ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗΣ ΜΠΙΜΠΙΛΑΣ. ΠΕΘΑΝΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΜΑΓΓΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΝΕΣΤΗΣΕ. ΠΗΡΕ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥ ΟΛΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΟΛΕΙΦΑΔΙ . ΟΥ ΝΑ ΧΑΘΕΙΣ, ΒΛΑΚΑ

    Κοινοποίηση:
    mpimpilas (1)

    “Ζητώ συγγνώμη για μια ακόμα φορά με πληροφορησαν λάθος και εμφανισα την είδηση περί του θανατου του φίλου Γιώργου Μάγκα.. Είναι η τρίτη φορά που συμβαίνει να μας πληροφορουν με ψευδείς ειδήσεις περι θανάτων ! Χαίρομαι που ο Γιώργος Μαγκας ζει !!!!”.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    21 Σχόλια

    1. Ρε MAGA πληροφορίες ψεύτικες από πού παίρνει αυτό το Χόμπιτ και τις διαδίδει !
      Η Χαιδω ρωτάει από την Πρεσβεία;

    2. Λάκης Φορτουνακης η πιο πειστική ερμηνεία για Όσκαρ

    3. Τώρα πού απεδείχθη ότι είναι επιπόλαιος καί δέν ελέγχει τίς πληροφορίες του μήπως θά βγεί νά ανακαλέσει καί τίς κατηγορίες πού εξαπέλυσε εναντίον τού Δημητρη Λιγνάδη πού τού σφυριξαν τρίτοι χωρίς νά έχει ιδίαν γνώση ;

    4. ΡΕ ΚΡΕΑΤΟΒΕΡΓΑ ΜΠΙΜΠΙΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΗΣΟΥΝΑ Μ@Λ@Κ@Σ..ΤΙ ΘΑ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΗΣΟΥΝΑ..???

    5. Αυτην την αδελφαρα το μονο που την ενδιαφερει οπως ολα τα σαπροφυτα του ειδους της ειναι να εχει δημοσιοτητα Μηπως πρεπει οι ενδιαφερομενοι να την ταραξουν στις μηνυσεις ??????

    6. Τη μ@λ@κι@ πολλοι την αγαπησαν…το μ@λ@κ@ κανεις !!!! Ακους ρε αθεη κουνελοπνιχτρα ? Απο το 15αυγουστο στα εχω μαζεμενα ρε ξεφτιλισμενη ρομπα για τη συγκριση της Παναγιας μας με το λαθροπιθηκι.
      Ενας με @@ σε αυτο το ΣΕΗ δεν υπαρχει να της παιξει αυτης της ξεκ@λιαρας δυο μπατσες να πα να γ@…θει πια η γελοια πουστρ@ ? Ημαρτον ρε γκιοζηδες που τη βρηκατε..?

    7. Παίξε εσύ το κλαρίνο του Μάγκα αυτό με τις φλέβες ξέρεις εσύ σουρλουλού….

    8. Μωρσυ Μπιρμπιλω θα γινεις ποτε ”Ανθρωπος” ? Οσοι σοβαροι εχετε μεινει κυριοι/ες στο χωρο του θεαματος οφειλετε στη μνημη των προγενεστερων μεγαλων αστερων ενα γενναιο ξεσκαρταρισμα του κλαδου σας απο τα ερπετα που το προσβαλλουν.

    9. μωρη μαγδαλο…φιλος σου ο γιωργος μαγγας??? ο γιωργος το ξερει???

    10. Χαρα στην υπομονη σας που ασχολειστε με πεμπτης κατηγορια ηθοποιο! Τριζουνε τα κοκκαλα των ιερων τερατων του Ελληνικου κινηματογραφου και θεατρου!
      Το ανθρωπακι καλυτερα ν ανοιξει ενα γραφειο….τελετων!

    11. Ρε χόμπιτ πάρε την πιπίλα σου και βρες καμ1 να σε μαμησει να ησυχάσουμε

    Comments are closed.