ΕΒΡΟΣ: ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΠΟΥ ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ – ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ: Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΚΟΠΕΛΑΣ ΕΙΧΕ ΔΙΚΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΕΙΔΗ… ΕΝΟΧΛΗΣΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ [ΦΩΤΟ]

    Κοινοποίηση:
    2

    Ο αστυνομικός Μανώλης Βαλασούδης, ο οποίος υπηρετεί στην αστυνομική διεύθυνση Αλεξανδρούπολης και η Αθηνά Τζιάκα, η οποία εργάζεται στα διόδια της Εγνατίας οδού, της περιφέρειας Αλεξανδρούπολης είναι το ζευγάρι που συνελήφθησαν από Τούρκους στρατιώτες στα σύνορα του Έβρου.

    Το ζευγάρι πήγε χθες στην Αδριανούπολη για ψώνια, περνώντας από το τελωνείο των Καστανιών και κάτω από άγνωστες συνθήκες, φέρονται να πέρασαν σε απαγορευμένη στρατιωτική ζώνη όπου και συνελήφθησαν από άνδρες του τουρκικού στρατού. Ο αδερφός της Αθηνάς Τζιάκα, την αναζήτησε το πρωί της Δευτέρας καθότι η ίδια δεν είχε επιστρέψει από το σύντομο ταξίδι της στην Αδριανούπολη και δεν είχε καταφέρει να επικοινωνήσει με την οικογένεια της.

    Μάλιστα η αστυνομία αναζήτησε το πρωί της Δευτέρας στην Αλεξανδρούπολη, την 28χρονη γυναίκα χωρίς να καταφέρει να την εντοπίσει.

    Μετά οι ελληνικές αστυνομικές αρχές επικοινώνησαν με τις αντίστοιχες τουρκικές και ενημερώθηκαν ότι το ζευγάρι κρατείται στο Α.Τ Αδριανούπολης, με την κατηγορία ότι εντοπίστηκαν εντός της απαγορευμένης στρατιωτικής ζώνης.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πατέρας της Δημήτρης Τζιάκας είχε συλληφθεί και κατηγορηθεί από τις τουρκικές αρχές ότι δήθεν είχε εισέλθει παράνομα όντας ψαράς σε τουρκικά ύδατα. Εν συνεχεία αφέθηκε ελεύθερος και επιστρέφοντας στην Ελλάδα με το αλιευτικό του σκάφος του ασκήθηκε ποινική δίωξη εσφαλμένα από τις ελληνικές εισαγγελικές Αρχές για παράνομη έξοδο από τη χώρα.

    Το περιστατικό συνέβη στις 14 Μαΐου του 2015. Στη δίκη που ακολούθησε αθωώθηκε.

    Δείτε φωτογραφίες του ζευγαριού:

    8 5 9 4 3 1

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    16 Σχόλια

    1. Τι γύρευε το ζευγαράκι στην Αδριανούπολη; οέο…
      Αυτά να τα βλέπουν οι μ@λάκες που συνεχίζουν να πηγαίνουν στην τουρκομογγολία για ψώνια. Ψώνια.
      Και οι ηλίθιοι που αγοράζουν Τουρκοαυτοκίνητα και ερντογανικές ηλεκτρικές συσκευές που οι δυό πόντιοι που ενώ οι τουρκομογγόλοι σκότωσαν τους παππούδες τους αυτοί έχουν γεμίσει την Ελληνική αγορά με προϊόντα τους που δεν αναφέρουν made in turkey, αλλά εισάγονται από ….. Θεσσαλονίκη. Προδότες.

    2. ψώνια στην τουρκία και εξαιτίας τους παραλίγο να γίνει χαμός με την τουρκία. βάλτε λίγο μυαλό. δηλαδή τουρκία έπρεπε να πας για ψώνια? κάτι βρωμάει εδώ. αστυνομικός να χαθεί με το gps το 2021. ναι οκ. άντε τούβλα θέλατε και ψώνια εκεί. σε περιπέτειες μας βάζετε εν γνώση σας

    3. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΛΕΝΤΗΣΟΥΝ. ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΜΜΑΤΙΑ

    4. ψωνια στην τουρκια θελατε!!! τον πουλο!!! … ενας αστυνομικος λιγοτερο σημαινει ενας προδοτης λιγοτερος απο την στιγμη που προστατευουν τα ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ πολιτικους!!!!

    5. έπαιζε εμπόριο ναρκωτικών γι’αυτό είχε μαζί του και το τσόκαρο….

    6. Γιατί ρε ζώα πάτε στην Τουρκία; Και οι δύο επί της ουσίας ΔΥ είστε!

    7. ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝ….ΨΩΝΙΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΡΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ…. ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ….ΣΤ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ…. ΝΑ ΣΑΣ ΛΙΩΣΟΥΝ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΕΥΧΟΜΑΙ…!!!!

      1. Να ήταν μόνον το ξύλο καλά θα ήταν. Δυστυχώς για τους δύο ανεγκέφαλους το ξύλο θα είναι το λιγότερο. Θα έχει πολλά παρεπόμενα η σύλληψη τους. ΕΞΠΡΕΣ ΤΟΥ ΜΕΣΟΝΥΚΤΙΟΥ.

    8. Έτσι μπράβο ενισχύστε την τοπική οικονομία της τουρκικής πόλης και μετά ζητήστε και τα ρέστα γίδια αφού μας βάζετε σε περιπέτειες.

    9. Βρωμοπροδοτες ελληναραδες ραγιαδοτουρκοσιροι του κερατά….

    10. Ήθελε ο μαλ….και εκδρομή στην Τουρκία… μην αφήνετε τίποτα στους μογγολους ρε …

    11. και αυτοι τι θελαν εκει ??το μπελα τους γυρεύανε ??αλλου δε μπορουσαν να παν βολτα ??

    12. Ενώ πήγανε για ψώνια στην Τουρκία δεν έπρεπε να τους αφήσουμε να γυρίσουνε ας κάτσουν εκεί

      εκεί αφήνουν τα λεφτά τους στους τουρκαλάδες

      1. και οι γερμανοι κανανε τοσα στην ελλαδα και εξακολουθουν να κανουν και σημερα αλλα δεν σας βλεπω αντιδραστικους εκει πατε και παιρνετε οτι μαλακια γερμανικη φερνουν απο τηλεοραση μεχρι αυτοκινητο εκει γιατι τα δινετε τα λεφτα σας για τους γερμαναραδες?

    Comments are closed.