ΕΒΑΛΑΝ ΤΟΝ ΛΥΚΟ ΝΑ ΦΥΛΑΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ! ΣΟΚΑΡΕΙ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΒΕΝΖΙΝΟΠΩΛΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΦΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ – ΝΟΝΩΝ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ! “ΔΕΧΟΜΟΥΝ ΑΠΕΙΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΟΣΟ ΦΩΝΑΖΑ” – ΕΓΚΛΕΙΣΤΟΙ “ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ” ΚΑΝΟΥΝ Ο,ΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

    Κοινοποίηση:
    zagka-1024x617

    Παρέμβαση εισαγγελέα χρειάζονται οι καταγγελίες της προέδρου της Ένωσης Βενζινοπωλών Αττικής, Μαρίας Ζάγκα που μίλησα για απειλές κατά της ζωής της. Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε στον ANT1 το πρωί της Πέμπτης, οι απειλές ξεκίνησαν ενώ μιλούσε δημοσίως για αυθαιρεσίες που λαμβάνουν χώρα σε πρατήρια. Παράλληλα, στηλίτευσε την κυβέρνηση Μητσοτάκη και το υπουργείο Ανάπτυξης για την απουσία ελέγχων στην αγορά καυσίμων.

    Συγκεκριμένα, σημείωσε ότι οι απειλές έλαβαν χώρα «πριν δύο χρόνια. Φοβήθηκα πολύ, πήγα στην Ασφάλεια, έκανα μήνυση κατά αγνώστου. Μου είπε ο εισαγγελέας “θα παρακολουθείται το τηλέφωνό σας”, είπα δεν έχω αντίρρηση, εγώ τα λέω δημόσια. Όταν βγαίνω, πάντοτε κοιτάω πίσω μου 100 φορές».

    Η Μαρία Ζάγκα σημείωσε ότι οι καταγγελίες των καταναλωτών έφταναν μεν στα αρμόδια υπουργεία, αλλά όταν πραγματοποιούνταν έλεγχοι σε πρατήρια δεν εντοπιζόταν το παραμικρό λόγω «έσωθεν πληροφόρησης» «Υπάρχουν μαγαζιά που διοικούνται μέσα από τη φυλακή. Για όσα έλεγα δημόσια, όλοι οι δικοί μου, μου λένε “κλείσε το στόμα σου μην βρεθείς χωρίς κεφάλι. Δεν είναι δυνατόν να κλέβουν, να νοθεύουν, να μην τους ενοχλεί κανείς, να χάνει το κράτος φόρο, ΦΠΑ και εμείς να έχουμε αθέμιτο ανταγωνισμό».

    Παράλληλα, τόνισε ότι οι αλυσίδες δεν προστατεύουν τους καταναλωτές. «Το οικογενειακό μαγαζί είναι η ασφάλεια, όχι το σήμα του πρατηρίου, τα σήματα τελείωσαν, σας το λέω υπεύθυνα. Αυτός που είναι μέσα στο βενζινάδικο είναι που εξασφαλίζει. Είναι λεπτά του ευρώ αυτά που κερδίζουμε. Και έρχεται άλλος και λέει “το πουλάω τόσο (σ.τ.σ. χαμηλά) γιατί κάνω διαφήμιση”. Για τόσο χαζούς μας έχουν;».

    «Κι ας είμαι της κυβέρνησης άνθρωπος, έχω το θάρρος και το λέω, γιατί θέλω κάθαρση, επιτέλους. Λένε “πηγαίνετε εκεί” ενώ ξέρουμε ότι δεν πάνε καλά. Δεν μπορεί να «Δεν είναι δυνατόν να πωλούν κάτω από την τιμή κόστους και να λένε ότι “διαφημίζουν”. Ή κλέβουν ή νοθεύουν. Όταν το 60% της τιμής είναι φόρος, τι περιμένετε, προκοπή; Έρχεται ο άλλος και λέει “έχω φτηνό πράγμα, πάρε”. Τι φτηνό; Πού το βρήκες; Όταν ξέραμε ότι το τάδε βυτίο έχει μπει παράνομα, δεν το ξέρανε οι υπεύθυνοι; Κοροϊδευόμαστε;»,

    «Δυστυχώς υπήρχαν εντολές και συνεργασία και μοίρασμα χρημάτων. Εις βάρος όλων μας, χάνουμε όλοι. Δεν κερδίζει ούτε ο καταναλωτής, ούτε το κράτος, ούτε η κυβέρνηση. Κερδίζουν όλοι αυτοί οι παράνομοι που έχουν 1, 2, 3, 4, 5 μαγαζιά. Πού τα βρίσκουν;», συμπλήρωσε η πρόεδρος της Ένωσης Βενζινοπωλών.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    12 Σχόλια

    1. Ξυπνάνε βόδια Η κυρία χθες το γύρισε το μπιφτέκι. Δήλωσε ότι “αν κατέβω για βουλευτής, θα κατέβω με τη Νέα Δημοκρατία”. Το μαγαζί της εξυπηρετεί και πάει να το παίξει Έλληνιδα Θάτσερ. Μόνο με στρατιωτικό νόμο θα καθαρίσει το λαθρεμπόριο καυσίμων. Οι ΤσιπροΚουληδες, ούτε θέλουν, ούτε μπορούν.

    2. Η μεγάλη “δουλειά” γίνεται από το αφορολόγητο ναυτιλιακό πετρέλαιο,που πωλείται παρανόμως στην εσωτερική αγορά.
      Κάποιος μέχρι και γνωστή ποδοσφαιρική ομάδα έχει αγοράσει συν έντυπα και ιστοσελίδες.
      Δεν εννοώ τον Ολυμπιακό…

    3. ειναι η γαγγραινα που εξολοθρευει οποιον δουλευει τιμια. ολες οι δημοσιες υπηρεσιες ειναι ΜΕΣΑ.

    4. πολλοί μπάτσοι αλμπανια, κ. Έλληνες καθαρματα γύφτουλες για προσωπικές επενδύσεις κ. για να ταΐζουν τις αχόρταγες φακλανες τους με πολυτέλειες.

    5. Οι πρώτοι που πρέπει να απολυθούν ΟΛΟΙ μέχρι τον τελευταίο είναι οι μπάτσοι. Ούτε ένας δεν πρέπει να μείνει. Και η ιεραρχία τους μπουζού είναι όλοι συνεργοί στα εγκλήματα ακόμα και με την σιωπή τους.

      Για πολύ λιγότερα τους απολύουν σε άλλες χώρες με το κιλό.

    6. Η κυρια καλα τα λεει! Το ποιος κονομαει ψαχτε το στους….γνωστους “εφοπλιστες” !

    7. Να την διορίσουν ιπουργό Υγείας, αντ’ αυτού τού Καραγκιόζη Γεωργιάδη. Σιγνώμη κ. Καραγκιόζη που σε φώναξα Γεωργιάδη.

    8. ΣΤΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΟΚΡΑΤΟΣ ΜΑΦΙΑ ΟΛΟΙ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΙ Η ΖΩΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΡΟΥΘΟΥΝΗ ΜΕ ΜΙΑ ΒΕΝΤΖΙΝΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΜΕ ΟΛΟ ΔΙΑΛΥΤΕΣ ΑΠΟ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΝΟΘΕΥΜΕΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΜΟΝΙΚΟΣ ΣΤΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ….ΑΦΟΥ ΤΡΟΜΠΕΣ ΧΑΛΑΝΑΙ ΚΑΙ ΠΥΡΑΚΙΑ ΧΤΥΠΑΝΕ ΚΑΙ ΣΩΛΗΝΑΚΙΑ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΒΕΝΤΖΙΝΗΣ ΣΑΠΙΖΟΥΝ ΣΕ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΧΡΟΝΟ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΦΩΤΙΑ ΑΜΑ ΔΕΝ ΤΑ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΣΥΧΝΑ

    9. Όλα αυτά είναι εν γνώση της κυβέρνησης και των Μητσοτάκηδων που παίρνουν τη μίζα τους από το οργανωμένο έγκλημα.
      Αυτούς ψηφίσατε νεοελληναράδες για να σας σώσουν.
      Βάλατε το λύκο μέσα στο μαντρί να φυλάει τα πρόβατα.
      Σας χρεοκόπησαν σας φτωχοποίησαν και σας γελοιοποίησαν και μυαλό δεν βάλατε.
      Η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ δεν έπρεπε να υπάρχουν στον πολιτικό χάρτη μετά τη χρεοκοπία.
      Σας ξεπέρασε σε αγοραστική δύναμη ή Κροατία και η Ουγγαρία και ακόμα δεν ξυπνάτε.
      Τι περιμένετε από τη συμμορία ΝΔ και Μητσοτάκηδες να σας κάνουν Ουγκάντα για να ξυπνήσετε;;

      1. ΓΙΩΡΓΟΣ
        Εσύ ρε ΕΛΛΗΝΟΓΕΡΜΑΝΕ με τα “σας κάνανε”,σας δείξανε” κλπ δεν έχεις ελληνικό αίμα μέσα σου?
        Kάθεσαι στη Γερμανία και μιλάς εκ του ασφαλούς.Ασε μας να κρίνουμε εμείς την κατάστασή μας και συ μείνε
        εκεί και κρίνε την χώρα που σε ταίζει και αν έχεις δύναμη κάνε κριτική σ’αυτούς,πράγμα δύσκολο,γιατί ίσως
        έχεις συνέπειες.Καλά θα κάνεις να σταματήσεις αυτή τη κριτική γιατί έχεις καταντήσει γραφικός.

        ;

    10. Μία γυναίκα με μεγαλύτερα καρύδια από περισσότερους άνδρες!!

    Comments are closed.