ΔΕΝ “ΜΑΣΑΕΙ” Ο ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ! ΡΑΜΠΟ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ – ΕΠΕΣΕ ΣΤΑ ΠΑΓΩΜΕΝΑ ΝΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ -20 ΒΑΘΜΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΜΗΣΕΙ ΤΑ ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    putin-theofania

    O Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν φόρεσε το μαγιό του και βούτηξε στα παγωμένα νερά για τη γιορτή των Θεοφανείων, τη νύχτα της 18ης προς 19ης Ιανουαρίου.

    Παρά το τσουχτερό κρύο, πολλοί τολμηροί βουτούν στα παγωμένα νερά λιμνών ή ποταμών για να τηρήσουν το έθιμο. Ο Ρώσος Πρόεδρος για να τιμήσει τα φετινά Θεοφάνεια, φορώντας το μαγιό του, μπήκε στην ειδική κατασκευή στη λίμνη μέσα στο παγωμένο νερό και έκανε το σταυρό του βουτώντας τρεις φορές χωρίς να δείχνει να τον ενοχλούν οι χαμηλές θερμοκρασίες.

     Πολλοί με ρώτησαν αν ο Πούτιν συμμετείχε στη βουτιά των Θεοφανείων. Ξέρετε ότι το κάνει παραδοσιακά, είναι η παράδοσή του. Παραμένει πιστός στις παραδόσεις», σημείωσε ο Πεσκόφ στους δημοσιογράφους.

    Σύμφωνα με το τελετουργικό, ο Πούτιν βούτηξε τρεις φορές στο όνομα του Πατρός, του Υιού και του Αγίου Πνεύματος. Το νερό είχε ευλογηθεί από έναν κληρικό και εκτιμάται ότι έχει δυνάμεις προστασίας και θεραπείας.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    33 Σχόλια

    1. Να προσθέσω: Αν είχε εκεί πέρα -20 θα είχε γίνει το νεράκι μπετό.Οποτε κάποια πουστια κάνανε οι Ρώσοι με το νερό ,μην τους πάθει και τίποτα ο Πουτινιαρης.
      Έπρεπε όπως κατέβαινε να κρατούσε και ένα σφυροδρέπανο για να σπάει τον πάγο.
      Ψεκασμενος ναι, μαλάκας όχι.

    2. Ούτε επτά δευτερόλεπτα δεν έμεινε μέσα στο νερό ο Πουτινιαρης.😆
      Μασάει δε μασάει…..μια φορά τους Αρμένιους τους πούλησε.
      Αν ήμουν εγώ στη θέση του θα πατούσα το κουμπί ,θα έφευγε πύραυλος από τη Ρωσία και θα καρφωνοταν ακριβώς την υφαλοκολωτρυπιδα του Ερντο.

    3. μαρεσει που ολοι οι ηλιθιοι ταχουν με τον πουτιν γιατι δε βοηθαει την ελλαδα ή γιατι βοηθα την τουρκια Στα @@ του η ελλαδα του πουτιν Προεδρος της Ρωσιας ειναι οχι του βαλκανικου προτεκτορατου Πηρε τη χωρα διαλυμενη απτον γελτσιν και την εκανε ξανσ υπερδυναμη

        1. Κοιτα ρε κακομοιρη την δικη σου χωρα που εχει χρεος 200% και ασε τις εξυπναδες Νεοελληνακο

      1. Εσενα μελαχρινε μαυροτριχη ανατολιτη κατεργαρη το ελληνικο αιμα που ρεει μεσα σου δεν παιζει να γεμιζει ουτε σφηνοποτηρο…οποτε δεν σε παρεξηγω..το νοθευμενο αιμα σου καταστελει την κριτικη σκεψη που ειναι προνομιο αυστηρα λευκων αριων υπερανθρωπων…οποτε φαε κιοφτεδες,πιες ρετσινα,ακου τερλεγκα και σκασε

      2. Ρε κακομοίρη!!! Ο πρώην καγκεμπιτης απλά συμαζεψε το χάος της πρώην Σοβιετική Ενωσης. Και αν η Ρωσία δεν είχε πυρηνικά όπλα δεν θα την υπολόγιζε κάνεις!!! Μάθε ότι και με Βλαδίμηρο ο μέσος μισθός στην Ρωσία ακόμη και σήμερα είναι μόνο 400 σε δικά μας Ευρώ. Και άσε τις μεγάλες πόλεις Μόσχα αγία Πετρούπολη κτλ. Αν πας στις μικρές πόλεις πέφτει πείνα όχι αστεία. Για αυτό πολλές νέες Ρωσίδες γίνονται στριπτιζτουδες εσκορτ ακόμη και σήμερα.

    4. Με κατι τετοια καραγκιοζλικια κυβερναει ο δικτατορας

    5. Είν’ ιστορία κι όμως υπερβαίνει
      τα όρια του μύθου,
      ο τράγος των Αιγών,
      του Δανιήλ του προφήτου,
      ο παίς του Φιλίππου, που έγινε παίς του Διός,
      αυτός που σαν νέος Προμηθεύς έδωσε το φως
      μέχρι τα βάθη της Ασίας, τα σκοτάδια
      διαλύοντας της αμαθείας και της τυραννίας.
      Αυτός που άλλαξε της ιστορίας το ρεύμα,
      δίνοντας έναν
      ελληνικό καινούργιο κόσμο, μέγα.
      στον Γρανικό, στην Ισσό, στ’ Άρβυλα,
      στην Άορνο Πέτρα, στον Υδάσπη,
      άθλοι έξω απ’ τα ανθρώπινα μέτρα.
      Στην έρημο της Γεδρωσίας,
      στου Καυκάσου τα χιόνια
      πρότυπον ηρωικόν, ακατάλυτο στον αιώνα!
      Των Αιγών ο αστήρ,
      απ’ τη γη της Μακεδονίας ως το Παμίρ.
      Σ’ όλον τον γνωστό κόσμο,
      εξακτίνωσε τον ελληνικό Λόγο.
      Έθεσε βάσεις για τη διάδοση του Ευαγγελίου,
      οι χώρες που δεν τον είδαν,
      δεν είδαν το φως του ηλίου,
      χάραξ’ οδούς, που πάνω τους,
      έθνη βαδίζουν ακόμα,
      τι κι αν παρήλθαν δυο
      χιλιάδες τριακόσια χρόνια.

    6. Υπαρχει σκεπτομενος και καθαρος στο αιμα λευκος Ελλην που σεβεται αυτο το σλαβικο πλατυκεφαλο κτηνος-ανθρωποειδες?φυσικα και οχι…οι υπολοιποι ομως γραικυλοι που αποτελουν και το 95 τοις εκατο της υποβαλκανιας γραικιας τον προσκυβουν….ειναι αυτοι που αραζουν καφετερια,πινουν φρεντο εσπρεσο,εχουν σκουρο δερμα,ειναι τριχωτοι σαν αρουραιοι,καπνιζουν σαν υποσαχαριοι βεδουινοι,ακουνε πετρελη αργυρο τερζη και τα ρεστα,ενημερωνονται απο τον χατζηνικολαου,βλεπουν ραδιο αρβυλα,τρωνε φαλαφελ κεμπαπ γυρους και κοκορετσια χωνευοντας τα τουρκοφερτα σκουπιδια με την βαρβαρογευστη ρετσινα τους και διπλη μεριδα μπαγκλαβα…α και ονερευουνται το βλαδιμηρο μαζι με τα ουρανια χερουβειμ και ρωσους ιπποτες να ελευθερωνουν την κωνσταντινουπολη…ουγκ ουγκ ελληνεγροι

    7. Πλέον στα μάτια των χριστιανών Χριστιανοεφετζης Πόντιοι και Αρμένιοι τον αποκαλούν έτσι εμείς εδώ στη Ελλάδα τον βλέπουμε σαν άλλο έναν νεοταξιτη!!!

    8. Toυ ρίξανε μαχητικό πριν λίγα χρόνια οι Τούρκοι και δεν αντέδρασε. Τους χρηματοδοτεί Πυρηνικά Εργοστάσια μέσα στην Τουρκία. Μήπως οι Τούρκοι ετοιμάζουν πυρηνικά για εμάς..? Καλό το παλιό ημερολόγιο και η κίνησή του αυτή, περιμένουμε διαμελισμό της Τουρκίας έχει αργήσει πολύ και πιστεύουμε ότι δεν είναι ουσιαστικός..

    9. Πρώτη φορά βλέπω φιλότουρκος “Χριστιανό”…

    10. δωσε και αλλο πονο βλαδιμηρε στα τρολλακια του κουλη και του γκειτς που εχουν λυσσαξει γιατι ξερουν οτι θα τους τελειωσεις

    11. μεγαλος ΠΡΟΔΟΤΗΣ της ορθοδοξιας,ουτε στην ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ μας βοηθησε,αλλα ουτε και τους Αρμενιους βοηθησε.καθονταν και κηταγε απο μακρια πως τους εσφαζαν οι τουρκοαζεριοι.

    12. Οι δικοί μας απαγόρευσαν να πετάξουν το σταυρό.

    13. Παγωμένα ρώσικα κλαρίνα….. στον Ταγίπ από τις ξανθές μουνόψειρες.

    14. Μάλλον απέτυχε η πληρωμένη φιλορωσικη προπαγάνδα – οι Ελληνες φτύνουν στα μούτρα τους προδότες της Ορθοδοξίας και φίλους των πηθικότουρκων

    15. Μετά θα μπήκε σε καμιά σάουνα παρέα με τον Ερντογάν να τρίβει ο ένας την πλάτη του άλλου….

    16. μιλανε ολοι που κολυμπανε ολοι μερα στα παγωμενα νερα… που τους βρησκεις που τους χανεις βουτιες στις πηγες και στα ποταμια ειναι με τον κουλη τον τσιπρα και τους υπολοιπους και κρατανε και αποστασεις να μην ζεστανει το νερο

    17. Μπράβο ο κολλητός και βασικός σύμμαχος του Ταγίπ.

    18. Ούτε το σταυρό του δεν ξέρει να κάνει ο “Ορθόδοξος”…

    19. ολα τα τρολ του gates και του κουλη ενοχληθηκαν
      βλαδιμηρε επρεπε να καλεσεις και το ραμολι κλεφτη εκλογων μπαιντεν
      θα ορκιζοταν αυριο ο τραμπ

    20. Αν αυτός είναι ο Πούτιν, τότε εγώ είμαι ο Μέγας Αλέξανδρος..

    21. Φανταστείτε να το κάνει και ο Μπάιντεν……………..

    22. Υπηρέτης του ερπετού και αυτός.
      ,
      Για την Αγιά Σοφιά δεν είπε κιχ

      1. Μισό λεπτό.Εμεις σαν Ελλάδα είπαμε τίποτα για την Αγιά Σοφιά.;Δεν νομίζω.Επισης δεν ακούγεται τίποτα πως πάνε τα ελληνοτουρκικά τον τελευταίο καιρό.Γιατι;

    23. Παπαρια μεντολες, σωσια στελνει και το κανει. Μεγας πουτης και ρουφιανος της νεας ταξης

      1. Με αυτά που θα δεις τώρα… θα μείνεις με ανοιχτό το στόμα. Πίσω έχει η αχλάδα την ουρά. Χαίρε συνέλληνα

    Comments are closed.