηγορείτε τον πολυχρονεμένο μας. Είναι ντροπή να θέτετε θέματα ασφαλείας και θα έπρεπε να ντρέπεστε.
Ξεφτιλισμένο κράτος, φυλακισμένοι οι πολίτες, η δε τροχαία μοίραζε νερό κερασμένο από τον Μητσοτάκη. Ευτυχώς, βγήκα από τη ΕΟ και επέλεξα διαδρομή από το GPS, οπότε πρόλαβα το καράβι.
Ο ΜΗΣΤΟΤΑΚΗΣ ΣΥΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΟΥΠΕΡ ΧΑΖΟΜΑΛΑΚΑΣ.
Όλα από τον πρωθυπουργό την Κούλα τα περιμένετε,τι να πρωτοκάμει ο καψερός? Δεν φτάνει που έχει εκσυγχρονίσει και διαφημίσει τη χώρα στα πέρατα του κόσμου,εσείς θέλετε όλο το χρόνο σουλάτσα και διακοπές! Αχάριστοι ε αχάριστοι και αχᨴߴ¨ρευτοι μαζί.Δε σας αξίζει ρε τέτοια κυβέρνηση αφού είστε μίζεροι
Ακομη και οι κοκκινοκωλοι downunder θα ειχαν λύςει το προβλημα με το μποτιλιαρισμα …..
….υπαρχουν λυσεις…αλλα το ΑΝΥπαρκτο κρατος κανει διακοπες και οι αρμοδιοι ειναι ελληναραδες της πενταρας……και λιγα σας κανουν…και καλα σας κανουν…μονο τα παιδια αξιζουν βοηθεια και προστασια…τα υπολοιπα ζωα……ουστ…μπρρρρρρ…..
Η λωρίδα έκτακτης κυκλοφορία φυσικά τίγκα έ;;; Από πού νά έρθη η βοήθεια, όταν κλείνουμε τήν λωρίδα έκτακτης κυκλοφορίας;;;
Τωρα που σταματήσαν τα τρένα να κουβαλάνε λαθρεμπορικά καυσιμα μήπως ?αμολήσαν τα βυτιοφόρα στους δρομους ?
Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΒΡΩΜΑΕΙ
Η Κυβέρνηση των αχρήστων.
Το μπουρδελικο κρατος της γκεσταπιτισσας λουγκρας Μητσοτακη! Χεστηκε η λουγκρα στ αλωνι! Θα βαλει και κωλογεννητριες στην Εθνικη οδο ο καραγκιοζης? 69%!
Το γαλάζιο επιτελείο τρέχει για να φέρει με το άνοιγμα της Βουλής το νομοσχέδιο για τους ανώμαλους! Γάμος και υιοθεσία παιδιών από ανωμαλαρες είναι αυτό που έχει ανάγκη η χώρα κατά την πολιτική της τρανς ΝΔ η οποία μάλιστα το θεωρεί, άκουσον άκουσον, στρατηγικής σημασίας!!!!!! Όχι το δημογραφικό που προκαλεί η υπογεννητικότητα! Οι ορέξεις των ανώμαλων!!!!
Δεν μπορεί να είναι όλοι Πολίτες,σίγουρα θα υπάρχουν και κάποιοι χωριάτες ανάμεσα Τους.
🤣🤣🤣🤣υπαρχουν πολιτες στο ελλαδισταν;;;;; Απο που και εως που;;;;; Κατοικιδια των τακουλεων ναι…..υπαρχουν και οχι μονο το 40+%
οι Τούρκοι τελικά, δεν χρειάζονται ουτε εξοπολισμό ούτε καν στρατό ….λίγο υπομονή και σε λίγες μέρες εμείς θα μείνουμε…σπίτι για…πάντα….χωρίς σπίτι.
ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟ 112 ΚΑΙ EΝΗΜΕΡΩΝΟΣΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ …ΦΕΥΓΟΥΜΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
ΑΦΟΥ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΑΛΙ ΟΠΩΣ ΤΟ MTV:
ΜΕ 24ΩΡΗΜΕΤΑΔΟΣΗ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΦΩΤΙΕΣ, ΨΙΛΟΒΡΟΧΑ, ΕΛΑΦΡΟ ΑΕΡΑΚΙ και ΦΥΓΕΤΕ ΜΑΚΡΙΑ! και …. ΜΗΝ ΞΑΝΑΡΘΕΤΕ στον τόπο σας γιατί θα βάλουμε …ανεμιστήρες και λαθραίους εγκληματιες στα σπίτια σας.
Κοίτα αυτά τα βιτια αυτά είναι ιδικά σχεδιασμένα να μην εγκρίνονται περνούν φωτιά μόνο εκεί που έχει διαρροή κλπ δεν πάβει να είναι επικίνδυνο όμως κλπ οπότε για αυτό πάνε η ιδικοί για ψύξη φορτίου κλπ τώρα,αν ανηξε δη εθνική δεν ξέρω
Χέστηκαν. Κάνουν διακοπές με τις πουτανόγριές τους.
ο κικιλιας ετοιμαζει τη δευτερη απατεωνια του με κατι ψοφημια της συνομοταξιας του και χεσμενος και κολοβλαχος
Πινοτσέτ ήθελε η «πλειοψηφία» της Χωρας.
Περαστικά.
2 στους 10
Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ SUPERMAN!
Ειναι SUPERMALAKAS ομως
👏👏👏👏👏🤣🤣🤣🤣
Έχεις δίκιο, καργιόλης είναι!