ΕΒΑΛΑΝ “ΚΟΛΛΥΒΑ ΣΤΟ ΖΩΝΑΡΙ” ΤΟΥΣ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ! ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΤΑ ΕΒΑΛΕ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ – ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΤΟΝ ΚΡΕΜΑΣΟΥΝ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΡΟΥΛΟ!

    Κοινοποίηση:
    ERDOGAN-AGIA-SOFIA-790x400

    Μία ημέρα μετά τη συνεδρίαση του Συμβουλίου Εξωτερικών Υποθέσεων και τις δηλώσεις του Ζοζέπ Μπορέλ για την Αγιά Σοφιά, ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου εξαπέλυσε “πυρά’ κατά της Ευρωπαϊκής Ένωσης, λέγοντας χαρακτηριστικά πως “απορρίπτουμε την καταδίκη”.

    Ο Τσαβούσογλου τα έβαλε με το Παρίσι και με την Αθήνα κυρίως, ενώ προκαλεί αυτή την φορά την Ισπανία, καθώς σύμφωνα με τα λεγόμενά του, ”πολλά τζαμιά έχουν μετατραπεί σε εκκλησίες!”


    Ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας χρησιμοποίησε ως επιχείρημα την Ισπανία όπου -όπως είπε – υπήρχαν τζαμιά έγιναν εκκλησίες.

    Κατά τη χθεσινή συνέντευξη Τύπου στις Βρυξέλλες, ο Ύπατος Εκπρόσωπος της ΕΕ, Ζοζέπ Μπορέλ, κάλεσε την τουρκική κυβέρνηση να επανεξετάσει και να αλλάξει την απόφαση μετατροπής της Αγιάς Σοφιάς από μουσείο σε τζαμί. “Ένα σημαντικό θέμα ήταν αυτό της Αγιάς Σοφιάς. Το συμβούλιο καταδίκασεε την απόφαση της Τουρκίας να μετατρέψει ένα εμβληματικό μουσείο όπως η Αγιά Σοφιά σε τζαμί. Αυτή η απόφαση θα τροφοδοτήσει αναπόφευκτα τη δυσπιστία, τον διχασμό ανάμεσα στις θρησκευτικές κοινότητες και θα υπονομεύσει τις προσπαάθειες μας για διάλογο και συνεργασία. Καλούμε τις τουρκικές αρχές άμεσα να επανεξετάσουν και να αλλάξουν την απόφαση”, δήλωσε χαρακτηριστικά.

    To ερώτημα είναι ποιος σύμμαχος θα απομείνει στο τέλος για τον Ερντογάν;

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    9 Σχόλια

    1. Με ποιόν τα έβαλε ρε παιδιά; Με τα φιλαράκια του, πίσω από την πλάτη μας; Δουλευόμαστε και μόνοι μας τώρα;

    2. Να δώσουν στο λαό φαγακι γιατί πεινάει κ να αφήσουν τις σουλτανολογιες……

      1. μπορείτε σάς παρακαλώ να ανεβάσετε ένα άρθρο με στοιχεία συσσιτίων, κοινωνικών παντοπωλείων, φορέων πάσης φύσεως, δημόσιων, ή εκκλησιαστικών, ή ιδιωτικών για παροχή τροφίμων σε ανθρώπους που έχουν άμεση ανάγκη; Ενδέχεται να υπάρχει ανάγκη και να βοηθήσετε.

    3. Πωπωπω,μιλάμε θα του κάνουν τη μούρη κρέας οι ευρωπέη.Για τιμωρία,θα του δίνουν εκατομμύρια μέχρι να σκάσει.Ποια κόλλυβα στο ζωνάρι ρε κοιμισμένοι?

    4. Βαδίζουμε σε μια Νέα Εποχή.Ακομα δεν την
      εχουμε συνειδητοποιήσει.Ειμαστε στο μεταίχμιο .Τραγικά πράγματα μας περιμένουν.
      Το ποτάμι δε γυρίζει πίσω!

    5. Ας του δώσει του Ερντογκαν ο Χριστός κανένα καρκίνο η εγκεφαλικό επεισόδιο η να πυροβοληθεί Δεν μπορούν να αρρωσταίνουν οι καλοί χριστιανοί και τα παιδάκια και αυτός να διασκεδάζει με τον χριστο αυτό εινε απαράδεκτο

    6. Οι Μογγόλοι Γερμανοί. Αμερικανοί και κάποιοι ακόμα παρατρεχαμενοι, κάτι Άγγλοι ξέρουν από αυτά.

    Comments are closed.