ΕΓΚΛΗΜΑ ΓΕΡΑΚΑΣ: ΟΙ ΕΣΚΟΜΠΑΡ ΤΗΣ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΑΣ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ. ΤΟ ΠΡΟΦΗΤΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΣ ΜΑΚΕΛΕΙΟ , ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΘΑΝΑΤΟΥ ΜΕ ΘΥΜΑ ΤΟΝ 38ΧΡΟΝΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟ ΜΗΤΣΟΥ. ΔΙΑΦΘΟΡΑ- ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ- ΜΑΦΙΑ ΜΕ ΚΟΙΝΟ ΠΑΡΟΝΟΜΑΣΤΗ

    Κοινοποίηση:
    ΕΣΚΟΒΑΡ-ΜΑΚΕΛΕΙΟ

    Λίγες ώρες πριν από την “εκκαθαριστική επιχείρηση” με το λευκό βαν στον Γέρακα που μπήκε ως πελάτης με πιθανόν 2-3 άτομα, οπλισμένα με καλάσνικοφ, για να σκοτώσουν τον επιχειρηματία υγρών καυσίμων στο βενζινάδικο της Silk Oil στη Λεωφόρο Μαραθώνος 88 και βγήκε ως “Καμόρα”, η εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ είχε γράφει ένα πράγματι προφητικό ρεπορταζ.

    Διαβάστε το και θα καταλάβετε πολλά. 

     Συλλάβετε τώρα τους Εσκομπάρ του λαθρεμπορίου. Αλλά προσέξτε μήπως συλλάβετε αυτούς που σας πληρώνουν. 

    «Κολομβία της Ευρώπης» έγινε η Ελλάδα με τα καύσιμα, όπου το λαθρεμπόριο είναι στον θεό και το κράτος κάνει ότι δεν βλέπει γιατί πέφτει το «χοντρό» και λαδώνονται οι μηχανισμοί. Τα «μαύρα ταμεία» του κράτους και του παρακράτους, έχουν άλλωστε περάσει σε άλλα χέρια. Μετά τη δολοφονία του «κεντρικού τραπεζίτη» και του «ταμία» της εγχώριας Μαφίας.

    Και ο Εσκομπάρ όμως είναι νεκρός από το 1993, αλλά στο πόδι του ήρθαν άλλοι και οι δικοί μας έμαθαν την τέχνη. Η κυβέρνηση του Σύριζα έπεσε και μαζί και τα κουφάρια εκείνων που ήλεγχαν τη λαθρεμπορία στις μάνικες, στα βαρέλια με τη μίξη των «απορρυπαντικών», στα βενζινάδικα αλλά και τις εικονικές εισαγωγές και εξαγωγές, αντλήσεις και απαντλήσεις σε βυτιοφόρα, δεξαμενόπλοια, δεξαμενές. Και ήρθαν οι άλλοι, αφού τα πρωτοπαλλήκαρα με τα Καλάσνικοφ, φρόντισαν να καθαρίσουν μια 20άδα από ανταγωνιστές.  Όλοι ξέρουν και πολύ λίγοι  ονοματίζουν, τους τωρινούς. Με κυβέρνηση τη Ν.Δ. Οι Έλληνες Εσκομπάρ, έχουν ονοματεπώνυμο. Αυτοί συνεργάζονται με το κράτος μέσω «διαύλων» που μερικοί από αυτούς, βρίσκονται στα ανώτατα κλιμάκια του Δημοσίου.

    gerakas-dolofonia

    Της πουτ@νας το κάγκελο

    Στη χώρα γίνεται σήμερα κυριολεκτικά της π@υτάνας με τα πρατήρια που πουλάνε νοθευμένα καύσιμα τα οποία χαλάνε τις μηχανές των ΙΧ. Και τα καύσιμα -προσέχτε- βγαίνουν νοθευμένα από τα διυλιστήρια (γιατί δεν έχουμε αποθέματα και ο Κούλης φοβάται μην πάμε μέσα στο καλοκαίρι σε δελτίο και πάει και σε εκλογές όπου θα τον φάει ο λύκος) με μια άλφα νοθεία στην οποία προσθέτουν τη δική τους, τα πρατήρια. Η Ελλάδα έχει γίνει πάλι Κολομβία, την εποχή του Εσκομπάρ, με τα καρτέλ των ναρκέμπορων στο Μεντεγίν και το Κάλι… Και όπως εκεί οι λαθρέμποροι κοκαΐνης είχαν φθάσει να χρηματοδοτούν τον πρόεδρο της χώρας, έτσι και στην Ελλάδα το δούλεμα πάει φίνα και δεν ανοίγει μύτη. Καθώς το κράτος -το επίσημο- πώς θα πάει να βγάλει τα μάτια του και να πιάσει λαθρέμπορους που στην τελική το χρηματοδοτούν οι ίδιοι οι κακοποιοί…

    Και έτσι πιάνει μια στις τόσες κανένα πρατήριο με νοθευμένα καύσιμα και το κλείνει και μας λένε ότι κυνηγάνε το λαθρεμπόριο. Τίποτα δεν κυνηγάνε και ρίχνουν μόνο στάχτη στα μάτια του κόσμου όπως έγινε χθες με τον Πιτσιλή της ΑΑΔΕ που έβγαλε μια πανταχούσα με απειλές για τους λαθρέμπορους πρατηριούχους… Άσε μας, ρε Πιτσιλή, δεν μασάμε τις ανοησίες που μας ταΐζεις. Τι να πιάσατε, ρε, όταν πέφτουν τα μπικικίνια και οι μάγκες όπως και στην Κολομβία είναι όλοι διαβρωμένοι ή όχι.

    Οι ημέρες σφράγισης, ανάλογα με την ποσότητα των νοθευμένων καυσίμων, που θα προκύπτει από τον εργαστηριακό έλεγχο του Γενικού Χημείου του Κράτους, είναι οι εξής:

    ·     μέχρι 5.000 λίτρα, 10 ημέρες σφράγισης

    ·     άνω των 5.000 λίτρων – 20.000 λίτρα, 30 ημέρες

    ·     Άνω των 20.000 λίτρων – 45.000 λίτρα, 50 ημέρες

    ·     Άνω των 45.000 λίτρων, 90 ημέρες

    Εντάξει. Μας πείσατε. Πηγαίνετε τώρα να πάρετε τη σακούλα της ημέρας από τα αδέρφια σας. Τους Εσκομπάρ. Δεν τους ξέρετε; Μα με αυτούς τρώτε, παντρεύεστε, ταξιδεύετε, βαφτίζετε και βγάζετε τα μάτια σας. Άνδρες και γυναίκες μαζί.

    Στο τεύχος της Δευτέρας, ένα ρεπορτάζ με ονοματεπώνυμα.

    Τα γράψαμε. Τα ξαναγράψαμε. Κάποιοι μας είπαν υπερβολικούς. Νομίζουν ότι το θέμα, δεν αφορά την κοινωνία. Η κοινωνία όμως πληρώνει τη βενζίνη 3 ευρώ. Και κάποιοι- γνωστοί πια- το πρωί σκοτώνουν και το βράδυ γλεντάνε και ρουφάνε κόκα, πηγαίνοντας τα κέρδη στους εντολείς. Ένα μεγάλο μερτικό μπαίνει στα κυβερνητικά ταμεία. Από εκεί επενδύονται και ξεπλένονται σε νομιμοφανείς δουλίτσες.

    Όταν δολοφονήθηκε ο δημοσιογράφος Καραιβάζ (ο οποίος ήταν ανακατεμένος σε μια πληθώρα πηγών ενημέρωσης από τη ντόπια Καμόρα, χάνοντας τον έλεγχο της πυξίδας για το τι είναι δημοσιογραφία και τι “συνεργασία με τους παραβατικούς”, η κυρία προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, θεώρησε σκόπιμο να ασκήσει προκαταρκτική για διασπορά ψευδών ειδήσεων και με τη διαδικασία αυτόφωρης διαδικασίας για δημοσιογράφους μας. Η υπόθεση μετά από λίγους μήνες ετέθη στο αρχείο. Τώρα λοιπόν την ξαναρωτάμε και αυτή και το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής: Γιατί δεν συλλαμβάνονται οι Μαφιόζοι; Γιατί; Στοιχεία έχετε. Κια μάλιστα πολλά. Άρα, είστε κατευθυνόμενοι και επίορκοι, πολλοί από εσάς. Και πρέπει να πάτε φυλακή. Αλλά δυστυχώς στην Ελλάδα, ο Φαλκόνε, ο Μπορσελίνο, ο Κόστα, ο Τερανόβα και ακόμα μία ντουζίνα Ιταλών εισαγγελέων που έχυσαν το αίμα τους για το οργανωμένο έγκλημα Κόζα Νόστρα και κυβέρνησης Αντρεότι, δεν θα βρει ποτέ μιμητές, στην Ευελπίδων. Για τον απλούστατο, λόγο: Πολλοί από τους Έλληνες εισαγγελείς, λαμβάνετε και εκτελείτε εντολές, από το Μαξίμου. Και αυτό στην καθομιλουμένη, ξέρετε ασφαλώς, πως λέγεται. Ντροπή σας… 

    exofyllo18-6

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    5 Σχόλια

    1. των καυσίμων είναι ιδιοκτήτης ποδοσφαιρικής ομάδας που μαζί με τον εσκομπαρ των τσιγάρων (που τυγχάνει να είναι ιδιοκτήτης άλλης φίλης ποδοσφαιρικής ομάδας) πήραν από ένα πρωτάθλημα Ελλάδας την περασμένη δεκαετια….

    2. Κυρ Στεφ, πάρε βαθιές ανάσες όσο μπορείς πριν τις επερχόμενες εκλογές. Μετά όλους μας περιμένουν πολλά. Να έχεις υπόψιν σου ότι η νέα δοσιλογη κυβέρνηση ανεξαρτήτως προσώπων και σχημάτων πού θα την απαρτίζουν, υπάρχει πέραν της δολοφονικής υποχρεωτικοτητας των εμβολίων, να ιδρύσει κατόπιν εντολής Bildeberg “ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΛΓΘΕΙΑΣ” με υπουργό τον Πορτοσαλτε!!!🐒

    3. Οι Εσκομπαρ εχουνε και ονομα! Δεν αφηνουνε τα αμαξακια μας στη ησυχια τους με τα 10 λιτρα που βανουμε ? Εχει και…. πετρελευσεις βαποριων να κονομησουνε με τους τοννους! Ξερουνε αυτοι αλουμινια, σιλικονες….

    4. Πολιτικοί μπάτσοι και δικαστές, όλοι στα σκ@τ@ κολυμπάνε, όπως φαίνεται

    5. Τα καύσιμα ανέκαθεν τα νοθευαν μέσα πριν 25 χρον ολόκληρο τούνελ είχε σκεφτεί με αγωγό κλπ στο κόλπο και οι αλεκιαστοι μετά τραβαγαν πολλή οπότε την πληρωσαν οι μικροί δεν ξέρω αν ζει σήμερα θα είναι άνω το 75 , χοντρό οι διευθυντές χρήμα

    Comments are closed.