ΕΒΑΛΕ ΤΑ ΓΕΛΙΑ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ! ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ “ΠΟΝΤΙΚΟΦΑΤΣΑ” ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ – ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ “ΓΙΟΓΚΑ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ” ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ!

    Κοινοποίηση:
    ntokos-thanos

    «Ελπίζει κανείς ότι η Τουρκία δεν θα χρειαστεί να συνειδητοποιήσει το λάθος της» σημειώνει ο αναπληρωτής σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας

    Τι λέει αυτό το παλιόσκυλο του ΕΛΙΑΜΕΠ;

    Μήνυμα στην Τουρκία μέσω της συμβουλής του Σουν Τζου ότι πρέπει «να αφήνεις κάποια διαφυγή στον αντίπαλο, αλλιώς θα πολεμήσει μέχρις εσχάτων» στέλνει με άρθρο του σε εφημερίδα ο αναπληρωτής σύμβουλος Εθνικής Ασφαλείας Θάνος Ντόκος.

    «Σοφά ο Σουν Τζου συμβούλευε να αφήνεις κάποια διαφυγή στον αντίπαλο, αλλιώς θα πολεμήσει μέχρις εσχάτων και αυτό η Τουρκία το παραβλέπει» γράφει χαρακτηριστικά ο κ. Ντόκος.

    «Οι μαξιμαλιστικές προσεγγίσεις (τύπου Γαλάζιας Πατρίδας και τουρκολυβικού μνημονίου) και τα τερτίπια περί γκρίζων ζωνών και αποστρατιωκοποιήσεις νήσων δεν θα οδηγήσουν σε ελληνική υποχώρηση, ούτε σε μια αμιγώς πολιτική διαπραγμάτευση, όπως φαίνεται να είναι η τουρκική επιδίωξη, αλλά σε μια σκλήρυνση της ελληνικής στάσης και έναν ψυχρό πόλεμο στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο» συνεχίζει ο Θάνος Ντόκος.

    «Ελπίζει κανείς ότι η Τουρκία δεν θα χρειαστεί να συνειδητοποιήσει το λάθος της, γιατί τότε το κόστος θα είναι υψηλό και για τις δύο πλευρές. Οι “κόκκινες γραμμές” πάντως έχουν επικοινωνηθεί» προσθέτει ο αναπληρωτής σύμβουλος Εθνικής Ασφαλείας, ο οποίος σε άλλο σημείο του άρθρου του καταγράφει ότι η Τουρκία θεωρείται ακόμα «σημαντική δύναμη» και «η εξήγηση γι΄αυτό βρίσκεται στη γεωστρατηγική θέση της Τουρκίας, τον οικονομικό δυναμισμό και τη σημασία της ως αναδυόμενης μεγάλης αγοράς και προορισμού επενδύσεων αλλά και την ηγετική προσωπικότητα του Τούρκου προέδρου».

    Αναφερόμενος, τέλος, στην ελληνική πολιτική εξηγεί ότι «στόχος είναι να επενδύσουμε στο αίσθημα ρεαλισμού και συμφέροντος της τουρκικής ηγεσίας, κρατώντας – με πειστικό τρόπο, μέσω της επιτυχημένης εσωτερικής ενδυνάμωσης – ταυτόχρονα ανοιχτή τόσο στην πόρτα του “φρενοκομείου” όσο και αυτή της αποκλιμάκωσης και συνεννόησης».

    Τόσοι μεγάλοι Έλληνες που έγραψαν παγκόσμια ιστορία όπως ο Μέγας Αλέξανδρος και οι ήρωες πολεμιστές του 1821 και ο σύμβουλος εθνικής ασφαλείας εμπνεύστηκε από τον Σουν Τζου; Σε λίγο θα μας πει να κάνουμε και γιόγκα απέναντι στους Τούρκους..!

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    16 Σχόλια

    1. ΚΑΠΟΙΑ ΔΙΑΦΥΓΗ ΔΩΣΤΕ ΜΑΣ, για νάχουμε να λεμε παραμυθια στους ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ

    2. Πες του να παιξει…. καμια μ*λακια, να ξεκαπνισει….
      Ουστ…..κοπροσκυλο….

    3. στο τελος!!το κασιδιαρη!!θα καλεση!!και θελω να δω τον αδωνη!!τι θα λει!!!

    4. Και συ τί θελεις να πης τώρα, μωρέ Χάχα!.
      Ν’ ανοίξωμε κι εμείς σαν πουτάνες τα πόδια στον Τούρκο επειδή εσύ έχεις θέμα με τον κάθε Κασιδιάρη;
      Ο Λεωνίδας κι ο Παλαιολόγος δηλαδή ήταν κορόιδα ή ήρωες που πέθαναν και τιμήθηκαν σαν ήρωες ενώ οι Εφιάλτες και οι Νενέκοι και οι Δούκηδες έξυπνοι που τους καταριούνται όλοι;
      Αντί να εμψυχώνετε τον πατριωτικό λαό σ’ αυτόν τον άνισο υβριδικό πόλεμο που υφίσταται, χρόνια τώρα, εκτός αλλά και εντός από την 5η Σοροφάλαγγα, εσείς παίζετε το παιχνίδι του εχθρού και πυροβολείτε τα πόδια σας;
      Αίσχος!
      Το ανωτέρω πολιτικό σύμβουλος-κουνάβι που ζέχνει προδοτίλα από χίλια χιλιόμετρα μακριά, καλά, λίγο πατριωτικό ένστικτο αν έχεις, καταλαβαίνεις τι ρόλο παίζει. ότι κλείνει το μάτι στον Τούρκο λέγοντας αυτό που θέλει να πη και όλο μαζί το εθνοπροδοτικό συνταγματικό τόξο:
      ¨Ερντογάν, μη ξοδεύεσαι και το διακινδυνεύεις, αρκέσου στην συνδιαχείρησι, καζάν-καζάν, εμείς το μιλήσαμε το πράμα με Ευρώπη, η καρέκλα μόνο μας νοιάζει εμάς της εξουσίας, γι αυτό αφήσαμε γυμνές τις ένοπλες δυνάμεις μας, όπως τις τρομερές φρεγάτες μας από τορπίλες. – αστείο ποσόν – για να στεγάσουμε λαθραίους, φίδια στον κόρφο μας, και όλοι σύμφωνοι, τον μισθουλάκο τους βλέπεις όλοι κοιτάζουν κι ας πήραν τα σύνορα της χώρας φωτιά.. Αυτήν την δουλειά άλλωστε κάνουμε εδώ όλοι οι ανθέλληνες ελληνόφωνοι πολιτικοί. Δεν βλέπετε; Την δουλειά της ξενοκρατίας και όχι της Πατρίδος. Όσο μπορούμε σπέρνουμε ηττοπάθεια και ύπνο στον Έλληνα. Αφού το δηλώνουμε ξεκάθαρα: Δεν διεκδικούμε τίποτα, δεν κάνουμε πόλεμο, (ο στρατός μας κάνει την Φιλιππινέζα στους λαθραίους και τα Σ.Α. πυροβολούν τους Έλληνες!) γι αυτό εσείς που διεκδικείτε τον εθνικό χώρο μας ελάτε να τα βρούμε, δεν θα χάσετε ….¨
      Ο Τούρκος όμως,κύριοι, μυρίζει σαν ύαινα που είναι τα όρθια πτώματα και τις σάπιες προδοτοψυχές και ορμά διψώντας για αίμα. Τα θέλει όλα δικά του, τέτοια ευκαιρία πότε θα την ξαναβρή, και με οριστική γενοκτονία των Ελλήνων αυτήν την φορά.
      Αλλά ¨μωραίνει Κύριος ούς βούλεται απωλέσαι… Γιατί αυτό θα σημάνη όχι μόνο την καταστροφή, του Τούρκου όπως και των δικών μας – γι αυτό τρέμουν τον ελληνικό στρατό και τον πόλεμο – γερμανοτουρκοδοσιλόγων αλλά και ένα νέο νικηφόρο Μαραθώνα, μια νέα αφετηρία δόξης, του νέου ελληνισμού..
      Γένοιτο!

      1. Να σκέφτεσαι ώριμα,Οι ανώριμοι άνθρωποι είναι συνεχώς απογοητευμένοι και οδεύουν προς τη λάθος κατεύθυνση καί αυτό φαίνεται από τα γραπτά σού φίλε μου,δεν έχουν αυτοέλεγχο, δε λένε στον εαυτό τους όχι! όταν μια απόφαση δική σου δεν είναι σωστή ή έχει αρνητικές συνέπειες στη ζωή σου δεν σου φταίει η πλέμπα,κουράγιο…

    5. ο Σουν Τζου μάς χαλάει, ή το γεγονός ότι αυτός δηλώνει (και πιθανότατα το εννοεί) ότι στο σχεδόν και πέντε εμείς βρισκόμαστε στο στάδιο της επικοινώνησης;;;

    6. τι βριζετε αφου παλι στις εκλογες αυτους θα φηφισετε

    7. Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΛΑΝΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ;

    8. Αυτους τους τύπους τους πληρώνει το κράτος ???????? ……..Γεια σου ρε Κούλη ηγέτη με τα στελέχη σου !!!!!!! Όλοι για καμιά συναυλία είστε !!

    9. Ζυγιστηκατε ,μετρηθηκατε και βρεθηκατε ελειπεις.
      Αδειαστε μας τη γωνια
      φτανει το διεθνες ρεζηλεμα
      παμπονηροι , μωροι και ξεφτελισμενοι
      με IQ μηδεν

    10. Ελληνας πατριώτης μέ “ειδικές ιδιότητες”.Εχει όλες τίς ανθελληνικές ιδιότητες τού έλληνα πολιτικού προδότη.Πράκ-
      τορας τών τούρκων.”Συνεκμετάλλευση τού Αιγαίου μέ τήν Τουρκία” προτείνει ο εθνικός σύμβουλος τής δήθεν ελληνικής κυβέρνησης Μητσοτάκη.Υψιστη εθνική προδοσία.Εκτατο στρατοδικείο καί εκτελεστικό απόσπασμα.
      Εχει διατελέσει ερευνητής στό Ινστιτούτο Ερευνας γιά τήν ειρήνη τής Φρανκφούρτης.Πράκτορας τών γερμανών.
      Πράκτορας δύο εχθρικών χωρών τής Ελλάδας.
      Γιάννης Λάκων

    11. Σαν πο@στης αρουραίος μοιάζει ο καριόλης…

    12. Εμ, πως θα σε εντυπωσίαζε λέγοντάς σου ότι αυτός διάβασε τον Σουν Τζου, αλλά εσύ όχι;

    13. Αυτος τι καταγογης ειναι
      Ελληνικης η Τουρκικης.
      Τον συμβουλευουμε
      να μετακομισει και να γκρεμοτσακιστει
      οσο το δυνατον ποιο γρηγορα στην Τουρκια

    14. Kαλά μιλάμε και γάμο τους παπάρες γυρευε τη γέλια θα κάνει ο ερντογάν μόνο που θα βλεπει την φατσά του και θα λεει αυτοί θα πολεμήσουν μαζί μου μα αυτοί είναι γελοίοι

    15. μέχρις εσχάτων μπορεί να πολεμήσει η Τουρκία, το Γραικικό βαλκάνιο προτεκτοράτο όχι μόνο δεν έχει κανέναν να πολεμήσει αφού είναι όλοι γκέυ ανθέλληνες κομμουνιστές αλλά έχει και εκατομμύρια λαθραίων και κρυφού τουρκικού στρατού στο εσωτερικό. Μόνο κάτι κορόιδα που ακούνε τον Κασιδιάρη θα πάνε να σκοτωθούν για να υπερασπιστούν τις περιουσίας του Κούλη Χρυσού και τα γκέυ πράιντ.

    Comments are closed.